Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Selvbiografier: religiøse og åndelige

Her finder du spændende bøger om Selvbiografier: religiøse og åndelige. Nedenfor er et flot udvalg af over 63 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Min vej ud af jødisk fundamentalisme
  af Deborah Feldman
  88,95 - 197,95 kr.

  En medrivende fortælling om litteraturen som vejen til frihed Deborah Feldman blev født ind i et ultraortodokst jødisk miljø i Williamsburg, New York. Her voksede hun op hos sine hasidiske bedsteforældre, hvis liv og hverdag var dikteret af strenge religiøse regler for, hvad man måtte tænke, sige, spise og gøre. Deborah er imidlertid selvstændig og nysgerrig; efterhånden lærer hun sig det forbudte sprog engelsk og sniger sig på biblioteket, hvor en verden af store læseoplevelser venter. Jane Austens heltinder viser Deborah, at man kan lægge afstand til slægtens klare forventninger og samfundets snævre kønsroller, men vejen er tung og svær at gå alene. Deborah bliver gift som bare 17-årig med en umoden ung mand, og sammen farer de vild i et ulykkeligt ægteskab. Deborah overlever mentalt og følelsesmæssigt ved i smug at begynde at studere litteratur. Efterhånden får hun styrke og mod til at lægge en plan: Hun må kræve skilsmisse for at kunne forlade det lukkede miljø – det store spørgsmål er, om hun kan få lov at beholde sin lille søn? Deborah Feldman, født 1986, voksede op i et hasidisk samfund i Williamsburg, Brooklyn hos sine bedsteforældre. Da den selvbiografiske fortælling Uortodoks udkom på amerikansk, blev den straks en bestseller. Forfatterens historie er på vej som Netflix-serie. Deborah Feldman bor og arbejder i Berlin.

 • - Zoé - Taxo Luma - Lyset i et menneskes hjerte
  af Lars Muhl
  297,95 kr.

  LYSTRILOGIEN, der indeholder de tre udgivelser: ZOE, TAXO LUMA og LYSET I ET MENNESKES HJERTE, alle i let reviderede udgaver og med et nyt samlende forord. Lystrilogien og Gralstrilogien kan betragtes som parallelle universer. Lars Muhl selv forklarer: Da jeg i starten af 90’erne færdiggjorde min første bog, den selvbiografiske Sjæl i Flammer, var jeg mig ikke bevidst, at jeg samtidig havde åbnet op til et bevidsthedsfelt, en uudslukkelig kilde af arketypisk materiale, der ikke blot afventede at blive taget alvorligt, men ligefrem insisterede på at blive det. Og det i sådan en grad, at jeg umiddelbart efter den første bogs udgivelse, overgav mig og, nærmest med ført hånd, begyndte at nedskrive det materiale, der to måneder senere materialiserede sig som min anden bog, Zoé. Det var midt i dette arbejde, at jeg fra den ene dag til den anden, blev ramt af en udiagnosticerbar lidelse, som bandt mig til sengen i de følgende tre år, fra 1995, hvor Zoé udkom, til 1998, hvor jeg ved seeren, Calle de Montségurs hjælp, som en genfødt kunne rejse mig fra sygesengen og påbegynde et helt nyt liv. Hvad jeg ikke vidste var, at det netop var Zoé, der var den direkte årsag til, at Calle de Montségur et halvt år efter min genfødsel, accepterede mig som sin elev. Calle, som ellers var mere optaget af praksis end af at læse bøger, havde fået Zoé foræret af vores fællesven Pia Raug, og bogen havde gjort så stærkt et indtryk på ham, at den var et gennemgående samtaleemne mellem os, i de ni år min tid med ham varede. At der skulle gå atten år inden andet bind, og toogtyve år inden tredje bind i den trilogi, som du kære læser lige nu holder i hånden, var jeg selvfølgelig heller ikke klar over, da jeg dykkede ned i den stream of consciousness, som udgør Zoé. På mange måder udgør den foreliggende trilogi en parallel til Gralstrilogien, som var der tale om to forskellige, men sideløbende universer.

 • - At finde styrke i svagheden
  af Per Arne Dahl
  88,95 - 207,95 kr.

