Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Psykologi: bevidsthedstilstande

Her finder du spændende bøger om Psykologi: bevidsthedstilstande. Nedenfor er et flot udvalg af over 93 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Psykologiske værker om bevidsthed og ubevidsthed, søvn og drømme; hypnose og ændrede sindstilstande fremkaldt af lægemidler, narkotika, osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En praktisk guide til effektivt drømmearbejde – og et bedre liv
  af Michael Rohde
  227,95 - 270,95 kr.

  Alle mennesker drømmer to timer hver nat. Og vores drømmes indhold afspejler meget præcist alt det, som er på spil i os. Tænk hvis du tydeligt kunne forstå det, dine drømme fortæller om dig selv? Denne bog er en praktisk guide til, hvordan du kan arbejde med og forstå dine drømme. Trin for trin viser bogen - med udgangspunkt i forskningen i drømmepsykologi - hvordan du skal gå til dine drømme. Bogen indeholder også et stort leksikon over 100 drømmesymboler og -temaer med forklaring på, hvad de kan betyde. Forfatteren Michael Rohde er cand.merc., bachelor i psykologi og forsker i drømme, bl.a. i samarbejde med forskere fra Lunds Universitet. Endvidere foredragsholder og indehaver af en af Danmarks mest populære blogs om drømme.

 • af Jon Kabat-Zinn
  235,95 kr.

 • af Karina Helsted Moe
  147,95 - 197,95 kr.

  Bodyfulness er den nye lillesøster til mindfulness. Bodyfulness lærer dig at lytte til din krop og trække vejret som en nyfødt. Bodyfulness inviterer dig til at give plads til dine følelser - både de lyse og de mørke. Og bodyfulness inspirerer dig til at dyrke livfuldheden og i sidste ende åbne til kærligheden. Bodyfulness er nærværstræning på en ny måde - mere kropslig og mere livfuld. Med denne praktiske bog udfolder Karina Helsted Moe principperne i et helt nyt system. En livsvej, der hjælper dig til at komme væk fra tankemylderet og ned i kroppen. Karina Helsted Moe (f. 1974) er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF og yogalærer (RYT 500). Hun har en international uddannelse som åndedrætsterapeut (Transformational Breath®). Karina Helsted Moe har siden 2001 afholdt kurser, retreats og klientforløb, hvor hun langsomt har udviklet den metode, som hun her i bogen udfolder under navnet bodyfulness. Læs mere: www.bodyfulness.dk "Vi er rigtig mange, der har brug for at komme fra tankerne og ned i kroppen. Med bodyfulness har jeg fundet en vej, der i den grad virker. Jeg er selv blevet undervist af Karina gennem mange år, hvilket har haft stor betydning både for mit arbejde som psykolog og mit liv i øvrigt. Karinas praktiske visdom kan tydeligt mærkes i denne bog, som man bare ønsker skal fortsætte og fortsætte." - Nina Jensen, psykolog, specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi

 • af Jens-Jørgen Gravesen
  287,95 kr.

  Bogen er den første grundbog på dansk i hypnose og hypnoterapi »Bogens 37 eksempler på behandlinger med hypnoterapi og teorierne bag dem bygger på mine 20 års arbejde med hypnose. Heraf var jeg de 15 år praktiserende læge. Løseligt beregnet har jeg givet godt 13.000 behandlinger i løbet af de 20 år. .« - Jens-Jørgen Gravesen i sit forord.

 • - Drømmenes væsen, funktion og fortolkning
  af Ole Vedfelt
  272,95 kr.

  En omfattende beskrivelse af drømme og drømmearbejde med over 250 drømmeeksempler. Bogen inddrager næsten alle former for teorier omkring drømmetydning, og Ole Vedfelt kombinerer disse til den mangedimensionale drømmeteori.Læs mere om Ole Vedfelt og hans kurser, terapier, bøger m.m. på vedfelt.dk

 • - Bliv klogere på årsager, behandling og forebyggelse
  af Poul Videbech
  297,95 kr.

