Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Integration

Her finder du spændende bøger om Integration. Nedenfor er et flot udvalg af over 48 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - fortællinger fra ghettoen
  af Ahmad Mahmoud
  122,95 - 197,95 kr.

  Sort land er et kig ind gennem tillukkede og friturefedtede persienner til en indvandrerghetto i Danmark – et parallelsamfund, hvor egne love og regler hersker. Ahmad Mahmoud er vokset op i Askerød som den næstyngste i en søskendeflok på syv. Han giver i Sort land et rystende billede af ghettolivet, hvor vold er daglig kost på lige fod med de arabiske retter, der tilberedes af kvinderne 24/7, så de kan står klar til familiens patriark. Indvandrerghettoen – med dens mange børn, koranskoler, bander, arrangerede ægteskaber og folk på overførselsindkomst – har sin helt egen kultur, som ingen ønsker at ændre; slet ikke dem, der lever i den. Ahmad har selv brudt et socialt mønster, og Sort land er hans opråb til andre om at følge hans eksempel – ikke mindst indvandrerkvinderne, så deres børn kan få samme chance som han!

 • af Anton Geist, Lasse Skou Andersen & Sebastian Abrahamsen
  157,95 - 206,95 kr.

  Som teenager bliver Samia sendt på genopdragelsesrejse til Pakistan. I årevis lever hun indespærret hos sin onkel. Flere gange forsøger hun at flygte, men først da hun underkaster sig totalt, åbner der sig en spinkel chance for, at hun kan slippe væk.Forud for genopdragelsesrejsen ligger mange års konflikt mellem Samia og hendes far. Hun vil leve et almindeligt dansk ungdomsliv med venner, kærester og fester, og hun drømmer om en karriere i mediebranchen. Men faren kræver, at hun indordner sig og efterlever familiens traditionelle værdier.Genopdragelsen er en dokumentarisk beretning om social kontrol og sammenstød mellem kulturer. Og det er en fortælling om en ung kvindes viljestyrke og hendes kamp for frihed.”Alt i Samia skreg, at hun skulle spæne så hurtigt, hun kunne, og ikke kigge sig tilbage. Men hun tvang sig selv til at gå i et roligt tempo. Nu gjaldt det om ikke at vække opsigt. Først da hun nåede grusvejen, der ledte ud gennem markerne, øgede hun gradvist takten og satte til sidst i løb. Denne gang var ingen efter hende. Denne gang havde hun en chance, tænkte hun. Men så så hun den. Omkring hundrede meter foran hende drejede en hvid minibus rundt om hjørnet. Hendes ældste fætter Zahids minibus. Den kom direkte imod hende.”– fra bogenAnton Geist er indlandsredaktør på Information og har blandt andet modtaget Cavlingprisen.Lasse Skou Andersen er journalist i Informations gravergruppe og har været nomineret til Cavlingprisen.Sebastian Abrahamsen er journalist i Informations gravergruppe og har været nomineret til Cavlingprisen.

 • - De religiøse årsager til ufrihed, stagnation og vold
  af Ruud Koopmans
  257,95 kr.