  Kan man være stærk og sårbar på samme tid? Ja, mener den tidligere biskop og forfatteren bag "Sårbarhedens kraft", Per Arne Dahl.Fra den ene dag til den anden blev Per Arne Dahl døv på det ene øre og fik samtidigt kraftig tinnitus. Plagen var så stor, at han ikke kunne fortsætte sit arbejde som biskop. Men de pludselige livsforandringer fik ham også til at indse, at han ikke havde et sprog for at tale om sårbarheden. Livet havde indtil da lært ham, at man ikke skal være svag. At man ikke skal lade sig mærke med noget, men løfte hovedet og komme videre, når livet rammer én, hvor det gør ondt. Derfor var det svært at føle sig magtesløs; ikke at kunne gøre de ting, han plejede.Dahl måtte lære at forholde sig til sin egen sårbarhed og opdagede, at han fandt en styrke i den. Fandt mod i at være åben omkring den og bede om hjælp.Dahl har gennem sit virke som præst arbejdet med mennesker, der har det svært. Bogen er tænkt som en håndsrækning til dem, der føler sig alene med sin sårbarhed og skjuler den; det være sig sorg, sygdom eller noget helt tredje. Hans budskab er, at man er mere end blot sin sårbarhed, og at det kan være styrkende at acceptere den og leve videre med den. Det kan gøre os klogere at acceptere forandringer i livet og tage dem til os.Bogen består af korte kapitler, som indeholder vers, lignelser, fortællinger og eksempler hentet både i litteratur og populærkultur. Den indkredser det sprog, der kan tale om sårbarhed i et samfund, som det kræver ganske meget styrke at leve i.Per Arne Dahl (født 1950) er teolog, forfatter og tidligere biskop i Tønsberg, Norge. Han har i sit arbejde som præst arbejdet med sorg, herunder med de pårørende til tragedien på Utøya i 2011 og som leder af Institut for Sjælesorg på behandlingsstedet Modum Bad. På dansk er tidligereudkommet "At rejse sig efter en rystelse", 2011.

 • - Fortællinger fra mit liv
  af Kathrine Lilleør
  167,95 - 237,95 kr.

  Kærlighed sætter fri er en inderlig bog, skrevet fra hjerte til hjerte.Med afsæt i sit eget liv skriver Kathrine Lilleør om det, der rammer alle mennesker: Tro, tvivl, håb, jalousi og vrede. For man bliver aldrig færdig med at tænke over kærligheden, barndommen, børnene, skilsmissen, forelskelsen, sorgen, døden, ja livet selv.Men hvad gør man, når sorg, afmagt, tvivl eller modgang besætter tanken i en grad, så man går i ring om sig selv og ikke kan vriste sig fri?Med erfaringer fra sine personlige oplevelser og utallige sam-taler i præsteværelset med mennesker, viser Kathrine Lilleør vej, så tankerne ændrer retning og får nyt perspektiv.Bogen er en let redigeret udgave af Kvinde, hvorfor græder du, Kærlighed er og Glæd dig! Og som Kathrine Lilleør skriver i forordet:I dag kan jeg se, at de tre bøger også hjalp mig selv. Hvad der står i denne bog satte mig fri og perspektiverede min sorg og min lykke, min håbløshed og mine nye håb.

 • - 21 personlige fortællinger
  af Michael Hviid Jacobsen, Mai-Britt Guldin, Benjamin Krasnik, mfl.
  115,95 - 205,95 kr.

