Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sande fortællinger: seriemordere og drabsmænd

Her finder du spændende bøger om Sande fortællinger: seriemordere og drabsmænd. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.211 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Emilie Meng mysteriet
  af Jesper Vestergaard Larsen & Bo Norström Weile
  97,95 - 198,95 kr.

  PIGEN DER FORSVANDT - EMILIE MENG MYSTERIETer en dokumentarisk fortælling, der kulegraver en af de mest omfattende kriminalsager i nyere tid. To journalister opruller, hvordan en 17-årig piges forsvinden greb en hel nation om hjertet og gennemsyrede alle lag af samfundet.Skridt for skridt undersøger de politiets efterforskning og de mulige fejl, der blev begået i de første afgørende døgn. Bogen viser samtidig, hvad det gør ved et samfund, når borgerne pludselig mister tilliden til politiet, retssamfundet og hinanden.PIGEN DER FORSVANDT - EMILIE MENG MYSTERIETbringer nye spor og oplysninger frem i sagen og stiller skarpt på en række af politiets mistænkte. En rejse, der fører journalisterne ud i de mørkeste afkroge af den kriminelle underverden i jagt efter svar på spørgsmålet:Hvad skete der med Emilie Meng?

 • - Beretning om et kvindedrab
  af Niels Frank
  118,95 - 221,95 kr.

  Sidst i marts 2021 dræber en 61-årig mand sin 62-årige ekskone i Horsens. Den dræbte er forfatteren Niels Franks søster, Elin. Knap tre måneder tidligere har Elin forladt sin mand gennem 30 år og faren til deres to voksne sønner. De næste uger flytter hun rundt mellem hemmelige adresser i Horsens, inden hun til sidst flytter ind på et krisecenter – hele tiden i frygt for, hvad hendes eksmand, der har brugt de sidste mange år på at ydmyge og skælde hende ud, kan finde på.Den dag bodelingen skal foregå, ringer Niels Franks telefon klokken 8.32, og så ved han, at det er gået galt.FANDEN TAGE DIG af Niels Frank er beretningen om tiden op til drabet og om tiden bagefter – om sorgen, vreden og afmagten, begravelsen, efterforskningen og retssagen. Om hvorfor mænd dræber kvinder, og hvorfor det er  så forbandet forudsigeligt.

 • af Jørn Jønke Nielsen
  235,95 kr.

  MIT LIV er fortællingen om Jørn Jønke Nielsens unge år, fra opvæksten i 1960’ernes Storkøbenhavn og frem til maj 1984, hvor han skyder og dræber Henning Norbert Knudsen, lederen af den rivaliserende rockerklub Bullshit.Jønke forlader Danmark, og under sin fire år lange flugt skriver han første del af sin livshistorie. Den er hans bud på – med eget liv som eksempel – hvad motorcykelklubben Hells Angels står for, og hvad broderskabet mellem mænd betyder. Samtidig er den enøjenvidneberetning, et tidsdokument fra dengang i 1980’erne, hvor Hells Angels MC Denmark for alvor kom i offentlighedens søgelys. Det er historien om de storkøbenhavnske rocker- og motorcykelklubbers udvikling, fra knallertbander til hardcore bikerklubber, fra nævekampe til maskinpistoler. Bogen tegner ikke bare et billedeaf Jønke; et ungt menneske på vej mod en usikker fremtid og et liv i landflygtighed. Den fortæller også, hvorfor det gik, som det gjorde, og om Hells Angels MC’s etablering som den førende motorcykelklub i Danmark.MIT LIV udkom første gang i 1985, og siden har forfatteren skrevet yderligere fire selvbiografier. Denne nye og let reviderede udgave er forsynet med billeder og nyt forord af forfatteren.

 • - Den danske seriemorder
  af Sebastian Richelsen
  198,95 kr.

  Journalist og tidligere efterforsker hos Københavns Politi Sebastian Richelsen undersøger i denne bog, om Amagermanden i virkeligheden er Danmarkshistoriens værste seriemorder. Marcel Lychau Hansen er dømt for to mord og seks voldtægter. I perioden mellem 1989 og 1990, hvor Amagermanden var en aktiv drabsmand, skete en række kvindedrab i og omkring København, som stadig er uopklarede. I sin research har Richelsen opstøvet hidtil upublicerede billeder fra de forskellige kvindedrab, som han undersøger om Amagermanden kan have slået bag.

