Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Brød og kager

En færdighed der aldrig går af mode. At kunne bage giver dig adgang til mange kreative og velsmagende ideer, kager med tusinde af forskellige former og smage samt rugbrødet i Danmark, som vi har levet af i mere end tusinde år. Bøger om brød og kager her på siden giver dig adgang til en helt masse forskellige og inspirerende ideer til næste gang, du skal bage. Dyk ned og udforsk vores udvalg her på siden.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Claus Meyer
    120,95 - 298,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Chad Robertson
    188,95 - 298,95 kr.

    Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery. Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,jeg nogensinde har smagt.– Claus Meyer

  • - Brød, boller og kager, der smager
    af Mette Marie Viscor & Kathrine Rosamunde Virring
    121,00 - 168,95 kr.

    Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit. Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise. Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde. I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager. Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    218,95 kr.

    Valdemarsro jul af Ann-Christine Hellerup Brandt er den perfekte julebog at hive frem, når sneen begynder at falde ned fra himlen og julestemningen skal sættes i gang. Valdemarsro jul er fyldt med lækre juleopskrifter, som familier kan hygge sig med og bruge som inspiration i hele julemåneden. Der har været rigtig stor interesse for Valdemarsros juleopskrifter de seneste år, som er blevet en fast del af juletraditionen. Kogebogen indeholder over 150 skønne madopskrifter, med både madretter som danskerne førhen har taget til sig, men hvor der også er kommet plads til nye spændende juleopskrifter. Med Ann-Christine Hellerup Brandts juleopskrifter finder du en masse til den søde tand, alt lige fra julesmåkager og konfekt til varm gløgg og brændte mandler. Men der er selvfølgelig også opskrifter til madbordet til juleaften, som er bestående af blandt andet kalkun og gås, men naturligvis også velsmagende opskrifter på flæskesteg og and. Valdemarsro jul er en basisbog til julen, så her er der også gode metoder at hente til den gode planlægning, så du ikke længere behøver at føle dig stresset hen over julen. Så hvis du mangler noget fantastisk juleinspiration fra maddronningen Ann-Christine Hellerup Brandt, så finder du alle de skønne og nemme juleopskrifter samt flotte billeder i ‘Valdemarsro jul’ bogen, som kan bruges december efter december og gå i arv.

  • af Frederikke Wærens
    198,95 kr.

    Baking Moments er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter, Frederikke Wærens. Udgivet i 2020, er denne bog fyldt med lækre og inspirerende opskrifter, der vil bringe glæde til dit køkken. Bogen falder ind under genren madlavning, og det er tydeligt, at Frederikke har en passion for at skabe mindeværdige øjeblikke omkring bagning. Fra de sødeste cupcakes til de mest rustikke brød, vil du finde en opskrift, der passer til enhver lejlighed. Udgivet af Grønningen 1, er Baking Moments mere end bare en kogebog - det er en fejring af de små øjeblikke, der gør livet sødt. Så hvorfor ikke dykke ind i Frederikke Wærens' verden af bagning og skabe dine egne bagende øjeblikke?

  • af Frederikke Legaard
    168,95 - 188,95 kr.

    Personlig kogebog med ung, varieret og uhøjtidelig mad og bagværk, der på én gang er kunstnerisk og helt nede på jorden.Kunstner og Bagedystvinder Frederikke Legaard blev landskendt for sine vilde kager og sin kunstneriske tilgang til konditorfaget, men at hun også kan lave sindssyg lækker mad, viser hun i dennekombinerede koge- og bagebog, som hun selv har skrevet, fotograferet og tegnet. Det hele hjemme i hendes eget bare fem kvadratmeter store køkken. Frederikke har lavet mad og egne opskrifter, siden hun var helt lille. Kogekunst er hendes samling af yndlingsretter, kager og desserter, krydret med personlige historier, skitser og gode tips. Hun beskriver bogen som et lille leksikon af små skatte, som hun håber, andre også vil kunne lide.Inspirationen til sin mad og kager finder Frederikke både ude og hjemme. Det er på udlandsophold i New York, hun har perfektioneret sine doughnuts, og i Hongkong hun har lært at lave verdens bedste dumplings, mens det er fra hendes mormor, hun har lært kunsten at bage.Bogen er delt op i en sød og en salt afdeling med underoverskrifter som Morgenbagværk, Kolde retter, Varme retter og Mine favoritter. Det er på en gang æstetisk og ukompliceret, for Frederikke kan og prioriterer begge dele. Der er eksempler på de fantastiske kager, der væltede Danmark, da hun var på skærmen under Bagedysten, men også helt simple opskrifter på hurtig og enkel aftensmad. Det hele ledsages af håndtegnede guides og step by step-tegninger.Bogen er det stensikre, ultimative bud på kogebogen til alle unge plus/minus 25.