  Man bliver klogere af at leve. Men døden kan faktisk også lære os noget om livet. Hvis man altså tør tage sorgen under armen og lade den blive en naturlig følgesvend på sin vej. 21 markante danskere fortæller i HVAD DØDEN HAR LÆRT MIG OM LIVET, hvordan mødet med døden har gjort dem klogere – ikke bare på sig selv og andre, men også på livet. “Man lærer virkelig meget af at miste,” fortæller forfatter Naja Marie Aidt, der mistede sin søn Carl Emil for tre år siden. “Man lærer så meget om sig selv, og hvor stærke vi mennesker faktisk er. Men også om livet, at man ikke skal tage alting for givet. Man får øvet sig i, hvordan man håndterer vanskelige ting og får et andet niveau for, hvad der er vanskeligt, og hvad der ikke er. På en måde får man en eller anden visdom, og man vokser som menneske. Selvom det selvfølgelig er uønsket. Det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere, siger man. Jeg har altid tænkt ’ja ja’, men det er faktisk rigtigt.” I HVAD DØDEN HAR LÆRT MIG OM LIVET beskriver Aidt og 20 andre, hvordan mødet med døden sendte deres eget liv ud i en ny bane, de ikke anede fandtes, og hvordan sorgen har været smertefuld, men også fuld af skaberkraft. Derudover beskriver en række eksperter, der på godt og ondt forholder sig til døden hver dag, hvordan dens nærvær tvinger dem til at tænke på livet med dyb taknemmelighed. Livet er en gave. Men en gave, du kun har på lånt tid. Det kan døden lære os at forstå. Et er nemlig sikkert: Vi skal alle dø en dag – men alle andre dage skal vi leve! I bogen møder læseren: Gurli Marie Kløvedal - Merete Pryds Helle - Søren Gade - Charlotte Rørth - Marie Brixtofte - Frederik Lindhardt - Bodil Jørgensen - Stine Buje - Lisa Seest Nielsen - Karoline Dahrling Hughes - Mai-Britt Guldin - Esben Kjær - Naja Marie Aidt - Peter Søes - Anders Dræby - Lars Juhl - Thomas Feveile - Ole Harling - Michael Hviid Jacobsen - Michael Brautsch - Suresh Rattan

 • - En guide til et spirituelt liv
  af Camilla Kjems
  122,95 - 207,95 kr.

  I FØLG TEGNENE viser Camilla Kjems gennem sin personlige historie, hvordan du kan lære at forstå dig selv og benytte spirituelle principper til at finde mening og glæde og være i stand til at træffe de rette livsvalg.  Camilla Kjems, chef i Aller Media, har taget den spirituelle toplederuddannelse og er uddannet indenfor clairvoyance og trance. Hun er kendt fra ’Sommerdrømme’ på TV 2, og mange vil huske hende som chefredaktør på Femina. I år modtog hun desuden prisen som ’Årets Leder’ i mediebranchen, fordi hun "gør en dyd ud af at formulere og diskutere, hvorfor vi gør, som vi gør og skabe mening (…) Hun har hjertet med sig."FØLG TEGNENE skaber også mening i en verden, hvor der ofte er frit valg på alle hylder, evindelige opbrud og forandringer, og mange derfor kæmper med at finde mening, vælge retning og træffe valg.Denne bog giver de nødvendige redskaber og indsigter til at kunne stille ind på den rigtige frekvens og derigennem se spirituelle løsninger, og få den bedste rådgiver i verden: nemlig en selv.

 • - En Amerikansk Swamis Selvbiografi
  af Radhanath Swami
  236,95 kr.

  INTERNATIONAL BESTSELLER NU OVERSAT TIL DANSK! Den internationalt anerkendte underviser, forfatter og aktivist Radhanath Swami har været munk indenfor bhakti yoga-traditionen i snart 50 år. Han har dedikeret sit liv til at hjælpe mennesker alt imens han leder sociale initiativer, der brødføder og huser millioner i nød. Som gæstetaler på universiteter som Oxford, Cambridge, Princeton, Harvard, Columbia og Stanford, samt i virksomheder som HSBC, Microsoft, Facebook, Starbucks HQ, Google og Intel er han en vigtig moderne brobygger i et verdenssamfund præget af splittelse, ulighed og ængstelighed. Men rejsen startede mange år tilbage – og det har Radhanath Swami skrevet om i sin selvbiografi, ”Rejsen Hjem”. Eventyret, som beskrives i ”Rejsen Hjem”, dokumenterer hans rejse fra vandreture på tværs af Europa og Mellemøsten, gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Pakistan, og endelig til Indien. Dér levede han som vandrende asket, først i Himalayas skove blandt yogier og senere blandt en bred vifte af guruer og mystikere i hele Indien og Nepal. I sidste ende nåede han sin endelige destination i den hellige indiske by Vrindavan, hvor han fandt sin åndelige mester og sin livsvej blandt bhakti-yogierne. ”Rejsen Hjem” er en fortræffelig historie, der beskriver rejsen fra det ydre til det indre. Radhanath Swamis søgen efter Indiens spirituelle kongerige er et utroligt kapitel i bogen. Hans beslutsomhed som rødglødende søgende efter sandheden står helt klart og måden hvorpå han overkommer modstand er tankevækkende. Der er frygtløse beskrivelser af episoder med hvad der synes at være uoverkommelige forhindringer, som viser hvor langt mennesket kan nå ved engagement, overbevisning og dedikation.Om forfatteren: FRA UNG AMERIKANSK MAND TIL ÉN AF INDIENS STØRSTE ÅNDELIGE LEDERE Radhanath Swami (født Richard Slavin) blev født ind i en arbejder-familie i Chicago og var en aktiv deltager i borgerrettigheds-bevægelsen i slutningen af 1960’erne / start 1970’erne. Han fandt dog hurtigt ud af, at social transformation begynder med personlig forandring, så i en alder af blot 19 år begyndte han på en bemærkelsesværdig søgen efter en dybere mening med livet.