  Med "Hvad er depression?" giver Videbech et grundigt overblik over årsager, symptomer, behandlinger og forebyggelse af en psykisk lidelse, som rigtig mange kommer i kontakt med gennem livet. Bogen henvender sig til depressionsramte og deres pårørende samt alle, der gerne vil forstå sygdommen bedre.Professor og overlæge Poul Videbech er en af Danmarks førende psykiatere og har mange års erfaring med forskning i og behandling af depressioner.

 • af Sara Stridsberg
  87,95 - 218,95 kr.

  I Kærlighedens Antarktis får den døde kvinde en stemme. Romanen handler om den unge narkoluder, Inni, og begynder med det bestialske mord på hende. I fortættede erindringsfragmenter fortæller Inni sin historie, der er fuld af smerte, men også rummer lysende momenter af kærlighed og ømhed. Hun fortæller om opvæksten med forældre, der lukkede sig om deres egen rus. Om tabet af sin højtelskede lillebror, der druknede i åen. Om det første skud heroin, der føltes som at blive voldtaget af en engel. Og om kærligheden til Shane og de to børn, Valle og Solveig, der blev anbragt i familiepleje. Kærlighedens Antarktis er en roman om udsathed, ensomhed og moderkærlighed, skrevet med stor ømhed for sine personer. "Fremragende anti-krimi." Politiken, 6 hjerter"Mesterlig. Uafrystelig." Berlingske, 6 stjerner "En lysende smuk, mytologisk og sprogligt syngende roman." Kr. Dagblad, 6 stjerner"Grufuld og smuk." Børsen, 5 stjerner"En uafrystelig roman, som viser, hvor forbløffende langt en forfatter kan gå, når idé, sprog og handling passer som fingrene i en håndsyet handske." Weekendavisen"Tragisk, tankevækkende og fuld af kærlighed." Information

 • - Hvad den nye forskning i psykedeliske stoffer fortæller os om depression, afhængighed, dødsangst og transcendens
  af Michael Pollan
  273,95 kr.

  Kan psykedeliske stoffer være en måde at tænke anderledes om dødsangst, depression og alderdom på? Ja, kan de ændre vores syn på verden? Michael Pollan tager os på en gribende og fascinerende rejse fra genkomsten af psilocybin og LSD i psykiatrisk forskning og ud mod sindets horisonter og muligheder.Da LSD blev opdaget i 1940’erne, troede lægerne, de stod på tærsklen af en psykologisk revolution. De så overvældende resultater i behandlingen af lidelser som afhængighed og depression – og mulighed for at bruge de psykedeliske stoffer til at undersøge bevidsthedens mysterier. Men optimismen varede ikke ved. Da ungdomsoprøret rullede ind over USA i 1960’erne, blev de psykedeliske stoffer koblet til modkulturen og presset ud af universiteterne og politisk under jorden. I 40 år turde ingen tage forskningen op.Lige indtil et umage par – en Silicon Valley-ingeniør der bor i en skov og en højt estimeret, ranglet professor med hang til meditation – i 2006 fik godkendt et studie på det prestigefyldte universitet Johns Hopkins.I dag er en stille, men gennemgribende revolution i gang. Studier viser, at dødeligt syge kræftpatienter kan håndtere deres dødsangst efter at være guidet af en psykolog gennem en psilocybinoplevelse. USA’s og EU’s lægemiddelmyndigheder finansierer enorme studier i psykedeliske stoffer, fordi man håber, de kan afhjælpe den truende depressionsbølge, der er ved at slå ind over den vestlige verden. I London er det første center for psykedelisk forskning åbnet. Og på Rigshospitalet undersøger man effekterne på hjernen.I ‘Din foranderlige bevidsthed’ fortæller Michael Pollan på varm, uhelbredeligt nysgerrig og sober vis historien om de psykedeliske stoffer. Han beskriver, hvad der skete, da det første forskningskapitel blev fortrængt, og hvordan det andet folder sig ud lige nu. Han tager os på en rejse ind i en verden af psykologer, shamaner og svampejægere, der beretter om exceptionelle oplevelser med dyb og forandrende effekt. Kigger med i hjernescanneren, når forskerne viser, hvordan det netværk i hjernen, der er knyttet til vores selv, dæmpes. Og endelig prøver han (for første gang i en alder af næsten 60) stofferne selv.En rapport fra det, der meget vel kan være fremtiden for vores psykologi og vores forskning i bevidsthed.

