Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Forlaget Eudor

Bøger udgivet af Forlaget Eudor

Forlaget Eudor udgiver billedbøger, børnebøger, YA og tegneserier. De har udgivet den satiriske tegneserie "Eks Libris", alle Sussi Bechs klassiske tegneseriealbum om Nofret, Aida Nur og Dalila den Drevne som syv fornemme samlebind, den spændende science-fiction-børnebogsserie "Gustav og Raketbroderskabet" og billedbøgerne om den indbildske mesterdetektiv "Snus Mus". I 2020 udgav de også den tegneserien "Ørsted – Han satte strøm til verden", der foreløbig er trykt i 4 oplag. Nogle af landets bedste billedbogsillustratorer er repræsenteret i deres katalog: "5 killinger" og "Zuccinis Dyreorkester" (Jan Mogensen), "Den flyvende kuffert" (Sussi Bech), "Bella-Ballade" (Simon Bang), "Alf vil ha' et kæledyr NU!" (Frank Madsen). For større børn har de Sussi Bechs romaner "Aziru" og "Gravrøverens lærling", der alle henter inspiration fra oldtidens Fønikien og Egypten. Teenagere og voksne læsere vil finde gode læseoplevelser i Vibeke B. Arildsens romaner "Hemmeligheder" og "Kats Bog" om unge pigers problemer, og vordende mødre vil finde gode råd i Ida Holsts utraditionelle selvhjælpsbog "Budgetbaby".

Vis mere
Filter
Filter
Genre
 • (10)
 • (88)
 • (1)
 • (8)
 • (1)
Bogtype
 • (95)
 • (7)
Format
 • (85)
 • (10)
 • (7)
Sprog
 • (97)
Pris
DKK
Serie
 • (8)
 • (8)
 • (5)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Ingo Milton & Sussi Bech
  95,95 kr.

 • af Ingo Milton & Sussi Bech
  95,95 kr.

 • af Lene Ewald Hesel
  59,95 - 95,95 kr.

  Det er aften, og Bella skal i bad. Men det er der også mange andre ting, der skal, synes Bella. Herlig billedbog for de mindste skrevet af Lene Ewald Hesel og illustreret af Simon Bang.Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.32 sider i farver. EPUB fixed format.

 • af Lene Ewald Hesel
  59,95 - 95,95 kr.

  Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de kan tage af sted.Herlig billedbog for de mindste skrevet af Lene Ewald Hesel og illustreret af Simon Bang.Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.EPUB fixed format.

 • af Sussi Bech
  59,95 - 82,95 kr.

  Letlæsning for drenge og piger fra 8 år:»Jeg keder mig!« Emil er sur. Ferien er lang og trist. De bor i sommerhus. Der er ingen at lege med. Men så får han besøg. »Hej, jeg hedder Mia! Jeg vil ned og fange en krabbe! Eller to!« Mia har net, spande og snor med.Skrevet og illustreret af Sussi Bech. Bogserien om Emil og hans lillesøster emmer af dansk sol og sommer.Der er udkommet 3 bind i serien “På ferie med Emil”.Lix 5 (Let 12).

 • af Sussi Bech
  59,95 - 82,95 kr.

  Læs let bog for drenge og piger fra 8 år:Emil og Ida vil lege med hunden Dixi, men mor og far vil hellere gå tur i skoven. Emil tøffer rundt i de visne blade. »Det er spild af ferie,« siger han. »Så leg ridder og ork,« siger mor. De to børn løber ned ad stien. Nu skal de vise far og mor! Men snart farer de vild.Skrevet og illustreret af Sussi Bech. Bogserien om Emil og hans lillesøster emmer af dansk sol og sommer.Der er udkommet 3 bind i serien “På ferie med Emil”.Lix 5 (Let 11).

 • af Sussi Bech
  59,94 - 82,95 kr.