 • af Matthieu Ricard
  315,95 kr.

  "The memoirs of Matthieu Ricard, one of the the world's most famous Buddhist monks who has captured the minds and hearts of people around the globe"--

 • - Visdom fra mit liv som buddhistmunk
  af Björn Natthiko Lindeblad
  202,95 - 227,95 kr.

  Som 25-årig opgiver svenske Björn Lindeblad en kometagtig erhvervskarriere og sælger alle sine personlige ejendele for at blive buddhistisk skovmunk i Thailand. Her får han sit munkenavn Natthiko, der betyder ’den, der vokser i visdom’.17 år senere vender han i 2008 tilbage til Sverige. Fortabt, arbejdsløs og uden en krone på lommen ryger han ind i en dyb depression, men med hjælp fra sin lærdom som munk og fra folk omkring ham finder han igen en mening med livet.I sin selvbiografi deler han ud af sin indsigt i, hvordan vi hver især kan frigøre os fra vores selvkritiske og negative tanker, og han viser os øvelser til at finde vores indre ro og forbedre vores mentale sundhed.VINDER AF STORYTEL AWARDS

 • af Christopher Hitchens
  102,95 kr.

 • af Anjee Gitte Carlsen
  182,95 kr.

  Da Anjees mand får konstateret en hjernesvulst forandres parrets liv fra den ene dag til den anden. De kastes ud på en lang og ufrivillig rejse med op- og nedture, fuld af smerte og kærlighed, og den intensitet og skønhed, der følger med at leve med døden helt tæt inde på livet. Det bliver hurtigt klart, at selvom Gunnar og Anjee følges i tykt og tyndt, så er de også på hver deres rejse: Gunnar skal dø og Anjee skal leve videre uden ham. Undervejs leder Anjee forgæves efter en bog for pårørende til døende. Derfor beslutter hun selv at skrive om at leve med livstruende sygdom og om at give slip. Det er der kommet en usædvanligt ærlig og åben bog ud af – en bog om døden i alle dens aspekter.

 • af Vandana Shiva
  185,95 kr.

  Terra Viva was originally published in India in 2022 by Women Unlimited.

 • - Pilgrim, profet og politiker
  af Bodil Busk Sørensen
  217,95 kr.

  Den hellige Birgitta af Vadstena(1303-1373) er en af kirkehistoriens få kvindeskikkelser. Til gengæld lyser hunså meget, at det den dag i dag er en stærk oplevelse af læse om hende. BodilBusk Sørensen kommer omkring hele hendes spændende liv i denne udgivelse.Birgitta blev født ind iden svenske lagmandsadel og levede første halvdel af sit liv i Sverige. Hunville fra barndommen af have været nonne, men blev efter sin fars vilje gift ien alder af 13 år og fødte siden 8 børn. Birgitta lagde stor vægt påfromhedslivet og drog på adskellige pilgrimsrejser. Dette førte hende bla tilRom, Santiago de Compostela og Jerusalem. I Rom hvor hun levede anden halvdel af sit liv,vandt hun stor berømmelse som profet og forfatter. Hun stiftede sin egenklosterorden, Birgittinerordenen, der eksisterer den dag i dag. Der eroverleveret over 700 visioner, som Birgitta siges at have haft.

