Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børnemishandling

Her finder du spændende bøger om Børnemishandling. Nedenfor er et flot udvalg af over 75 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Incest, blodskam.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Om at komme ovenpå efter en svær barndom med incest
  af Carsten Graff & Malene Lauritsen
  174,95 kr.

  ET GODT LIV - trods 1460 voldtægter som barn! I dag er Malene 34 år, har et velfungerende familieliv med mand og fire børn og er en succesfuld iværksætter inden for møbelsalg. Helt ublufærdigt fortæller Malene om sin barndom, om sit forhold til familien, om store op- og nedture og om, hvordan hun fik kræfter til at køre en retssag imod sin far. Der er tale om læsning, der ikke henvender sig til sarte sjæle, men også om en smuk historie der vender op og ned på vores forståelse af, hvad der skal til for at komme igennem en krise. Malene så ganske tidligt, at det psykiatriske system ikke kunne hjælpe hende, men kun trak hende ned. For at komme ovenpå gik hun sine egne veje. Igennem hårdt arbejde kom hun fri af familiens destruktive mønstre og formåede at få succes med karrieren samt at søge imod det glansbillede af et familieliv, der hele barndommen holdt hende i live. ”En enestående bog! Selvom man efter nogle af passagerne væmmes, så kan bogen noget meget sjældent. Malene står så stærkt, at hun er i stand til at fortælle, hvordan det er sådan rigtigt at blive misbrugt. Jeg kan nærmest lugte ham faren med alkoholånden og de rådne tænder… Læs bogen – den vedkommer os alle!” Mette Møllevang Journalist og forfatter til bogen: ”Er der en mor til stede?” Malene Lauritsen: Født 1983. Iværksætter, forfatter, foredragsholder og debattør med fokus på børn med omsorgssvigt. Malene holder gerne foredrag eller medvirker i debatter for børn, pædagoger og behandlere. Malenes foredrag tager udgangspunkt i hendes personlige historie og den indsigt, hun har fået ved at mærke tingene på egen krop. Malene kan kontaktes via: brevtilmor.dk Følg hende på: facebook.dk/brevtilmor.dk

 • - Vrede er mit mellemnavn
  af Lisbeth Zornig Andersen
  231,95 kr.

  Genudgivelse i pocket-format Denne nye udgave af Zornig indeholder et nyt kapitel med opdateringer. Zornig er den hudløst ærlige beretning om, hvordan et barn i det moderne velfærdsdanmark overlevede en opvækst fyldt med svigt, vold og overgreb fra de voksne omkring hende. Lisbeth Zornig Andersen skildrer med barnets øjne sin egen opvæks med hverdagens rædsler i det under-Danmark, som er skjult for de fleste. En hverdag fyldt med knytnæver, blod, misbrug, straf, sult, stank og frygt. En far, der forsvandt, en stedfar, der gjorde ondt, en mor, der svigtede. Vi følger skridt for skridt hvordan hendes brødre bliver brudt ned i et hjem, hvor man fik noget at spise, hvis man kunne samle maden op fra kogende vand, hvor et enkelt ord ved middagsbordet betød sengen, hvor en plukket blomme i haven betød røvfuld i enerum – og det, der var værre. En barndom tilbragt på værtshuse, på børnehjem og på ungdomsinstitutioner. Usentimentalt og uhyggeligt detaljeret folder Lisbeth Zornig Andersen en brutal virkelighed ud, hvor ingen voksne greb ind for hjælpe den altid tavse, snavsede, magre pige med vorter på hænderne og kronisk øjenbetændelse. Indtil hun blev gammel nok til at bruge vreden og tage livet i egne hænder. Det er også Lisbeth Zornig Andersens opråb til os andre. Hvad enten man professionelt arbejder med børn eller bare er en medborger. Hjælp disse børn!

 • - Om at hjælpe brændte børn til at bryde mønsteret
  af Mikael R. Lindholm, Lisbeth Zornig Andersen & Lotus Maria Turèll
  43,94 - 235,95 kr.