 • af David Grann
  125,95 - 497,95 kr.

 • - Forbrydelser anklageren aldrig glemmer
  af Christina Ehrenskjöld & Jeanette Wincentz Andersen
  137,95 - 220,95 kr.

  Dyk ned i sagerne, anklager Jeanette Wincentz Andersen ikke kan slippe, og få et unikt indblik i hendes tid hos politiet.Mens den unge mand kæmpede for sit liv på hospitalet, ledte hans svigerfamilie efter ham. “Arbejdet var ikke gjort færdigt”, som en tiltalt i retten fortalte anklager Jeanette Wincentz Andersen. Den sårede mand havde overlevet en kugleregn, som kostede hans hustru livet på Slagelse banegård i 2005. Motivet var ære, for de to elskende havde ikke fået familiens velsignelse. Jeanette Wincentz Andersen skrev danmarkshistorie, da hun fik dømt en hel familie for drabet på den kun 18-årige Ghazala Khan. Efter 40 år som anklager løfter hun nu sløret for hidtil hemmeligholdte detaljer fra flere store danske efterforskninger. Hun tager læseren med ind i snørklede drabsgåder, får dømt bøssegangstere i en drabssag, hvor liget er væk, og viser, hvordan en unik lydoptagelse bliver det afgørende bevis i en sag om likvidering. Indtil sin pension var Jeanette Wincentz Andersen tilknyttet efterforskningen af drabet på Emilie Meng. Den eneste sag, Jeanette den dag i dag ville trække i arbejdstøjet for at følge til dørs. For selv hos den mest professionelle anklager kryber nogle forbrydelser ind under huden og bliver der.

 • - 12 danske mordmysterier
  af Søren Baastrup
  177,95 - 187,95 kr.

  I sommeren 1981 forsvinder 23-årige Else Marie fra den lille jyske by Ry. To måneder senere bliver hendes skelet fundet i et krat.Drabet på Else Marie er blot et af mange på unge kvinder og piger i slutningen af 1970’erne og begyndelsen af 80’erne, der stadig er uopklarede. Og noget tyder på, at samme gerningsmand står bag flere af dem.Den nyere danmarkshistorie er fuld af mystiske mord. Pårørende, der mangler svar. Vidner, der ikke føler sig hørt. Mistænkte, der hverken er renset eller straffet. Og mærkværdige spor, der ikke giver mening.I en faktabaseret, spændingsmættet true crime-fortælling går journalist og forfatter Søren Baastrup bag mysteriet om Else Marie og 11 andre drabssager uden opklaring.

 • - Kvindedrab i Danmark
  af Line Vaaben & Asser Hedegård Thomsen
  236,95 - 317,95 kr.

  Der er 536 grunde til at lytte til denne bog. Det er antallet af kvinder dræbt i Danmark mellem 1992 og 2016. I de senere år er kvindedrab kommet på den internationale dagsorden og har også fået en øget bevågenhed herhjemme. Langt de fleste kvinder bliver dræbt af en mand, oftest i deres eget hjem og stort set altid af en i deres familie eller blandt deres nærmeste. Hverken eksperter, politikere eller meningsdannere er nødvendigvis enige om, hvad vi som samfund kan og skal gøre ved det. Men faktisk findes der forskning, som har identificeret en række faktorer, der øger risikoen for drab på kvinder – og som dermed også åbner for en mulighed for at kunne forudsige og forebygge dem.I EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE kortlægger journalist Line Vaaben og retsmediciner, ph.d., Asser Hedegård Thomsen kvindedrab i Danmark. Med baggrund i data fra Asser Hedegård Thomsens forskning og interviews med knap 40 eksperter fra Danmark og udlandet fører de os igennem, hvad vi i dag ved om drab på kvinder i håb om bedre at kunne kvalificere samtalen og samfundsindsatsen mod kvindedrab.Samtidig genfortælles syv kvinders livshistorie og skæbne. Seks blev dræbt, en overlevede. En stærk og uafrystelig bog.

 • - Drabssagen der ikke vil dø
  af Anders Lomholt i samarbejde med Henrik Nordskilde
  297,95 kr.