 • af Sigmund Freud
  73,95 - 347,95 kr.

  "Drømmetydning bind 1" er første af to bind om drømmetydning i forhold til menneskets sjæleliv og det ubevidste, der på sin egen særegne måde bevidstliggøres i drømme.Sigmund Freud (1856-1939) var en verdensberømt østrigsk nervelæge og forfader til psykoanalysen. Han åbnede i 1886 sin private praksis som nervelæge og giftede sig samme år med Martha Barnays (1861-1951). Han har skrevet adskillige værker om psykologi, og er kendt for sine arbejde inden for dette fag; arbejde, der blandt andet omfatter ødipuskomplekset, den infantiles seksualitet og psykoser og neuroser. I 1938 drog Freud sammen med sin familie til England, hvor han levede sit sidste år.

 • - Øvelser og lege, der styrker nærvær, opmærksomhed og samvær
  af Sabrina Justesen Leoni
  227,95 - 270,95 kr.

  Mindfulness kan skabe ro og balance i en selv og i samværet med andre. Det gælder også for børn – og i børnegrupper. Mindfulness har mange positive effekter – men har også lige som legen særlig værdi i sig selv. Mindfulness med børn rummer et inspirationskatalog af mindfulnessøvelser og lege – lige til at gå i gang med i klassen eller børnegruppen. Bogen indeholder: • Kortfattet baggrundsviden • Viden om planlægning, strukturering og facilitering af børnegrupper • 30 forskellige mindfulnessøvelser • Forslag til relevante begreber, temaer og historier • 15 lege der supplerer arbejdet med mindfulnessøvelser i grupper • 2 forslag til strukturerede børnegruppeforløb: 1 til de yngre og 1 til de ældre • 1 planlægningsskema. Mindfulness med børn er praksisorienteret og overskueligt bygget op. Den er skrevet til fagpersoner, der arbejder med børn i børnehaver, skoler og fritidsordninger, og kan også bruges af forældre. Bogen er fuld af ideer til sjove og lettilgængelige øvelser med børn.

 • - Practical Ways to Make Your Birth Better
  af Siobhan Miller
  48,95 - 145,95 kr.

  An up-to-date, modern, authoritative guide to hypnobirthing.

 • af Richard Bandler & John Grinder
  237,95 kr.

  Der er mange bøger, der kan lære dig at hypnotisere folk, men få, der kan lære dig at bryde igennem den konsensusmæssige trance, som du allerede er i. Denne bog kan få dig på vej til at gøre det. "Hypnose er et ord, der normalt får stærke svar fra mennesker" – i positiv eller negativ retning. Ofte forbinder folk trance-stater med mystik eller magi, som ikke har hjulpet hypnosens omdømme. Vi opfordrer skeptikere til at suspendere deres tro eller antagelser om hypnose længe nok til at læse denne bog. Bogen er skrevet af stifterne af NLP - Bandler og Grinder, som studerede den berømte terapeut Milton Erickson for at bestemme hypnosestrukturen. Bogen giver læseren et indblik i hypnose - hvordan det kan anvendes til bearbejdning af fobier og medicinske sygdomme - og gør "magien" til specifikke forståelige procedurer, hvoraf nogle også er nyttige i hverdagens samtale. Ud over hhv. hypnosehensyn (grundlæggende og avancerede), beskriver forfatterne talrige vigtige anvendelser for denne videnskab. En god introduktion til emnet - og en vigtig referencebog til hypnoseudøvere. Et must for alle med interesse indenfor hypnose og for læsere med indsigt i NLP, som ønsker at udvide sin indsigt til næste niveau.

 • - Skab det liv, du ønsker, gennem kærlighed til dig selv og andre
  af Frank Johansen & Jo Sommer
  377,95 kr.

