Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bella-Ballade står op - E-bog

Bag om Bella-Ballade står op

Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de kan tage af sted. Herlig billedbog for de mindste skrevet af Lene Ewald Hesel og illustreret af Simon Bang. Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser. Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv. Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade. EPUB fixed format.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793608153
  • Udgivet:
  • 18. Oktober 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Bella-Ballade står op
Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de kan tage af sted.
Herlig billedbog for de mindste skrevet af Lene Ewald Hesel og illustreret af Simon Bang.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

EPUB fixed format.
Brugerbedømmelser af Bella-Ballade står op


Find lignende bøger
Bogen Bella-Ballade står op findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.