Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Graphic novels og mangakunst

Her finder du spændende bøger om Graphic novels og mangakunst. Nedenfor er et flot udvalg af over 93 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Tegneserieromaner.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - en overlevende fortæller
  af Art Spiegelman
  257,95 kr.

  -

 • af John Kenn Mortensen
  193,95 kr.

  Forhammerhavde i årevis fribryderverdenens tungeste næver. Og drabeligste. Indtil han endag slog Painkiller ihjel i ringen. Siden har han ikke kæmpet.25 år eftersidder han desillusioneret og alkoholiseret på et værtshus og opdager en personoverfor. Han har rullekrave, briller og mappe. Manden ser bekendt ud, og hanhar til godt tilbud til Forhammer …”Fribryderen”er tegneren og instagramfænomenet John Kenn Mortensens helt personligeudlægning af Faustmyten.John KennMortensen (1978) debuterede i 2011 med ”Post-it Monstre”, som vandt Pingprisenfor bedste debut. I 2014 udsendte han sin første roman, ”De utilpassede”, som i2018 blev fulgt op med ”Små onde svin”. ”Fribryderen” er John Kenn Mortensensførste længere tegneserie.

 • af Jiro Taniguchi
  147,95 kr.

  Haner handelsmand, men lader ikke til at have voldsom travlt. Han elsker kvinder,men foretrækker at bo alene. Han er gastronom, men værdsætter frem for alt desimple køkkener.Haner den ensomme gourmet.Hverepisode fører ham til et nyt spisested, og hvert måltid genopliver begravedeerindringer hos ham.”Denensomme gourmet” er både en vandring igennem Tokyos mange kvarterer og en rejseigennem den japanske gastronomi.JiroTaniguchi (født 1947) debuterede som mangaskaber i begyndelsen af 70’erne oghar siden skabt en lang række roste værker, der i fortællestil og visueltunivers omhyggeligt dvæler ved roen, detaljen og øjeblikket. Han debuterede pådansk i 2010 med den stærkt roste ”Min fjerne barndomsby”, der i 2003 modtogprisen for bedste historie ved den store festival i Angoulême.Masayuki Kusumi (født 1958) er manuskriptforfatter, romanforfatter,dokumentarist og klummeskribent. Siden 1981 har han med tegneren Haruki Izumiskabt en lang række gastronomi-mangaer. I 1990 var han med til at etablere QBBManga Unit, der specialiserer sig i mangaer med pædagogisk sigte.”Denensomme gourmet” er så populær i Japan, at der i flere år er sendt en tv-serie inspireretaf de små historier. I 2015 udkom der endnu et bind om den ensomme gourmet, somudsendes på dansk i 2017

 • af Lars Kramhøft
  151,95 - 192,95 kr.

  "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dødsens alvorlig fortælling fuld af sort humor.Det er historien om en ung mand, som flytter hjemmefra for at starte på sin drømmeuddannelse, fuld af forventninger til fremtiden og ikke mindst kærligheden.Men hverken livet, uddannelsen eller forholdet til pigerne bliver som forventet, for det er svært at finde kærlighed i en verden præget af benhård konkurrence og konstante krav om at præstere.Mens fortællerens følelser af ensomhed og fremmedgørelse vokser, begynder døden at hviske ham i øret. Langsomt synker han ned i en angstfyldt depression, som der kun ser ud til at være én vej ud af ..."Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dybt personlig fortælling i tegnet form. Om venskab, sex og ungemænd fuld af sprængfarlig vrede.

 • - - en grafisk roman
  af Allan van Hansen
  228,95 kr.

  Jammers Minde står på Kulturministeriets Kulturkanon over de tolv vigtigste værker i dansk litteratur. Det er ikke alene det første danske erindringsværk, men også et værk af høj litterær værdi, som fortjener at blive genformidlet til en bredere læserskare. Bogen beskriver kongedatteren Leonora Christinas 22 år i Blåtårn. Det er den fascinerende historie om, hvordan det er at gå fra at være rigets førstekvinde til at ende blandt kriminelle og psykopater.Jammers Minde viser alt det, et episk drama kan, og denne grafiske version følger i store træk forlægget. Den er opdelt i 17 kapitler, som rummer nøglescenerne fra det oprindelige værk, men med en anden dramatisk nerve og et andet formsprog, der giver en ny indgang til historien og åbner den for en anden tid og et andet publikum.

