Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arv og miljø - Vigdis Hjorth - E-bog

Bag om Arv og miljø

At ingen af jer på noget tidspunkt har spurgt mig om min historie, har jeg oplevet og oplever som en stor sorg . Sådan formulerer Bergljot, den ældste datter i familien, sig i en mail til sine søskende, efter en voldsom diskussion om forskuddet på deres arv. Omdrejningspunktet i arveopgøret er fordelingen af to hytter, der ligger ved siden af hinanden på Hvaler i Østfold i det sydøstlige Norge. Et barndomssted, som alle har et forhold til. To af døtrene har taget sig af stedet og forældrene i mange år. De skal arve hytterne. Men så er der de to andre børn, som delvist har brudt med familien. Hvorfor melder de sig ind i fordelingen af arven? Under diskussionen om arv kommer en anden fortælling frem - en fortælling, som sætter voldsomme kræfter i gang. Bergljot opdager, at der skal mod til for at fortælle sin version af familiehistorien. Men ved at tage sine egne oplevelser alvorligt og prøve at sætte ord på dem, er det muligt at komme videre. Arv og miljø er en klassisk historie om arv. Det er en voldsom roman, som allerede har skabt masser af debat og omtale i Norge. Vigdis Hjorth Vigdis Hjorth er født i 1959. Hun voksede op i Oslo og har boet i København, Bergen, Schweiz og Frankrig. Vigdis Hjorth er en af Norges med anerkendte forfattere og har vundet et utal af priser, blandt andet Gyldendalprisen i 2011 for sit forfatterskab.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740616255
 • Udgivet:
 • 27. April 2017
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Arv og miljø

  Beskrivelse af Arv og miljø

  At ingen af jer på noget tidspunkt har spurgt mig om min historie, har jeg oplevet og oplever som en stor sorg .
  Sådan formulerer Bergljot, den ældste datter i familien, sig i en mail til sine søskende, efter en voldsom diskussion om forskuddet på deres arv.
  Omdrejningspunktet i arveopgøret er fordelingen af to hytter, der ligger ved siden af hinanden på Hvaler i Østfold i det sydøstlige Norge. Et barndomssted, som alle har et forhold til.

  To af døtrene har taget sig af stedet og forældrene i mange år. De skal arve hytterne. Men så er der de to andre børn, som delvist har brudt med familien. Hvorfor melder de sig ind i fordelingen af arven?
  Under diskussionen om arv kommer en anden fortælling frem - en fortælling, som sætter voldsomme kræfter i gang. Bergljot opdager, at der skal mod til for at fortælle sin version af familiehistorien. Men ved at tage sine egne oplevelser alvorligt og prøve at sætte ord på dem, er det muligt at komme videre.

  Arv og miljø er en klassisk historie om arv. Det er en voldsom roman, som allerede har skabt masser af debat og omtale i Norge.

  Vigdis Hjorth
  Vigdis Hjorth er født i 1959. Hun voksede op i Oslo og har boet i København, Bergen, Schweiz og Frankrig.
  Vigdis Hjorth er en af Norges med anerkendte forfattere og har vundet et utal af priser, blandt andet Gyldendalprisen i 2011 for sit forfatterskab.

  Brugerbedømmelser af Arv og miljø  Find lignende bøger
  Bogen Arv og miljø findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.