  Jo Sommer og Frank Johansen præsenterer dig i Tak for kærlighed for et nyt og bredere kærlighedsperspektiv, der rækker langt ud over Hollywood-kys og forældrekærlighed. Kærlighed føles nemlig ikke bare godt men udvider dit sind, opbygger dit selvværd, styrker dine relationer og har en helt fantastisk indflydelse på din glæde og velvære. Det er en uudtømmelig energikilde og en naturlig healer af angst, depression, negativ stress og alle de livsstilssygdomme, vi plages af i Vesten. Ja, faktisk er kærlighed dit universalmiddel til et sundere, lykkeligere og mere meningsfuldt liv.Bogen kombinerer det bedste fra videnskaben, filosofien og den spirituelle verden og viser dig kærlighedens selvforstærkende dominoeffekt – både i dit familieliv, fritidsliv og arbejdsliv.Herudover introducerer Jo Sommer og Frank Johansen deres kærlighedspsykologi, der bygger bro mellem anerkendte psykologi- og terapiformer, den nyeste forskning i sjælelivet og flere tusinde år gammel spirituel visdom.Uanset hvem du er, eller hvor du står i tilværelsen, viser Tak for kærlighed dig nye muligheder i forhold til at håndtere svære følelser og situationer, så du kan træffe mere (selv)kærlige valg og møde livet med større overskud, passion og taknemmelighed, der spreder positive ringe i hele din omverden og aktiverer din krops selvhelbredende kraft.

 • - En guide til forældre og professionelle
  af Anine Boisen
  217,95 - 252,95 kr.

  Hvordan tager man som forældre eller professionel fat på samtaler med unge, der ryger hash? Hvad gør man, når den unges forbrug står i vejen for det gode ungdomsliv? Hvordan skaber man dialog i stedet for konflikt? Det giver denne bog konkrete og vedkommende bud på. På baggrund af sit mangeårige arbejde i Stofrådgivningen giver bogens forfatter, familieterapeut Anine Boisen, et væld af gode råd og konkret viden om unge og hash. Bogen rummer også casehistorier med brugbare ideer til, hvordan man – som forældre eller professionel – kan forstå og håndtere de problemer, der følger med, når unge har et forbrug af hash. Med udgangspunkt i fakta om hash og en nuanceret forståelse af, hvad det vil sige at være teenager, beskriver bogen en række centrale temaer: de første samtaler om hash, når unge lyver og stjæler, forældres afmagt og samarbejde omkring konflikter og forandringer. Bogen henvender sig til forældre, lærere, ungerådgivere, socialrådgivere og andre, der er tæt på unge, der har et forbrug af hash. "Nyt skal læres, gammelt skal kasseres, der skal tages hensyn til rusmidlernes virkning på den unge og til, hvem den unge er. I den situation er der brug for støtte, råd og vejledning. Det er her, denne bog kommer med viden og en række vigtige råd og ideer til handlemuligheder." - Henrik Rindom, misbrugsekspert og speciallæge i psykiatri

 • af Sigmund Freud
  347,95 kr.

  "Psykoanalyse: samlede forelæsninger" indeholder i alt 35 forelæsninger, der alle sammen beskæftiger sig med Freuds psykoanalyse, og behandler emner såsom drømme, Ødipuskomplekset, det ubevidste og driftslivet.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlSigmund Freud (1856-1939) var en verdensberømt østrigsk nervelæge og forfader til psykoanalysen. Han åbnede i 1886 sin private praksis som nervelæge og giftede sig samme år med Martha Barnays (1861-1951). Han har skrevet adskillige værker om psykologi, og er kendt for sine arbejde inden for dette fag; arbejde, der blandt andet omfatter ødipuskomplekset, den infantiles seksualitet og psykoser og neuroser. I 1938 drog Freud sammen med sin familie til England, hvor han levede sit sidste år.

 • af Russell Foster
  107,95 kr.