  • af Meyers Madhus
    185,95 - 268,95 kr.

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

  • af Karina Baagø
    229,50 kr.

    Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.Om forfatterenKarina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

  • af Simone Thorup Eriksen & Liv Martine Hansen
    218,95 kr.

    Endelig en bagebog til piger, der elsker at bage, og som er dygtige, men som har brug for en pædagogisk tilgang.Vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine og tegneren Simone Thorup Eriksen er gået sammen om at skabe den lækreste kagebagebog til døtre og deres mødre.Bogen er fyldt med ambitiøse, men meget pædagogiske opskrifter på alt fra det søde køkken. Her er tutti frutti-cupcakes, donuts, moderne kajkager og en TO DIE FOR isvaffellagkage og mange mange flere. Mange af opskrifterne er med forslag til pynt af Simone Thorup Eriksen.Bogen er gennemillustreret med lækre billeder blandet med illustrationer i Simone Thorup Eriksens kønne streg.

  • - Hjemmelavet is af sæsonens bedste råvarer
    af Vibeke Bengtson & Jonas Bohn
    168,95 - 193,95 kr.

    Der findes næppe et menneske i verden, der ikke elsker is. Men is er naturligvis ikke bare is. Den hjemmelavede er ganske særlig – især når den er lavet med friske, lækre råvarer, spændende smagselementer og ikke mindst en god portion kærlighed. Bogen er spækket med et væld af opskrifter skabt med stor kreativitet og passion. Bogens forfattere har – naturligvis – lært at lave is i Italien og megen inspiration hentes på rejser ude i den store verden, men når der skal eksperimenteres med nye spændende smage og sammensætninger, sker det med udgangspunkt i haven derhjemme, i naturen og hos de lokale handlende. De mange inspirerende is-opskrifter tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, og til hver årstid er der serveringsforslag til nytænkende cocktails og longdrinks baseret på is. Og så er is ikke bare chokolade, vanilje og jordbær – der bringes også anderledes opskrifter på sorbet med fx grannåle, røget laks eller øl og flødeis med danablu eller rosenblomster. Bogen gennemgår teknikkerne bag produktionen af den gode is og bringer masser af gode tips og tricks til, hvordan man får de bedste resultater, hvor man finder den bedste vanilje og kanel, hvordan man brænder nougat, laver krystalliseret chokolade, giver jordbærisen et ekstra pift og meget, meget mere. Det er let at lave is. Med bogen i hånden kan hele familien samles om ismaskinen og lave is hjemme i køkkenet. Med simple anvisninger og en smule forberedelse kan isen blive klar på næsten ingen tid. Bogen indeholder flere end 50 isopskrifter, 12 drinks og henved 20 opskrifter på lækkert tilbehør til isen – fx kager, drys og saucer. Om forfatterne Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der har en baggrund som hhv. grafiker og it-iværksætter, udskiftede i 2008 et hektisk liv i København med en tilværelse langt fra stress og jag på solskinsøen Bornholm. Fra påske til efterårsferien serverer de lækker, frisk-lavet is for øens mange turister og den faste skare af fans og ‘isomaner’, der trofast lægger vejen forbi Bornholms Ismejeri i det gamle bindingsværkshus i Svaneke for at smage sæsonens nyheder og de gamle klassikere.

  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    73,95 - 206,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

  • af Annemette Voss
    248,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst!Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet.Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken.Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm.Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere.Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

  • af Chad Robertson
    295,95 kr.

