Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bekendelser fra en kulturkristen muslim - Naser Khader - E-bog

Bag om Bekendelser fra en kulturkristen muslim

BEKENDELSER FRA EN KULTURKRISTEN MUSLIM er et wake up call fra Naser Khader: Et opråb til hans muslimske trosfæller i Europa og den arabiske verden om at sætte fart på reformeringen af islam, hvis religionen skal overleve. Og et opråb til hans medborgere i Danmark om ikke at glemme kristendommens kulturelle betydning, for uden rødder står man svagt. Samfundet er præget af religion på godt og ondt - det har Khader erfaret på egen krop - og det må man se i øjnene, i stedet for at snakke uden om. Samtidig er bogen en ligefrem og åbenhjertig skildring af Naser Khaders egen religiøse søgen og relation til de to religioner, der har fulgt ham siden opvæksten i Syrien. ”Sympatisk og ambitiøst forsøg på at sætte en nødvendig kritik i gang.” 4 hjerter - POLITIKEN ”Naser Khader er et behageligt menneske at være i selskab med. Også når det drejer sig om emner som tro og mistro.” - INFORMATION ”Et positivt og velkomment bidrag til afklaringen af vor forvirrede virkelighed.” - WEEKENDAVISEN

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774671749
  • Udgivet:
  • 20. November 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Bekendelser fra en kulturkristen muslim

BEKENDELSER FRA EN KULTURKRISTEN MUSLIM er et wake up call fra Naser Khader: Et opråb til hans muslimske trosfæller i Europa og den arabiske verden om at sætte fart på reformeringen af islam, hvis religionen skal overleve. Og et opråb til hans medborgere i Danmark om ikke at glemme kristendommens kulturelle betydning, for uden rødder står man svagt. Samfundet er præget af religion på godt og ondt - det har Khader erfaret på egen krop - og det må man se i øjnene, i stedet for at snakke uden om.

Samtidig er bogen en ligefrem og åbenhjertig skildring af Naser Khaders egen religiøse søgen og relation til de to religioner, der har fulgt ham siden opvæksten i Syrien.

”Sympatisk og ambitiøst forsøg på at sætte en nødvendig kritik i gang.”
4 hjerter - POLITIKEN

”Naser Khader er et behageligt menneske at være i selskab med. Også når det drejer sig om emner som tro og mistro.”
- INFORMATION

”Et positivt og velkomment bidrag til afklaringen af vor forvirrede virkelighed.”
- WEEKENDAVISEN

Brugerbedømmelser af Bekendelser fra en kulturkristen muslimFind lignende bøger
Bogen Bekendelser fra en kulturkristen muslim findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.