  A GUIDE TO USING THE SCIENCE OF THE BODY CLOCK TO CREATE THE OPTIMUM PERSONAL ROUTINE. SLEEP BETTER, WORK BETTER, FEEL BETTER.'A superlative guide to some of the most intriguing questions of human existence' Bill BrysonIn the twenty-first century, we increasingly push our daily routines into the night, carrying out work, exercise and our social lives long after dark. But we have forgotten that our bodies are governed by a 24-hour biological clock which guides us towards the best time to sleep, eat and think. New science has proven that living out of sync with this clock is not only disrupting our sleep, but leaving us more vulnerable to infection, cancer, obesity, type 2 diabetes, heart disease and mental illness.In Life Time, Professor Russell Foster shares his life's work, taking us on a fascinating and surprising journey through the science of our body clocks. Using his own studies, as well as insights from an international community of sleep scientists and biologists studying circadian rhythms, he illustrates the surprising effects the time of day can have on our health:- how a walk outside at dawn can ensure a better night's sleep- how eating after sundown can affect our weight- the extraordinary effects the time we take our medication can have on our risk of life-threatening conditions, such as strokesIn the modern world, we have neglected an essential part of our biology. But with knowledge of this astonishing science, we can get back into the rhythm, and live healthier, sharper lives.

 • af Anil Seth
  127,95 kr.

 • af Randi Abrahamsen
  259,95 - 287,95 kr.

  Den første og eneste grundbog om hypnoterapi i tandplejen, baseret på forfatterens egen omfattende forskning og praksis, foruden gennemgangen af den internationale forskning. Bogen fortæller om hypnoterapiens brugbarhed i stedet for bedøvelse i den almindelige tandlægepraksis, også tandudtrækninger og operationer. Også kroniske smerter kan afhjælpes med hypnoterapi. Et andet stort felt er behandlingen af tandlægeangst hos voksne, som får mange patienter til at opgive at gå til tandlæge, og som derfor mister eller ødelægger deres tænder varigt. Endelig omhandler bogen også børns tandlægeskræk. Bogen indeholder en lang række cases og omhyggelige manuskripter til diverse behandlinger med selvterapi, så den enkelte tandlæge kan umiddelbart gå i gang emd hypnoterapien ved hjælp af bogen.

 • - Rejs med, når førende forskere og fagfolk tager dig med ind i et spirende og fascinerende felt
  af Kevin Mikkelsen
  307,95 kr.

  Psykedeliske stoffer udbredes med hastig fart i Danmark, hvor stadig flere prøver f.eks. MDMA eller psykedeliske svampe i terapeutiske sammenhænge. Men hvad kan disse stoffer og hvad kommer det til at betyde for vores samfund? Det svarer Et psykedelisk Danmark på. Bogen er en antologi med bidrag fra flere end 30 af de førende eksperter på området i Danmark. Imponerende forskningsresultater, medrivende fortællinger og passionerede aktivister har bidraget til at både medier, medicinalindustrien og offentligheden for alvor er begyndt at åbne øjnene for disse substanser, som nogle mener kommer til at blive en revolution for psykiatrien. Også i Danmark er området i rivende udvikling og der forskes i psykedelika på de fleste danske universiteter, mens et stigende antal terapeuter udbyder såkaldt “undergrundsterapi”. Nogle indtager psykedelika i nattelivet i de danske byer, mens andre tager til Peru for at prøve ayahuasca i junglen. Alle vil være med; psykologer, psykoterapeuter og psykiatere, neuroforskere, socialforskere, bioforskere og psykoforskere, big pharma, small pharma, new pharma, old pharma, shamaner, healere, influencere, magikere og undergrundsfacilitatorer, oprindelige kulturer, moderne teknologi, lokale fællesskaber og internet-psykiatri, aktivister, pessimister, optimister og hedonister. Men hvor er vi på vej hen? Og er der et fælles fodslag? I denne bog deler Danmarks førende eksperter på det psykedeliske område deres tanker om effekterne af psykedelika, hvordan de kan bruges i behandlingsøjemed, hvordan de allerede bliver brugt ude i samfundet, hvordan og hvorfor nogle individer anvender dem i deres personlige udvikling, hvad man skal være opmærksom på, og hvilket potentiale de har for vores samfund. Om redaktøren: Kevin Mikkelsen er daglig leder i Center for Psykedelisk Dannelse og selvstændig terapeut ved Liminala Terapi. Han har en BA i Socialpsykologi og Kulturstudier og er derudover uddannet psykoterapeut og naturterapeut ved Human Education Group, hvor han også underviser i naturterapi. I 2021 var han direktør på konferencen Psykedelisk Dannelse 2021.

