Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Musikteknikker, instrumentskoler og musikundervisning

Her finder du spændende bøger om Musikteknikker, instrumentskoler og musikundervisning. Nedenfor er et flot udvalg af over 7.070 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Instrumentundervisning; selvstudie-tutorials og bøger for og om musikundervisning.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - for to hænder
  af Pernille Holm Kofod
  317,95 kr.

  Klaverleg bind 2 indeholder 28 kendte sange for børn og voksne, hertil spilletips samt sjove musikalske opgaver. Bogen bygger på Klaverlegs karakteristiske ikonunivers og tager over dér, hvor første bind slutter. I bind 2 lærer du at spille med begge hænder samtidig, og du vil snart føle dig som en vaskeægte pianist. Sværhedsgraden øges gradvis, men altid under mottoet: Nemt at gå til, sjovt og legende. Tangentstrimlen, der følger med bogen passer til alle klaverer og keyboards med tangenter i standardstørrelse.Sangene er bl.a.: Mester Jacob, Jeg ved en lærkerede, Puff den magiske drage, Æblemand, ABC-sangen, I østen stiger solen op, Joanna, Midt om natten, Amazing Grace, Jeg er en lille undulat, højt på en gren en krage og Åh Susanne vil du gifte dig med mig. Klaverleg er rigt illustreret.

 • af Rikke Hyldgaard & Phillip Faber
  187,95 - 207,95 kr.

  Den Danske Sang har i de senere år oplevet en sand renæssance, og coronakrisen har for alvor fået danskerne til at synge med - selv på landsdækkende tv. Sangene har en helt særlig evne til at samle os og skabe glæde i en ellers trist og udfordrende tid. De bygger på en fælles kulturarv samtidig med, at de er konstant forandring. En af dem, der for alvor har fået Danmark til at synge med, er komponist og chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber. Phillip Faber har en enorm viden om, indsigt i og ikke mindst kærlighed til den danske sangskat, som han i bogen deler ud af. Han ved alt om sanghistorie, tekster, melodier, og hvad hemmeligheden er bag en velskrevet sang. Hans talent for at komponere har senest udmøntet sig i sangen “Og Gud Sang”, der har fået den ære, at være blandt de udvalgte sange i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Når man læser bogen kan man virkelig mærke, at det er et emne, der ligger Phillip Fabers hjerte nær, og glæden ved den danske sangskat smitter af på læseren. I bogen søger han også at undersøge, hvad det er, der gør netop den danske sang så særlig, og hvorfor den betyder så meget for os. Hvis du får lyst til at bryde ud i sang, når du læser bogen, indeholder bogen tekst og melodi på nogle af de mest elskede sange, så du nemt kan synge med. Rigtig god fornøjelse med at synge Den Danske Sang. 

 • af Cathrine Sadolin
  487,95 kr.

  I bogen Komplet sangteknik beskriver forfatteren Cathrine Sadolin en banebrydende og innovativ tilgang, der er meget nyttig for alle, som er interesserede i stemmen, både professionelle og begyndere. Teknikkerne kan bruges i alle stilarter indenfor sang. Bogen anbefales internationalt af sangere, sanglærere, skuespillere, talepædagoger og læger. Udgivelsen findes også på 9 andre sprog.

 • af Marcus Winther-John
  252,95 kr.

  Skriv hits og sælg dem er Marcus Winther-Johns guldkorn og erfaringer samlet gennem de seneste 15 år som professionel sangskriver for danske og internationale artister fra Tim Christensen, Sanne Salomonsen over X-factor og Grand Prix vindere til Japanske boybands.Bogen er opdelt i to dele: En kreativ og en kommerciel – for begge områder skal med, hvis du skal leve af at være sangskriver. Du får massevis af værktøjer, eksempler og en playliste til hvert kapitel så du kommer helt ind under huden på et vaskeægte hit. Efterfølgende fortæller bogen hvordan et hit finder vej til en artist og en udgivelse.Skriv hits og sælg dem er for dig, der ønsker en professionel sangskriverkarriere eller ønsker at blive endnu bedre til at skrive dine egne sange.