  Han er en af Danmarks mest gådefulde kriminelle. Han er blevet kaldt Danmarks farligste fange. Og nu har han afsonet en længere straf end nogen anden i nyere dansk retshistorie. Naum Conevski har trods overvældende beviser i 37 år nægtet at stå bag det brutale dobbeltmord på Femøren, som i 1985 kostede ham den hårdest mulige straf: Fængsel på livstid. Nu fortæller Conevski for første gang sin historie til Anders Lomholt fra TV 2’s kriminalmagasin, Station 2. Lomholt har fået adgang til hidtil ukendte kilder og mørklagte akter, der fortæller nye sider af den brutale kriminalsag. En sag, der trækker spor helt frem til i dag, hvor myndighederne stadig strides om, hvorvidt Conevski er en syg mand, der skal have hjælp, eller en udspekuleret forbryder, som stadig er for farlig til friheden.

 • - 12 drabsdømte om at have slået ihjel og om straf, skyld, soning og tilgivelse
  af Thomas Thurah
  117,95 - 235,95 kr.

  Hvad tænker et menneske, som har taget et andet menneskes liv – om sit offer, om offerets efterladte, om straffens retfærdighed og om udsigten til at sone sin skyld og finde tilgivelse? I bogen SKYLDIG I DRAB fortæller 12 drabsdømte om at have slået ihjel og om at leve med drabet. De drabsdømte, som læseren møder i bogen, afsoner alle lange fængselsstraffe, fra ti år til forvaring og livstid, i Herstedvester Fængsel. Drabene, de er dømt for, repræsenterer tre af de mest almindelige drabstyper i Danmark: drab på nærtstående, drab begået i forbindelse med vold samt seksuelt betinget drab.SKYLDIG I DRAB følger de 12, fra de begik drabet, over mentalundersøgelsen og tiden i arrest til retssag, domfældelse og afsoning. Bogen fortæller de drabsdømtes historie, i deres perspektiv og med deres ord. Om sorg og skam. Om troen på Gud og om fortvivlelse. Om at have mareridt om drabet og om i fantasien at tale med den dræbte. Om at føle sorg over tabet af et menneske, man selv har slået ihjel. Om tomhed og glæde ved livet. Om en mulig og en umulig tilgivelse.

 • - Branden på Bornholm 1995
  af Robert Zola Christensen
  167,95 kr.

  True crime-fortælling om mordbranden på Bornholm i 1995. Et trekantsdrama, der endte som tredobbelt drab og rystede den danske lægestand og resten af Danmark.Rønne, 28. august 1995: I et rækkehus sidder en kvinde i en stol, bedøvet af morfin. På børneværelserne ligger hendes to små drenge i deres senge. Manden er på arbejde i København. Og i stuen står elskerinden, børnelægen Elisabeth, som han netop har forladt. Hun er fløjet til Bornholm for at fjerne det, der er kommet på tværs af hendes kærlighed. Forsmået, formørket, kold. Morgensolen er på vej op over Østersøen. Om lidt er der ild.Dødslægen er en dokumentarisk beretning om en af Danmarkshistoriens mest uhyggelige kriminalsager. Et tredobbelt drab, begået med en chokerende koldblodighed, der siden udløste den første livstidsdom til en kvinde siden Anden Verdenskrig. Bogen giver et minutiøst indblik i forbrydelsen og profilen af en morder, der fastholdt sin uskyld fra dag ét. Baseret på retsdokumenter og samtaler med førstehåndskilder undersøger forfatter Robert Zola Christensen branden, jalousimotivet, politiarbejdet og retssagen, og mens han trænger ind i materialet, dukker nye forbløffende detaljer op. Bogen er blevet til i et samarbejde med Miki Mistrati, der som den eneste journalist har ført samtaler med den dømte kvinde efter domfældelsen.

 • af David Grann
  248,95 - 265,95 kr.

