Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Selvbiografier: religiøse og åndelige

Her finder du spændende bøger om Selvbiografier: religiøse og åndelige. Nedenfor er et flot udvalg af over 32 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En guide til et spirituelt liv
  af Camilla Kjems
  122,95 - 197,95 kr.

  I FØLG TEGNENE viser Camilla Kjems gennem sin personlige historie, hvordan du kan lære at forstå dig selv og benytte spirituelle principper til at finde mening og glæde og være i stand til at træffe de rette livsvalg.  Camilla Kjems, chef i Aller Media, har taget den spirituelle toplederuddannelse og er uddannet indenfor clairvoyance og trance. Hun er kendt fra ’Sommerdrømme’ på TV 2, og mange vil huske hende som chefredaktør på Femina. I år modtog hun desuden prisen som ’Årets Leder’ i mediebranchen, fordi hun "gør en dyd ud af at formulere og diskutere, hvorfor vi gør, som vi gør og skabe mening (…) Hun har hjertet med sig."FØLG TEGNENE skaber også mening i en verden, hvor der ofte er frit valg på alle hylder, evindelige opbrud og forandringer, og mange derfor kæmper med at finde mening, vælge retning og træffe valg.Denne bog giver de nødvendige redskaber og indsigter til at kunne stille ind på den rigtige frekvens og derigennem se spirituelle løsninger, og få den bedste rådgiver i verden: nemlig en selv.

 • - Min vej ud af jødisk fundamentalisme
  af Deborah Feldman
  88,95 - 188,95 kr.

  En medrivende fortælling om litteraturen som vejen til frihed Deborah Feldman blev født ind i et ultraortodokst jødisk miljø i Williamsburg, New York. Her voksede hun op hos sine hasidiske bedsteforældre, hvis liv og hverdag var dikteret af strenge religiøse regler for, hvad man måtte tænke, sige, spise og gøre. Deborah er imidlertid selvstændig og nysgerrig; efterhånden lærer hun sig det forbudte sprog engelsk og sniger sig på biblioteket, hvor en verden af store læseoplevelser venter. Jane Austens heltinder viser Deborah, at man kan lægge afstand til slægtens klare forventninger og samfundets snævre kønsroller, men vejen er tung og svær at gå alene. Deborah bliver gift som bare 17-årig med en umoden ung mand, og sammen farer de vild i et ulykkeligt ægteskab. Deborah overlever mentalt og følelsesmæssigt ved i smug at begynde at studere litteratur. Efterhånden får hun styrke og mod til at lægge en plan: Hun må kræve skilsmisse for at kunne forlade det lukkede miljø – det store spørgsmål er, om hun kan få lov at beholde sin lille søn? Deborah Feldman, født 1986, voksede op i et hasidisk samfund i Williamsburg, Brooklyn hos sine bedsteforældre. Da den selvbiografiske fortælling Uortodoks udkom på amerikansk, blev den straks en bestseller. Forfatterens historie er på vej som Netflix-serie. Deborah Feldman bor og arbejder i Berlin.

 • - Zoé - Taxo Luma - Lyset i et menneskes hjerte
  af Lars Muhl
  304,95 kr.