 • - Rytmisk Sangteknik
  af Hans Toft-Olsen
  317,95 kr.

  RST Ressource Stemme Træning + rytmisk improvisation. En helt ny og unik metodik til rytmisk sang udviklet af stemmespecialisten Hans Toft-Olsen. Bogen introducerer det banebrydende Toft-Olsen’s Apple som visualiserer alle stemmens klangfarver i et nyudviklet materiale der giver dig musikalsk overblik og indsigt på en pædagogisk måde. RST hjælper dig ind til kernen af din unikke stemme. Det er simpelt, men ikke let. Bogens tilblivelse er støttet af Statens Kunstråd og anbefales til rytmisk sangundervisning på Konservatorier, MGK, Musikskoler, Højskoler, Folkeskolen mv. Bogens mange øvelser finder du også som video og audio i RST biblioteket på www.rytmisksangteknik.dk Hans Toft-Olsen er en af europas mest nytænkende stemmespecialister og han har undervist, vejledt og trænet flere end 1000 stemmer. Han er tilknyttet Stemmeakademiet, Stemmedoktor samt Det Jyske Musikkonservatorium. Med sin specielle baggrund som både sangpædagog og privatpraktiserende logopæd (talepædagog) er Hans Toft-Olsen vant til at arbejde med rytmisk sang og sangteknik, klangdannelse, støtte, formidling, performance, samt det personlige udtryk på højeste æstetiske niveau. Han har i de sidste 30 år arbejdet med alle stemmetyper, og har via sin unikke viden og tilgang til stemmen, vejledt og undervist både professionelle sangere og skuespillere samt stemmer i erhvervslivet. Beskikket af Kulturministeriet til musikkonservatoriernes censorkorps. Bachelor-, kandidat- og solistuddannelserved musikkonservatorierne og Operaakademiet.

 • af Line Jensen & Katrine Muff Enevoldsen
  187,95 kr.

  Det kan være blufærdigt, når man skal synge for børn, hvis ikke man har store tanker om sin egen sangstemme, men man gør det alligevel for at distrahere eller trøste, når barnet er ked af det. Eller i kådhed, når man bliver grebet af stemningen i en rigtig god leg. Og børn elsker lyden af deres voksnes stemmer. Det er faktisk noget af det bedste, de ved. Det helt lille spædbarn kan genkende lydene inde fra maven, og kombinationen af en velkendt stemme og en god melodi kan virke helt meditativt for et barn.Det er et grundvilkår, når vi synger, at vi viser sårbarhed. Og hvilket bedre sted at vise det end sammen med vores børn? Sang handler nemlig ikke nødvendigvis om at optræde eller præstere, det handler mindst lige så meget om fællesskab og nærvær.I denne bog vil du få redskaber til at lære din stemme bedre at kende og måske blive bevidst om, hvordan du bruger den, eller netop ikke bruger den. Hvad kan din stemme i forvejen, og hvordan kan du bruge det i musik. Du vil blive overrasket over, at din stemme kan mere, end du tror.Bogen er inddelt i temaer som: sang og mod, sang og de store følelser, sang og omsorg, sang og sjov, sang og fællesskab. Inden for hver kategori er her både velkendte klassikere og nyere sange, Katrine hjælper os med at synge. I bogen vil du bl.a. finde tekster og noder til: Langt ude i skoven, Trøstesangen, Fy fy skamme, Ulvesangen, Vi har lejrbål her og mange og mange flere.Bogen er skrevet klogt og ligetil af Katrine Muff og illustreret af Line Jensens velkendte streg.

 • af Hazrat Inayat Khan
  264,95 kr.

 • af Susanne Plougheld Lorenzen - Riivo Sarapik
  197,95 kr.