  "From the #1 New York Times bestselling author of Killers of the Flower Moon and The Lost City of Z, a mesmerizing story of shipwreck, survival, and savagery, culminating in a court martial that reveals a shocking truth On January 28, 1742, a ramshackle vessel of patched-together wood and cloth washed up on the coast of Brazil. Inside were thirty emaciated men, barely alive, and they had an extraordinary tale to tell. They were survivors of His Majesty's Ship the Wager, a British vessel that had left England in 1740 on a secret mission during an imperial war with Spain. While the Wager had been chasing a Spanish treasure-filled galleon known as "the prize of all the oceans," it had wrecked on a desolate island off the coast of Patagonia. The men, after being marooned for months and facing starvation, built the flimsy craft and sailed for more than a hundred days, traversing 2500 miles of storm-wracked seas. They were greeted as heroes. But then ... six months later, another, even more decrepit craft landed on the coast of Chile. This boat contained just three castaways, and they had a very different story to tell. The thirty sailors who landed in Brazil were not heroes - they were mutineers. The first group responded with countercharges of their own, of a tyrannical and murderous captain and his henchmen. It became clear that while stranded on the island the crew had fallen into anarchy, with warring factions fighting for dominion over the barren wilderness. As accusations of treachery and murder flew, the Admiralty convened a court martial to determine who was telling the truth. The stakes were life-and-death-for whomever the court found guilty could hang. The Wager is a grand tale of human behavior at the extremes told by one of our greatest nonfiction writers. Grann's recreation of the hidden world on a British warship rivals the work of Patrick O'Brian, his portrayal of the castaways' desperate straits stands up to the classics of survival writing such as The Endurance, and his account of the court martial has the savvy of a Scott Turow thriller. As always with Grann's work, the incredible twists of the narrative hold the reader spellbound. Most powerfully, he unearths the deeper meaning of the events, showing that it was not only the Wager's captain and crew who were on trial - it was the very idea of empire"--

 • af Alice Slater
  107,95 kr.

 • af M. J. Arlidge
  49,95 kr.

  OUR MOST NOTORIOUS CRIMINALS HAVE HIDDEN IN PLAIN SIGHT. UNTIL NOW... 'Emily' is a devoted single mother. 'Jack' starts a new job in a new town. 'Russell' may be falling in love. They all share the same secret: none of them are who they say they are. They are among only nine criminals in the UK who have been granted lifelong anonymity, for their own safety, because of their terrible crimes. But what if someone exposed their true identities to the families of their victims, who are desperate for revenge? Probation officer Olivia Campbell is caught in the crossfire of this unprecedented crisis - and as the hunt for the mole behind it all intensifies, so too does the search for the vigilante killers let loose by the leaks...Everyone is a suspect. Anyone could be a killer.Who deserves justice? And who gets to decide? #EyeForAnEye'Horrifying, heartbreaking, deeply thought-provoking. A big, bold, twisting thriller.'CHRIS WHITAKER, author of We Begin At The End'A thought-provoking masterclass of a crime-thriller. This story will stay with you.'DANIEL COLE, author of Ragdoll'A propulsive thriller ... Fast-moving, disturbing and thought-provoking' GUARDIAN, Thrillers of the Month 'A stirring crime novel for the 21st century' DAILY MAIL'There are no easy answers in this thoughtful, harrowing thriller' THE SUN'Impressive and compassionate, Eye For An Eye should win prizes' LITERARY REVIEW* * * * *Praise for the million-copy bestseller M. J. Arlidge'Chilling' THE TIMES 'Addictive' EXPRESS 'Truly excellent' THE SUN 'Nobody does chilling suspense quite like M.J. Arlidge' B.P. WALTER

 • af Michael Connelly
  95,95 kr.

  Desert Star, eng, Michael Connelly, 2023-04-27, Orion Publishing Group

 • af Carl Panzram
  282,95 kr.

  Carl Panzram's complete autobiography, written in 1928.

 • af Nicola Lagioia
  229,95 kr.

  I marts 2016 bliver den 23-årigeLuca Varani fundet brutalt myrdet i en lejlighed i en af Roms forstæder. Hurtigt finder politiet de to unge gerningsmænd, Manuel Foffo og Marc Prato, der kommer fra en helt normalbaggrund og tilsyneladende har dræbt Varani uden noget motiv. Sagen vækker opsigt i både italienske og udenlandske medier, og Nicola Lagioia, der arbejderfor avisen la Repubblica, bliver ekstremt optaget af historien.Gennem fem år interviewer han familie og venner og korresponderer med en af gerningsmændene i fængslet, og efterhånden aner han en sammenhæng mellem gerningsmændenes adfærd og den lovløshed, der plager Rom. Og han stiger ned i en skyggeby, et andet Rom, der er præget af vold og korruption.De levendes by er et svimlende litterært mesterværk, og en værdig efterfølger til Truman Capotes I koldt blod.

 • - En personlig beretning om drab, sorg, svigt og retfærdighed
  af Malene Hasselblad
  257,95 kr.

