Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Samfundsfaglige studier: homofili

Her finder du spændende bøger om Samfundsfaglige studier: homofili. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.208 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Glennon Doyle
  187,95 - 197,95 kr.

  En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet. Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være. Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

 • - køn - race - identitet
  af Douglas Murray
  327,95 kr.

  Med ”Hordernes hærgen” har den britiske forfatter og debattør Douglas Murray sat sig for at dokumentere og afsløre den voldsomme og radikaliserede udvidelse af det, der er kendt som politisk korrekthed, og som i de senere år har bredt sig fra Nordamerika og Storbritannien til Kontinentaleuropa som social justice-tænkning. Den finder blandt andet sin fremtrædelsesform i LGBTQ+, #MeToo og senest BLM. Hvor forskelligartede – og indbyrdes stridende – disse bevægelser end kan være, så udgør de et angreb på vor liberale samfundsorden.Med et implicit krav på at være eksponent for dyden opstiller disse bevægelsers aktivister særkrav for påståede ”underprivilegerede og undertrykte grupper”, og gennem terrorlignende massehandlinger på de sociale medier forsøger de at etablere en meningscensur efter deres egne retningslinier.Resultatet er en partikularisme, der fremmer yderligere segregering i vore samfund. Herved bliver det til en trussel mod det civilisationsbærende majoritetssamfund, der affærdiges som ”hvide mænd”, og som i et stærkt relativeret historiesyn udskammes som årsagen til alle reelle såvel som forestillede ulykker.I fire kapitler om henholdsvis homoseksualitet, kvinder, race og transkønnethed dokumenterer Murray tilstanden og de midler, hvormed aktivister udøver pres på institutioner og enkeltpersoner. I supplerende kapitler redegør han for, hvorledes marxismen og den teknologiske udvikling udgør et grundlag for de bevægelser, der nu hærger vore samfund.

 • af Hannah Gadsby
  117,95 - 195,95 kr.

  'There is nothing stronger than a broken woman who has rebuilt herself.' Hannah Gadsby, NanetteHannah Gadsby's unique stand-up special Nanette was a viral success that left audiences captivated by her blistering honesty and her ability to create both tension and laughter in a single moment. But while her worldwide fame might have looked like an overnight sensation, her path from open mic to the global stage was hard-fought and anything but linear. Ten Steps to Nanette traces Gadsby's growth as a queer person from Tasmania - where homosexuality was illegal until 1997 - to her ever-evolving relationship with comedy, to her struggle with late-in-life diagnoses of autism and ADHD, and finally to the backbone of Nanette - the renouncement of self-deprecation, the rejection of misogyny and the moral significance of truth-telling. Equal parts harrowing and hilarious, Ten Steps to Nanette continues Gadsby's tradition of confounding expectations and norms, properly introducing us to one of the most explosive, formative voices of our time.

 • af Christina E. Ebbesen
  157,95 - 247,95 kr.

  Hvis Gavin vil redde sin families fremtid og sit len fra grev Ereks kløer, må han deltage i den royale ridderturnering. Men konkurrencen byder på en lang og farlig rejse gennem landet, og Gavin mangler både penge og en væbner. Rubin vil for alt i verden flygte fra sin fortid og en sindssyg ildvæver. Det sidste sted, nogen vil lede efter ham, er i det elverfjendtlige menneskerige Karbon, men uden en beskytter vil han blive gjort til slave, så snart menneskene ser hans lange ører. Gavin og Rubin er hinandens eneste chance. Serien TIL ARETZ' ENDE er historien om et umage pars rejse over planeten Aretz, en verden med mennesker, elvere, orker og harpyer, som du ikke har set dem før. I SUMPBARONENS REJSE må Gavin og Rubin ikke blot kæmpe for deres overlevelse, men også for hinanden, for Karbon er ikke klar til et komplekst forhold mellem to kammerater fra hver sin race.

 • af Constance Debre
  197,95 kr.

  Alt i Constance Debrés liv ser strålende ud: Hun er succesfuld forsvarsadvokat og kommer fra et af de mest magtfulde familiedynastier i Frankrig. Indtil hun en dag vågner op, forlader sit topjob, sin store lejlighed midt i Paris og sin mand gennem tyve år. Da hun senere fortæller ham, at hun er begyndt at se kvinder, kastes hun ud i en absurd strid om forældremyndigheden og får ikke engang lov til at se sin 8-årige søn. For eksmanden mener ikke, at hendes nye liv som lesbisk, radikal forfatter er kompatibelt med rollen som mor. Men hvem dikterer vilkårene for kærlighed, i forelskelser og i moderkærlighed? Findes der virkelig noget rigtigt og forkert, når det kommer til at elske nogen? Og hvad vil det sige at leve sandt og frit? Love Me Tender er en kompromisløs autofiktiv roman om frihed, seksualitet og moderskab fra en af Frankrigs mest interessante nye litterære stemmer. »En af de mest fascinerende stemmer i flere år … « The Guardian »Et knytnæveslag lige i hjertet!« L Obs »Lige dele hjerteskærende og rebelsk.« The Spectator

 • af Kaya Anna Hertz
  152,95 kr.