 • af Claus Konstantin Jensen
  199,95 kr.

  DANSK, MEN BARN AF INDIEN er en smuk og gribende fortælling om forfatterens barndom. Beretningen tager udgangspunkt i en tid, hvor danske familier stadig tog på kirkelige udvekslinger med ønsket om at forandre livet for mennesker med vilkår, som vi i dag ville anse for helt usandsynlige.Claus Konstantin beskriver en barndom fuld af savn, men den indeholder også kærlighed i store mængder. De to forhold opvejer hinanden, men efterlader ham alligevel med ar på sjælen. Vi hørerom livets centrale valg og omvalg, som resulterer i et fuldt og helt menneske, der besidder en nærmest magisk evne til at gøre fortid og fremtid nærværende.DANSK, MEN BARN AF INDIEN er en beretning om at tageansvar for eget liv og have opmærksomhed på alle de små ting, vi som danskere tager for givet: duften af kaffe, et venligt blik, efterårets bløde lys og kærligheden til ens nærmeste.

 • af Margit Madhurima Rigtrup
  267,95 kr.

  VED KÆRLIGHEDENS UDSPRING sætter ord på det uudsigelige. Den taler om kærlighedens inderste natur og det intime nærvær, der muliggøres gennem dyb stilhed, og den formår at formidle dette mellem linjerne og vække det i læseren. Det kan den, fordi ordene bygger på forfatterens indgående erfaringer med at åbne sig for tomheden og hvile i stilheden. Det er en bog, der vil ændre den måde, hvorpå du ser dig selv og verden omkring dig.Vi formes af det, vi elsker. Så enkelt er det. Hvis vi elsker vågent nærvær, bliver hjertet vågent nærværende. Hvis vi elsker at holde hjertets rum rent, bliver hjertet en afspejling af ren kærlighed. Hvis vi elsker sandhed, bliver vi sandfærdige mennesker.Citat fra bogen

 • - Erindringer
  af Ray Raghunath Cappo
  236,95 kr.

  RAY RAGHUNATH CAPPO - LEGENDARISK HARDCORE-PUNKMUSIKER, MUNK OG PIONER INDEN FOR STRAIGHT EDGE-BEVÆGELSEN – FORTÆLLER HER SINE ERINDRINGER MED DYBFØLT VARME, ÅBENHED OG HUMOR. Ray Cappo var en hardcore/punksanger og straight edge pioner, der boede på Lower East Side i New York City i 1980’erne, hvor hans band Youth of Today spillede for fyldte huse og tusindvis af fans. Men til trods for at Ray udgav adskillige plader og turnerede over hele USA, var han ikke tilfreds. Berømmelsen og succesen havde ikke bragt den lykke med sig, han havde håbet på. Det havde kun efterladt ham med følelse af tomhed. Dette, sammen med sin fars alt for tidlige død, fik Ray til brat at forlade bandet og købe en enkeltbillet til Indien i jagten på svarene på livets store spørgsmål. Her levede han blandt munke i den hellige landsby Vrindavan og omfavnede den rige, åndelige kultur, han opdagede der. Da han vendte tilbage til USA, gennemgribende forandret, dannede han bandet Shelter – dedikeret til at sprede et budskab om håb. Fortalt med varme, ærlighed og humor beskriver denne dybfølte erindringsbog Rays rejse fra punk til munk. HISTORISK: Bogen giver et unikt indblik i punk- og hardcorescenen omkring Lower East Side i 1980’erne og straight edge-bevægelsens tidlige år. ÅNDELIGT: Bogen stiller (og besvarer) dybe spørgsmål om vores forhold til verden omkring os og de levende væsener, der befolker den. PERSONLIGT: Beskriver Rays åndelige rejse med egne ord – fortalt med varme, ærlighed og humor. Kort om forfatteren: Som teenager grundlagde Ray Raghunath Cappo hardcore/punk-bandet Youth of Today, som var fortalere for principperne om ren livsstil, vegetarisme og selvkontrol. Efter at have oplevet en åndelig opvågnen i Indien, dannede han et nyt band, Shelter, dedikeret til at sprede et budskab om håb gennem åndelig forbindelse. Ray leder i dag yoga-retreats, yogalæreruddannelser og kirtans på sit Supersoul Farm Retreat Center i Upstate New York, såvel som årlige pilgrimsrejser til Indien. Han er medstifter af og vært på Wisdom of the Sages, en daglig yoga-podcast, der har ligget #1 på Apple over listen af podcasts om spiritualitet.

