Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bevidst helbredelse - Teresa Thaning - E-bog

- Rejsen ind mod kraften bag alt skabt - syv trin til at ændre dit liv

Bag om Bevidst helbredelse

I BEVIDST HELBREDELSE guider Teresa Thaning dig gennem syv trin, som vil ændre dit liv for altid. Det kan ofte føles, som om livet rammer os udefra og invaderer os uden vores indflydelse, men i virkeligheden skabes det indefra og manifesterer sig derefter i den ydre verden. I BEVIDST HELBREDELSE giver spirituel underviser Teresa Thaning dig indsigt i de skjulte kræfter, der skaber dit liv. Ved at forstå de grundlæggende principper for skabelse kan du gribe dit liv og dit helbred an på en helt ny måde. Du kan skabe mere glæde og større velvære og begynde at få dit liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, du ønsker. Bogen bygger på Teresa Thanings egne erfaringer samt mange års arbejde med klienter og kursister. Teresa Thaning er cand.mag. i musik og har en master i psykologi. Hun er forfatter, kursusleder og spirituel vejleder og har tidligere skrevet Beskeder fra ærkeengle og mestre (2016) og Sjælens mange liv (2018). Hun afholder konsultationer, kurser og retreats for klienter og kursister fra Danmark og Norden fra sine lokaler i København.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794130028
 • Udgivet:
 • 8. Januar 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bevidst helbredelse

I BEVIDST HELBREDELSE guider Teresa Thaning dig gennem syv trin, som vil ændre dit liv for altid.

Det kan ofte føles, som om livet rammer os udefra og invaderer os uden vores indflydelse, men i virkeligheden skabes det indefra og manifesterer sig derefter i den ydre verden.

I BEVIDST HELBREDELSE giver spirituel underviser Teresa Thaning dig indsigt i de skjulte kræfter, der skaber dit liv. Ved at forstå de grundlæggende principper for skabelse kan du gribe dit liv og dit helbred an på en helt ny måde. Du kan skabe mere glæde og større velvære og begynde at få dit liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, du ønsker.

Bogen bygger på Teresa Thanings egne erfaringer samt mange års arbejde med klienter og kursister.

Teresa Thaning er cand.mag. i musik og har en master i psykologi. Hun er forfatter, kursusleder og spirituel vejleder og har tidligere skrevet Beskeder fra ærkeengle og mestre (2016) og Sjælens mange liv (2018). Hun afholder konsultationer, kurser og retreats for klienter og kursister fra Danmark og Norden fra sine lokaler i København.

Brugerbedømmelser af Bevidst helbredelse

 • Annastacia W. 12. November 2020

  Denne bog rammer så godt i ens liv & tilværelse
  Teresa Thaning er dygtig & velformuleret
  Jeg er sikker på den kan hjælpe mange
  Med at få styr på deres liv
  Rigtig god læsning
  Fem stjerner herfra


Find lignende bøger
Bogen Bevidst helbredelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.