Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Samfundsfaglige studier: homofili

Her finder du spændende bøger om Samfundsfaglige studier: homofili. Nedenfor er et flot udvalg af over 11 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
 • (11)
 • (1)
Format
 • (9)
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (11)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (5)
 • (4)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - køn - race - identitet
  af Douglas Murray
  273,95 kr.

  Med ”Hordernes hærgen” har den britiske forfatter og debattør Douglas Murray sat sig for at dokumentere og afsløre den voldsomme og radikaliserede udvidelse af det, der er kendt som politisk korrekthed, og som i de senere år har bredt sig fra Nordamerika og Storbritannien til Kontinentaleuropa som social justice-tænkning. Den finder blandt andet sin fremtrædelsesform i LGBTQ+, #MeToo og senest BLM. Hvor forskelligartede – og indbyrdes stridende – disse bevægelser end kan være, så udgør de et angreb på vor liberale samfundsorden.Med et implicit krav på at være eksponent for dyden opstiller disse bevægelsers aktivister særkrav for påståede ”underprivilegerede og undertrykte grupper”, og gennem terrorlignende massehandlinger på de sociale medier forsøger de at etablere en meningscensur efter deres egne retningslinier.Resultatet er en partikularisme, der fremmer yderligere segregering i vore samfund. Herved bliver det til en trussel mod det civilisationsbærende majoritetssamfund, der affærdiges som ”hvide mænd”, og som i et stærkt relativeret historiesyn udskammes som årsagen til alle reelle såvel som forestillede ulykker.I fire kapitler om henholdsvis homoseksualitet, kvinder, race og transkønnethed dokumenterer Murray tilstanden og de midler, hvormed aktivister udøver pres på institutioner og enkeltpersoner. I supplerende kapitler redegør han for, hvorledes marxismen og den teknologiske udvikling udgør et grundlag for de bevægelser, der nu hærger vore samfund.

 • af Abdellah Taia
  191,95 kr.

  Mounir har et godt naboskab til sin overbo, en ældre kvinde, men efter terrorangrebene i Paris i 2015 er hun blevet utryg ved ham. En konflikt udarter, og hun tilkader politiet.Da politiet dukker op, mener Mouinir at genkende Antoine, som han har haft et forhold til.Men eksisterer Antoine? Og hvor går grænsen mellem fiktionog virkelighed?Det langsomme liv handler om at være lukket ude af samfundet,om identitet og om kærlighed.

 • af Abdellah Taia
  167,95 kr.

  I bogens første del fortæller bogens jegfortæller om en episode i hans barndom, hvor han med nød og næppe undgok at blive voldtaget af en flok drenge. Allerede dengang vidste han, at han er bøsse, en barsk erkendelse for en mand i Marokko. I de følgende dele af bogen beretter han om sine forelskelser, sine op-og nedture, sit hehov for hver gang at satse alt for sin kærlighed. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taia
  175,95 kr.

  Romanens gennemgående figur er marokkanske Zahira, som tjener penge som prostitueret i Paris og sender penge til sin families underhold og uddannelser. Hun er også den, bogens øvrige personer, som har søgt tilflugt i Paris, søger trøst hos. Skæbnefortællinger om mennesker, som må sige farvel til deres fødeland og familie i håb om at få noget bedre ud af livet. Og som erkender, at de i bedste fald kun har opnået et andet sted at dø. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taia
  167,95 kr.

  Bogens jegfortæller er født og opvokset i Marokko i en stor familie med en feteret storebror, flere søstre og en lillebror. Bortset fra faren og storebroren som har eget værelse, lever familien tæt sammen uden mulighed for privatliv, også forældrenes sexliv er børnene fortrolige med. Hans fascination af storebroren tager til, og omsider indser han, at han er forelsket i ham, og at det indebærer, at han er homoseksuel. Drømmen om Europa, om film og litteratur, og om frihed og kærlighed bringer ham til Genève som stipendiat. Men det er ensomheden, han møder, langt hjemmefra og i en fremmed by uden penge på lommen. Heldigvis er der taxachauffør, der fortæller ham om Frelsens Hærs herberg. Her bliver han godt modtaget og tager det som et tegn: En velkomst i en verden, som vil ham det godt.

 • - Skitser til en regnbueteologi
  af Mia Rahr Jacobsen & Viggi Julsgaard Hansen
  214,95 kr.

  Teksterne i denne antologi giver læseren et indtryk af, hvordan det kan se ud, når LGBT-personer selv skriver om forholdet mellem kirke og homoseksualitet/køn.Under titlen Vi er også kirken – skitse til en regnbueteologi skriver syv teologer/præster med et fælles ønske om at vise, at de – selv om de ikke altid bliver hørt, indimellem bliver bedt om at være stille og ofte bliver talt om som nogle, der står og venter på at blive lukket ind i kirken – faktisk allerede er kirken.Flere af bidragsyderne har deltaget i kampen for først en kirkelig velsignelse af registreret partnerskab og sidenhen vielse af par af samme køn. Det har til tider været hårdt og nedslidende for dem, der gik forrest, og derfor var det en stor forløsning for dem og mange andre, da kampen blev vundet. Nogle udfordringer var dermed væk, men som teksterne afspejler, står andre stadig tilbage i dag.Med antologiens overskrift Vi er også kirken insisterer forfatterne på en plads og en stemme i kirken:“Vores teologi handler ikke om, hvorvidt LGBT-personer må og kan være en del af kirken eller ej. Vi vil ikke forsvare os selv, men skabe teologi, og vi bilder os ind, at vi har noget at bidrage med. Vi er ikke blinde for de udfordringer, der er. Vi ved, at mange LGBT-personer kæmper med at få deres tro og seksualitet/køn til at hænge sammen. Vores håb med denne bog er at give dem nogle tekster at spejle sig i og nogle overvejelser, de selv kan tænke videre i.”