    Tartine Bread, a masterpiece penned by Chad Robertson, is a must-read for all bread enthusiasts. Published in 2010, this book has been a staple in the culinary literature genre. Robertson, a renowned baker, shares his extensive knowledge and unique techniques in this comprehensive guide. The book is a deep dive into the world of artisan bread baking, offering a blend of science and artistry that is rarely found. It's not just a book; it's a journey that takes you through the heart of the bakery and into your kitchen. Published by Chronicle Books, Tartine Bread is more than a decade old but continues to inspire and educate new generations of bakers. This book is a testament to Robertson's passion and dedication to the craft of baking. It's a treasure trove of knowledge that every home baker or professional should have on their bookshelf.

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    218,95 kr.

    Dyk ned i den søde verden med 'Valdemarsro kager og desserter', en nydelig bog skrevet af den talentfulde forfatter Ann-Christine Hellerup Brandt. Denne bog, udgivet af Politikens Forlag den 22. september 2022, er en sand skat for enhver, der elsker at lave kager og desserter. Med sin unikke blanding af traditionelle og innovative opskrifter, er denne bog en uundværlig ressource for både nye og erfarne bagere. Ann-Christine Hellerup Brandt deler sin lidenskab for bagning gennem inspirerende opskrifter og smukke billeder, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Uanset om du er på udkig efter en klassisk kage til eftermiddagste, eller en udsøgt dessert til en særlig lejlighed, vil du finde det i 'Valdemarsro kager og desserter'. Takket være Politikens Forlag, kan vi alle nyde denne vidunderlige bog. God fornøjelse!

  • - The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
    af Ken Forkish
    295,95 kr.

    Flour Water Salt Yeast is an exceptional book written by the talented Ken Forkish. Published in 2012 by Random House USA Inc, it's a must-read for anyone interested in baking. The book delves deep into the art of making artisan bread and pizza, guiding readers through the four main ingredients: flour, water, salt, and yeast. Ken Forkish, an accomplished baker, shares his knowledge and passion, making this book a treasure trove of information and techniques. The book is written in English and is a testament to Ken's expertise and dedication to his craft. It's a fascinating read that will surely inspire and equip you to start your own baking journey.

  • - 1 bageform - 50 uimodståelige kager
    af Camilla Biesbjerg Markussen
    138,95 - 177,95 kr.

    Skærekager deluxe er en smuk og anvendelig kagebog fyldt med nemme opskrifter på saftige skærekager, chokoladetunge brownies samt uimodståelige tærter, snitter og sødt bagværk. Samtlige kager i bogen er på kreativ vis bagt i den samme store firkantede bageform, så det er nemt og overskueligt for alle at gå i gang med opskrifterne straks. Du skal altså ikke købe nyt bageudstyr for at lave bogens opskrifter – bageformen på 33 x 23 cm har du sikkert i køkkenskabet i forvejen. Med gode råvarer, nye smagskombinationer og lækre toppings viser madskribent Camilla Biesbjerg Markussen, hvordan den velkendte skærekage får nyt liv, så de gode klassikere bliver endnu bedre, og nye favoritter opstår. En skærekage kan nemlig i Camillas øjne sagtens være både saftig, imponerende og afsindigt velsmagende, og være forklædt som både tærte, brød og snitter, selv om den er bagt i en praktisk firkantet bageform. En god skærekage vækker altid lykke og er nem at tage med, når kolleger, venner, klassekammerater eller familien skal forkæles med lækker kage. Bogen indeholder 50 fristende opskrifter samt gode bagetips til, hvordan du med simple teknikker og enkelt bageudstyr lykkes med dine kager – hver gang! Om forfatteren Som madskribent for nogle af Danmarks største madmagasiner og ugeblade, herunder SPIS BEDRE, FEMINA og BoligLiv, har Camilla Biesbjerg Markussen gennem de seneste mange år udviklet hundredvis af opskrifter på alt lige fra nemme hverdagsretter og ugemenuer til gæstemad, kager og desserter. Hun er født og opvokset (med masser af hjemmebagte kager) i Jylland, men siden 2001 bosat i København, hvor hun arbejder som selvstændig mad- og kageskribent, opskriftsudvikler og foodstylist. Læs mere på Camillabiesbjerg.dk, eller se @biesbjerg_ markussen på Instagram.