 • af Patrick Steptoe
  165,95 kr.

  Repulsive Attraction er en socio- og økokritisk novellesamling i toksisk farvepalet. En samling dystopiske pantomimefortællinger om det snarligt forestående samfundsnedbrud, kapitalismens grådige mutanter og dommedagens absurde og frastødende fremtidsvisioner. Her er der ingen tekst eller talebobler – kun radioaktive, psykedeliske farver.

 • - Izuku Midoriya: Oprindelse
  af Kohei Horikoshi
  279,95 kr.

  Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere? Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs? Folkeskoleelev Izuku Midoriya vil mere end noget andet gerne være helt, men han har ikke et gran af kraft i sig. Uden nogen chance for at blive optaget på det prestigefyldte U.A. Gymnasium for heltespirer, ligner hans liv mere og mere en blindgyde. Men så efter et møde med All Might, den største helt af dem alle, får han muligheden for at ændre sin skæbne …

 • af Will Eisner
  239,95 kr.

  Hvis Gud kræver, at mennesker holder deres aftaler, kan man så ikke kræve det samme af Gud?Tegneserielegenden Will Eisners graphic novel fra 1978 udsendes i ny udgave.På den fiktive adresse Dropsie Avenue nr. 55 i New York-bydelen The Bronx lå der i 1930’erne en lejekaserne, der danner ramme om et lille mikrokosmos af alskens menneskelige skæbner og dramaer. Det er her, Frimme Hersh har fået nok af Gud, hvor viceværten går en grum skæbne i møde, hvor gårdsangeren kommer på sit livs eventyr og hvor familier hver sommer pakker kufferterne for at tage på landet væk fra storbyens larm og støv.Da Will Eisner i 1978 udsendte ”En kontrakt med Gud” på amerikansk, var det hans hensigt at forsøge sig med et værk i samme form som såkaldte seriøse romaner, og for at kunne det, ville han ikke udsende sit værk via et traditionelt tegneserieforlag, men et bogforlag, hvorfor han for at lokke kaldte sit værk en ”graphic novel”. Og som tegneserieskaberen og -teoretikeren Scott McClouds skriver i sit efterskrift, så ”opfandt ikke begrebet ”graphic novel” – det havde flydt rundt i nogle få år inden da – men alting gav mening, da han gav prædika­tet til En kontrakt med Gud. Størstedelen af amerikansk tegneseriekultur handlede om at genopgylpe superheltemainstreamen eller gøre oprør mod den, men her var der noget anderledes: en ærlig, personlig, kærligt udformet samling af historier om normale mennesker med rødder i forfatterens kulturelle historie og personlige oplevelser. Alle positive associationer som ordet ”novel” (roman) besad virkede skræddersyet til bogen (også selvom den faktisk var en antologi af fire sammenkoblede noveller).”

 • - Ungarsk rapsodi og Porten til Orienten
  af Vittorio Giardino
  285,95 kr.

  Max Fridman, tobakshandler med bopæl i Genève i Schweiz, må med en fortid som frivillig for De Internationale Brigader under den spanske borgerkrig og agent forden franske efterretningstjeneste sande, at man ikke altid kan lægge fortiden bag sig.Det er turbulente tider i Europa i 1938, og stormagternes hemmelige tjenester positionerer sig selv i håbet om at undgå endnu en stor, altødelæggende krig.Mod sin vilje finder Max Fridman sig i centrum af begivenheder, han ikke kan kontrollere. Først i Budapest, siden i Istanbul …Historierne om Max Fridmans dramatiske oplevelser i mellemkrigstidens Europa er skabt af italieneren Vittorio Giardino, og tæller foruden ”Ungarsk rapsodi” og ”Porten til Orienten” også ”No pasaràn”.Indeholder også på DVD dokumentaren ”Rebels and Spies – The Graphic Novels of Vittorio Giardino” af Lorenzo Cioffi.

 • af Nick Drnaso
  97,95 kr.