  LYSTRILOGIEN, der indeholder de tre udgivelser: ZOE, TAXO LUMA og LYSET I ET MENNESKES HJERTE, alle i let reviderede udgaver og med et nyt samlende forord. Lystrilogien og Gralstrilogien kan betragtes som parallelle universer. Lars Muhl selv forklarer: Da jeg i starten af 90’erne færdiggjorde min første bog, den selvbiografiske Sjæl i Flammer, var jeg mig ikke bevidst, at jeg samtidig havde åbnet op til et bevidsthedsfelt, en uudslukkelig kilde af arketypisk materiale, der ikke blot afventede at blive taget alvorligt, men ligefrem insisterede på at blive det. Og det i sådan en grad, at jeg umiddelbart efter den første bogs udgivelse, overgav mig og, nærmest med ført hånd, begyndte at nedskrive det materiale, der to måneder senere materialiserede sig som min anden bog, Zoé. Det var midt i dette arbejde, at jeg fra den ene dag til den anden, blev ramt af en udiagnosticerbar lidelse, som bandt mig til sengen i de følgende tre år, fra 1995, hvor Zoé udkom, til 1998, hvor jeg ved seeren, Calle de Montségurs hjælp, som en genfødt kunne rejse mig fra sygesengen og påbegynde et helt nyt liv. Hvad jeg ikke vidste var, at det netop var Zoé, der var den direkte årsag til, at Calle de Montségur et halvt år efter min genfødsel, accepterede mig som sin elev. Calle, som ellers var mere optaget af praksis end af at læse bøger, havde fået Zoé foræret af vores fællesven Pia Raug, og bogen havde gjort så stærkt et indtryk på ham, at den var et gennemgående samtaleemne mellem os, i de ni år min tid med ham varede. At der skulle gå atten år inden andet bind, og toogtyve år inden tredje bind i den trilogi, som du kære læser lige nu holder i hånden, var jeg selvfølgelig heller ikke klar over, da jeg dykkede ned i den stream of consciousness, som udgør Zoé. På mange måder udgør den foreliggende trilogi en parallel til Gralstrilogien, som var der tale om to forskellige, men sideløbende universer.

 • - At finde styrke i svagheden
  af Per Arne Dahl
  88,95 - 199,95 kr.

  Kan man være stærk og sårbar på samme tid? Ja, mener den tidligere biskop og forfatteren bag "Sårbarhedens kraft", Per Arne Dahl.Fra den ene dag til den anden blev Per Arne Dahl døv på det ene øre og fik samtidigt kraftig tinnitus. Plagen var så stor, at han ikke kunne fortsætte sit arbejde som biskop. Men de pludselige livsforandringer fik ham også til at indse, at han ikke havde et sprog for at tale om sårbarheden. Livet havde indtil da lært ham, at man ikke skal være svag. At man ikke skal lade sig mærke med noget, men løfte hovedet og komme videre, når livet rammer én, hvor det gør ondt. Derfor var det svært at føle sig magtesløs; ikke at kunne gøre de ting, han plejede.Dahl måtte lære at forholde sig til sin egen sårbarhed og opdagede, at han fandt en styrke i den. Fandt mod i at være åben omkring den og bede om hjælp.Dahl har gennem sit virke som præst arbejdet med mennesker, der har det svært. Bogen er tænkt som en håndsrækning til dem, der føler sig alene med sin sårbarhed og skjuler den; det være sig sorg, sygdom eller noget helt tredje. Hans budskab er, at man er mere end blot sin sårbarhed, og at det kan være styrkende at acceptere den og leve videre med den. Det kan gøre os klogere at acceptere forandringer i livet og tage dem til os.Bogen består af korte kapitler, som indeholder vers, lignelser, fortællinger og eksempler hentet både i litteratur og populærkultur. Den indkredser det sprog, der kan tale om sårbarhed i et samfund, som det kræver ganske meget styrke at leve i.Per Arne Dahl (født 1950) er teolog, forfatter og tidligere biskop i Tønsberg, Norge. Han har i sit arbejde som præst arbejdet med sorg, herunder med de pårørende til tragedien på Utøya i 2011 og som leder af Institut for Sjælesorg på behandlingsstedet Modum Bad. På dansk er tidligereudkommet "At rejse sig efter en rystelse", 2011.

 • af Michael Holbek & Marie Kronquist
  159,95 - 171,95 kr.