  Jægersoldater fra Underdanmark kan allerede i ung alder klare sig alene uden mad og søvn i dagevis. De har lært, at man ikke kan stole på nogen, allermindst sine forældre, og det at overleve er op til en selv. Støtte og omsorg kender de ikke til. Zornig, Lindholm og Turéll har sat sig for at finde frem til de karaktertræk, som kendetegner de stærke brændte børn, Underdanmarks jægersoldater, så vi af dem kan lære, hvordan vi bliver bedre til at hjælpe alle udsatte børn. Gennem samtaler med ti voksne supermønsterbrydere om deres barske opvækst hører vi om deres livsstrategier og overlevelsesmekanismer, og hvad der har gjort en forskel for dem og hjulpet dem til at bryde mønsteret. I bogen medvirker politiker Pia Olsen Dyhr, arkitekt Gitte Andersen, professor Jørgen Lange, bokser Dennis Ceylan, borgmester Erik Nielsen, debattør Mads Holger, journalist Claus Elgaard, forfatter Kristian Ditlev Jensen, lærer Karin Schwartz og sikkerhedssupervisor Lasse Mortensen.

 • - - fortællinger fra hjertet
  af Lise Andersen
  181,95 kr.

  Interviewbaseret bog om omsorgssvigtede børn i Grønland. Gennem Børnehjemmet Uummannaq fik forfatter og sundhedsplejerske Lise Andersen kontakt til ti tidligere børnehjemsbeboere, som åbent har fortalt om deres barndom, opvækst og voksenliv. Disse stærke beretninger er bogens omdrejningspunkt. Fortællingerne forankres i pædagogiske og terapeutiske overvejelser og refleksioner omkring Børnehjemmet Uummannaqs særlige forhold, struktur, pædagogik og mærkesager.

 • - Min beretning om at overleve incest
  af Emilie Staach Hedemand
  130,95 - 172,95 kr.

  Det her er min fortælling om, hvordan jeg har udviklet mig, og hvordan jeg er vokset efter mine traumatiserende oplevelser. Som 12-årig udsatte min far mig for incest. Det har medført senfølger såsom angst og posttraumatisk stress. Jeg fortæller om ensomheden og forkerthedsfølelsen. Hvordan det er at bryde tabuet om at være udsat for incest. Jeg fortæller om min historie, om at udvikle mig fra at være offer og leve i offermentalitet til i dag at være en fighter med et stort F. Og meget, meget mere. Jeg har skrevet min bog til andre ofre, så de kan se, at det er muligt at udvikle sig i en positiv retning og leve et almindeligt liv trods en tung bagage. Min bog er også til pårørende, så de har mulighed for bedre at forstå. Og til fagpersoner eller andre interesserede, som ønsker mere viden om at leve med psykiske udfordringer og overleve overgreb. Uddrag af bogenDa dagen kom, var jeg fyldt med anspændthed. Jeg var nervøs. Ondt i maven. Anspændt helt ned til mine tæer og op igen. Onde sommerfugle i min mave. De rumsterede. Det har de gjort, lige siden han forgreb sig på mig. Det gør de stadig, når jeg har angst. Når jeg er bange. Når noget, jeg frygter, skal ske. Når jeg skal være midtpunktet. Når jeg får opmærksomhed. Det var første gang, at jeg skulle se ham, efter at han var blevet anholdt. Jeg havde næsten glemt, hvordan han så ud. Hvordan hans stemme lød. Om forfatteren Emilie Staach Hedemand (f. 1997) læser til socialrådgiver. Som 12-årig blev hun udsat for incest, og i slutningen af sin HF besluttede hun sig for at fortælle sin historie for at hjælpe andre ofre og oplyse pårørende.

 • - En fortælling om en familie. Inspireret af virkeligheden
  af Jens John Jakobsen
  105,95 - 117,95 kr.

  I en lille bygd på Færøerne svirrer rygterne. Det siges, at flere mænd har begået overgreb mod børn. I en bestemt familie skal det være foregået gennem flere generationer. En af de mænd, der hviskes om, er Thormund, men kan det virkelig passe? Han er ellers sådan en pæn mand. Hans søster Pia kan i hvert fald ikke få sig selv til at tro det.Bogen fortæller Thormunds historie og viser, at hvis den slags ikke skal fortsætte, fordi ofrene selv begår overgreb som voksne, er man nødt til at tale åbent om det, så det kan blive stoppet.

 • af Gro Dahle
  239,95 kr.