  Her er den komplette liste over alt det, mor og far ikke fortæller dig. Fra ét ungt hjerte til et andet. Samlingen af fantastiske råd blev til, da forfatterens lillebror skulle nonfirmeres – en liste over 100 ting, mor og far ikke fortæller dig. Nogle råd er lange, nogle kun et par sætninger, alle sammen vigtige i et ungdomsliv fuldt af følelser, vildskab, sårbarhed og store drømme, og de kommer fra en, der lige selv har været der. Her er råd om kærlighed, uddannelse og politik – og om Gin Hass og to ting, der altid skal være i din fryser. NR. 36. Et hul i øret er ikke en personlighed. Men det er en god start. Måske endda to huller. NR. 79. Man kan ikke altid gøre en forskel. Men det betyder fandeme ikke, at man ikke skal prøve. Gå ud og stem. Vær utilfreds og forsøg at ændre det, du er utilfreds med. Er lektiemængden uretfærdig? Italesæt det. Måske virker det, måske ikke. Men der er langt større chance for, at det virker, hvis du giver det et skud.

 • - 1900-2020
  af Lars Henriksen & Chantal Al-Arab
  367,95 kr.

  Lars Henriksen og Chantal Al Arab fortæller fra BØSSERNES DANMARKSHISTORIE 1900-2020:Om pionerer, provokatører og politiefterforskning. Om karavaner, kærlighed og camp. Om ligestilling, lovgivning og loyalitet. Om fejring, frihed og fisseletter. Om danseforbud, drags og døden som dagligdag. Om hemmeligheder, håb og homofobi. Om sømænd, sex og sammenhold. Om ekstase, ensomhed og eksperimenter. Om før, nu og fremtiden.Lars Henriksen (f. 1970) forperson for Copenhagen Pride, lærer, operasanger og forhenværende landmand.Chantal Al Arab er hele Danmarks nyligt fraskilte 43-årige, der af og til optræder i skikkelse af historikeren Anders Larsen (f. 1984).

 • af Abdellah Taia
  197,95 kr.

  Mounir har et godt naboskab til sin overbo, en ældre kvinde, men efter terrorangrebene i Paris i 2015 er hun blevet utryg ved ham. En konflikt udarter, og hun tilkader politiet.Da politiet dukker op, mener Mouinir at genkende Antoine, som han har haft et forhold til.Men eksisterer Antoine? Og hvor går grænsen mellem fiktionog virkelighed?Det langsomme liv handler om at være lukket ude af samfundet,om identitet og om kærlighed.

 • af Mercury Stardust
  227,95 kr.

  "Renting a home can be a complex process--from finding a safe and affordable space, to hiring help for moving in and out, and of course, managing any repairs that come up during your stay. You deserve to feel empowered to take matters into your own hands--and it's not as hard as you might think. In this book, Mercury will show you how to tackle the projects that need improvement in your home--from how to properly fix a clog in your bathroom sink and safely hang things on your walls to patching small and medium drywall holes"--

 • af Bretman Rock
  155,95 - 215,95 kr.

 • - Sex, stoffer og biopolitik
  af Paul B. Preciado
  277,95 kr.

  Ønsker man at sætte sig ind i de nye vilkår for debatter om køn og seksualitet, er dette hovedværk bestående af dagbogsnotater og filosofiske essays uomgængeligt. Forfatteren begynder at tage testosteron, ikke som led i en kønsbekræftende behandling, men som ethvert andet reguleret stof, hvilket igangsætter en ustoppelig kaskade af tænkning og begivenheder: om den juridiske og lægevidenskabelige regulering af narkotika, en ny historieskrivning for de “farmakopornografiske” samfund, et intimt forhold til Virginie Despentes, den sexede forbrugskapitalismes rødder i Playboy, opdagelsen af kønshormonerne, de første forsøg med p-piller i Puerto Ricos slumkvarterer, feminismens historie, AIDS-krisen og dildoer.Fra forordet: “Du vil ikke finde nogen endelig konklusion på sandheden om mit køn, og heller intet orakelsvar om den kommende verden. Når læseren her finder filosofiske refleksioner, beretninger om hormonbehandlinger og detaljerede registre over seksuelle praksisser samlet uden nogen form for kontinuitet, er det ganske enkelt, fordi det er den måde, hvorpå subjektivitet konstrueres og dekonstrueres.”Paul B. Preciado (f. 1970) er forfatter, filosof, aktivist, kurator og “kønssystems-dissident”. Testo Junkie er hans hovedværk.