  Den islamiske verden er i stigende grad præget af krig, terror, økonomisk misvækst og manglende demokrati. Kvinder, homoseksuelle og religiøse mindretal undertrykkes og forfølges. Stadig flere muslimer flygter derfor til Vesten, hvor integrationen af dem ofte fører til nye konflikter. Hvad er grunden til den elendige forfatning, ”Islams Hus” befinder sig i? Den hollandske sociolog Ruud Koopmans fremlægger i bogen resultaterne af den mest omfattende indsamling hidtil af statistisk materiale og andre facts og foretager den første sammenligning på empirisk grundlag af muslimske og ikke-muslimske lande og migrantgrupper verden over. Han når frem til, at en stor del af problemerne skyldes de fundamentalistiske strømninger i islam, som har bredt sig de seneste 40 år og i dag holder en stor del af den islamiske verden i et kvælertag. Koopmans mener ikke, at problemerne er uløselige, men det vil kræve et opgør med fundamentalismen, hvis udviklingen i de islamiske lande skal vendes. Bogen er derfor en forfriskende modvægt til såvel dem, der mener, at islam ikke kan reformeres, og som ser alt islamisk som problematisk, som dem, der på den anden side giver Vesten skylden for problemerne på grund af imperialisme, racisme og de krige, vestlige lande har været involveret i.Sagt om bogen:Netmediet Pio:"Bogen er datatung, men velskrevet og flydende i sproget. Den bør være pligtlæsning for alle, der for alvor ønsker at beskæftige sig med drøftelsen af integration i Europa."Fagbladet Religion:"Bogen er et must for alle religionslærere - og den er fyldt med statistikker, som er lige til at bruge ..."Ayaan Hirsi Ali:”Et standardværk for alle, der beskæftiger sig med udfordringerne i den islamiske verden og integrationen af muslimer i Europa.”

 • - En barndom i Mellemøsten (1978-1984)
  af Riad Sattouf
  197,95 kr.

  Den sande fortælling om en lyshåret dreng og hans familie i Muammar Gaddafis Libyen og Hafiz al-Assads Syrien.2. oplag kommer i januar 2021

 • - En søsters skam og stolthed
  af Søren Baastrup & Halima El Abassi
  118,95 - 297,95 kr.

  Jeg var 11, da min mor strammede tørklædet om mit hår.12, da mine forældre sendte mig på genopdragelse i Marokko.16, da de giftede mig bort til en voksen mand.Og 17, da jeg blev mor.Men jeg nægtede at leve en kuet kvindes liv.MIT INDRE ATLAS er en barsk, men også inspirerende historie om en rebelsk pige fra Roskilde, der ikke passede ind i sine forældres marokkanske glansbillede. Halima El Abassi fortæller om sin stjålne barndom i en familie fuld af forbud, skam og sanktioner. Om mulighederne, livet ikke byder en indvandrerpige, hvis hun bliver for dansk. Om kærlighedens ringe kår i et arrangeret ægteskab. Og om en forrykt skilsmisse, som truede Halima under jorden og sendte hende ud på en altomsluttende personlig nedtur.HALIMA EL ABASSIS historie er på en gang smertelig og forsonende – og den giver håb til den næste generation af danske piger og kvinder med anden etnisk baggrund, der har retten til at bestemme selv.

 • - En barndom i Mellemøsten (1984-1985)
  af Riad Sattouf
  247,95 kr.

  Andet bind i den sande fortælling om en lyshåret dreng og hans familie i Muammar Gaddafis Libyen og Hafiz al-Assads Syrien.2. oplag juni 2023

 • af Hjarn von Zernichow Borberg
  387,95 kr.

  Det går godt med integrationen i Danmark, selvom man ofte i den offentlige debat hører det modsatte.Gennem brug af fakta slår bogen flere myter ihjel, sætter proportioner på debattens mange statistikker og løfter vidensniveauet om integrationen af flertallet af personer af ikke-vestlig oprindelse. Fokus er på udviklingen gennem de seneste ca. 20 år på en række områder: abort, boligområder, demokrati, fødsler, identitet, religion og samliv.Samfundsøkonomisk udgør ikke-vestlige personer ikke noget stort problem, og beskæftigelsesfrekvensen er bedre end sit rygte. Problemet er måske mere forvaltningskulturen end den udskældte prygelknabegruppe af indvandrerkvinder med flygtningebaggrund, som med Folketingets blåstempling har modtaget kontanthjælp.Integrationen af efterkommerne går nogle steder så godt, at man ikke kan se succesen for lutter rollemodeller. Undtagelserne er de kriminelle, og de som ikke får sig en uddannelse.Danmark har sine udfordringer med sårbare befolkningsgrupper, men op mod ca. 85 pct. er af dansk oprindelse, selvom man ud fra debatten skulle tro, at det er de ikke-vestlige personer, der er hovedproblemet. Almindeligvis siger man, at sejren har mange fædre, mens nederlaget er forældreløst, men hvor bliver fædrene af? Med denne bog begynder diskussionen om, hvem der har æren for, at integrationen går godt i Danmark.Hjarn von Zernichow Borberg, cand.polit., forfatter og ekstern lektor på Økonomisk Institut, Københavns Universitet samt partner i konsulent- og videnshuset Cphfacilitation.

