Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger i Anne fra Grønnebakken serien i rækkefølge

Her på siden kan du finde alle bøgerne i Anne fra Grønnebakken serien, som også er titlen på den første bog i serien af den berømte forfatter Lucy Maud Montgomery. Vi har samlet en liste over bøgerne i serien, så du nemt kan finde rækkefølgen, som bøgerne kan læses i. Bøgerne om Anne fra Grønnebakken har solgt over 50 mio. eksemplarer verden over, som både er filmatiseret, lavet til tv-serier og blevet brugt til musicals. Har du ønsker om at begynde på den populære serie eller allerede er godt i gang og ønsker at læse videre på Anne fra Grønnebakken serien, så kan du finde bøgerne nedenfor.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
 • (4)
Bogtype
 • (4)
 • (3)
 • (3)
Format
 • (4)
 • (3)
 • (3)
Sprog
 • (4)
Pris
DKK
Tag
 • (3)
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af L. M Montgomery
  73,95 - 113,95 kr.

  Da det ældre søskendepar Marilla og Matthew beslutter sig for at adoptere en forældreløs dreng, der skal hjælpe til på gården, sker der ting og sager på Grønnebakken. For den forældreløse dreng viser sig at være en pige, den rødhårede og temperamentsfulde Anne Shirley. Hendes snakkesalighed driver den snerpede Marillla til vanvid, men Matthew falder for hendes charme med det samme. Annes vilde fantasi får hende hurtigt på kollisionskurs med de adstadige og traditionsbundne beboere på Prins Edward-øen, men den vinder hende også venner. Særligt i naboens datter, Diana, finder Anne en sjæleven, og de to piger kommer ud for mange eventyr. Anne får vendt op og ned på tilværelsen for mange i Avonlea, og livet på Grønnebakken vil aldrig blive det samme.Anne fra Grønnebakken er den første bog i serien om den rødhårede, fantasifulde Anne fra Grønnebakken. Læs også de syv følgende bøger i serien: Anne bliver lærerDrømmen går i opfyldelseAnne på egne benAnne i drømmehusetAnne som morAnne – RegnbuedalenAnne – Børnene flyver fra redenOM FORFATTERENL. M. Montgomery (1874-1942) er en kendt og elsket forfatter med mange fans over hele verden. Hun har først og fremmest skrevet sig ind i mange pigers hjerter med bøgerne om Anne fra Grønnebakken og Emily på Månegården. Montgomery fik næring til fantasien ved at læse bøger af Charles Dickens, Lord Byron og Henry W. Longfellow, og allerede i en meget ung alder vidste hun, at hun ville være forfatter.

 • - Anne fra Grønnebakken 2
  af L.M. Montgomery
  45,95 - 113,95 kr.

  Serien om Anne fra Grønnebakken er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne læsere.Der er sket en del, siden Anne kom til Grønnebakken for fem år siden som en lille, fregnet forældreløs, og hun er elsket af mange. Men hun har stadig ry for at vikle sig ind i diverse mere eller mindre (u)heldige situationer...Da Anne begynder at arbejde som lærer, får hun for alvor testet sin tålmodighed og karakterstyrke. Hun får til opgave at undervise både de søde og ikke mindst de uopdragne unger fra Avonlea, hvis forældre holder hånden over dem og ikke helt kan forstå Annes metoder. Samtidig kommer Anne til at blande sig i et ungt pars forhold, finder to nye forældreløse børn på Grønnebakken og undrer sig over Gilbert Blythes mærkværdige opførsel... Der er nok at se til for Anne!Anne fra Grønnebakken udkom oprindeligt i 1908, men med emner som feminisme, fordomme, mobning og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag. Anne bliver lærer er andet bind i serien.

 • - Anne fra Grønnebakken 3
  af L.M. Montgomery
  45,95 - 113,95 kr.