  Kan man lave en billedbog om seksuelle overgreb mod børn? Det norske par bag bl.a. Silkesød og Akvarium kan. Gro Dahle fik ’Riksmålsprisen for barne- og ungdomslitteratur’ for denne svære, men vigtige bog."Dahle og Nyhus har gjort det igen. Kunstnerparret har sat lys på svære emner før … Nu har de vovet sig ind i incestens grummeste farvand. Også dette udsætter de for en kunstnerisk kraft, så vi magter at følge med, og kommer ud med igen med håb i sindet,” skrev Vårt Land ved udgivelsen i Norge. Det er en bog, vi håber, kun ganske få børn får brug for at stifte bekendtskab med ... men en bog, der skal være der til at vise disse børn, at de skal fortælle, hvis de har oplevet noget ubehageligt. Det skal ud i det åbne.

 • af de Fletcher
  297,95 kr.

 • af Linda Watson-Brown & Shaneda Daly
  97,95 - 127,95 kr.

 • af Russ Nebhut
  172,95 kr.

 • af Khalilah H. Purnell
  337,95 kr.

 • af Linda Nielsen
  286,95 - 1.307,95 kr.

 • af Precious McKoy
  194,95 - 332,95 kr.

 • af Paris Hilton
  197,95 - 217,95 kr.

 • af Taesung
  171,95 - 337,95 kr.

 • af Rick (Rick Brown is the Deputy Director of the Australian Institute of Criminology.) Brown
  389,95 - 1.335,95 kr.

 • af Justin Woodbury
  216,95 kr.

 • af Mae Wagner
  267,95 - 327,95 kr.

 • af Sharon Zaffarese-Dippold
  112,95 - 197,95 kr.

  Every foster child deserves a voice. This is mine. In Just Another Slice, nine-year-old Sarah Bailey tries to survive in a family full of emotional, physical, and sexual abuse while at the same time trying to protect her younger brother Curtis. Sarah learns that asking for Just Another Slice of toast is not the only thing in her life she will be denied. Yet, in a world full of cruelty, she finds kindness and happiness in the most unsuspecting people, places, and things.Sarah and Curtis's foster care story is based on actual events about Dr. Sharon Zaffarese-Dippold and her brother, Carl. In this book, Sarah and Curtis learn they are foster children. Join their journey of laughter, pain, hope, and resiliency. You will see, hear and feel what Sarah and Curtis does throughout this sad and inspiring story of not just surviving but thriving.

 • af Anelda L Attaway & Rachelle Free
  181,95 - 201,95 kr.

 • af Marisha Mathis & Faithe Preston
  162,95 kr.

  The Best Way Out is a book of compassion and translucence. It invites readers to see through the perspective of a child and metamorphizes into the lasting imprints of sexual abuse as an adult. This looking-glass binds all ages, genders, and nationalities and endeavors to offer hope and deliverance to all who have been relentlessly looking for a way out but have not found it.It is an affirmation of God's unfailing love, healing, transformation and the mandate that God has given the church to tend to the sheep, His people.

 • af Sally Betters
  177,95 kr.

  In this compelling narrative you will find: Who your real enemy is. How to prepare for battle. Where the resources are to overcome your brokenness. What to do if you want intimate connection with others.Discover what arises in the turbulent life of Naomi Parker that takes her from a place of fear and shame to compassion for those in similar circumstances. After finding her purpose, Naomi is able to intimately connect with those who struggle with parallel life-altering issues.This unique journey of perseverance provides hope in the midst of gaping jaws of uncertainty.The author is committed to donating a portion of the proceeds of From Crisis to Compassion directly to organizations challenging human trafficking.

 • af Marc Swift & Joshua David Swift
  162,95 - 247,95 kr.

 • af Stacey Sauter
  172,95 kr.

 • af Patrick Tidmarsh & Gemma (Gemma Hamilton is a lecturer at RMIT University Hamilton
  421,95 - 1.335,95 kr.

 • af Digene Farrar
  212,95 kr.

 • af C. Janae Hill
  162,95 kr.

 • af Jeanne Ramsey
  152,95 kr.

 • af Julia A Baxter
  977,95 kr.

  Child Abuse and Neglect: Mandated Reporting and Working with Child Survivors provides pre-service teachers with an overview of child maltreatment and their legal duty to report suspected offenses. The text identifies various types of child abuse, reveals common signs of mistreatment, provides instruction for reporting abuse, and offers advice for working with survivors of abuse.The first chapter of the book explores the history of the child protection movement in A

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.