 • - Drabet på min bror og min kamp for et andet liv
  af Mellissa Hussein
  217,95 - 230,95 kr.

  FANGET I FAMILIEN er en tankevækkende og gribende familiefortælling om et forspildt liv bag et drab i bandemiljøet, fortalt af en efterladt storesøster, der selv har kæmpet sig fri af den tunge sociale arv i den danske ”indvandrerklasse”.Kun 24 år gammel faldt Ari Hussein i en regn af kugler i Valbyparken natten til den 15. marts 2018. Hvem der skød, ved kun gerningsmændene, og de har holdt på deres blodige hemmelighed. Men hvad der gik forud, kan Aris storesøster fortælle, og i denne bog deler hun sin gribende historie.FANGET I FAMILIEN er en fortælling om tre børns tumultariske opvækst i en sammenbrudt kurdisk flygtningefamilie. Først på flugt fra Vollsmose med deres unge mor – på flugt fra deres far og hans flammende temperament. Siden fanget i et hjem uden grænser, på specialskoler, opholdssteder, ungdomsinstitutioner og – for Aris vedkommende – i fængsel. Mellissa Hussein fortæller, hvordan hun bevidnede sin lillebrors vej ind i den københavnske underverdens dødsspiral, fra knæk og ildspåsættelser som 12-årig til besiddelse af maskinpistoler og stoffer som 16-årig. Hvordan han blev pistolmand for Bandidos, skiftede til gadebanden LTF og rejste til Syrien og kæmpede mod Islamisk Stat, i et sidste desperat forsøg på at gøre noget nyttigt i et spildt liv.Mellissa Husseins bog er en rystende fortælling om børn, der lever på kanten i Danmark. Om storesøsteren, der vristede sig fri af arv og miljø. Og lillebroren, der valgte at leve uden for loven og blev indhentet af en fortid uden nåde. Bogen er baseret på Mellissa Husseins erindringer samt interviews med pårørende og vidner til Ari Husseins historie samt adgang til sagsfremstillinger fra sociale myndigheder og akter fra danske domstole.

 • - En barndom i Mellemøsten (1985-1987)
  af Riad Sattouf
  247,95 kr.

  Tredje bind i den selvbiografiske nyklassiker om Riad Sattoufs barndom og opvækst. Fremtidens araber er politisk højaktuel, selvbiografisk tegneserie skabt af den 37-årige franske tegneserieskaber og filminstruktør Riad Sattouf, hvis tegneserie helt naturligt er blevet sammenlignet med Marjane Satrapis Persepolis såvel som med Art Spiegelmans Maus.

 • - En barndom i Mellemøsten (1994-2011)
  af Riad Sattouf
  297,95 kr.