  Serien om Anne fra Grønnebakken er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne.Nye eventyr venter, da Anne vinker farvel til både barndom og Grønnebakken og starter et nyt kapitel på universitetet. Den første overraskelse bliver et frieri fra den værst tænkelige mand! Derefter følger det første salg og udgivelse af en af Annes tekster, men også en tragedie der lærer Anne en smertelig lektie. Anne flytter sammen med sine veninder og taber sit hjerte til en gammel, sort kat - uden at ane, at også Gilbert Blythe har planer om at vinde hendes hjerte. Anne må pludselig beslutte, om hun er klar til kærligheden.Anne fra Grønnebakken udkom oprindeligt i 1908, men med emner som feminisme, fordomme, mobning og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag. Drømmen går i opfyldelse er tredje bind i serien. 

Anne fra Grønnebakken serien

Bøgerne i Anne fra Grønnebakken omhandler hovedpersonen Anne Shirley, som man følger fra hun er 10 år til hun runder 53. Historien tager os gennem hendes liv, hvor man primært følger Annes barndom på Grønnebakken til hendes arbejdsår på universitetet. 
Med andre ord en ung pige som ligesom det almene menneske vokser op til kvinden Anne Shirley. Hun bliver i starten af historien adopteret af de 2 søskende Matthew og Marilla, som sammen bor på Grønnebakken på Prince Edward Island i Canada i slutningen af 1800-tallet. Den ukuelige og temperamentsfulde Anne har det svært i starten af hendes nye liv, da hun ikke rigtig formår at leve op til de forventninger, som søskendeparret havde ønsket sig. De havde egentligt håbet på en dreng, som kunne hjælpe Matthew på Grønnebakken. Anne er dog ikke nem at slå ud, og kæmper evigt efter at passe ind på Grønnebakken. Selvom Anne tidligere har levet et trist og trælsomt liv, har hun lært en helt specielt teknik, som hjælper hende på at drømme. Desværre er det svært for Anne at bruge denne teknik til at blive glad for hendes røde hår og mange fregner. Anne formår dog både at have store drømme og indeholder en masse positiv energi, og måske dette kan hjælpe hende godt på vej til at sætte sit helt eget præg på tilværelsen på Grønnebakken. Find Anne fra Grønnebakken bøger ovenover, som stadig er populære hos alle aldersgrupper, da historierne indeholder temaer som blandt andet feminisme, mobning og fordomme, som er temaer der stadig debatteres i dag. 


Anne fra Grønnebakken bøger

Serien om Anne på Grønnebakken består af i alt 8 bøger, som blandt andet indeholder de 3 første bøger i serien ‘Anne fra Grønnebakken’, ‘Anne bliver lærer’ samt ‘Drømmen går i opfyldelse’, som kan findes ovenover. Den første bog om Anne fra Grønnebakken blev skrevet i starten af 1900-tallet, men er stadig vældig populær i dag. De første 3 Anne fra Grønnebakken bøger blev for første gang i 2016 genudgivet på dansk af forlaget Høst & Søn, som er de bøger, du kan scrolle op og finde på siden. I den første bog følger du den unge pige Anne og hendes hverdag fra hun er 11 til 16 år. Hun afslutter skolen og slutter lang om længe fred med den 2 år ældre Gilbert Blythe, som hun både har hadet og været tiltrukket af alle dage i skolen. 
Ønsker du at se flere bøger af Lucy Maud Montgomery, så du kan scrolle op på forfatteren og læse meget mere om hende og alle hendes andre bøger. Du kan desuden finde alle de engelske bøger i Anne fra Grønnebakken serien på Anne of Green Gables. Dette er titlen på den første engelske bog i serien, som også kunne være spændende at pege øjnene mod. Det var seriens debutroman, som for første gang blev skrevet i 1908 og er siden blevet oversat til et hav af forskellige sprog. Men hvis du derimod ønsker at give hele serien på engelsk i gave til en du holder af eller til dig selv, så kan vi anbefale at købe vores komplette 8 bogs boks, som indeholder alle bøgerne fra Anne of Green Gables serien. Hos Tales.dk ønsker vi dig en rigtig god læselyst, uanset om du foretrækker en Anne fra Grønnebakken bog på dansk, på engelsk eller en helt anden bog.  

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.