 • af James Coast
  187,95 kr.

  Pardon My Psychosis delivers a raw and humanizing perspective of the mental, physical, and spiritual toll a psychotic break takes on an individual and their family.

 • af Mohammad H Tamdgidi
  1.122,95 - 1.242,95 kr.

 • af Tokala Two Elk
  242,95 kr.

  Tokala Two Elk was born in a chicken coop on the Pine Ridge Reservation, home of the Oglala Lakota Nation . . . From his humble beginnings, Tokala became a man whose life would be shaped by Spirit, ceremonies, teachings, and traditions of his people, the Oceti Sakowin. His journey was not easy. After years of unrest fueled by his struggle with alcoholism, he was finally able to find and embrace a path to sobriety that opened his world to education, community, and teaching-all of which drew him back to the foundation of Lakota values of Wo (the spiritual world), Wa (the mental world of the Animal Nation), Wi (the sun), and We (our blood), all of which are essential to the Hocoka, the Circle of Life, the core of Lakota beliefs. Startling, sad, funny, and profoundly moving, Return to the Center is a gripping exploration of the history of the tribe and the centuries of injustices that its people have withstood. From the influx of Europeans who saw them-and treated them-not as people but as savages, to the influx of missionaries who insisted on converting them to Christianity, to the original Reservations that were actually called Prisoner of War Camps, and to many other prejudices, the Lakota, as other Indigenous people, were victimized in countless ways. But in this book, Tokala Two Elk shows how their strength of Spirit and hope can enable the survival of his people if they reconnect to the deeply spiritual foundation of their ancestors.

 • af Peter Luscombe
  228,95 kr.

  The author discusses why the presence of evil does not contradict the existence of God.

 • af Fergus Butler-Gallie
  127,95 - 165,95 kr.

 • af William Hart McNichols
  292,95 kr.

  US$25.00 BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Religious RELIGION / Christianity / Catholic RELIGION/CHRISTIANITY / Literature & the Arts ALL MY EYES SEE The Artistic Vocation of Fr. William Hart McNichols Christopher Pramuk and William Hart McNichols Foreword by Robert Ellsberg ISBN 978-1-62698-570-4 Orbis logo Cover design: Regina Gelfer. Cover photo by Deborah Johnson

 • af Midge Noble
  257,95 - 347,95 kr.

 • af Sean DeMars
  92,95 kr.

  "Hurt people hurt people. But those who have been called by grace become new creations." Emotional and raw, Sean DeMars tells his story of a life turned around. It is a tale of two families: one scarred by brokenness, another renewed by grace. In his storytelling, the tragedy and horror of his early years are punctuated with the beauty of restoration evident in the life he now leads. Abandoned by a father and abused by a mother, his search for a father finds a home with the King of heaven who graces him with love and sonship. Follow his journey through abuse, drugs and prison, across the battlefield and mission field and into marriage, family and ministry in this personal, engaging and honest testament to God's grace. As his life and his church are turned around, their stories become a platform to display how God chooses the nothings of the world. His story is the story of every sinner saved by grace: once a victim and rebel, now redeemed and reconciled.

 • af Lory Widmer Hess
  172,95 kr.

  A candid and courageous book sharing a personal journey to wellbeing, revealing how the healing stories in the gospels can be a source of strength. The reflective poems, commentary, and autobiography will inspire readers on journeys of spiritual growth.

 • af Tanja Begerack
  136,95 - 186,95 kr.

 • af Georg Gänswein
  217,95 kr.