  Nominerettil The Booker Priz Blandtde bedste bøger i 2018 ifølge The New York TimeEnkvinde ved navn Sabrina forsvinder sporløst og efterlader sig sin søster Sandraog kæreste Teddy. En måned senere rejser en knust Teddy til sin barndomsvenCalvin, der er udstationeret på en fjerntliggende militærbase i Colorado.Calvin, der er separeret fra sin kone og datter, tager sig af sin gamle ven,der ramt af apati mest ligger i sengen.Etpar dage senere dukker en optagelse af Sabrinas brutale mord op på internettet.Den er sendt af Sabrinas morder til en række online nyhedsmedier. Kort efterdeles videoen på de sociale medier, hvor der straks stilles spørgsmål ved densægthed af konspirationsteoretikere.NickDrnasos ”Sabrina” er en skræmmende fortælling om, hvad der sker med sandheden ivores digitale tids inficering af misinformation, paranoia, komplotteorier ogfake news.”NickDrnasos Sabrina er den bedste bog – inden for alle kunstformer – jeg har læstom den tid, vi lever i. Den er et mesterværk, smukt skrevet og tegnet, ogbesidder en politisk og polemisk kraft sideløbende med at være ægte, fintfølendekunst. Den skræmte mig. Jeg elskede den.”Zadie Smith, forfatter til “Swing Time”, ”NW” og ”Hvide tænder””Sabrinaer overraskende. Drnasos afmålte opfindsomhed og selvsikkerhed står godt til fortællingensskarphed og dybe bevidsthed om hvem og hvor vi er her og nu.”JonathanLethem, forfatter til ”Moderløse Brooklyn” og ”Ensomhedens fæstning”“…en perspektivrig og kølig analyse af tidens emner.”ChrisWare, skaber af bl.a. ”Jimmy Corrigan, den klogeste dreng i verden”

 • - Tegn over 30 mennesker og dyr med 10 simple trin
  af Chie Kutsuwada
  142,95 kr.

  I 10 trin til at tegne manga lærer du at tegne 30 forskellige mennesker og dyr med mange detaljer i ægte manga-stil. Bogen indledes med en gennemgang af de mest nødvendige redskaber og farvelægningsteknikker og er desuden overskueligt opdelt i kapitler, fx Ansigtstræk, Fulde figurer og Manga-dyr, så du nemt kan gå i gang med at tegne efter de simple trin fra grundform til farvelægning og skyggeeffekter. Tegneteknikkerne er nemme at følge, og de indledende trin bruger simple grundskabeloner.Chie Kutsuwada er en japansk manga-tegner og illustrator, som bl.a. underviser i mange-workshops på skoler, biblioteker og museer.Læs også de andre bøger, som tidligere er udkommet i serien: 10 trin til at tegne dyr, 10 trin til at tegne blomster og 10 trin til at tegne mennesker.

 • - Andenudgave
  af Henrik Rehr
  239,95 kr.

  Andenudgave af Henrik Rehrs bestseller fra 1914. Med forord af Adam Holm, efterskrift af Henrik Rehr samt over 60 siders ekstramateriale.Den 28. juni 1914 traf den 19-årige bosnier og serbiske nationalist Gavrilo Princip et fatalt valg, da han trak sin pistol og på åben gade skød østrig-ungarske tronfølger Franz Ferdinand og hans hustru Sophie.Snart efter stod Europa i flammer, og da freden efter Første Verdenskrig havde lagt sig fire år senere, havde Princips udløsende skud kostet 15 millioner menneskers liv.Dette er historien om en af det 20. århundredes mørkeste skæbner.Ved udsendelsen af førsteudgaven i 2014 satte Henrik Rehr ifølge Politikens Kim Skotte ”nye standarder for den historiske tegneserie.”

 • af Anna Todd
  147,95 kr.

  Fall in love all over again in volume one of the graphic novel adaptation of the global phenomenon AFTER! Uncover Tessa and Hardin's love story as you've never seen it before . . . Anna Todd's original story comes to life with breathtaking illustrations by Pablo Andres. Featuring twelve pages of behind-the-scenes and character profile bonus content, After: The Graphic Novel is a great introduction to the bestselling series for new readers and the ultimate collector's item for fans everywhere!There was the time before Tessa met Hardin, and then there's everything AFTER . . .Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She's got direction, ambition, and a mother determined to keep her on course. But she's barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin Scott, with his tousled brown hair, cocky British accent, and tattoos. Good looking, confident, and rather rude, even a bit cruel. For all his attitude and insults, Tessa should hate Hardin, and she does - until something about his dark mood grabs her, and it's only a matter of time before he ignites a passion in her that she's never known before.He will call her beautiful, then insist he's not the one for her, making excuses and disappearing, again and again. He'll turn away from her, yet when she tries to push him aside, he'll only pull her in deeper. Despite the reckless way Hardin treats her, Tessa is drawn to his vulnerability and determined to unmask the real Hardin beneath all the lies.A good girl . . . a bad boy . . . something undeniable . . . and everything AFTER.

