dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1 - Anders Morgenthaler - E-bog

Bag om Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1

Verden omkring er stor og spændende. Den skal da udforskes. Lær verden og dens ord at kende med baby. Baby er frygtelig nysgerrig – og ikke altid helt tilfreds med at være baby, for der er så mange andre dejlige ting, man kan være. Baby vil både være lang, og baby vil være grøn, og baby vil knase og være sprød, og baby vil være saftig … Så hvad tror du, at baby vil være? Andre gange vil baby spinde, være blød, men også skarp, vågen hele natten og klatre i træer …og hvad er det så, baby gerne vil være? BABY VIL IKKE VÆRE BABY - MEN HVAD VIL BABY SÅ VÆRE? FORSØG 1 er en helt anderledes bog til de mindste, hvor de kan lære en masse nye ord og begreber at kende – samtidig med at læseren skal prøve at finde ud af, hvad det er, baby gerne vil være. Anders Morgenthaler er en dansk tegner, forfatter og filminstruktør.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762743403
  • Udgivet:
  • 17. Maj 2023
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1

Verden omkring er stor og spændende. Den skal da udforskes. Lær verden og dens ord at kende med baby.

Baby er frygtelig nysgerrig – og ikke altid helt tilfreds med at være baby, for der er så mange andre dejlige ting, man kan være. Baby vil både være lang, og baby vil være grøn, og baby vil knase og være sprød, og baby vil være saftig … Så hvad tror du, at baby vil være?

Andre gange vil baby spinde, være blød, men også skarp, vågen hele natten og klatre i træer …og hvad er det så, baby gerne vil være?

BABY VIL IKKE VÆRE BABY - MEN HVAD VIL BABY SÅ VÆRE? FORSØG 1 er en helt anderledes bog til de mindste, hvor de kan lære en masse nye ord og begreber at kende – samtidig med at læseren skal prøve at finde ud af, hvad det er, baby gerne vil være.

Anders Morgenthaler er en dansk tegner, forfatter og filminstruktør.

Brugerbedømmelser af Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1Find lignende bøger
Bogen Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.