 • af Professor David Nutt
  165,95 - 195,95 kr.

 • - -Sedona-metoden
  af Hale Dworskin
  287,95 kr.

  Her er bogen til dig som gerne vil forbedre din livskvalitet, sætte fut i dit kærlighedsliv, få gang i din karriere, og få succes med alt det andet, du også foretager dig.Søger du at nyde følelsen af en dyb indre ro, der giver dig mere livsglæde i din hverdag, og vil du slippe fri af gamle følelsesmæssige udfordringer som frygt og angst, depressioner, vredesudbrud og andre tilstande, der måske fylder i dit liv, så bør du læse "Spørgsmål som forløser"Du får værktøjer til at turde være sig selv, prioritere i livet - og gå efter det mest interessante, som livet byder på. Har du et mål om at sætte sætte en endegyldig stopper for afhængigheds skabende og dårlige vaner - for eksempel at ryge, drikke eller spise for meget … … så er bogen noget for dig! Bogen hjælper dig til en effektiv frigørelsesproces, bestående af nogle få helt enkle spørgsmål, der er lette at gå til, og som lærer dig, hvordan du giver slip på de følelser og tanker, der forhindrer dig i at få det liv, du i virkeligheden drømmer om.Om forfatteren:HALE DWOSKIN har arbejdet med Sedona-metoden i mere end 30 år. Han overtog ophavsretten til den fra sin mentor, Lester Levenson og har undervist tusindvis af enkeltpersoner og virksomheder. Han er en ligeledes en anerkendt foredragsholder, som har optrådt i masser af radio- og tv-programmer.Bogen er udarbejdet i et tæt samarbejde med ID ACADEMY, hvor den indgår, som en vigtig del af undervisningen på psykoterapeutuddannelsen.

 • af Joanna Marie Nielsen
  260,95 - 277,95 kr.

  Vi drømmer alle. Hver eneste nat. Alligevel husker de færreste deres drømme eller bruger dem. Men drømme er en portal til vores inderste væsen, og de kan sætte os i forbindelse med en større og højere virkelighed end den daglige. Der findes flere forskellige typer af drømme. Første bog i firebindsværket Den glemte virkelighed dykker dybt i fire af dem. Det gælder de drømme, der besøger os hver nat – hvordan vi husker dem og lærer at afkode deres sprog. Det gælder klardrømme, hvor man er bevidst i drømmen og kan gøre alt fra at indlære til at tage på flyvetur et sted i det indre kosmos. Og det gælder mareridt, der kan afsløre dyrebare skatte, hvis man får de rette redskaber til at se sin frygt i øjnene og forvandle den. Med øvelse kan vores drømmeliv udfolde sig, og ”store drømme” eller visioner kan brage igennem. Det er den slags, som har inspireret kunstnere og videnskabsfolk til deres største værker eller teorier. Klardrømme, mareridt og visioner åbner for drømmenes magiske univers og klæder læseren på til at blive langt bedre til at drømme. Aktivt og bevidst. Bogen er den første i firebindsværket Den glemte virkelighed, skrevet af den danske cand.comm. og præstinde Joanna Marie Nielsen. På baggrund af omfattende studier i moderne religionshistorie, dybdepsykologi, kvantefysik og meget andet giver forfatteren et ambitiøst bud på det 21. århundredes åndsvidenskab.

 • - Forstå dine drømme og find ro i graviditeten
  af Michael Rohde
  247,95 kr.