  Dette sjette og sidste bind i verdenssuccesen Fremtidens araber foregår i årene 1994-2011. Vi følger Riad blive voksen og ved hjælp af terapi bearbejde relationen til sin far, hvis kritiske røst ustandselig hjemsøger hans tanker og får ham til at tvivle på sig selv og sine evner. Han flytter til Paris for at studere animation, samtidig med at han bruger aftenerne og nætterne på at skabe tegneserier, men han har svært ved at finde et forlag, der vil udgive dem. Hans kærlighedsliv er problemfyldt, hans lillebror befinder sig stadig i Syrien, hans mor bliver mere og mere desperat og ulykkelig, og hans bedsteforældre begynder at skrante.I første bind (1978-1984), fra fødslen til han var seks år gammel, blev Riad kastet frem og tilbage mellem oberst Gadaffis Libyen, sine bedsteforældres Bretagne og Hafez Al-Assads Syrien. Andet bind (1984-1985) fortalte om hans første skoleår i Syrien. Tredje bind (1985-1987) kredsede om hans omskæring. Fjerde bind (1987-1992) afslørede hans fars statskup. I femte bind (1992-1994) udforskede Riad teenagelivets kvaler, og her i sjette bind får vi at vide, hvad der egentlig blev af fremtidens araber.Pressen skrev om Fremtidens araber: »Det mest tryllebindende, forstemmende og underholdende stykke selvbiografisk tegneserie.« ****** – Fyens Stiftstidende »Mesterlig. Simpelthen betagende god.« ****** – Serieland »Mesterlig fransk tegneserie – humoristisk, grum og vedkommende ... Giver et både komisk og urovækkende indtryk af livet i et diktatur.« – Weekendavisen »Man kan roligt kalde denne udgivelse en tegneserie til tiden ... Letlæst, uhøjtidelig og ligefrem ... Skarp ... lærerig.« ***** – Politiken »Har format til at blive et internationalt anerkendt hovedværk.« ***** – Nummer9 »Stor humor og indlevelse.« ***** – Berlingske »Kåret som årets bedste tegneserie.« ***** – Ekstra Bladet »Forfriskende ærlig, og ikke mindst forrygende medrivende ... kan blive en nyklassiker.« – Information

 • - En barndom i Mellemøsten 4 (1987-1992)
  af Riad Sattouf
  397,95 kr.

  Dette fjerde bind i verdenssuccesen Fremtidens araber foregår i årene 1987-1992.Lille Riad er blevet ni år gammel, men inden længe står de problematiske teenageår for døren. Og de bliver ikke nemmere af, at han er splittet mellem sine to kulturer – fransk og syrisk – og at hans forældre ikke længere kan komme overens. Hans far er rejst alene til Saudi-Arabien for at arbejde og vender sig mere og mere mod sin religion. Hans mor er vendt tilbage til Bretagne med børnene, hun støtter ikke længere sin mands religiøse drejning. Men pludselig er hele familien nødt til at vende tilbage til Syrien ... I første bind (1978-1984), fra fødslen til han var seks år gammel, blev Riad kastet frem og tilbage mellem oberst Gadaffis Libyen, sine bedsteforældres Bretagne og Hafez Al-Assads Syrien. Andet bind (1984-1985) fortalte om hans første skoleår i Syrien. Tredje bind (1985-1987) kredsede om hans omskæring. Dette fjerde bind, exceptionelt ved sit omfang (288 sider) og de afsløringer, det bringer for dagen (Riads fars statskup), er seriens orgelpunkt. Fremtidens araber kommer i alt til at omfatte 6 bind.Den sande fortælling om en lyshåret kimmerier og hans opvækst. En rå skildring fortalt med tilbageblikkets eftertanke og med det opvoksende barne-jegs kompromisløse klarsyn. En politisk højaktuel, selvbiografisk tegneserie skabt af den franske tegneserieskaber og filminstruktør Riad Sattouf, hvis værk helt naturligt er blevet sammenlignet med Marjane Satrapis Persepolis såvel som med Art Spiegelmans Maus.Pressen skrev om Fremtidens araber: »Det mest tryllebindende, forstemmende og underholdende stykke selvbiografisk tegneserie.« – Fyens Stiftstidende ****** »Mesterlig. Simpelthen betagende god.« – Serieland****** »Mesterlig fransk tegneserie – humoristisk, grum og vedkommende ... Giver et både komisk og urovækkende indtryk af livet i et diktatur.« – Weekendavisen »Man kan roligt kalde denne udgivelse en tegneserie til tiden ... Letlæst, uhøjtidelig og ligefrem ... Skarp ... lærerig.« – Politiken ***** »Har format til at blive et internationalt anerkendt hovedværk.« - Nummer9***** »Stor humor og indlevelse.« – Berlingske***** »Kåret som årets bedste tegneserie.« – Ekstra Bladet***** »Forfriskende ærlig, og ikke mindst forrygende medrivende ... kan blive en nyklassiker.« – Information

 • af Boris Boll-Johansen
  107,95 kr.