 • af Vincent Zabus
  247,95 kr.

  I december 2021 var det 30 år siden, at Sofies verden udkom for første gang. Det skulle vise sig at blive et verdensomspændende litterært eventyr. Jostein Gaarders ungdomsroman om vestens filosofihistorie er en international bogsucces uden sidestykke.Og eventyret fortsætter. I år udkommer Sofies verden i et helt nyt format: som en graphic novel i to bind, der giver en vidunderlig mulighed for at introducere nutidens læsere for en sms'ende, feministisk, klimaaktivistisk Sofie.

 • af Zidrou & Jordi Lafebre
  197,95 kr.

  Min baby! Min baby er kommet tilbage. Det er englene i himlen, der har bragt hende tilbage til mig. Jeg var overbevist om, at Vorherre ikke kunne beholde min baby ved Hans side!Lille Lydie overlever ikke fødslen i en navnløs by. Alligevel oplever hendes mor, at hun vender tilbage et par måneder senere. Kvarterets beboere ender med at spille med og tage kærligt del i Lydies opvækst. Ingen har hjerte til andet, og hvis de kan bringe glæde i stedet for smerte, så hvorfor ikke?Lydie er egentlig en tragedie, men også en smuk fortælling om medmenneskelighed og viljen til at skabe lykke for et sårbart menneske.Skrevet af belgiske Zidrou (’Shi’, ’Allan Falk’, ’Borneos lys’) og tegnet af spanske Jordi Lafebre der herhjemme har fået stor opmærksomhed og modtaget Ping-prisen for kærlighedshistorien ’En dag - altid’.

 •  
  182,95 kr.

  The Art of Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba is an enthralling book that is due to be published on June 8, 2023, by the reputable publisher, Viz Media, Subs. of Shogakukan Inc. This book delves into the intricate and captivating world of the popular series, Demon Slayer. Although the author's name is not mentioned, the book is a testament to the creative genius behind the series. It is a must-have for fans and enthusiasts of the genre, providing an in-depth look at the art and design that goes into creating this phenomenal series. Don't miss out on this opportunity to explore the artistry behind Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.

 • - Gå amok, din forbandede nørd!
  af Kohei Horikoshi
  357,95 kr.

  Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere?Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs?Endelig begynder den såkaldte kamptræning! Jeg er nervøs, men gør mit bedste for ikke at tabe til alle … jeg ved det bliver svært, men jeg er ikke den samme som før! Nå, træningspartneren er KACCHAN! Gør altid dit bedste for at vinde!

 • af Steffen Kverneland
  198,95 kr.

  “En frivillig død” er den tankevækkende beretning om den norske tegneserieskaber Steffen Kvernelands fars årelange kamp med depression, som resulterede i farens selvmord. Gennem skildringen af denne utrættelige kamp for at finde fast grund under fødderne i en indre verden, der er ved at kæntre, giver biografien et hjerteskærende indblik i, hvordan det er at være pårørende til en selvmordstruet.Ved at blotlægge familiedynamikker gennem generationer afsøger beretningen sindets kringelkroge, samtidig med, at den er en reflekterende og dybtfølt skildring, som er fuld af kærlighed til farens skæve sind, hans gakkede humor og idérige hittepåsomhed. Med saltvand i blodet, spiritus i flasken og mosevand i munden har Steffen Kverneland på én gang fortalt en sandfærdig skipperskrøne og skabt et mindesmærke både til sin far og familie og til nordisk tegneseriekultur.

 • af Jennifer Riesmeyer Elvgren
  115,95 kr.

 • - Udfordringen
  af DUBU (REDICE STUDIO)
  177,95 kr.