  Stærk livsfortælling og unikke øvelser fra en af de mest anerkendte buddhistiske mentorer i Danmark. Bogen har forord af Christian Stadil.​​​​​​​Se tigeren i øjnene er en bog om at leve og praktisere som buddhist i Vesten. Den viser, hvordan vi kan erkende og leve med mørket og sorgen som en uundgåelig del af livet.Marie Kronquist er buddhistisk lærer og har i 15 år arbejdet med meditation, mental træning, stilhed og mindfulness i ind- og udland. Hun er efterspurgt i erhvervslivet, hvor hun er mentor for landets absolutte topledere hos blandt andet Grundfos, IBM, Nykredit og Unilever. Men hun inspirerer bredt med sin dedikerede praksis, der har appel til alle, som ønsker at udvikle sig personligt og stå stærkere og mere frit i livet og verden.I bogen tager Marie Kronquist udgangspunkt i sig selv og fortæller ærligt om blandt andet sin sorg over sin elskede søsters alt for tidlige død. Og om det indre følelsesmæssige kaos, hun bar på gennem sine år som professionel basketballspiller i udlandet og under sin uddannelse som politibetjent. Da en skade satte en stopper for hendes politikarriere, sprang den indre ballon. Herfra startede hun sin spirituelle rejse mod større erkendelse af sig selv og verdenen. Med ophold i Indien og studier i såvel Østen som på Københavns Universitet og CBS forankrer hun den ældgamle buddhistiske visdom i en hektisk og moderne vestlig virkelighed.Marie Kronquist viser med oplevelser fra sit liv og en række lettilgængelige og inspirerende øvelser, hvordan vi alle kan finde indre ro i en verden med klimaforandringer, økonomiske kriser, krige, terror, migration og miljøbelastninger. Hvordan vi kan leve uden frygt og bidrage til det gode i os alle og vores fælles verden.

 • - 21 personlige fortællinger
  af Michael Hviid Jacobsen, Mai-Britt Guldin, Benjamin Krasnik, mfl.
  115,95 - 199,95 kr.

  Man bliver klogere af at leve. Men døden kan faktisk også lære os noget om livet. Hvis man altså tør tage sorgen under armen og lade den blive en naturlig følgesvend på sin vej. 21 markante danskere fortæller i HVAD DØDEN HAR LÆRT MIG OM LIVET, hvordan mødet med døden har gjort dem klogere – ikke bare på sig selv og andre, men også på livet. “Man lærer virkelig meget af at miste,” fortæller forfatter Naja Marie Aidt, der mistede sin søn Carl Emil for tre år siden. “Man lærer så meget om sig selv, og hvor stærke vi mennesker faktisk er. Men også om livet, at man ikke skal tage alting for givet. Man får øvet sig i, hvordan man håndterer vanskelige ting og får et andet niveau for, hvad der er vanskeligt, og hvad der ikke er. På en måde får man en eller anden visdom, og man vokser som menneske. Selvom det selvfølgelig er uønsket. Det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere, siger man. Jeg har altid tænkt ’ja ja’, men det er faktisk rigtigt.” I HVAD DØDEN HAR LÆRT MIG OM LIVET beskriver Aidt og 20 andre, hvordan mødet med døden sendte deres eget liv ud i en ny bane, de ikke anede fandtes, og hvordan sorgen har været smertefuld, men også fuld af skaberkraft. Derudover beskriver en række eksperter, der på godt og ondt forholder sig til døden hver dag, hvordan dens nærvær tvinger dem til at tænke på livet med dyb taknemmelighed. Livet er en gave. Men en gave, du kun har på lånt tid. Det kan døden lære os at forstå. Et er nemlig sikkert: Vi skal alle dø en dag – men alle andre dage skal vi leve! I bogen møder læseren: Gurli Marie Kløvedal - Merete Pryds Helle - Søren Gade - Charlotte Rørth - Marie Brixtofte - Frederik Lindhardt - Bodil Jørgensen - Stine Buje - Lisa Seest Nielsen - Karoline Dahrling Hughes - Mai-Britt Guldin - Esben Kjær - Naja Marie Aidt - Peter Søes - Anders Dræby - Lars Juhl - Thomas Feveile - Ole Harling - Michael Hviid Jacobsen - Michael Brautsch - Suresh Rattan

 • - Fortællinger fra mit liv
  af Kathrine Lilleør
  169,95 - 218,95 kr.