  En kærlig mobning af hyggefolket.I denne bog tager forfatter og tegner Boris Boll-Johansen med humor og indsigt fat i et emne, som vi tror, vi kender: Danmark og danskerne. Vi skal høre om danskernes forhold til hygge, leverpostej, Mærsk-containere, tv-serien Matador, Folketinget, det at-tage-tre-gange, halinspektører, tarteletter, kolonihaver, håndbold, pakkeleg – o.m.a. Bogen er i farver og gennemillustreret af forfatteren. Uddrag fra bogen: "Tartelettens indtog i det danske køkken i 1970'erne og ikke mindst dens fortsatte, insisterende tilstedeværelse er for mange en stor gåde. Hvad laver en fransk, filigranagtig delikatesse vel der? Udover at tarteletten kan fungere som (alibi-)beholder for den fede folkeret (lun) høns i (alibi-)asparges, synes følgende at gælde: Tarteletten kan i kraft af sin sprødhed og sin kronologiske placering i den typiske, folkelige gastronomi, nemlig som forrest, udgøre et symbolsk, porøst kolon foran den samlede madtekst: "Vi knuser det franske filigran for at komme ind til kulhydraterne, den rigtige mad, det egentlig mættende.""

 • af Christopher Reusch
  274,95 kr.

  In this book the author - me - ponders on certain things, such as society and the universe. What is the underlying primordial matter of the universe and how can one relate this to our modern "society"? The word in itself hints the existence of a .....?Of a What?Of something unspeakable and dangerously terrible you may think, but that is something that might reveal itself to you, if you have the stamina to deal with the authors - me - gigantic and frivolous ego.

 • - Mit opgør med kulturpolitiet
   
  277,95 kr.

  Prædikaterne er mange for en ung minoritetspige, der vokser op i en dansk ghetto, hvor forventningerne er tidligt ægteskab og børn.”Jeg fortæller grædende min læge om alt det, der er sket det sidste halve år. Om min forlovelse, brylluppet, volden – og om skilsmissen, som jeg endelig har fået. Jeg fortæller også, at inden for islam er abort ikke en mulighed. Det er forbudt, og som kvinde kan du ikke foretage dig noget værre. Jeg vil kaste så meget skam over min familie, og Guds vrede vil forfølge mig resten af livet."Linda vokser op i en palæstinensisk familie i en af Danmarks ghettoer. Som 16- årig bliver hun forlovet med underboens næsten dobbelt så gamle søn, og selvom familien er lykkelig, bliver det starten på et liv præget af vold og kontrol. Undervejs kæmper hun for at få lov til at være ung på samme måde som sine kammerater i skolen. Modstanden er massiv, og øjnene er mange i det allestedsværende og kontrollerende kulturpoliti, der hersker i ghettoen, i moskéen og i familien. Søstermanifestet er en fortælling fra det virkelige liv og en tilkendegivelse til de piger og kvinder, som vil bevare kærligheden til det, de kommer fra, men som samtidig kræver retten til at gøre oprør og finde sig selv.

 •  
  557,95 kr.

  ¿ First appointment to the Pina Bausch Professorship at the Folkwang University of the Arts¿ Experimental Performance Art¿ Marina Abramovi¿'s interdisciplinary project

 • af Gregory Toussaint
  212,95 - 282,95 kr.

 • af Gregory Toussaint
  212,95 kr.