  • af Martin Wiese
    248,95 kr.

    De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte ... Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere.Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.

  • af B. Dylan Hollis
    196,95 kr.

    Baking Yesteryear is a delightful culinary journey penned by the talented B. Dylan Hollis. Published in 2023 by Dorling Kindersley Ltd., this book is a must-have for all baking enthusiasts. The book takes the reader back in time, exploring the traditional baking methods of yesteryears. B. Dylan Hollis, a renowned author in the genre of cookbooks, beautifully intertwines history and baking, providing a unique perspective on the evolution of baking techniques. The recipes in the book are not just a set of instructions, but a story told through the author's engaging writing style. Baking Yesteryear is more than just a cookbook; it's a celebration of the art of baking. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a valuable addition to any kitchen library.

  • - bag lækkert surdejsrugbrød
    af Åse Solvej Hansen
    220,95 kr.

    RUGBRØDSGLÆDE er den glæde og ro, der indfinder sig, når du bager og bagefter nyder at spise dit eget vellykkede surdejsrugbrød. Det er nemt og enkelt at bage surdejsrugbrød, når du først ved, hvordan det skal gøres. Men pas på, for du kan blive afhængig af smagen af et hjemmebagt rugbrød fremstillet af gode råvarer.Surdej er hjertet i al rugbrødsbagning, og i denne bog kan du læse om, hvordan du starter og vedligeholder din egen surdej. Bogen er baseret på en grundopskrift på rugbrød lavet med fuldkornsrugmel uden tilsætning af hvedemel. Dejen er blød, så den nemt kan røres sammen med en slev. Grundopskriften kan varieres med forskellige kerner, frø og krydderier, så du lærer, hvordan du kan fremstille dit eget yndlingsrugbrød ud fra de råvarer, du godt kan lide. Denne bog er ikke kun en bagebog; den giver dig også en forståelse af, hvad der sker i en rugbrødsdej, og hvordan dit rugbrød vil lykkes. Desuden giver bogen et indblik i rugbrødets ernæringsmæssige og kulturelle betydning.-Denne bog om surdejsbagning er utrolig spændende og faglig velfunderet. Åse er nok den person i Danmark, der har den største viden om kornprodukter, specielt når det drejer sig om rugbrød.Jørn Ussing Larsen, grundlægger af bageriet Aurion og initiativtager til Kornets Hus.-Åse Solvej Hansen er lektor emerita på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Univer­sitet, hvor hun har undervist og forsket i kvalitet af kornprodukter og bælgfrugter gennem mere end 30 år. Åse er uddannet bromatolog, og har arbejdet på Schulstad Brød, inden hun kom til universitetet. Åse har udarbejdet lærebogsmateriale om kornprodukter, og som ekspert bliver Åse ofte kontaktet af pressen, når journalister skal skrive artikler om kvalitet af kornprodukter. Desuden har Åse bidraget med baggrunds­materiale til Kornets Hus — det nye aktivitets- og informationscenter om korn ved Hjørring.

  • af Frederikke Wærens
    193,95 kr.

    I SALTY BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine favoritopskrifter på bagværk fra det salte køkken.Her er vidunderlige foccacia, sprøde og luftige boller, brød til hjemmelavet fast food, pirogger, mini-madtærter og vandbakkelser med det lækreste fyld. Madpandekager, der er et hit på både frokost- og aftenbordet, og skønne panini og pizza, der smager af Italien. Det hele toppes med opskrifter på pestoer, aiolier og lækre toppings, der gør dit salte bagværk til favoritten derhjemme, til festen eller i picnickurven.Frederikke Wærens er influencer og forfatter til de to bestsellere Baking Moments og Sweet Baking Moments, der giver dig skønne og legende opskrifter på det dejligste bagværk fra det søde køkken.

  • af Annemette Voss Fridthjof
    108,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

  • af Maja Vase
    225,95 kr.

    Maja Vase udforsker den magiske macaron i en juvel-butik af en bog spækket med smukke, farverige og sirligekagekunstværker. Den lille, sammenlagte macaron fortolkes og forfines i et utal af kreative varianter med vilde og velkendte smags-kombinationer. Hver eneste macaron i bogen præsenteres både alene i sin smukke enkelhed og i følgeskab af en kunstnerisk kage i samme smagsunivers.I bogen deler Maja alle sine bedste tips til macarons, så du også kan lykkes med de små magiske mundfulde i dit eget køkken.