  Jægeren Jinwoo Sung, der kun har e-rang, har fået en enestående chance for at øge sine kræfter ved at blive spiller i et mystisk system med helt egne regler, monstre og dungeons. Men snart begynder Jinwoo at indse, at han løber en enorm risiko, som hans normale evner slet ikke står mål med. hvad er det egentlig for et livsfarligt spil, han har kastet sig ud i?SOLO LEVELING er en koreansk webtegneserie, som startede i 2018 og senere blev samlet i bogform. Tegneserien er blevet en kæmpesucces og har nået et millionpublikum verden over. En animeret tv-serie er i produktion og forventes at få premiere i løbet af 2023.Tegneserien er baseret på en række bøger af forfatteren Chugong og er tegnet af Jang Sung-Rak, bedre kendt som DUBU, som stod i spidsen for REDICE STUDIO indtil sin død i 2022.SOLO LEVELING udkommer med et nyt bind på dansk den første fredag marts, juni, september og december.

 • af Aase Paaskesen Schmidt
  101,95 - 188,95 kr.

  Østrig-Ungarn var inden krigen en stormagt bestående af mange småstater og lande. Omkring år 1900 var Wien en metropol, der kunne fortjene prisen som et af de vigtigste samlingssteder for kunst og kultur. Store navne fra denne tid er at finde inden for flere kunstarter – malerkunst med Gustav Klimt som førende inden for den nye jugendstil, musik med Strauss-brødrene og Gustav Mahler, digtekunst med Rainer Maria Rilke, bare for at nævne nogle. Dertil kom psykoanalytikeren Sigmund Freud, som udbredte nye opfattelser om psykisk sundhed og sygdom – ideer, der også påvirkede kulturlivet. Det blomstrende kulturliv var desuden et nybrud og opbrud med gamle værdier såsom patriarkat, biedermeier, bornerthed og naturalisme.Havde denne kunstneriske guldalder, som også var i opposition til gamle værdier, noget at gøre med den kommende krig?

 • af Laura Helena Pimentel da Silva
  354,95 kr.

  På havets bund lever Koral et fredeligt liv sammen med andre havfruer - lige indtil dagen, hvor havforurening bliver en del af deres verden.Koral ofrer en lok af sit magiske hår til Margygen, der tilkalder alle havets døtre. Kan de redde havet?Havets døtre er en grafisk roman om havfruer, venskab og klimaudfordringer.

 • - Bulmas store fejl!!
  af Akira Toriyama
  220,95 kr.

  Den Store Kampsportsturnering er nu ovre, og Goku begiver sig igen ud på rejse.Undervejs møder han den onde militærgruppe Rødsløjfehæren, som også er på jagt efter Dragon Balls. Efter at have udryddet fjendens hovedkvarter, ankommer Goku til den vestlige hovedstad, hvor Bulma bor, men så ...!?

 • af Christian Monggaard
  491,95 kr.

  Tegneserieskaberen og bladtegneren Claus Deleurans enkle og alligevel dybt originale streg har opnået klassikerstatus med værker som Rejsen til Saturn, Thorfinn, Pirelli & Firestone og Illustreret Danmarkshistorie for Folket. Takket være en unik sans for detaljer og hverdagsliv og en på én gang sofistikeret, skæv og jordbunden humor udgør Deleurans tegneserier – og hundredvis af bladtegninger og øvrige illustrationer – et kærligt-satirisk portræt af et folk og et land. Forfatter og Deleuran-fan Christian Monggaard er gået i arkiverne og fortæller med hjælp fra tegnerens familie, venner og kolleger historien om en mand, der ville være opdagelsesrejsende, og som endte med at gå på opdagelse i verden gennem sine tegninger.Papir: 120 gr. Munken Lynx Rough /130 gr. Arctic Volume WhiteIndbinding: hardcover bog med foliepræg og partiel UV-lak relief

 • - Muskeltårnets rædsel
  af Akira Toriyama
  220,95 kr.

  Goku og den mystiske gamle mand Jackie Chun er gået videre til finalen.Jackies mange forskellige tricks overvælder Goku! Han er på kanten til nederlag, men da han får øje på den skinnende fuldmåne, begynder besynderlige forandringer at tage form i hans krop!

 • af Peter Van den Ende
  320,95 kr.