 • af Bryan Washington
  167,95 - 247,95 kr.

  Memorial er et nærstudie af familie og kærlighed i alle dens former. En roman om fædre og sønner, intimitet og maskulinitet i det 21. århundrede fra en af de mest spændende nye stemmer i amerikansk litteratur. Benson og Mike er midt i tyverne og bor sammen i Houston. Mike er kok med japansk baggrund, Benson er sort og arbejder i en daginstitution. De har været sammen i nogle år, men står ved et vadested i deres forhold. Bedre bliver det ikke, da Mike finder ud af, at hans far, som forlod familien for mange år siden, er døende, og han beslutter sig for at tage til Osaka. Samtidig melder Mikes mor sin ankomst fra Japan, og Benson lades alene tilbage med Mikes kølige mor, Mitsuko, som han aldrig før har mødt. Romanen fortælles fra skiftevis Benson og Mikes perspektiv. I takt med, at Benson og Mike opdager nye sandheder om sig selv og deres familier, må de begge tage deres forestillinger om kærlighed og tilhørsforhold op til revision.

 • af Huw Lemmey
  105,95 - 197,95 kr.

 • af Abdellah Taia
  167,95 kr.

  I bogens første del fortæller bogens jegfortæller om en episode i hans barndom, hvor han med nød og næppe undgok at blive voldtaget af en flok drenge. Allerede dengang vidste han, at han er bøsse, en barsk erkendelse for en mand i Marokko. I de følgende dele af bogen beretter han om sine forelskelser, sine op-og nedture, sit hehov for hver gang at satse alt for sin kærlighed. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • - En øbropiges hemmeligheder
  af Gitte Søby Madsen & Jenni Maria Nielsen
  161,95 - 192,95 kr.

  Jenni er fra det andet Østerbro, langt fra spelt og snedkerkøkkener.Hun er født på antabus og opflasket med rejeost og discountcola, omgivet af fulde og dopede voksne.Kort efter sin mors selvmord er hun første gang udsat for jævnaldrende drenges overgreb. Hun er otte, og overgrebene bliver hurtigt hyppigere og hyppigere, drengene flere og flere.”Det bliver ligesom en Ydre Østerbro-ting,” fortæller Jenni i denne bog, der giver et uafrysteligt indblik i, hvad udsatte unge skal overkomme for at skabe deres eget liv.JENNI PÅ GADEN er en kompromisløs coming of age-fortælling om opvækst på stenbroens skyggeside. Om misbrug, vold og overgreb. Om hjemløshed. Om at kravle op fra bunden. Og om kampen for at blive en helt almindelig voksen.JENNI MARIA NIELSEN (født 1998) er pædagogstuderende og arbejder på et opholdssted for udsatte unge. GITTE SØBY MADSEN (f. 1988) er uddannet cand.mag. i dansk og er forfatter til bøger om børn og unge, der lever som udsatte.

 • af Lamya H
  192,95 kr.

  "Fourteen years old and growing up in the Middle East, Lamya is an overachiever and a class clown, qualities that help her hide in plain sight when she realizes she has a crush on her teacher-her female teacher. She's also fourteen when she reads a passage in Quran class about Maryam, known as the Virgin Mary in the Christian Bible, that changes everything. Lamya learns that Maryam was untempted by an angelically handsome man, and later, when told she is pregnant, insists no man has touched her. Could Maryam be... like Lamya? Spanning childhood to an elite college in the US and early adult life in New York City, each essay places Lamya's struggles and triumphs in the context of some of the most famous stories in the Quran. She juxtaposes her coming out with Musa liberating his people from the Pharoah; asks if Allah, who is neither male nor female, might instead be nonbinary; and, drawing strength from the faith and hope of Nuh building his ark, begins to build a life of her own-all the while discovering that her identity as a queer, immigrant devout Muslim is, in fact, the answer to her quest for safety and belonging"--

 • af Zachary Zane
  137,95 - 195,95 kr.