 • af Kate Fleron
  191,95 kr.

  I bogen "Vi er ungdommen" fra 1943 gør Kate Fleron status over Danmarks ungdom i starten af 1940’erne. Hun lader de unge få ordet og fortælle deres egen historie og dele ud af deres syn på livet. Vi hører blandt andet fra den homoseksuelle barber Harry, der vælger at fortælle sin forlovede sandheden om sin seksualitet, inden han gifter sig med hende. Vi møder også en ung mor, der som bare 17-årig ligger på sygehuset og skriger i barselssengen, for ingen har nogensinde fortalt hende, hvordan børn kommer til verden, eller hvor ondt det gør.Kate Fleron (1909-2006) var dansk modstandskvinde, journalist og forfatter. Hun spillede en vigtig rolle under besættelsen, hvor hun var en del af modstandsorganisationen "Frit Danmark", hvis blad hun senere blev redaktør på. Efter krigens afslutning fik hun sæde i Frihedsbevægelsens Samråd, som i sommeren 1945 afløste Danmarks Frihedsråd, og i 1972 modtog hun PH-prisen for sit store bidrag til dansk kultur- og åndsliv. Kate Fleron udgav blandt andet debatbøger, romaner og artikler om aktuelle politiske forhold.

 • af Otto Martin Møller
  153,95 kr.

  ​Er Nina von Hohenfels verdenslitteraturens allerførste lesbiske romanhovedperson? Meget tyder på det. Det gør det ikke mindre utroligt, at hun fremstår så moderne og sikker på sig selv.​"Med et blik alene kan jeg få hvilken som helst af de unge piger, jeg kender, til at kysse mig – alle undtagen hende (...) Kan jeg ikke få, hvad jeg vil, hos den, jeg holder af, må jeg tage det hos andre. (...) Uden at kysse en kvinde kan jeg ikke leve." ​Efter at have været glemt i over hundrede år - og genopdaget nærmest ved et slumpetræf på et arkiv i Berlin - er tiden endelig inde til, at Nina træder frem i lyset og indtager sin plads i litteraturhistorien. Tag godt imod hende!​ Otto Martin Møllers NINA - en psykologisk skildring udkom i 1883 og genudgives nu for første gang siden, med indledning af Dag Heede.

 • af Mikkel Zeki Larsen
  69,95 - 120,95 kr.

  Mikkel Zeki Larsen er nu ude med sin anden udgivelse - først en selvbiografi om ti sæsoner i det store udland, og nu til en samfundsrelevant håndbog om homoseksualitet. Bogen skildrer den homoseksuelle verden på godt og ondt - kun som Mikkel kan gøre det. Bogen handler ikke udelukkende om at være bøsse, men også om at føle sig anderledes. Om at føle, at man ikke hører til i den verden, alle andre lever i.Med et glimt i øjet har forfatteren skrevet følgende:"Velkommen til den ultimative bøsserundvisning.Du vil på denne rundvisning få et gennemgående indblik i den homoseksuelle verden - uden filter.Der gøres opmærksom på, at der undervejs vil blive talt om en forkortelse for hænder i endetarmen, en kropsbehåringsskala, mærkværdige sex-legoklodser og sidst, men absolut ikke mindst - de psykiske konsekvenser ved at vokse op i en verden, man ikke føler er skabt til en selv. En verden, hvor folk spørger:"Er du så manden eller damen?"Grin, gråd og anbefalinger er tilladt både under og efter rundvisningen.God fornøjelse."Ved køb af denne bog doneres ti kroner til en LGBT+ organisation eller fond.

 • af Abdellah Taia
  175,95 kr.

  Ahmed er 40 år og skriver til sin mor, som har været død i fem år, for omsider at fortælle hende om sit liv som homoseksuel. Han skriver til den mand, han har elsket lidenska­beligt, og som ændrede hans liv på godt og på ondt, da han tog ham med til Frankrig. To af bogens breve er til Ahmed fra mænd, som har spillet en afgørende rolle i hans liv. Den der fortjener at blive elsket er en gribende brev­roman, som sætter ord på længsel, uforløst kærlighed, mistet identitet og smerte.

 • af Jørgen Mathiassen
  191,95 kr.

  I lyntoget mellem København og Århus sidder en kvinde og reflekterer over sit tidligere forhold til en anden kvinde. Et forhold, der muligvis var både langt og lykkeligt, men som havde en dramatisk afslutning, som ingen havde set komme.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.