  Néhémie, Lève-toi de Gregory Toussaint offre une profonde sagesse tirée du parcours

 • af Diana P. Lawrence
  261,95 kr.

  Dive into "Be Real - Feel Real" by Diana P. Lawrence, an enlightening journey towards self-acceptance. This captivating book unearths the often-hidden struggles of seeking approval and validation in our lives. From childhood to the digital age, Lawrence eloquently unravels the intricate balance between individuality and societal expectations. Engaging and thought-provoking, it's a must-read for anyone seeking to embrace their authentic self amidst the noise of external influences. Perfect for those yearning to break free from the shackles of conformity and live genuinely.

 • - Forløbet fra 1980’erne til i dag
  af Bent Jensen & Jan Rose Skaksen
  182,95 kr.

 • af Sebastian Olesen
  151,95 kr.

  In Sebastian’s well written book, you experience Vollsmose through his eyes, both the good and the bad. It is worth reading if you want to get a rare insight into Denmark’s largest ghetto.Nasib Farah, Freelance movie director and resident of Vollsmose.Sebastian moved to Vollsmose based on the conviction that if you want to make a difference in the district, you have to live there. Many young people live a life offending the laws of the society, they fit neither into the Danish culture nor into the culture that their parents partly still represent. The book is about daring to open your heart and home, and forgive those that many other people prefer to avoid.Saliha Marie Fetteh, Professor at VUC FynThis book can change young people’s lives for the better. If you make a difference for just one person, you have done the right thing. I think that those who have read the book once will want to read it again.Aysel Hagi, Chairman of Røde Sol Kulturforening and Stop Spild Lokalt Vollsmose I hope we get more people like Sebastian. Such people who want something for other people and dare to take chances in the process. This book is both funny and unique. A testimony of faith, love, and courage, and about looking people into the eyes who are different from us, but with whom we share the same longing.Mikael Wandt Laursen, General Secretary of the network for Danish free churches

 • af Sebastian Olesen
  157,95 kr.

  I Sebastians velskrevne bog oplever man Vollsmose gennem hans øjne, med hvad det indebærer af både godt og ondt. Den er værd at læse, hvis man ønsker at få et sjældent indblik i Danmarks største ghetto.Nasib Farah, Freelance filminstruktør og beboer i Vollsmose Sebastian flyttede til Vollsmose ud fra den overbevisning, at vil man gøre en forskel i bydelen, så må man flytte dertil. Flere af de unge lever et liv på kant med loven. De passer hverken ind i den danske kultur eller den, som deres forældre til dels stadigvæk repræsenterer. Bogen handler også om at turde åbne sit hjerte og hjem samt tilgive dem, som adskillige andre mennesker helst undgår.Saliha Marie Fetteh, Lektor på VUC Fyn Bogen her kan ændre menneskers liv til det bedre. Hvis man gør en forskel for bare et enkelt menneske, har man gjort det rigtige. Jeg tror, at de, der har læst bogen én gang, vil få lyst til at læse den igen.Aysel Hagi, Formand for Røde Sol Kulturforening og Stop Spild Lokalt Vollsmose Jeg håber, vi får flere mennesker som Sebastian. Sådan nogle, der vil andre mennesker noget og tør tage chancer i processen. Denne bog er både sjov og enestående. Et vidnesbyrd om tro, kærlighed og mod, og om at se mennesker i øjnene, der er anderledes end os selv, men hvor vi reelt har den samme længsel.Mikael Wandt Laursen, Generalsekretær i Frikirkenet

 • - Krigsbarn. Bandebror. Ekstremist. Familiefar
  af Louise Elly Meyer & Yaquob Ali
  227,95 kr.

