Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Bag lysetaf Nicolaj Vorre

Bag lyset - E-bog

- Hesalight og Lars Nørholt. Afsløringen af en erhvervsskandale.

Bag om Bag lyset

HESALIGHT FRA ROSKILDE er fortællingen om et forrygende erhvervseventyr, der viste sig at være bygget på grov svindel. Direktør Lars Nørholt forblændede en hel finansverden med løgne, forfalskede kontrakter, groft manipulerede regnskaber og karisma. Han blev fremhævet af statsministeren, købte sportsvogne og millionvillaer på Mallorca, var milliardær på papiret og på vej på børsen i USA, før korthuset i efteråret 2016 væltede med et brag. Hesalight står tilbage som en af danmarkshistoriens største erhvervsskandaler, og Lars Nørholt blev i april 2020 dømt for omfattende svindel for mere end 600 millioner kroner. ”Bag Lyset” er historien om, hvordan det kunne ske.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772380209
 • Udgivet:
 • 15. Juni 2020
 • 138,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 120,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Nicolaj Vorre
Vis alle titler
Beskrivelse af Bag lyset
HESALIGHT FRA ROSKILDE
er fortællingen om et forrygende erhvervseventyr, der viste sig at være bygget på grov svindel.

Direktør Lars Nørholt forblændede en hel finansverden med løgne, forfalskede kontrakter, groft manipulerede regnskaber og karisma.

Han blev fremhævet af statsministeren, købte sportsvogne og millionvillaer på Mallorca, var milliardær på papiret og på vej på børsen i USA, før korthuset i efteråret 2016 væltede med et brag.

Hesalight står tilbage som en af danmarkshistoriens største erhvervsskandaler, og Lars Nørholt blev i april 2020 dømt for omfattende svindel for mere end 600 millioner kroner.

”Bag Lyset” er historien om, hvordan det kunne ske.
Brugerbedømmelser af Bag lyset
 • Hans P. 19. Juli 2020

  En spændende historie om et af de helt store svindelnumre i dansk erhvervsliv.

  Bogen er udgivet netop som dommen på syv års fængsel til hovedmanden, Lars Nørholt, bliver stadfæstet i Landsretten.

  Historien fortælles, så læseren har indblik i svindlen lige fra starten, hvor Lars Nørholt og hans to hovedhjælpere, advokaten Lars Jørgensen og revisoren Frank Bergmann Hansen, går i gang med at opbygge virksomheden Hesalight. En virksomhed, der på meget kort tid går fra at være en af de helt store succeser i dansk erhvervsliv til at være et mareridt for stort set alle involverede. Nogle af deltagerne bliver dog ret velhavende på turen, men ikke med penge der kommer fra kunderne.

  Mange bliver taget ved næsen undervejs, herunder også bogens forfatter, Nicolaj Vorre, der efter at have skrevet en rosende artikel om Hesaligt får et tip om, at der nok ikke er så pænt bag facaden. Herefter ruller afsløringsarbejdet.

  Læs hele anmeldelsen her: https://www.hpbech.dk/bag-lyset-hesalight-og-lars-norholt-afsloringen-af-en-erhvervsskandale/"


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bag lyset findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.