  A sex and relationship columnist bares it all in a series of essays¿part memoir, part manifestöthat explore the author's coming-of-age and coming out as a bisexual man and move toward embracing and celebrating sex unencumbered by shame

 • af Laurence Leamer
  112,95 kr.

  The fascinating true story behind one of the original literary scandals - how Truman Capote (author of In Cold Blood and Breakfast at Tiffany's ) betrayed his closest friends in service of his next book. Currently being adapted as the Ryan Murphy series Feud: Capote's Women.

 • af Frank G Anderson
  232,95 kr.

  "Trauma blocks love. Love heals trauma. Frank was just six years old when he learned there was something wrong with him. Seriously wrong. But no one told him what it was. Instead, between attending weekly therapy sessions, navigating the passion and violence of his home life, and reading between the lines of dark family secrets, he was left to figure out for himself what the world expected him to be. Despite an unstable childhood, his remarkable intelligence, caring nature, and desperation for love and acceptance carried him from the top of his high school class to the elite residency program at Harvard University, where he ultimately became one of the world's leading experts in the treatment of trauma. Along the way, his encounters with those suffering from abuse, addiction, and mental illness inspired a sense of purpose... and an earth-shattering awakening of his authentic self. Ignited by this newfound identity, Frank embarked on a profound, sometimes painful, and redemptive journey that brought the love and acceptance he always longed for. In To Be Loved, renowned trauma expert Dr. Frank G. Anderson shares the complicated experience of growing up gay in an Italian-American home that was at once fiercely loving and culturally close-knit while at the same time unaccepting, abusive, and rife with secret shame. With compassion, humor, and disarming honesty, Frank invites the reader into his formative experiences: coming out amid the LGBTQ+ carnival atmosphere of 1990s Provincetown, finding love and forming a family within the staid Boston suburbs, and coming home to confront his family's legacy of abuse. By forging paths for forgiveness, he found that his truth and tenacious spirit were stronger than his trauma"--

 • af Moïra Fowley
  117,95 kr.

  ONE OF MY FAVOURITE STORYTELLERS. THESE TALES LINGERED, MORPHED, CONSUMED ME'KIRAN MILLWOOD HARGRAVEWhat will the end of the world look like?Will it be an old man slowly turned to gold, flowers raining from the sky, or a hole cut through the wire fencing that keeps the monsters out? Is it someone you love wearing your face, or a good old fashioned inter-dimensional summoning? Does it sound like a howl outside the window, or does it look like coming home? This startling and irresistibly witty collection from the phenomenally talented Moïra Fowley is an exploration of all our darkest impulses and deepest fears.

 • af Naoise Dolan
  117,95 - 172,95 kr.

 • af Luka Holmegaard
  127,95 - 138,95 kr.

  "Havet i munden" er en digtsamling om nydelse, smerte, at svømme og om testosteron. Om at forandre sig i fællesskab. Om hvordan det føles at have en krop, når det ikke er noget, man er vant til.Digtene kredser om to kropslige oplevelser, der på én gang er komplekse, overvældende, enkle og omvæltende – at bade i havet og at begynde at tage hormonet testosteron. Bogen følger et jeg gennem en række rejser, møder, svømmeture og kropslige forandringer. Havet er hårdt, koldt, blødt, skinnende og fuldt af andre badegæster, kroppen vil alt muligt, stemmen er i overgang. Præmisserne for sproget, talens og kroppens væren i verden ændrer sig og må genforhandles. Hvordan taler man med en knækket stemme?Om forfatteren:Luka Holmegaard, f. 1990, har udgivet romanerne "EMMA EMMA" og "Graceland", genrehybriden "LOOK", der er oversat til tysk, og derudover radiodrama, essays og en række artikler til Information. Hens seneste to bøger blev begge nomineret til Politikens Litteraturpris.

 • af Melissa Etheridge
  294,95 - 357,95 kr.

 • af Robert Gluck
  165,95 kr.

