Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lillepigen fra Lolland - Line Malling Schmidt - E-bog

Bag om Lillepigen fra Lolland

"Hvor ér Lillepigen fra Lolland bare en fin bog! Igen og igen bliver jeg mindet om min barndom og min mors, min fars og min mormors fortællinger." Claus Meyer, kok og iværksætter med rødder på Lolland-Falster. Meget var anderledes, dengang Lillepigen blev født i 1926, men måske alligevel ikke så forskelligt fra i dag? Tag med på en rejse tilbage til bedstemors tid og hør spændende fortællinger om alt fra stormflod, hittebørn og 2. verdenskrig til roeferie og nye kjoler. 'Lillepigen fra Lolland' er en anmelderrost tegneserie, der handler om at vokse op på landet i mellemkrigstidens Danmark. Den er tegnet med stor kærlighed af Line Malling Schmidt, inspireret af hendes egen farmors dagbøger og minder om opvæksten på Lolland i 1900-tallet. Bogen er støttet af Statens Kunstfond.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772271484
  • Udgivet:
  • 25. Marts 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Lillepigen fra Lolland

"Hvor ér Lillepigen fra Lolland bare en fin bog! Igen og igen bliver jeg mindet om min barndom og min mors, min fars og min mormors fortællinger." Claus Meyer, kok og iværksætter med rødder på Lolland-Falster.

Meget var anderledes, dengang Lillepigen blev født i 1926, men måske alligevel ikke så forskelligt fra i dag? Tag med på en rejse tilbage til bedstemors tid og hør spændende fortællinger om alt fra stormflod, hittebørn og 2. verdenskrig til roeferie og nye kjoler.

'Lillepigen fra Lolland' er en anmelderrost tegneserie, der handler om at vokse op på landet i mellemkrigstidens Danmark. Den er tegnet med stor kærlighed af Line Malling Schmidt, inspireret af hendes egen farmors dagbøger og minder om opvæksten på Lolland i 1900-tallet. Bogen er støttet af Statens Kunstfond.

Brugerbedømmelser af Lillepigen fra LollandFind lignende bøger
Bogen Lillepigen fra Lolland findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.