  I denne barske og bevægende beretning fortæller Malene Hasselblad uforskønnet om mødet med ond­skaben, den af­grundsdybe sorg og et grotesk svigt fra ­systemet i forbindelse med drabet på hendes mor i den sag, der er kendt som Serie­mordene på Østerbro. Malene inddrager læseren i den grufulde drabssag fra den første mistanke til domsfældelsen. Det er en personlig, vedrørende og modig beretning om at miste, men ikke miste sig selv. Om at bevare modet og finde styrke trods de mest umenneskelige udfordringer. Og om ene kvinde at sætte sig op mod systemet i håb om refleksion og forandring, med den klare mission at forhindre, at noget lignende sker i fremtiden. En søgen efter mening i meningsløsheden. Retfærdighed i uretfærdigheden. Med hudløs ærlighed og autenticitet beskriver Malene, hvad sorgen kan bryde ned, men også hvor meget vi som mennesker er i stand til at bygge op igen med sorgen som transformerende kraft. Hendes viljestyrke inspirerer til at finde nye veje og viser os, at viljen til at skabe skaber viljen til at kunne. Hun skildrer det sårbare og ensomme møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst, og minder os om det eviggyldige spørgsmål: Får vi det ud af livet, som vi ønsker? Essentiel læsning, som rører og berører, og som henvender sig til alle, der har mistet, eller som kender nogen, der har mistet. Dernæst er det en hårrejsende true crime-historie, der i sine chokerende detaljer vil ryste enhver læser.

 • af Sarah Bax Horton
  145,95 - 171,95 kr.

 • af Matthew Campbell
  105,95 kr.

  In July 2011, the oil tanker Brillante Virtuoso was drifting through the treacherous Gulf of Aden when a crew of pirates attacked and set her ablaze in a devastating explosion. But when David Mockett, a maritime surveyor working for Lloyd's of London, inspected the damaged vessel, he was left with more questions than answers. Soon after his inspection, he was murdered. Dead in the Water is a shocking expose of the criminal inner-workings of international shipping, an old-world industry at the backbone of our global economy. Through first-hand accounts of those who lived the hijacking-from members of the ship'screw and witnesses to the attacks, to the ex-London detectives turned private investigators seeking to solve Mockett's murder-award-winning reporters Matthew Campbell and Kit Chellel piece together the astounding truth behind one of the most brazen financial frauds in history.

 • af Jonathan Rosen
  254,95 kr.

  Named a Top 10 Best Book of the Year by The New York Times, The Wall Street Journal, The Atlantic, Slate, and PeopleOne of Barack Obama's Favorite Books of 2023“Brave and nuanced…an act of tremendous compassion and a literary triumph.” —The New York Times“Immensely emotional and unforgettably haunting.” —Wall Street JournalAcclaimed author Jonathan Rosen’s haunting investigation of the forces that led his closest childhood friend, Michael Laudor, from the heights of brilliant promise to the forensic psychiatric hospital where he has lived since killing the woman he loved. A story about friendship, love, and the price of self-delusion, The Best Minds explores the ways in which we understand—and fail to understand—mental illness.When the Rosens moved to New Rochelle in 1973, Jonathan Rosen and Michael Laudor became inseparable. Both children of college professors, the boys were best friends and keen competitors, and, when they both got into Yale University, seemed set to join the American meritocratic elite.Michael blazed through college in three years, graduating summa cum laude and landing a top-flight consulting job. But all wasn’t as it seemed. One day, Jonathan received the call: Michael had suffered a serious psychotic break and was in the locked ward of a psychiatric hospital.Diagnosed with paranoid schizophrenia, Michael was still in the hospital when he learned he'd been accepted to Yale Law School, and still battling delusions when he decided to trade his halfway house for the top law school in the country. He not only managed to graduate, but after his extraordinary story was featured in The New York Times, sold a memoir for a large sum. Ron Howard bought film rights, completing the dream for Michael and his tirelessly supportive girlfriend Carrie. But then Michael, in the grip of an unshakeable paranoid fantasy, stabbed Carrie to death with a kitchen knife and became a front-page story of an entirely different sort.The Best Minds is Jonathan Rosen's brilliant and heartbreaking account of an American tragedy. It is a story about the bonds of family, friendship, and community; the promise of intellectual achievement; and the lure of utopian solutions. Tender, funny, and harrowing by turns, at times almost unbearably sad, The Best Minds is an extreme version of a story that is tragically familiar to all too many. In the hands of a writer of Jonathan Rosen's gifts and dedication, its significance will echo widely.

 • af N. Leigh Hunt
  206,95 kr.