  • - Snurrer, snegle og andet bagværk fra @frederikkewaerens
    af Frederikke Wærens
    193,95 kr.

    Frederikke Wærens er tilbage med en kagebog inspireret af de svenske snurrer, de danske snegle og alt det dejlige, man ellers kan bage med gærdej.Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark og har tidligere udgivet bestselleren Baking Momens. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

  • af Claire Saffitz
    256,95 kr.

  • - med mindre sukker
    af Simone Thorup Eriksen & Liv Martine
    218,95 kr.

    Er du til kager der smager, uden børn og voksne får sukkerchok? Så er du målgruppen for denne farve- og smagseksplosion af en kagebagebog. I et samarbejde mellem vinderen af Den store bagedyst, Liv Martine, og kreapigen fra bøger, magasiner og net, Simone Thorup, er en lækker indbundet kogebog blevet til. Opskrifterne er sukkerreducerede, men der er hverken gået på kompromis med smag eller udseende og alle er pyntet med DIY-tips fra Simones rutinerede hånd. Det er bogen til enhver krea- og DIY-interesseret bager – især til dig, der kan bruge timevis på at finde sjove og smukke ideer på Instagram og Pinterest. Bogen er fyldt med kageklassikere, som dog har fået et moderne twist, men der er også kager, som du aldrig har set før, og rigeligt sjove ideer, som vil glæde familien eller veninderne med masser af hyggelig kagetid.

  • - Bagværk helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    201,95 kr.

    At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet.Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter.Theresa Vangsøe (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina.dk med glutenfrie opskrifter.

  • af Ditte Julie Jensen
    206,95 kr.

  • af Meyers Madhus
    229,95 - 298,95 kr.

    At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt øre, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver. I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

  • af Chad Robertson & Elisabeth M. Prueitt
    295,95 kr.

    In this new book, the owners of Tartine Bakery share not only their fabulous, easy-to-make recipes, but also the secrets and expertise that can transform a delicious homemade treat into a spectacular baked creation. 64 color & b/w photos.

Bøger om brød

I Danmark spiser vi rigtig meget rugbrød og det er et traditionelt brød som vi bruger til meget forskelligt. Vi betegner egentlig rugbrødet som dansk, men i virkeligheden stammer rug fra mellemøsten! Bøgerne her på siden kigger dog ikke bare på rugbrød men alle former for brød. Detaljerede opskrifter og fantastiske brød med gluten eller uden. Det er din egen fantasi som sætter grænser, prøv og kombiner dine egne opskrifter med nogle af dem fra bøgerne! Ellers kan du selvfølgelig også følge dem fra top til tå. De er trods alt skrevet af eksperter, de fleste af dem.


Bøger om kage

Kage er noget vi bare aldrig bliver trætte af. Det er lækkert og der er bare mange forskellige som vi sikkert endnu ikke har prøvet. Drømmekage, chokoladekage, kokoskage, citronmåne osv. Listen kunne kører forevigt. Kreativitet er en del af at bage, og derfor må du se om du kan finde på noget sjovt, næste gang dine børn har fødselsdag eller måske dine forældre. Kage er den perfekte overraskelse til ethvert arrangement. Bøger med kage opskrifter finder du her!


At bage kage og brød

Det er noget vi har gjort i flere tusinde år, som har holdt os mætte og tilfredse. Udover det er brød bare rigtig versatile som gør det muligt at blande det med diverse smørbare og pålæg. Dog er det ikke altid lige nemt at bage kage og brød, det handler om den rigtige mængde af det hele, der skal være en balance mellem dem. Bøgerne giver dig helt detaljerede opskrifter og det er derfor ikke til at gå galt med! Selvfølgelig hvis du glemmer at slukke ovnen eller lade dem blive inde for lang tid, så går det nok galt. Men prøv at lade vær med det! Ha det sjovt med familien og vennerne næste gang du bager. Find den perfekte kage og brød bog her på siden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.