Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Rørbladet er en drillepind af Kent Krøyer

Rørbladet er en drillepind - E-bog

- Lær at justere dine rørblade optimalt - for saxofon og klarinet

Bag om Rørbladet er en drillepind

En vejledning i justering af blade til saxofon og klarinet - til begyndere og øvede. Det kan lyde absurd, hvis man bruger tusinder af kroner på en saxofon, og tusinder af timer på at øve sig, hvis man derpå springer let hen over justeringen af rørblade. Saxofonens lyd opstår jo i bladet. Alle træblæsere bruger tid på at tilpasse og justere deres blade for at få maksimal kontrol over tone og dynamik. De bedste kilder til den ekspertise er fundet frem, og deres viden er nu samlet og formidlet på en letfordøjelig måde. For begyndere er bogen en introduktion til den helt nødvendige kompetence i at justere. For de øvede er den en mulighed for at sammenligne egen viden og erfaring med andres. Tag bladet fra munden - og justér det!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743063650
  • Udgivet:
  • 7. Februar 2020
  • 115,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 100,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Rørbladet er en drillepind
En vejledning i justering af blade til saxofon og klarinet - til begyndere og øvede.

Det kan lyde absurd, hvis man bruger tusinder af kroner på en saxofon, og tusinder af timer på at øve sig, hvis man derpå springer let hen over justeringen af rørblade. Saxofonens lyd opstår jo i bladet.
Alle træblæsere bruger tid på at tilpasse og justere deres blade for at få maksimal kontrol over tone og dynamik. De bedste kilder til den ekspertise er fundet frem, og deres viden er nu samlet og formidlet på en letfordøjelig måde.
For begyndere er bogen en introduktion til den helt nødvendige kompetence i at justere. For de øvede er den en mulighed for at sammenligne egen viden og erfaring med andres.

Tag bladet fra munden - og justér det!
Brugerbedømmelser af Rørbladet er en drillepind


Find lignende bøger
Bogen Rørbladet er en drillepind findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.