  Læs-let bog for drenge og piger fra 8 år:Det er nat. Ida og Emil er i sommerhus. »Krads! Krads!« lyder det ved døren. Det er deres kat, Kitty. Emil lukker den ud. Men næste dag er Kitty borte. »Hvor er Kitty?« spørger Emil. »Ude og fange mus,« siger far. Men mor er også urolig.Skrevet og illustreret af Sussi Bech. Bogserien om Emil og hans lillesøster emmer af dansk sol og sommer.Der er udkommet 3 bind i serien “På ferie med Emil”.Lix 5 (Let 12).

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Billedbog. Der er nogen, der har spist af min grød! Der er nogen, der har siddet i min stol! Der er nogen, der har ligget i min seng! Guldlok og De Tre Bjørne - et populært og klassisk eventyr for de mindste.

 • af Lotte Salling
  59,95 kr.

  Billedbog med rimet tekst. Vrøvlevers, hvor vi tæller baglæns, om 20 trætte trolde, 19 nøgne næseaber, 18 små akvariefisk osv. til vi ender med 1 energisk elefant. Højtlæsning fra 3 år.

 • af Ingo Milton & Bente Bech
  59,95 kr.

  Næsten tekstløs billedbog om Sussi, en lille søvnig syvsovermus, som bare vil have fred til at sove. Men der er næsten ingen ende på de strabadser, hun må gennemgå, inden hun endelig kan putte sig under dynen. Sød godnatlæsning for de mindste. Historie af Ingo Milton og illustrationer af Bente Bech.

 • af Margot Andreasen
  59,95 kr.

  "Kampen" er tredje bind i den spændende fantasy-trilogi "Lias Kamp". Skrevet i et letlæst sprog til drenge og især piger fra 9 år. Det store opgør mod Fruens hær nærmer sig. Pigen Lia prøver at finde nye sider af sin kraft. Pludselig opdager hun, at hun kan trænge ind i folks sind ligesom Fruen. Men vil det sige, at Lia også har Fruens sorte magi i sig? Og vil hun falde for fristelsen til at bruge den, når hun står overfor Fruen i det endelige opgør? Læs den spændende afslutning på fortællingen om "Lias Kamp". Bogen er illustreret af Sussi Bech.Letlæsning, Lix 13, 106 sider, tredje bind af i alt 3.

 • af Lotte Salling
  59,95 kr.

  Billedbog. På rimede vers skildres der i 15 opslag en række opdagelser og opfindelser, som gennem historien har påvirket menneskets udvikling. F.eks. opdagelser, som brug af ild, og opfindelser som computere. Højtlæsning fra 4 år eller dialogisk læsning o.-1. klasse.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Dora har en livlig fantasi. Hun finder på nogle fantastiske og sjove historier. En gang imellem kommer hun også til at sige lidt mere, end hun skulle. Dora kommer til at digte!Letlæst billedbog (lix 10) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Uno ved bedst. Derfor retter han på alt og alle. Især på Vivi. Alle er lidt trætte af Uno. Især Vivi!Letlæst billedbog (lix 10) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Ingo er fiks på fingrene. Han kan ikke lade være med at pille ved alting: Nogle gange går det godt, og så bliver alle glade. Andre gange går det ikke så godt, og så får Ingo problemer!Letlæst billedbog (lix 11) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Vivi er en sød og glad pige. Hun er bare så genert. Alle kigger på hende, synes hun. Hun vil helst ikke have, at nogen lægger mærke til hende. Det er bare så svært. For hun skal jo være med, når klassen skal spille teater.Letlæst billedbog (lix 9) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  7. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2016 – august 2017.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  8. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2017 – august 2018.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  3. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2012 – august 2013.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  4. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2013 – august 2014.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  1. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satiriske tegneserie fra Weekendavisen. 93 striber fra perioden november 2010 – august 2012.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  9. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2018 – august 2019.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  5. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2014 – august 2015.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  6. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2015 – august 2016. Med forord af forfatteren og nobelpriskandidaten Finn Sysholm.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  En helt ny, dansk billedbog af Jan Mogensen.Historien: Der var engang en gammel dame, der havde en kat, der fik fem killinger. »Det er alt for mange killinger at passe,« sagde den gamle dame. »Vi sætter dem ud i en kasse på fortovet. Så kan folk tage en killing med hjem, hvis de vil.«En herlig og rørende historie om fem killinger, der pludselig må klare sig selv. En god højtlæsningsbog, hvis familien har kat eller tænker på at anskaffe sig én.Velegnet til højtlæsning fra 3 år.

