Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Blindt had af Jan Larson

Blindt had - Lydbog

Bag om Blindt had

Frankrig er et splittet land, et land i krise. Mange års uroligheder med optøjer, strejker og voldeligheder har sat sit præg på et samfund, der ikke kan finde sig selv. Et samfund, hvis rodfæstede sociale krise er en trussel mod selve nationen. Christophe Crayssac er en magtfuld boss i et af landets største fagforbund. Med en diabolsk udtænkt plan, der skal hente næring i klassekampens permanente revolution, vil han styrte landets elitære, korrupte regime. For magten skal tilbage til folket og arbejderklassen, hvor den hører hjemme. Fagforeningsbossen skyer ingen midler for at nå sine mål. Det gælder også de mål, der udelukkende har personlig vinding for øje. Men Crayssac er ved at blive indhentet af sin fortid. Skeletterne begynder at vælte ud af skabet, og en straffesag truer nu med at kuldsejle hans visioner, hans vidtløftige planer og hans fremtid. En straffesag, hvis arkitekter er danske Dan Borre og dennes 20-årige barnebarn, Enzo, begge bosiddende i Frankrig. En styrkeprøve mellem de to ærkefjender, franske Christophe Crayssac og danske Dan Borre, skal én gang for alle finde sin vinder. Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skønlitterær forfatter med spændingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel række spændingsromaner.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726845426
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Marts 2021
 • Oplæser:
 • Niels Borup
 • 102,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
 • 88,95 kr.
 • 20,05 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Blindt had
Frankrig er et splittet land, et land i krise. Mange års uroligheder med optøjer, strejker og voldeligheder har sat sit præg på et samfund, der ikke kan finde sig selv. Et samfund, hvis rodfæstede sociale krise er en trussel mod selve nationen.
Christophe Crayssac er en magtfuld boss i et af landets største fagforbund. Med en diabolsk udtænkt plan, der skal hente næring i klassekampens permanente revolution, vil han styrte landets elitære, korrupte regime. For magten skal tilbage til folket og arbejderklassen, hvor den hører hjemme.
Fagforeningsbossen skyer ingen midler for at nå sine mål. Det gælder også de mål, der udelukkende har personlig vinding for øje.
Men Crayssac er ved at blive indhentet af sin fortid. Skeletterne begynder at vælte ud af skabet, og en straffesag truer nu med at kuldsejle hans visioner, hans vidtløftige planer og hans fremtid.
En straffesag, hvis arkitekter er danske Dan Borre og dennes 20-årige barnebarn, Enzo, begge bosiddende i Frankrig.
En styrkeprøve mellem de to ærkefjender, franske Christophe Crayssac og danske Dan Borre, skal én gang for alle finde sin vinder.

Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skønlitterær forfatter med spændingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel række spændingsromaner.
Brugerbedømmelser af Blindt had


Find lignende bøger
Bogen Blindt had findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.