Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet af Olivia Gates

Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet

indgår i serien Passion

Bag om Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet

Bliv min igen Andreas Sarantos’ advarsel forhindrede ikke Naomi Sinclair i at falde for den uimodståelige græske venturekapitalist. Men Naomi skulle snart opdage, at han var ude af stand til at elske. Nu var hendes eksmand vendt tilbage for at gøre krav på hendes 10-måneder gamle forældreløse niece. Andreas havde ladet Naomi gå en gang. Men muligheden for at adoptere sin bedste vens lille pige giver ham det perfekte kort at spille, for at tvinge sin uvillige ekskone tilbage til ham. Kan hun udviske arrene fra han mørke fortid? Eller vil han miste hende for altid? Et Spørgsmål fra Hjertet Det var Justin Kings forbaskede stolthed der ødelagde deres ægteskab! Synes Maggie. Det var Maggies urimelige forventninger og drømme der var skyld i det! Synes Justin. Desuden var det jo hende, der valgte at forlade ham. Skilsmissepapirerne har længe været underskrevet, men Maggie har endnu ikke fået sendt dem til advokaten. At hun havde sine grunde, viser sig, da hun en dag dukker op på ranchen med en baby i armene! At Justin skulle være far til den lille dreng er simpelthen umuligt. Vil det lykkes Maggie at overbevise ham om det modsatte? Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789150785937
  • Udgivet:
  • 1. december 2015
  • 70,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 61,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Olivia Gates
Se alle titler
Beskrivelse af Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet
Bliv min igen
Andreas Sarantos’ advarsel forhindrede ikke Naomi Sinclair i at falde for den uimodståelige græske venturekapitalist. Men Naomi skulle snart opdage, at han var ude af stand til at elske. Nu var hendes eksmand vendt tilbage for at gøre krav på hendes 10-måneder gamle forældreløse niece.Andreas havde ladet Naomi gå en gang. Men muligheden for at adoptere sin bedste vens lille pige giver ham det perfekte kort at spille, for at tvinge sin uvillige ekskone tilbage til ham.Kan hun udviske arrene fra han mørke fortid? Eller vil han miste hende for altid?

Et Spørgsmål fra Hjertet
Det var Justin Kings forbaskede stolthed der ødelagde deres ægteskab! Synes Maggie.

Det var Maggies urimelige forventninger og drømme der var skyld i det! Synes Justin.

Desuden var det jo hende, der valgte at forlade ham.

Skilsmissepapirerne har længe været underskrevet, men Maggie har endnu ikke fået sendt dem til advokaten. At hun havde sine grunde, viser sig, da hun en dag dukker op på ranchen med en baby i armene! At Justin skulle være far til den lille dreng er simpelthen umuligt. Vil det lykkes Maggie at overbevise ham om det modsatte?
Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
Brugerbedømmelser af Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bliv min igen/Et Spørgsmål fra Hjertet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.