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Herlig billedbog af Jan Mogensen, velegnet til højtlæsning fra 4 år.Maestro Zuccini skal opføre Dyresymfonien i Zoologisk Have, men hans orkester er ude at rejse. I stedet foreslår dyrepasseren, at Zuccini lærer alle dyrene at spille – men hvem i Zuccinis dyreorkester er dygtig nok til at spille den store trompetsolo?Zuccinis dyreorkester – en sjov og lærerig bog om at spille sammenEn sjov og lærerig historie, hvor barnet lærer lidt om musikkens verden og får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en del af et orkester. Skal zebraen spille på den store tromme, fordi hun kom først, eller skal løven, fordi han er den stærkeste? Og hvem havde troet, at den skumle marabustork kunne lokke de dejligste toner ud af violinen? Og hvad er det for noget med, at det ikke gælder om at spille højest, men efter noget, Zuccini kalder “noder”?

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Gustav er sluppet fri af rumskurken Beriahs kløer. Stella er blevet tvangsfjernet af kommunen og sat i pleje hos Gustav og Astrid. Men samme nat lander to rumskibe i hemmelighed på en mark udenfor Grødby! For at finde Stella og hendes far indleder rumdronningen Xenia en klapjagt på Gustav!Fire sider sidst i bogen om UFO-mytens historie, virkelighedens UFO’er og en instruktion i, hvordan du bygger dit eget rumskib af engangsemballage og starter din egen ruminvasion.64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.Bind 6 af i alt 9.

 • af Rikke Toft
  59,95 kr.

  Elvira går i 3. klasse, hvor hun lærer en masse om helligdage. Det gør Lilladragen ikke, for han går i drageskole, hvor han lærer at spy ild og vippe med halen. Over et helt kalenderår fortæller Elvira Lilladragen om helligdagene og deres betydning.Hvorfor spiser vi fastelavnsboller og tænder lys i adventskransen? Hvad var det nu med ham Morten på Mortensaften, og hvorfor er det egentlig ikke en helligdag? Hvorfor er den kirkelige farve rød i pinsen, og er det rigtigt, at man kan blive fri for at lave lektier og rydde op, hvis bare man beder til Gud om det? Lilladragen lærer om helligdagene er en morsom og lærerig højtlæsningsbog i børnehøjde, der efterlader alle klogere – børn, voksne og drager.En sjov og lærerig bog om baggrunden for årets helligdage, fortalt af cand. theol. Rikke Toft og illustreret af hendes datter Cecilie Toft Nielsen.

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Rumpigen Stellas onde stedmoder Xenia lander med sin rumflåde udenfor Grødby. Xenias robotter går i gang med at lede efter Stella og hendes far. Stella, Gustav og hans venner er ude i bunkeren i skoven for at vise deres fysiklærer det uhyggelige exo-skelet, rumskurken Beriah har bygget. Snart mødes de i en robotkamp på liv og død!Fire sider sidst i bogen om dødsstrålens historie, virkelighedens dødsstråler og forslag til sjove aktiviteter med dødsstråler.64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.Bind 7 af i alt 9.

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Dronning Xenia sender sin hær af taknemmelige svin og robotter mod Grødby for at fange Stella og hendes far, så hendes søn, prins Xgarn, kan blive arving til tronen på deres hjemplanet. Grødbys intetanende indbyggere får deres livs chok. Imens gør Stellas far og Igor deres hemmelige våben klar til at tage imod Xenia og hendes hær. Gustav og Stella sniger sig væk fra det hele for at finde en fredelig løsning på det hele. Men vil det lykkes dem, inden det er for sent?Fire sider sidst i bogen om intelligente grise, kloge grise i børnelitteraturen og Sveins Tegneskole.64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.Bind 8 af i alt 9.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.