  Tegneserie om musikteori for børn. Sammen med uglen Ozzy og en masse andre dyr som fx Alligator og Hr. Bæver føres børn ind i musikkens verden. På en humoristisk og banebrydende måde introduceres den unge læser for klaviatur, rytme og noder. Hvad hedder tonerne på klaveret? Hvordan fungerer noderne i F-nøgle og G-nøgle? Hvordan skriver man korte og lange noder? Læringen drives af tegneseriens fortælling og farverige illustrationer. Bagerst i bogen findes 20 sider med enkle musikopgaver, som børnene selv kan arbejde med. Bogen giver adgang til en digital ressourceside med endnu flere printvenlige træningsopgaver i basale musikfaglige regler, tegn og symboler. Med til bogen følger et klaver-puslespil i træ, hvor de hvide tangenter med benævnelser udgør 14 brikker.

 • af George Lawrence Stone
  197,95 - 212,95 kr.

 • - 12 sange om tal
  af Sigurd Barrett
  117,95 kr.

  12 sjove sange om den lille tabel med tilhørende regneopgaver. 3. bog i ’Sigurds lille skole’. Bogen er flot illustreret, og hver sang er noteret med tekst, melodi og becifring. Hver sang introduceres med et lille digt, som passer til de enkelte tal. Hver tabel har sidst i bogen fået sin egen side med små supplerende træningsøvelser, som kan løses med eller uden hjælp af en voksen alt efter niveau. Bogen er i hårdt omslag og giver adgang til en digital ressourceside, hvor sangene kan høres både med og uden vokal. Bogen og de to øvrige publikationer i ’Sigurds lille skole’ kan bidrage til en god skolestart med tal, bogstaver og verdens lande.

 • af Karl Aage Rasmussen
  182,95 kr.

  Diderik Buxtehude (1637-1707) er en af den europæiske barokmusiks vigtigste komponister. Hans kunstneriske fantasi satte nye musikalske standarder, og med sin fusion af det eksperimenterende, det legende og det lærde blev han et forbillede for Johann Sebastian Bach, der beundrede ham højt. Buxtehude var født i Danmark og begyndte sin karriere i Helsingør og Helsingborg. Som 31-årig tiltrådte han et af Nordeuropas vigtigste organistembeder i Mariakirken i Lübeck, og resten af sit liv boede og arbejdede han i den nordtyske by. Desværre er sporene efter hans liv ret utydelige. Der findes kun et enkelt billede af ham, og flere af hans hovedværker er gået tabt. Men i dag, hvor barokkens musik er mere populær end nogensinde, er Buxtehudes musik genstand for stor international opmærksomhed, og han er i dag nok den danske komponist, der er mest udbredt på verdensplan. I denne bog, den første af sin art på dansk i mange år, præsenterer komponisten og forfatteren Karl Aage Rasmussen os for et af Danmarks største musiknavne nogensinde.

 • - Antonio Vivaldi
  af Karl Aage Rasmussen
  247,95 kr.

  Vivaldi (1678-1741) er et af den klassiske musiks allerstørstenavne, kendt verden over, og en række af hans værker er blandt de oftest spillede og hørte i den samlede vestlige musikhistorie. Men i nyere tid drejer historien om Vivaldi sig om en genopdagelse. Selv basale oplysninger om Vivaldis liv og virke er først blevet klarlagt i sidste århundrede, og musikken selv var da også – utroligt nok – gemt og glemt i mere end 150 år, før den i 1950’erne blev genstand for intense studier og siden da har tryllebundet alverdens musikere og lyttere. Ikke mindst de udødelige violinkoncerter De fire årstider har slået Vivaldis navn fast i en grad, så det aldrig igen vil blive glemt.Trods sin opvækst i underklassen steg Vivaldi til tops i lagunebyen Venezias kulturelle smeltedigel, men allerede mod slutningen af sit liv gled den rødhårede præst langsomt ud i glemslen, inden han døde forarmet, syg og glemt i Wien, hvor han havde håbet at vinde ny anerkendelse. Men de eviggyldige toner, der udgør Vivaldis bedste værker, har vi stadig. At al denne musik blev til sideløbende med en præstegerning, intens virksomhed som impresario og talrige koncertrejser – og at Vivaldi endog døjede med plagsomt åndedrætsbesvær – gør hans kunstneriske bedrifter endnu mere enestående.Karl Aage Rasmussen vækker i denne bog musikken til live med nye synsvinkler og fortæller Vivaldis bemærkelsesværdige, glemte historie. Og så slår han et slag for, at hvad der måske i dag kan virke som lidt poppede, underlødige elementer i Vivaldis musik, faktisk var stærk og ofte nyskabende musikalsk kommunikation på hans egen tid. I dag har Vivaldi status som en af barokmusikkens største mestre, på linje med de jævnaldrende Bach og Händel.