  Kærlighed sætter fri er en inderlig bog, skrevet fra hjerte til hjerte.Med afsæt i sit eget liv skriver Kathrine Lilleør om det, der rammer alle mennesker: Tro, tvivl, håb, jalousi og vrede. For man bliver aldrig færdig med at tænke over kærligheden, barndommen, børnene, skilsmissen, forelskelsen, sorgen, døden, ja livet selv.Men hvad gør man, når sorg, afmagt, tvivl eller modgang besætter tanken i en grad, så man går i ring om sig selv og ikke kan vriste sig fri?Med erfaringer fra sine personlige oplevelser og utallige sam-taler i præsteværelset med mennesker, viser Kathrine Lilleør vej, så tankerne ændrer retning og får nyt perspektiv.Bogen er en let redigeret udgave af Kvinde, hvorfor græder du, Kærlighed er og Glæd dig! Og som Kathrine Lilleør skriver i forordet:I dag kan jeg se, at de tre bøger også hjalp mig selv. Hvad der står i denne bog satte mig fri og perspektiverede min sorg og min lykke, min håbløshed og mine nye håb.

 • - En Amerikansk Swamis Selvbiografi
  af Radhanath Swami
  236,95 kr.

  INTERNATIONAL BESTSELLER NU OVERSAT TIL DANSK! Den internationalt anerkendte underviser, forfatter og aktivist Radhanath Swami har været munk indenfor bhakti yoga-traditionen i snart 50 år. Han har dedikeret sit liv til at hjælpe mennesker alt imens han leder sociale initiativer, der brødføder og huser millioner i nød. Som gæstetaler på universiteter som Oxford, Cambridge, Princeton, Harvard, Columbia og Stanford, samt i virksomheder som HSBC, Microsoft, Facebook, Starbucks HQ, Google og Intel er han en vigtig moderne brobygger i et verdenssamfund præget af splittelse, ulighed og ængstelighed. Men rejsen startede mange år tilbage – og det har Radhanath Swami skrevet om i sin selvbiografi, ”Rejsen Hjem”. Eventyret, som beskrives i ”Rejsen Hjem”, dokumenterer hans rejse fra vandreture på tværs af Europa og Mellemøsten, gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Pakistan, og endelig til Indien. Dér levede han som vandrende asket, først i Himalayas skove blandt yogier og senere blandt en bred vifte af guruer og mystikere i hele Indien og Nepal. I sidste ende nåede han sin endelige destination i den hellige indiske by Vrindavan, hvor han fandt sin åndelige mester og sin livsvej blandt bhakti-yogierne. ”Rejsen Hjem” er en fortræffelig historie, der beskriver rejsen fra det ydre til det indre. Radhanath Swamis søgen efter Indiens spirituelle kongerige er et utroligt kapitel i bogen. Hans beslutsomhed som rødglødende søgende efter sandheden står helt klart og måden hvorpå han overkommer modstand er tankevækkende. Der er frygtløse beskrivelser af episoder med hvad der synes at være uoverkommelige forhindringer, som viser hvor langt mennesket kan nå ved engagement, overbevisning og dedikation.Om forfatteren: FRA UNG AMERIKANSK MAND TIL ÉN AF INDIENS STØRSTE ÅNDELIGE LEDERE Radhanath Swami (født Richard Slavin) blev født ind i en arbejder-familie i Chicago og var en aktiv deltager i borgerrettigheds-bevægelsen i slutningen af 1960’erne / start 1970’erne. Han fandt dog hurtigt ud af, at social transformation begynder med personlig forandring, så i en alder af blot 19 år begyndte han på en bemærkelsesværdig søgen efter en dybere mening med livet.

 • - Visdom fra mit liv som buddhistmunk
  af Björn Natthiko Lindeblad
  202,95 - 214,95 kr.

  Som 25-årig opgiver svenske Björn Lindeblad en kometagtig erhvervskarriere og sælger alle sine personlige ejendele for at blive buddhistisk skovmunk i Thailand. Her får han sit munkenavn Natthiko, der betyder ’den, der vokser i visdom’.17 år senere vender han i 2008 tilbage til Sverige. Fortabt, arbejdsløs og uden en krone på lommen ryger han ind i en dyb depression, men med hjælp fra sin lærdom som munk og fra folk omkring ham finder han igen en mening med livet.I sin selvbiografi deler han ud af sin indsigt i, hvordan vi hver især kan frigøre os fra vores selvkritiske og negative tanker, og han viser os øvelser til at finde vores indre ro og forbedre vores mentale sundhed.VINDER AF STORYTEL AWARDS

 • af Anjee Gitte Carlsen
  171,95 kr.