  In 1979, Brenda Spencer, a seemingly average teenage girl living in a nice suburban neighborhood, made and executed plans that would place her in infamy and set a violent and terrifying national precedent. She receives a rifle for Christmas and a month later set her sights and opens fire on the elementary school across the street.The event is forever glorified by the song 'I Don't Like Mondays' by The Boomtown Rats and marks the bloody beginning of the American phenomenon of school shootings. Long before Columbine and Sandy Hook, there was Brenda Spencer... I DON'T LIKE MONDAYS: The True Story of America's First Modern School Shooting sifts through the mythology that has sprung up around this fateful day, presenting the raw and riveting facts for the first time. This book lays bare this seemingly average teenage girl's brutal motives and subsequent arrest.N. Leigh Hunt spent years researching and uncovering shocking details from officers, investigators, and lost police dispatches. He has interviewed people who were on the scene and local reporters who spoke with the perpetrator directly after her shooting spree. Hunt has even cultivated an unlikely rapport with the killer and through personal interviews, has shed light on previously unknown details about her upbringing and influences.

 • af Steve Thomas
  292,95 kr.

  Finally, the information you've been waiting for: who really killed JonBenet?Perhaps the most compelling murder case of our day, the death of six-year-old JonBenet Ramsey galvanized the nation-and years after it occurred, the mystery still endures. Who killed the young beauty queen and why? Who is covering up for whom and who is simply lying? In JonBenet, the most authoritative and comprehensive study of the Ramsey murder, a former lead Boulder Police detective, Steve Thomas, explores the case in vivid and fascinating detail-pointing the way toward an analysis of the evidence some deem too shocking to consider. Here, Thomas raises these and many other provocative questions:-How was the investigation botched from the beginning-and why did police so carelessly allow the crime scene to be tampered with?-Why were John and Patsy Ramsey protected from early questioning and any lie-detector tests, even though their stories and behavior were erratic, suspicious and inconsistent?-Why was crucial evidence ignored, why were certain key witnesses unquestioned by detectives, and why were the Ramseys privy to sensitive information about the case and even police reports?

 • af Peter Maas
  192,95 kr.

  "Brilliantly constructed and grimly fascinating. . . . The result is a terrific and important book. . . . It's important because it is a morality play on the subject of loyalty. To whom are you loyal, and from who should you be able to expect loyalty?" ? New York Times Book ReviewSammy the Bull Gravano is the highest-ranking member of the Mafia in America ever to defect. In telling Gravano's story, Peter Maas brings us as never before into the innermost sanctums of the Cosa Nostra as if we were there ourselves?a secret underworld of power, lust, greed, betrayal, and deception, with the specter of violent death always waiting in the wings.

 • af Carsten Stroud
  197,95 kr.

 • af Pete Dove
  155,95 kr.

 • af Pam Hamilton
  189,95 kr.

 • af Gary L. Joralemon
  229,95 kr.

 • af Kathryn Casey
  104,95 kr.

  A man of God . . . driven by the devilTo his parishioners, minister Matt Baker seemed a pious and good man. To his wife, Kari, he was a devoted husband and caring father. Always sunny and vivacious, Kari never questioned their frequent relocations from one small Texas Baptist church to another. Even when tragedy struck, Kari remained strong?until one day, inexplicably, she took her own life.To friends and family, Kari's suicide made no sense?and they struggled with questions they couldn't answer. Why couldn't Matt hold a job with any one church? Why did he cut off all contact with Kari's devastated parents soon after her death? And who was the blond companion he began appearing with just days after the funeral? But it would take a team of investigators and dogged determination to bring Matt Baker's dark secrets to light?revealing a shocking history of lies, infidelity, cruelty, and sexual obsession that may have led a serial predator cloaked in God's word to commit murder.

 • af Pete Dove
  159,95 kr.

  Bruce Cleland was smitten when he first saw Rebecca Salcedo. The sexy Latina cook was mixing up spices at the local swap meet and he couldn't believe his eyes. She was the most beautiful woman he'd ever seen...But in him, she only saw dollar signs. The two would marry and Bruce would shower his high-maintenance bride with extravagant gifts and vacations, even including a breast augmentation. Salcedo, on the other hand, would cheat on her dutiful husband with men...and women...Salcedo soon grew tired of Bruce's devotion and wanted out...but not without some compensation. Forging his signature as well as tallying up his assets, she figured she could get over one million dollars upon his death...but could she get away with murder?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.