Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Meyers bageskole. Alle kan lære at bage - E-bog

Bag om Meyers bageskole. Alle kan lære at bage

I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød. Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711324981
 • Udgivet:
 • 31. Oktober 2014
 • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Meyers bageskole. Alle kan lære at bage

I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.

Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive.

Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af Meyers bageskole. Alle kan lære at bage

 • Hanne M. 24. Maj 2020

  Meget inspirerende bog. Gode opskrifter.

 • Troels R. 1. Maj 2020

  Fin bagebog for surdejs nørder


Find lignende bøger

Bogen Meyers bageskole. Alle kan lære at bage findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.