Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

At åbne erkendelsens døre: Den glemte virkelighed, Bind lll - Joanna Marie Nielsen - Bog

Bag om At åbne erkendelsens døre: Den glemte virkelighed, Bind lll

Vi drømmer alle. Hver eneste nat. Alligevel husker de færreste deres drømme eller bruger dem. Men drømme er en portal til vores inderste væsen, og de kan sætte os i forbindelse med en større og højere virkelighed end den daglige. Der findes flere forskellige typer af drømme. Første bog i firebindsværket Den glemte virkelighed dykker dybt i fire af dem. Det gælder de drømme, der besøger os hver nat – hvordan vi husker dem og lærer at afkode deres sprog. Det gælder klardrømme, hvor man er bevidst i drømmen og kan gøre alt fra at indlære til at tage på flyvetur et sted i det indre kosmos. Og det gælder mareridt, der kan afsløre dyrebare skatte, hvis man får de rette redskaber til at se sin frygt i øjnene og forvandle den. Med øvelse kan vores drømmeliv udfolde sig, og ”store drømme” eller visioner kan brage igennem. Det er den slags, som har inspireret kunstnere og videnskabsfolk til deres største værker eller teorier. Klardrømme, mareridt og visioner åbner for drømmenes magiske univers og klæder læseren på til at blive langt bedre til at drømme. Aktivt og bevidst. Bogen er den første i firebindsværket Den glemte virkelighed, skrevet af den danske cand.comm. og præstinde Joanna Marie Nielsen. På baggrund af omfattende studier i moderne religionshistorie, dybdepsykologi, kvantefysik og meget andet giver forfatteren et ambitiøst bud på det 21. århundredes åndsvidenskab.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797194324
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 342
 • Udgivet:
 • 21. Februar 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 160x230x22 mm.
 • Vægt:
 • 645 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af At åbne erkendelsens døre: Den glemte virkelighed, Bind lll

Vi drømmer alle. Hver eneste nat. Alligevel husker de færreste deres drømme eller bruger dem. Men drømme er en portal til vores inderste væsen, og de kan sætte os i forbindelse med en større og højere virkelighed end den daglige.

Der findes flere forskellige typer af drømme. Første bog i firebindsværket Den glemte virkelighed dykker dybt i fire af dem. Det gælder de drømme, der besøger os hver nat – hvordan vi husker dem og lærer at afkode deres sprog. Det gælder klardrømme, hvor man er bevidst i drømmen og kan gøre alt fra at indlære til at tage på flyvetur et sted i det indre kosmos. Og det gælder mareridt, der kan afsløre dyrebare skatte, hvis man får de rette redskaber til at se sin frygt i øjnene og forvandle den.

Med øvelse kan vores drømmeliv udfolde sig, og ”store drømme” eller visioner kan brage igennem. Det er den slags, som har inspireret kunstnere og videnskabsfolk til deres største værker eller teorier.

Klardrømme, mareridt og visioner åbner for drømmenes magiske univers og klæder læseren på til at blive langt bedre til at drømme. Aktivt og bevidst.

Bogen er den første i firebindsværket Den glemte virkelighed, skrevet af den danske cand.comm. og præstinde Joanna Marie Nielsen. På baggrund af omfattende studier i moderne religionshistorie, dybdepsykologi, kvantefysik og meget andet giver forfatteren et ambitiøst bud på det 21. århundredes åndsvidenskab.

Forlagets beskrivelse af At åbne erkendelsens døre: Den glemte virkelighed, Bind lll

Den glemte virkelighed, Bind III – At åbne erkendelsens døre

Nogle mennesker oplever andre virkelighedsplaner og væsener. Og for de fleste skal der noget særligt til for at åbne sanserne og bevidstheden for det, der normalt er skjult. Siden tidernes morgen har man taget specielle teknikker i brug. Man har isoleret sig, indtaget psykoaktive planter eller underkastet sig fysisk smerte. Alt sammen for at åbne sig for andre virkelighedsplaner og skabe en indre forvandling.

Denne bog udforsker mystiske, åndelige og religiøse oplevelser og mindre kendte veje til at facilitere dem. De barske praksisser ligger ganske vist langt fra de fleste moderne menneskers tilværelse. Men den dag i dag kan mennesker, der går en åndelig vej, blive ledt ind på disse veje eller ligefrem tiltrækkes af dem, fordi de fornemmer noget dyrebart for enden af dem.

Bogen gør også op med vores kulturs indgroede forestilling om ”virkeligheden” som en fast og entydig størrelse. Den splitter det ellers så givne ad – helt ned på kvanteplan – og undersøger, hvad der er tilbage af “verden derude”. Og hvad der kan åbenbare sig, hvis vi ændrer vores opfattelse og begynder at se med andre øjne.

Samlet set giver bogen nyttige redskaber og indsigter til mennesker, der går med en “mystiker i maven”. Og den fortæller om latente og ofte uudnyttede muligheder i kroppen og bevidstheden, som vi alle – både dedikerede, nysgerrige og tvivlere – har til rådighed.

I firebindsværket Den glemte virkelighed tager Joanna Marie Nielsen læseren med på en svimlende historisk rejse gennem drømme, visioner og oplevelser af andre virkelighedsplaner. Værkets sigte er at kaste lys over vores indre, men overhørte virkelighed, og at føre ånden tilbage i vores livssyn, natursyn og verdensbillede.

På baggrund af omfattende studier i moderne religionshistorie, dybdepsykologi, kvantefysik, ”oversanselig” opfattelse og meget andet giver forfatteren et ambitiøst bud på det 21. århundredes åndsvidenskab.

Brugerbedømmelser af At åbne erkendelsens døre: Den glemte virkelighed, Bind lllGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.