  Da Anjees mand får konstateret en hjernesvulst forandres parrets liv fra den ene dag til den anden. De kastes ud på en lang og ufrivillig rejse med op- og nedture, fuld af smerte og kærlighed, og den intensitet og skønhed, der følger med at leve med døden helt tæt inde på livet. Det bliver hurtigt klart, at selvom Gunnar og Anjee følges i tykt og tyndt, så er de også på hver deres rejse: Gunnar skal dø og Anjee skal leve videre uden ham. Undervejs leder Anjee forgæves efter en bog for pårørende til døende. Derfor beslutter hun selv at skrive om at leve med livstruende sygdom og om at give slip. Det er der kommet en usædvanligt ærlig og åben bog ud af – en bog om døden i alle dens aspekter.

 • af Mike Brearley
  127,95 - 147,95 kr.

 • af James Tartaglia & Tracy Llanera
  228,94 - 497,95 kr.

 • af Christopher Hitchens
  94,95 kr.

 • af Afaf Musallam
  136,95 kr.

 • af Satyadasa
  121,95 kr.

 • af Sheela Burrell
  116,95 kr.

 • af Immaculée Ilibagiza
  147,95 kr.

  New York Times best-selling author Immaculee Ilibagiza teaches readers how to pray the rosary of the seven sorrows for greater wisdom, strength, and forgiveness.

 • af Suzanne Craig Robertson
  217,95 kr.

  Deeply poignant and astonishingly personal, this ¿moving story of a death in Tennessee¿ (Bill Moyers) shows hope can endure, grace can redeem, and humanity can exist¿even in the darkest of placesIt was a clash of race, privilege, and circumstance when Alan Robertson first signed up through a church program to visit Cecil Johnson on Death Row, to offer friendship and compassion. Alan's wife Suzanne had no intention of being involved, but slowly, through phone calls and letters, she began to empathize and understand him. That Cecil and Suzanne eventually became such close friends¿a white middle-class woman and a Black man who grew up devoid of advantage¿is a testament to perseverance, forgiveness, and love, but also to the notion that differences don¿t have to be barriers.This book recounts a fifteen-year friendship and how trust and compassion were forged despite the difficult circumstances, and how Cecil ended up ministering more to Suzanne¿s family than they did to him. The story details how Cecil maintained inexplicable joy and hope despite the tragic events of his life and how Suzanne, Alan, and their two daughters opened their hearts to a man convicted of murder. Cecil Johnson was executed Dec. 2, 2009.

 • af Fergus Butler-Gallie
  167,95 kr.

  'Touching Cloth can be compared to Adam Kay's This Is Going to Hurt and the writings of the Secret Barrister' Observer'I laughed my way through this... Funny, fascinating, and gorgeously humane' Marina Hyde'Funny and touching in equal measure' Tom HollandA laugh-out-loud memoir of becoming a 21st-century priest, Touching Cloth is also a love letter to the Prayer Book, Liverpool, funerals, cake tins, lager and, above all, to what the Church of England can be at its best. The very word 'reverend' inspires solemnity. To be a priest is to dedicate one's life to quiet prayer and spiritual contemplation. Isn't it?Fergus Butler-Gallie reveals what it's like to become a priest in the twenty-first century. Find out why black really is slimming, how to keep a straight face when someone is inadvertently hot-boxing a funeral, and which royal-themed biscuit tin can best contain a very loud personal alarm that no one knows how to switch off. Spot a sweet old lady trying to pay for a taxi with coinage from fascist Spain? Congratulations, shepherd, she's your problem now.Behind the daily scrapes is an all-too-human love letter to the Church of England, and the amazing variety of people who manage to keep it going, providing a listening ear, company and community at a time when so many people desperately need it, as well as a reflection on what it means to follow a spiritual path amid the chaos of the modern world.

 • af Vandana Shiva
  187,95 kr.