 • - En biografi om komponisten Vagn Holmboe
  af Thomas Michelsen
  347,95 kr.

  VAGN HOLMBOE er den store danske komponist i generationen mellem Carl Nielsen og Per Nørgård. Carl Nielsen fik ham ind på musikkonservatoriet i København. Per Nørgård blev hans berømte elev. Men selv om Vagn Holmboe blev efterkrigstidens store nordiske symfoniker, og selv om han som komponist af strygekvartetter er blevet sat på niveau med Bartók og Sjostakovitj, har afgørende sider af Holmboes musik og privatliv indtil nu været ukendte for offentligheden. Thomas Michelsen har som den første fået adgang til Holmboes private breve og dagbøger. Med dem åbner sig en verden af buddhistisk inspireret filosofi og en indsigt i et ekstremt fokuseret og determineret menneske, der allerede som teenager planlagde, hvad han skulle nå som kunstner i løbet af sit liv. Vagn Holmboes musik har været opfattet som nordisk i traditionen fra Carl Nielsen. Men den har sine rødder så langt væk som i arabisk musik, og for komponisten var det allerede i hans ungdom klart, at man kom nærmere det sande i tilværelsen, jo mere man nærmede sig Tibet. Dette og meget andet åbnes der for i fortællingen om Holmboes liv og musik. Fra han kom til verden i Horsens, over hans ungdoms musikalske dannelsesrejse til Rumænien og frem til komponisten efter voldsomme indre og ydre kampe trak sig tilbage fra sin stilling på toppen af dansk musikliv, hvor han var professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, for at leve i fred med sin musik i den naturidyl, han havde skabt i Ramløse Bakker nord for Arresø i Nordsjælland.

 • - Lær at justere dine rørblade optimalt - for saxofon og klarinet
  af Kent Krøyer
  117,95 - 137,95 kr.

  Bogen er en vejledning i justering af rørblade til saxofon og klarinet - til begyndere og øvede. Der er kun to tekniske hindringer, hvis man vil spille saxofon eller klarinet. Man skal råde over et instrument, der er tæt. Og man skal have et rørblad, som er klargjort, balanceret og justeret til mundstykke og musiker. Ellers bliver det svært. Et rørblad er ALDRIG i optimal tilstand, når man køber det. Så man må selv lære at justere det. Det bliver lettere at spille, når du kan. Så kan du koncentrere dig helt om musikken. Justering ligner måske heksekunst, mend det kan gøres med en smule værktøj og lidt øvelse. Færre blade skal kasseres, så denne vejledning tjener sig selv ind gennem sparede rørblade og større glæde ved din egen musik.

 • af Adam Levy
  212,95 kr.

  String Theories is the book every modern guitarist needs for a lifetime of inspiration and growth.¿¿In String Theories, renowned guitarists Adam Levy and Ethan Sherman offer a comprehensive and practical guide to boundless musical growth for the dedicated guitarist, as well as on-the-job lessons learned from both of their many years of experience as players and teachers.Originally adapted from Adam Levy's popular YouTube series Guitar Tips, the essays and lessons in String Theories cover topics including effective practice strategies, fretboard technique, playing with other musicians, composition, improvisation, listening and reading recommendations, and more. Concepts are followed by practical exercises and plans of action-things you can do today, throughout the week or month, or even all year.String Theories will offer something different yet equally useful to the student, hobbyist, or pro-and everyone in between. Offering a framework for lifelong growth on the guitar, it's a book you can return to year after year as you evolve as a musician.

 • af Joshua Au-Yeung
  477,95 kr.