  NÅR GRAVIDE DRØMMER er din guide til at finde ro og styrke i en tid med store forandringer. Dine drømme er udtryk for en del af dig selv, der på mange måder er nogle skridt foran din vågne bevidsthed, et udtryk for det som bogens forfatter, drømmeforsker Michael Rohde, kalder din ubevidste intelligens. Du kan derfor bruge dine drømme til at blive meget mere bevidst om alt det, der fylder og rumsterer i det indre, og derfor gå mere afklaret og rolig ind i det, der meget snart skal ske.Lad dine drømme vise dig vejen til:- et tættere og stærkere bånd til dit barn allerede inden det kommer til verden- en kortere og mindre anstrengende fødsel (opdagelsen og bearbejdningen af ubevidst angst og bekymring ifm. din graviditet gør, at du når den store dag kommer er mere klar til at føde, hvorfor din livmoder slapper mere af under fødslen)- et intimt og udviklende forhold til din partner (arbejdet med drømme fører til en tættere og mere åben og tillidsfuld relation mellem Jer)- et godt fundament at stå på i den første tid i rollen som mor (ved at forstå dine drømme træder du mere bevidst og afklaret ind i moderskabet)I denne forskningsbaserede bog giver Michael Rohde dig en lettilgængelig indføring i, hvad dine graviditetsrelaterede drømme kan betyde, og hvordan du kan arbejde med dem. Bogen er fyldt med drømmeeksempler fra andre gravide og indeholder en række praktiske tips til, hvordan du selv kan komme igang. Desuden er der en række spørgsmål, som inviterer dig alene, eller dig og din (evt.) partner sammen, til at reflektere endnu dybere over drømmene og deres betydning. Noget der vil opleves stærkt udviklende for jer begge og i øvrigt skabe det bedste fundament for jeres kommende forældreskab.Bogen indeholder desuden et omfattende leksikon over typiske drømme hos gravide.

 • - nyt lys på sindslidelser
  af Erik Platz
  121,95 kr.

  Psykiatrien mangler ikke først og fremmest midler. Psykiatrien har langt mere brug for en ændret forståelse af sindslidelse som ikke bare en somatisk sygdomsting, som indefra bestemmer adfærd og tanker i overensstemmelse med en bestemt diagnose. Det er i vores bevidsthed, at vi oplever og forholder os til os selv og vores omverden. Som følge heraf kan vi ikke udelade en forståelse af bevidstheden i vores begriben af sindslidelse eller af os selv. Sindslidelse skal i de fleste tilfælde overvejende forstås ud fra den enkeltes bevidsthed, hvor hvert enkelt menneske opbygger sin helt egen måde at forholde sig til sig selv på – forstået som sit helt eget sæt af tanker, det tror på. Forholdemåden kan der arbejdes med. Der er håb for alle.Uddrag af bogen I helhedssynet på mennesket har vi altså en somatisk/hjernemæssig del, som vi kan undersøge naturvidenskabeligt. Vi har en psykisk del, som vi et stykke ad vejen kan udforske videnskabeligt. Og endelig har vi den bevidsthedsmæssige del, som vi ikke forstår, fordi vi er lige midt i den, ligesom øjet ikke kan se sig selv. Det er i bevidstheden, at vi forholder os til elementerne i vores omskiftelige liv. I muligheden for at forholde os ligger der en frihed. Heri ligger ikke, at vi kan frigøre os fra vores somatiske og psykiske ”bagage” – det kan vi ikke. Men vi kan arbejde med, hvorledes vi forholder os til denne ”bagage”. Om forfatteren Erik Platz er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet 1978. Har undervist i psykologi. Udgav i 2021 bogen Sindslidelse er en lidelse i sindet. Opbrud i psykiatrien – nyt lys på sindslidelse viderefører tankegangene fra den første bog og præciserer en mere udviklet forståelse af sindslidelser.

 • af Ina Blaas
  319,95 kr.

  Die ewigen, unsterblichen Seelen aus hochfrequenter Energie wurden durch das Rad des Karmas dazu gezwungen, immer wieder in materiellen, alternden und sterblichen Körpern auf der Erde zu inkarnieren. Die Seelen erlebten das als aufregendes Abenteuer, das sie je nach Seelentyp unterschiedlich meisterten und verarbeiteten. Jetzt ändert sich alles. Die Schwingungsfrequenz der Erde, der Materie und des Körpers steigen. Neue Arten von Seelen kommen auf die Erde, Seelenwechsel werden üblich, die karmischen Gesetze lösen sich auf und die Körper werden alterslos und nahezu unsterblich. Für Seelen, die bei den Veränderungen nicht mitmachen, wird es hier auf der Erde immer anstrengender.Zahlreiche Fallbeispiele und Übungen helfen dem Verstand, dem Körper und der Seele dabei, die Möglichkeiten des sich entfaltenden Aufstiegsprozesses besser nutzen zu können.