 • af Richard Harries
  167,95 kr.

 • af Sarah Birnbach
  197,95 kr.

  A woman breaks with Jewish tradition to honor her late father in this moving memoir of faith, grief, and transformation.A Daughter’s Kaddish recounts Sarah Birnbach’s year-long odyssey to persevere through an unfamiliar world of Jewish prayer. To honor her beloved father, Sarah commits to reciting the Mourner’s Kaddish twice a day in synagogue for eleven months—a Jewish mourning ritual that was historically reserved for sons—despite her father’s initial request that she hire someone male to do so. A novice worshipper and single working mother, Sarah encountered many obstacles—including gender-based objections to her prayer practice, her own daughter’s near-fatal car accident, an incident that tore her synagogue apart, and her mother’s dismissiveness.Sarah incorporates these religious and spiritual practices into her already hectic 21st-century life while struggling with the heavy emotional distress of grief. As she travels the country for work, Sarah must find a synagogue where she can pray in each city and town she visits, a challenge that brings many surprises—and upsets. Throughout her year of devotion, Sarah takes comfort in the loving memories of her childhood while at the same time grappling with some very painful ones—ultimately discovering how the path of faith and grief can lead to true healing.

 • af Thich Nhat Hanh
  147,95 kr.

  'One of the most influential spiritual leaders of our times' OprahEssential life lessons from the world's most famous monk. Through a beautiful collection of autobiographical stories and teachings, At Home in the World tells the remarkable life of the beloved Zen Master, Thich Nhat Hanh. With his signature clarity and warmth, he shares tales from his childhood in rural Vietnam through to his travels teaching the world the art of mindfulness.'Thich Nhat Hanh shows us the connection between personal inner peace and peace on earth' The Dalai Lama'Thich Nhat Hanh does not merely teach peace; Thich Nhat Hanh is peace' Elizabeth Gilbert

 • af Christof Mandry
  1.187,95 kr.

  Medicine, ethics, and theology embrace various ideas and concepts regarding human suffering - ranging from pain, suffering from loneliness, a lack of meaning or finitude, to a religious understanding of suffering, grounded in a suffering and compassionate God. In the practices of clinical medical ethics and health care chaplaincy, these diverse concepts overlap. What kind of conflicts arise from different concepts in patient care and counseling, and how should they be dealt with in a reflective way? Fostering international interdisciplinary scientific conversations, the book aims to deepen the discussion in medical ethics concerning the understanding of suffering, and the caring and counseling of patients.

 • af Rachel Held Evans
  197,95 kr.

  Irgendwann fällt es Rachel immer schwerer, sich in ihrer Gemeinde zu engagieren. In der Schulzeit als brennende Missionarin unterwegs, kommen ihr irgendwann Zweifel: Politisch fragwürdige Ansichten, verurteilende und ausgrenzende Haltungen gegenüber Randgruppen, religiöser Starrsinn und die Scheu, sich offensichtliche Wahrheiten einzugestehen - Kirche scheint so weit von dem entfernt, was Jesus gelebt und gepredigt hat. Also macht sich Rachel auf die Reise, um zu verstehen, was sie eigentlich noch festhält - und wo sie vielleicht doch einen Platz in der Gemeinschaft der (Schein)Heiligen finden könnte ...

 • af Regina Berlinghof
  172,95 kr.

 • af Anastassia Helle Spenner
  234,95 kr.