  Take your music production to the next level with the ultimate FL Studio resource.Purchase of the print or Kindle book includes a free eBook in PDF format.Key Features:Comprehensive coverage of FL Studio 21's tools and featuresStep-by-step explanations of music production techniquesInsights into best practices for promoting and selling musicBook Description:"The Music Producer's Ultimate Guide to FL Studio 21" is the essential handbook for any aspiring or professional music producer looking to take their craft to the next level.Whether you're a beginner or a seasoned producer, this comprehensive guide covers everything you need to make the most of FL Studio 21's powerful tools and features. You will learn the secrets to creating professional-sounding music, from creating chord progressions to tailoring your sounds to perfection with compression, equalization, and stereo width effects.With this updated second edition, you'll set up your studio environment, create your own instruments, and explore glitch effects, vocoders, and sound design with the latest and greatest tools of FL Studio 21. You'll gain insights into best practices for mixing and mastering, as well as promoting and selling your music to a wider audience.This new edition covers the latest features and plugins of FL Studio 21, including Luxeverb, Vintage Chorus, Vintage Phaser, Distructor, Fruity Newtime, Patcher Presets, VFX Sequencer, Pitch Shifter, Frequency Shifter, Fruity Granulizer, Multiband Delay, and Frequency Splitter.What You Will Learn:Mix techniques with compressors, equalizers, and stereo width effect pluginsRecord into FL Studio, pitch correct and retime samples, and gain advice for applying effects to vocalsCreate vocal harmonies and learn how to use vocoders to modulate your vocals with an instrumentCreate glitch effects, transform audio samples into playable instruments, and work on sound design with cutting edge effectsDevelop your brand with marketing best practices and tips for creating content to reach a wider audiencePublish your music online and collect royalty revenuesWho this book is for:This book is for musicians, music producers, composers, songwriters, DJs, and audio engineers interested in creating their own music, improving music production skills, mixing and mastering music, and selling songs online. To get started with this book, all you need is a computer and FL Studio.

 • af Jake Jackson
  117,95 kr.

  Organized as a chord per spread, for the left and right hands, this is a handy, comprehensive reference for jazz, pop, rock and soul musicians playing the piano or keyboard at various levels. It teaches yourself the essential piano chords, and more.

 • af Lil' Rev
  182,95 kr.

  Designed for anyone just learning to play the C diatonic harmonica.

 • - Dansk elektronisk musik 1928-1980
  af Jonas Olesen
  347,95 kr.

  Pionerer & outsidere – Dansk elektronisk musik 1928-1980 er den samlede fortælling om den elektroniske musiks fremkomst og opblomstring i Danmark. Historien begynder med en række koncerter i Tivoli i København med det russiske Theremin-instrument i 1928 og rundes af i 1980, hvor den elektroniske musik efterhånden er blevet en integreret del af store dele af mainstream-musikken. De mellemliggende 52 år viser en overraskende mangefacetteret historie om teknologisk og kunstnerisk udvikling drevet frem af pionerer med stor nysgerrighed over for nye musikalske produktionsmuligheder og nye klange. I bogen møder vi en række klassisk uddannede komponister som for eksempel Else Marie Pade, Jørgen Plaetner og Fuzzy, der tidligt tog den elektroniske musik til sig, men vi møder også mange ukendte amatørkomponister, der eksperimenterede med spolebåndoptagere og byggede egne instrumenter. Bogen afdækker også, hvordan den tidlige elektroniske musik manifesterede sig langt fra det traditionelle musikliv, blandt andet inden for billedkunsten, i tidlige eksperimentalfilm og i underholdningsbranchen. Her gemmer der sig historier om syngende hunde, der kom til tops på de amerikanske hitlister, om festklædte ingeniører, der dansede til computermusik sidst i 1950’erne, og elektronisk lydterapi, der gjorde patienterne døve. Historien udfoldes på baggrund af et stort reseracharbejde og inddrager interviews med komponister og et væld af datidige kilder. Gennem beskrivelser af de musikalske værker og lydeksperimenter afdækkes en væsentlig og farverig, men stort set glemt og ubeskrevet del af dansk musikhistorie.

