The Fifty Shades trilogi

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger, Månedens bog | Skrevet af Emma Villars d. 19. april 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

E. L. James var den bedst sælgende forfatter i 2012 for The Fifty Shades trilogi. Fifty Shades trilogi er en erotisk romance novelle som handler om et uddybende forholdet mellem en 21-årig litteraturstuderende Anastasia Steele og en mystisk, karismatisk milliardær Christian Grey. Hvis du ønsker at danne et overblik over bøgerne i den rigtige rækkefølge, så kan du her finde Fifty Shades of Grey serien.

E. L. James udgav først bogen ”Fifty Shades of Grey”, hvor Anastasia Steele skal interviewe Christian Grey. Hun både forskrækkes og tiltrækkes af den charmerende milliardær og efterfølgende er de begge fascinerede af hinanden. Læseren bliver indviet i et uddybende sexspil om Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også om den ellers uskyldige Anastasia Steeles mørke begær.

Derefter udgav E. L. James bogen ”Fifty Shades darker”, som er anden bog i trilogien. Denne bog beskriver det dominansprægede forhold og Christian Greys mørke side får endnu større betydning. De kan ikke slippe begæret for hinanden, hvilket leder til flere uimodståelige fristelser.

Den tredje bog i trilogien er ”Fifty Shades Freed” som omhandler forholdet mellem Anastasia Steele og Christian Grey men med en helt ny drejning. Det virker til at de nu har alt, kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Dog omhandler forholdet også frygt og lige i det deres forhold virker til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anastasias frygt til virkelighed.  

Ny Grey bog

Netop nu er den nyeste bog af E. L. James udkommet, nemlig ”Grey”. Siden udgivelsen af The Fifty Shades trilogi har fans af trilogien været ivrige efter at høre historien fortalt fra Christian Greys synsvinkel. Dele af den tidligere historie bliver nu fortalt gennem en karakter der har været kold og uden følelser, nemlig Christian Grey. Læserne kender Christian Grey som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor til et interview. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Nogle af disse spørgsmål vil blive opklaret i bogen ”Grey” og mange læsere har gennem de tre tidligere bøger manglet svar, derfor vil denne bog uden tvivl give læserne en tilfredsstillelse.   The Fifty Shades trilogi har rekorden som de hurtigst sælgende bøger nogensinde i England og det er der god grund til. The Fifty Shades trilogi er medrivende, hjertebankende og få læseren til at krumme tær. The Fifty Shades trilogi SKAL du læse.  

1

Fifty Shades Of Grey

Paperback: DKK 92,95   E-bog: DKK 80,00   Lydbog: DKK 80,00  


darker

Fifty Shades Darker

Papirbog: DKK 97,00   E-bog: DKK 80,00   Lydbog: DKK 80,00


freed

Fifty Shades Freed

Papirbog: DKK 97,00   E-bog: DKK 80,00   Lydbog: DKK 80,00


grey

Grey

Bog: DKK 113,95   E-bog: DKK 120,00