  Når jeg mister grebet i mit gådefulde liv som menneske, sætter det mig i en dyb fortvivlelse, som leder mig til at spørge: ”Hvorfor er jeg her?”Den dag jeg fandt mit endegyldige svar, kunne jeg lægge fortvivlelsen til ro.Med varme og humor leverer Helle en hudløst ærlig og autentisk beretning om, hvordan det, der kan virke tilfældigt, uretfærdigt og brutalt på livets vej, kan indeholde skjulte gaver til os, hvis vi er bevidste om budskaberne.Helle tager dig med på sin egen opdagelsesrejse, som lige siden den voldelige barndom har handlet om at lede efter svarene på spørgsmålet ”Hvorfor er jeg her?”Hun deler generøst de svar, hun finder, og giver, gennem de spejle hun sætter op, muligheden for at du kan reflektere over dine egne svar.Helle har skrevet bogen til sit ufødte barn. Allerede i barndommen fortalte en indre stemme hende, at hun ikke skulle være mor. Senere fortalte biologien hende noget andet, men hun holdt fast i sin overbevisning om, at moderskabet ikke var hendes vej i dette liv. Hun er her af en anden grund, som handler om noget, der er større end hende selv. Om forfatterenAnastassia Helle Spenner (f. 1960) har mere end 30 års erfaring med personlig udvikling. Helle er psykoterapeut, coach, underviser, spirituel vejleder og healer og driver sammen med sin mand Leadership by Heart, som tilbyder uddannelser, kurser, terapi, spirituel vejledning, healing og retreats.Med Sjælens Kald debuterer hun som forfatter.

 • af Yasha Sukul
  138,95 kr.

  I en alder af 36 år fik Yasha Susanne Bodhi Sukul en hjerneblødning, der sendte hende ud til kanten af Livet.Efter at have ligget i koma i tre dage vågnede hun op til en ny virkelighed. Efter denne opvågnen var alt forandret. Yasha opdagede, at tid og rum var opløst, og at personlighedens stramme lænker havde givet slip. I denne væren, i det Evige NU, blev livet transformeret.I denne bog fortæller Yasha poetisk, åbent og ærligt, hvordan en livstruende begivenhed blev den største gave, Livet kunne give hende. Om forfatterenYasha S. B. Sukul (f. 1982) født og opvokset i Midtsverige, i dag bosiddende i Danmark. Hun er et sart og spirituelt væsen, der udtrykker livet gennem musik og poesi. Dette er hendes debut som forfatter.

 • - Søborgdreng årgang 1945
  af Hans Rosenfalck
  93,95 - 179,95 kr.

  Hverdagsbilleder og overraskelser - At finde sin(e) plads(er) og sig selv i tilværelsen – Med en Søborgdreng årgang 1945. Undres over forstandens og kroppens forunderlige, og selvstændige liv, som ikke altid husker at banke på, hos de øverste lag af bevidstheden. Lege med hukommelsen. Opdage forskelen på hukommelse og erindring. At lære. Det medfødte og det tillærte. Er viden og kunnen tvillinger? Er kunnen i virkeligheden udtryk for viden? Eller er evnen til at tilegne sig kunnen en overleveret egenskab i genomet, så nogle har lettere ved at opnå kunnen end andre? Er det videnskaben eller troen der har svarene på livets spørgsmål? Tidsspring, tankespring, og refleksioner vedrørende barndom, ungdom, manddom og alderdom. Såvel nuet som evigheden stikker næsen frem i ubevogtede øjeblikke. At søge mening og opdage det modsatte - og omvendt. At se om bag nogle af datidens og nutidens mantra. Ja, og undres over, hvad livet er for en utrolig begivenhed.

 • - Pilgrim, profet og politiker
  af Bodil Busk Sørensen
  203,95 kr.

  Den hellige Birgitta af Vadstena(1303-1373) er en af kirkehistoriens få kvindeskikkelser. Til gengæld lyser hunså meget, at det den dag i dag er en stærk oplevelse af læse om hende. BodilBusk Sørensen kommer omkring hele hendes spændende liv i denne udgivelse.Birgitta blev født ind iden svenske lagmandsadel og levede første halvdel af sit liv i Sverige. Hunville fra barndommen af have været nonne, men blev efter sin fars vilje gift ien alder af 13 år og fødte siden 8 børn. Birgitta lagde stor vægt påfromhedslivet og drog på adskellige pilgrimsrejser. Dette førte hende bla tilRom, Santiago de Compostela og Jerusalem. I Rom hvor hun levede anden halvdel af sit liv,vandt hun stor berømmelse som profet og forfatter. Hun stiftede sin egenklosterorden, Birgittinerordenen, der eksisterer den dag i dag. Der eroverleveret over 700 visioner, som Birgitta siges at have haft.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.