  Ekstremist og tidligere bandemedlem afslører terrorplaner og viser vejen tilbage til samfundet.Had er et magtfulgt redskab og en trofast følgesvend. I størstedelen af sit ekstreme liv har Yaqoub Ali været drevet af had. Mit had er en hudløst ærlig og kritisk biografi om ekstremisme, had og håb. Og en afsløring af terrorplaner mod Dronningens slot Rosenborg i København, som blev stoppet af PET. Det er fortællingen om at vokse op i et krigshærget Irak, komme til Danmark og vælge en kriminel livsbane, om afsoning i fængslet og blive formand for jihadister i Kaldet til Islam. Hadet drev ham til at hjernevaske unge muslimer til ekstremisme, opfordrer til terror, undertrykke sin familie og i sidste ende rejse til Syrien for at kæmpe for Kalifatet. En ny fængselsdom og mødet med en socialrådgiver blev begyndelsen på et nyt liv med familien. Og forsøget på et farvel til det had, der har styret alt - men som også er det eneste, han ved, han er virkelig god til.

 • af Claus G. H. Mayer
  276,95 - 352,95 kr.

 • af Geneviève Susemihl
  362,95 kr.

  There are 1.8 million Indigenous people in Canada, accounting for five percent of the total population. They speak more than seventy languages and represent many different cultures. With recent land claims and the discovery of unmarked graves at former residential schools, the situation of the First Nations, Inuit, and Métis has gained critical attention. Teaching Indigenous Studies, however, is a difficult endeavor, as educators must be knowledgeable and sensitive about Indigenous histories, cultures, traditions, and political issues.Incorporating the latest research in anthropology, ethnography, history, literary and film studies, the chapters in this book focus on current matters such as traditional ways of life, land claims, and self-government, trace cultural changes that resulted from contacts with the Europeans, and discuss the process of reconciliation. Referring to Indigenous perspective in the analysis of cultures and the teaching of these issues, the authors have included many Indigenous voices and sources, and explore the institutions that provide Indigenous communities in Canada with national and international visibility.

 • af Carmen Pena-Díaz
  443,95 kr.

  Accessibility, understood as social integration, has been studied from many perspectives yet, due to our constantly changing environment, the concept is still in flux and needs to be reexamined.Within Translation Studies, audiovisual translation (AVT) has expanded the concept of translation activity and its growth has been exponential. In recent decades, AVT and accessibility studies have developed side by side, and the intersection of both fields has been at the heart of academic research as well as of professional practice.This collective volume showcases nine chapters written by specialists who approach the topic from different, yet complementary perspectives. All of them analyse the production of accessible translated material that requires adaptation to meet the needs and expectations of a multifarious audience, including older people, persons with sensory and cognitive disabilities, and those with limited digital knowledge.

 • af Gordon Hideaki Nagai & Nina Wolpe
  192,95 - 262,95 kr.

 • af Anna Nave
  100,95 kr.

 • af Klavdia Smola
  1.572,95 kr.

  Klavdia Smola explores how the Jewish tradition was reinvented in Russian-Jewish literature after a long period of assimilation, the Holocaust and decades of Communism. The process of reinventing the tradition began in the counter-culture of Jewish dissidents, in the midst of the late-Soviet underground of the 1960-1970s, and it continues to the present day.

 • af Hartmut Rosa
  437,95 kr.

  Die Soziologie der Weltbeziehungen untersucht, wie Menschen sich in der Welt verorten und mit ihr in Verbindung treten. Auf welche Weise dieser Ansatz für unterschiedliche Disziplinen fruchtbar gemacht werden kann, zeigt dieser Band. Dabei widmen sich die Autor:innen einer Analyse grundlegender Konzepte der westlichen Moderne - etwa den Praktiken des Teilens und Tauschens. Darüber hinaus eröffnen sie eine historisch sowie global vergleichende Perspektive anhand vielfältiger Themen, etwa dem Verständnis von Markt und Eigentum in China oder der Dekolonisierung von Forschung in Indien. Hieran anschließend formulieren sie konkrete Vorschläge zu einer Neuausrichtung der Sozial- und Kulturwissenschaften.https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.