  ”En smuk, omhyggeligt udarbejdet episk drøm. Vidunderligt mærkelig og mærkeligt vidunderlig” – Shaun Tan En papirbåd bliver søsat langt ude på et ocean, hvor den møder de mærkeligste væsener, navigerer igennem tårnhøje mangroveskove og trodser en frådende storm. Den passerer en enorm olieboreplatform, leger med sæler, reddes fra at synke af en ubåd og ender ved en by, hvor dens passager træder ud på molen … Undrestrøm er en spektakulær, ordløs fantasi over menneskelivet og samhørigheden med kloden. Bogen er flamske Peter Van den Endes debut; han arbejder som naturguide på Caymanøerne, hvor han har fundet inspiration til denne drøm af en bog, der emmer af betagelse over og kærlighed til havet og dets uendelige mangfoldighed – og hvor han har brugt år på at skabe det ekstremt detaljerede sort-hvide værk, der giver mindelser om fx kunstnere som M.C. Escher – men er helt sit eget. Vinder af priserne Zilveren Penseel; Premio Strega Ragazze e Ragazzi; Catalan Premis Junceda; American Dilys Evans Founder’s Award / shortlisted til The Yoto Kate Greenaway Medal / nomineret til Prix Sorcières; The American Golden Kite Award.

 • af José-Luis Munuera
  217,95 kr.

  ”Glædelig jul, fru Scrooge!””Hvorfor forestiller de dem, at den bliver glædelig, Cratchit?”'Et juleeventyr' er umiddelbart en velkendt fortælling, men José-Luis Munuera vender rundt på tingene og gendigter Dickens’ klassiker med en anden slags Scrooge. Kort fortalt er vi i London, 1843. Alle indbyggerne, både de bedre stillede og de fattigste, gør sig klar til at fejre jul. Undtagen Scrooge. I den velhavende handelskvindes øjne, er intet andet end arbejde og penge vigtigt her i livet. Skrappe Scrooge går for at være nærig, egoistisk og smålig, men betragter nok nærmere selv som praktisk. En nat kommer tre ånder og tager hende med...'Et juleeventyr' er skrevet og tegnet af spanske José-Luis Munuera (Splint & Co., Bartleby - skriveren, Zorglub, Familien Campbell). Efter klassikeren af Charles Dickens fra 1843.

 • af Cha Sandmæl
  354,95 kr.

  SORTALFEN Kha har fundet en ven og allieret i dragemennesket Ranja. Sammen beslutter de sig for at lede efter en magisk krans, som kan gøre dem begge fri fra forbandelserne, der hviler over dem. Men Khas forfølgere har ikke opgivet kampen!Angrebet kommer pludseligt og ubarmhjertigt, og vores to helte må virkelig bide fra sig for at slippe levende fra slagsmålet. Dette er den anden bog i den episke bogserie for børn og unge om sortalfen Kha.

 • af Ingela Korsell
  354,95 kr.

  Fire børn med forskellige dyremutationer flygter for livet. For et døgn siden kendte de ikke hinanden, men nu tvinges de til at arbejde sammen forat undslippe den ondskab, der jager dem. Hvad er det for et eksperiment, som nogen vil udsætte dem for, og hvem har kidnappet Molly, det femte mutantbarn? Måske findes svarene i den gamle trolddomsbog. En fortælling fuld af spænding og action, hvor videnskab og magi smelter sammen. 1. bind i serien udkom i 2022 og hed "Experimentet".

 • af Nicolai Hvidberg
  183,95 kr.

  På bunden af koppen er skabt intuitivt i løbet af oktober 2022. Ingen skitser, blot en pensel, noget papir og underlagt et dogme om tid. Jeg lavede to sider om dagen og måtte ikke bruge over tre timer på det.Holdt helt i Inktobers kreative ånd, den særlige tegneudfordring som Jake Parker har opfundet.Jeg har prøvet Inktober før, men der endte det med en stak tegninger til skrivebordsskuffen.Denne gang var jeg klar til at udfordre mig selv, lave noget usikkert, teste vandene. En anderledes angrebsvinkel end mine tidligere projekter og med et helt andet resultat. Jeg er ganske glad for den søvndrukne kunstners rejse ned i kaffekoppen. Ved ikke om du synes, eksperimentet er lykkedes. Det må du vurdere. Men en ting er sikkert. Jeg slap blækket løs hver dag i oktober i en bevidstheds-strøm, og du kære læser sidder med resultatet i din hånd.Vi ses! “På bunden af koppen”.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.