 • af Lise Meijer
  267,95 kr.

  ALE MED TRÆER – 36 Kreative Vitaminer til din sjæl er opdelt i fire kapitler: Vitaminer for Sårbarhed, Længsler, Forvandling og Håb. Hver tekst er ledsaget af et sjælfuldt motiv. Denne kombination af motiver og ord danner en samling Kreative Vitaminer, der kan løfte og varme din sjæl.Det gode ved Kreative Vitaminer er, at det er umuligt at over-dosere dem: Indtag dem i sengen, sammen med en herlig kop kaffe eller te, når du holder en lille pause i arbejdet, eller på en træstub i skoven."Lise har en formidabel evne til at ramme lige ind i hjertet med sine smukke, kreative tekster og hun formår altid at omfavne præcis det, vi alle har allermest brug for at høre, med hjertevarme og dybt nærvær i hvert et ord."- Flora Tara Melchiorsen, ekspert i krop og psyke

 • af Lise Meijer
  267,95 kr.

  Creativity shows us the way to see things with the heart.It carries us to where solutions live, ones that our thinking mind could not make up. And above all, it helps us to feel like co-creators of life.And that very feeling makes us as strong as if we had taken 100 bottles of powerful vitamins. We get red cheeks and feel life bubbling in our veins when our thoughts are supported by creativity. That is how the name Creative Vitamins came about.This book poetically encourages you to listen inwardly, over and over again. And from there, to find a way to share your gifts with the world, without being anyone other than who you naturally are.I think the world needs Creative Vitamins just as much as those we buy in a bottle. And who knows what will happen if we take a small dose every day…- Lise Meijer

 • af Andy Clark
  114,95 kr.

  For as long as we've studied the mind, we've believed that information flowing from our senses determines what our mind perceives. But as our understanding has advanced in the last few decades, a hugely powerful new view has flipped this assumption on its head. The brain is not a passive receiver, but an ever-active predictor.At the forefront of this cognitive revolution is widely acclaimed philosopher and cognitive scientist Andy Clark, who has synthesized his ground-breaking work on the predictive brain to explore its fascinating mechanics and implications. Among the most stunning of these is the realization that experience itself, because it is guided by prior expectation, is a kind of controlled hallucination. We don't passively take in the world around us; instead our mind is constantly making and refining predictions about what we expect to see. This even applies to our bodies, as the way we experience pain and other states is shaped by our expectations, and this has broader implications for the understanding and treatment of conditions from PTSD to schizophrenia to medically unexplained symptoms. From the most mundane experiences to the most sublime, it is our predictions that sculpt our experience.A landmark study of cognitive science, The Experience Machine lays out the extraordinary explanatory power of the predictive brain for our lives, mental health and society.

 • af Rahul Jandial
  154,95 kr.

  You spend up to a third of your life dreaming.Have you ever wondered why?Dreams are a source of mystery. They have changed the course of individual lives and the world, spurring business deals, inspiring art and scientific breakthroughs, triggering military invasions and mental breakdowns. Yet the source of dreams is not mysterious. They are the product of an extraordinary transformation that occurs in the brain each night when we sleep.In this pioneering book, bestselling neurosurgeon Rahul Jandial delves into the dreaming brain and shares stories from his own practice to show the astonishing impact that dreams have on our waking life. He explains how dreaming of an exam might help you score up to 20% higher, why taking a long nap could make you better at problem-solving, and even that certain dream disorders can warn you of serious diseases like Parkinson¿s years ahead of other symptoms. He offers clear and compelling advice, backed by new research, to become a lucid dreamer, understand your dreaming patterns and unleash their creative power.Sharing the very latest discoveries in modern neuroscience, This Is Why You Dream provides answers to some fundamental questions: Why do we dream? How do we dream? What do dreams mean? And perhaps, most importantly, do we sleep in order to dream?

 •  
  2.322,95 kr.

  The Routledge International Handbook of Clinical Hypnosis explores and clarifies the challenge of defining what hypnosis is and how best to integrate it into treatment.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.