Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE - Line Vaaben - E-bog

- Kvindedrab i Danmark

Bag om EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE

Der er 536 grunde til at læse denne bog. Det er antallet af kvinder dræbt i Danmark mellem 1992 og 2016. Journalist Line Vaaben og retsmediciner, ph.d. Asser Hedegård Thomsen kortlægger i EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE, hvad vi ved om drab på kvinder. Det sker med udgangspunkt i Asser Hedegård Thomsens forskning og i interviews med knap 40 eksperter fra ind- og udland. Vævet ind i fortællingen er syv kvinders livshistorier, seks blev dræbt, en overlevede. EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE er voldsom, men nødvendig læsning. En bog, der ønsker at kvalificere samtalen om og indsatsen mod kvindedrab. For forskere har faktisk identificeret en række faktorer, der øger risikoen for drab på kvinder, og dermed åbnes muligheden for bedre at kunne forebygge dem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793982178
  • Udgivet:
  • 21. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE

Der er 536 grunde til at læse denne bog. Det er antallet af kvinder dræbt i Danmark mellem 1992 og 2016. Journalist Line Vaaben og retsmediciner, ph.d. Asser Hedegård Thomsen kortlægger i EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE, hvad vi ved om drab på kvinder. Det sker med udgangspunkt i Asser Hedegård Thomsens forskning og i interviews med knap 40 eksperter fra ind- og udland. Vævet ind i fortællingen er syv kvinders livshistorier, seks blev dræbt, en overlevede.

EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE er voldsom, men nødvendig læsning. En bog, der ønsker at kvalificere samtalen om og indsatsen mod kvindedrab. For forskere har faktisk identificeret en række faktorer, der øger risikoen for drab på kvinder, og dermed åbnes muligheden for bedre at kunne forebygge dem.

Brugerbedømmelser af EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSEFind lignende bøger
Bogen EN FORUDSIGELIG FORBRYDELSE findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.