  "The collaboration between a future pope and young prelate is transformed into profound friendship when circumstances thrust Joseph Ratzinger into the Apostolic Palace, even as he expected to be released in retirement to his beloved Bavaria. Monsignor Georg Gèanswein never left his side, and witnessed one of the most influential people of this century conduct his papacy on both sides of the curtain. From his appointment as private secretary in 2003, which was meant to be temporary, until the abdication of the pope in 2013 and subsequent years as emeritus, Monsignor Gèanswein walked the same steps and weathered the same storms as his dear friend, the Roman Pontiff Benedict XVI. Here he offers the truth regarding the man and the papacy as a spiritual testament of a pope whose formidable legacy is often subject to unfounded characterizations of rigidity and secrecy. Written with the involvement of the regarded Vaticanista Saverio Gaeta, Mons. Gèanswein offers an account of a particular decade in history and confronts false claims of intrigue and cover-up (Vatileaks, the Orlandi abduction case, the sexual abuse scandal, among other issues) to tell the real story of a pope who faced a changing landscape and a public who largely misunderstood him and his style of governance. Here we meet one of the most affable and intellectually formidable popes the Catholic Church has ever known, and a priest who might also be considered a prophet of the post-modern age. Gèanswein brilliantly contextualizes many of Benedict's most poignant theological positions, and in giving us a sense of their origin reveals that Benedict seamlessly lived everything he promulgated. His faith was the single bulwark upon which his personality as both teacher and leader were built. No biography has yet to establish the integrity and heart of Joseph Ratzinger as well as his friend, Georg Gèanswein, does here. As a spiritual testament more than just a journalistic exposâe, Gèanswein provides something only he can give--namely, the candid intelligence and sanctity witnessed up close. This is a remarkable and singular contribution to the history of the papacy and the record of the life of a saint. As Gèanswein asserts, knowing this man is to encounter heroic virtue and an invitation to meet God, the greatest lover of mankind. Pope Benedict's own friendship with God will continue to provide warmth for as long as there are people on this earth who believe"--

 • af C. H. Spurgeon
  104,95 kr.

  This collection of C. H. Spurgeon's travel letters offer a rare insight into a different side of the famed preacher. Of the many telling phrases C. H. Spurgeon gave the world, one speaks to the way he, and his contemporaries, greatly valued letters, or what he called "gifts of the pen." He lived in a golden age of letter-writing, and helped to make it so. The best letters, he knew, are written with caring reflection, love of the written word, wit, and a vivid sense of place. His travel letters model these gifts. His love of nature, history, culture, and art live--and breathe--in these pages. Rest and recreation, on holiday, when he could follow these interests, were meaningful, renewing gifts from God. He cherished them, and needed them. They lend a special, one-of-a-kind voice to this book. With a painter's gifts, set amid the countryside of England, or places of Europe, Spurgeon's Travel Letters are eloquent, and many times moving. His "gifts of the pen" shine in them. At long last, they have a place well-deserved, a place all their own. Now, we ourselves may travel with Spurgeon--discovering the world that he knew. And we may bless God for the privilege given in these letters.

 • af David Y. F. Ho
  342,95 kr.

  Written by a professor of clinical psychology, this book is accessible to thoughtful readers interested in the relation between spirituality and mental disorders. It comprises two main parts: The first part tells the story of how a psychologist-cum-patient performs a self-study of "madness" in great detail. It belongs to the long tradition of ideographic studies that attend to the uniqueness of each individual. The author says: "During episodes, manic symptoms are manifest. Yet, I become more colorful, sensitive, generous, and loving. I see beauty everywhere and delight in the simple things of life. I glimpse into mystical magnanimity. All these inform me that my quest for spirituality is wedded to madness. Now, I can bear testimony that on balance the creative energy of madness may enrich rather than damage one¿s life. It is possible to retain a measure of madness in dignified living and of dignity even in a state of madness."Adhering to the nomothetic tradition of knowledge generation, the second part gives extensive coverage to various aspects of mental disorders from a scientific perspective, including the ethical, political, and sociocultural contexts in which mental disorders occur. It resolves apparent contradictions between dualities, such as normality and abnormality, individualism and collectivism, and Eastern and Western values.In the end, the reader may learn that it is possible to harness the creative energy of madness to enrich one¿s spiritual life¿a topic that can hardly be found in psychiatric texts.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.