 • af Marvin Dahlgren
  162,95 kr.

  A method book for the development of complete independence on the drumset.

 • - Om at akkompagnere til fællessang på klaver
  af Simon Nielsen
  257,95 kr.

  Akkompagnatøren kan med få virkemidler få fællessangen til at løfte sig! Bogen giver forslag til, hvad pianisten kan gøre, for at fællessangen fungerer godt. Hvor langt skal forspillet være? Hvad gør man mellem versene? Er det nødvendigt at spille melodi? Hvorfor bliver man nervøs? Disse og mange andre emner bliver belyst i en bog, der er meget praktisk funderet. Alle eksemplerne er i 4 forskellige niveauer, der spænder fra den let-øvede til eksperten. Tilmed findes alle eksempler på bogens digitale ressourceside, hvor man kan se eksemplerne blive spillet. Bogen er til dig, der ønsker enten at starte på at spille til fællessang eller blot videreudvikle dit spil.

 • - Sangene med melodi og akkorder
   
  98,95 kr.

  Alle 8 sange fra børnenes MGP 2021 på DR samt fællessangen. Sangene er gengivet med tekst, melodi og becifring. De fleste sange er i original toneart, mens enkelte sange er sat lidt op eller ned, så de bliver lettere at spille på f.eks. klaver og guitar. Brug materialet i undervisningen, eller spil sangene derhjemme, hvor bogen er oplagt at have stående på klaveret eller foran guitaren. Sangene kan spilles af både børn, forældre eller bedsteforældre, der interesserer sig for børnebørnenes musik i tiden.

 • - Arbejdsbog
  af Dansk Sang
  133,95 kr.

  Musik – Valgfag og prøve er elevens arbejdsbog til valgfaget.Bogen hjælper eleverne med at træne og samle deres viden om musik, og klæder dem på til at udføre musik - både ved at spille andres musik og ved at skabe deres egen.Med arbejdsbogen får eleverne erfaringer med musikudøvelse, musikalsk skaben, og musikforståelse gennem praktiske opgaver med fagets teori, teknikker og metoder. Med oversigter, viden og opgaver kan eleverne også forberede sig på den afsluttende prøve.Brug arbejdsbogen gennem hele valgfaget, og lad eleverne arbejde med opgaverne i den rækkefølge, der passer bedst til holdets øvrige teoretiske og praktiske arbejde.Bogen indeholder: opgaver, der kommer hele vejen rundt om fagets indholdsområder praktiske øvelser i teknikker og metoder relevant viden bl.a. via QR-koder indsigt og overblik over fagets fagsprog overblik og træningsopgaver til prøven. Materialet er udviklet i tæt samarbejde med Dansk Sang, Musiklærerforeningens forlag.

 • af John A. Lomax
  367,95 kr.

  Music and lyrics for over 200 songs. "John Henry," "Goin' Home," "Little Brown Jug," "Alabama-Bound," "Black Betty, ""The Hammer Song," "Jesse James," "Down in the Valley," "The Ballad of Davy Crockett," and many more.

 • af Deke Sharon
  382,95 kr.

  In this highly anticipated sequel to A Cappella Arranging, Deke Sharon and Dylan Bell provide even more tools and insights to help musicians hone and master the craft of a cappella arranging-including new creative principles and theoretical techniques to expand the palate as well as arranging in various musical genres.

 • af Hanover Wolfen Verlag
  167,95 kr.

  Music Composition book for Guitar and Voice. This 9.25" x 12" composition book contains 100 pages, 12 Guitar TABs, 7 staves of treble clef on each page, formatted specifically for songwriters for voice and guitar. Black ink, printed on [50-61 pound (74-90 GSM)] cream paper. Ideal for any song writer, musician, composers, music teachers, and music students. Codify your ideas and bring new music to life using this convenient, high-quality book. Any serious musician will appreciate the styles adapted from the most renowned music publishers. Create, collaborate, share, and enjoy the gift of music with others.

 • af Josef Lhevinne
  82,95 kr.

  Great modern teacher and pianist's concise statement of principles, technique, and related material. Includes 10 musical examples.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.