  ""I was a writer, but not the writer I needed to be. For that I had to become a different person," Robert Glèuck, widely acclaimed as a novelist and as a theorist of "the new narrative," recently told the Paris Review, in which a section of About Ed has appeared. About Ed is Glèuck's portrait of the artist Ed Aulerich-Sugai, his sometime lover, met in the seventies in San Francisco, when gay life emerged unabashedly from the closet. "I wanted to find in Ed something to latch on to that was outside my egotism and fear, my threadbare relation to the world-a leap through Ed into lyric time," Glèuck has said, and in this book that is both "a novel and my version of an AIDS memoir" he wanted to capture the full range of his feelings for Ed: "estranged from Ed, bored by him, moved by him." It is a book about the life they lived together-art and writing and family and sex and death-and, composed over many decades, it is also a book about how the past continues to change in memory and to charge the present. "What is the right question to ask about a life?" Glèuck asks, describing About Ed as a "collaborative project," since "Ed helped me write this book." Ed gave him "notes to fashion a chapter about the day he was diagnosed so I could describe his experience from the inside," and "after Ed died, Daniel, Ed's partner, lent me Ed's dream journals.... He started writing them in 1970, the year that we met. We both used his journals, not as puzzles to solve the truth of a self but as a commons producing images that we harvested for paintings and poems. And fifty years later, there I was reading and copying out and running away from his dreams. Are they a condensed version of Ed? Shorthand? Distillation? Is he knowable and unknowable in the same degree sleeping or waking?" About Ed is a challenging and beautiful book by one of America's finest and most adventurous writers"--

 • af Torrey Peters
  147,95 kr.

  Detransition, Baby er Torrey Peters’ prisbelønnede og anmelderroste debutroman. Det er en roman fra og om transmiljøet i New York og en universel fortælling om kærlighed, køn, sex og moderskab. Bogen vandt PEN/Hemingway Award for Debut Novel.Reese har skabt sig et liv, som tidligere generationer af transkvinder kun kunne drømme om: Hun er kæreste med Amy, bor i en lejlighed i New York City og har et job, hun faktisk ikke hader. Det eneste, der mangler, er et barn. Men Reeses drøm om moderskab og familieliv går itu, da Amy en dag annoncerer sin beslutning om igen at ville leve som mand og bliver til Ames.Ames troede, at detransitionen ville gøre alting nemmere, men beslutningen koster ham forholdet til Reese og dermed hans eneste familie. Da Ames’ chef og elsker, Katrina, uventet afslører, at hun er gravid med hans barn, overvejer Ames, om det ikke er den mulighed, han har ventet på for at få Reese tilbage i sit liv. Kunne de tre ikke skabe en ukonventionel familie og opfostre barnet sammen?”En rasende klog og uimodståelig roman.” - Chris Kraus, forfatter til I Love Dick”En af årets mest hyldede romaner.” - Time”Hvis jeg kortvarigt kunne slette min hukommelse, ville jeg læse Detransition, Baby igen for første gang.” - Vogue”Skarp, sårbar og øjenåbnende.” - People”Måske er Detransition, Baby den første store, realistiske transroman? Vittig, elegant og velplottet … Bogen omhandler det velkendte tema om længslen efter et barn, og skønt romanen skildrer et specifikt transmiljø og en transvinkel i levende, elektrisk prosa, er dens egentlige appel langt bredere.” - The Guardian”En kærlighedshistorie og en klassisk fortælling om at skabe en familie. Et kæmpe, underholdende brag af en bog.” - The Observer”Intelligent, sjov og fortalt med et stort hjerte … En vidunderlig og original udforskning af begær og af, hvordan en familie kan tage form.” - Kirkus“Empatisk og overbevisende … karaktererne er så levende skildret, at læseren oplever at lære dem personligt at kende.” - The New York Times Book Review”Du vil ikke kunne lægge den fra dig.” - Marie-ClaireTorrey Peters (f. 1981) er en amerikansk forfatter. Detransition, Baby er hendes debutroman. Hun har en Master of Fine Arts fra University of Iowa og en kandidatgrad i litteraturvidenskab fra Dartmouth College. InStyle Magazine udnævnte Peters til at være en af 2021’s mest badass kvinder. Hun bor i Brooklyn med sin kone.

 • af Luke Edward Hall
  245,95 kr.

  Steeped in honey, Juventius, your golden eyes, and as sweet too when I press my lips to them - three hundred thousand kisses is not close to enoughFor centuries, evidence of queer love in the ancient world was ignored or suppressed. Even today, only a few, famous narratives are widely known - yet there's a rich literary tradition of Greek and Roman love that extends far beyond this handful of stories. Here, the poet Seán Hewitt and painter Luke Edward Hall collect together, for the first time, forty of the most exhilarating queer tales in the classical canon and bring them newly to life. A ground-breaking anthology that changes the way we see the ancient world - and invites us to reflect on the puritanism of our own - 300,000 Kisses is a riotous celebration of desire in all its forms.

 • af Kirsty Loehr
  107,95 kr.

  Dispensing with the patriarchal bullshit, Kirsty Loehr exposes centuries of outrageous straightwashing

 • af Audre Lorde
  192,95 kr.

  "ZAMI is a fast-moving chronicle. From the author's vivid childhood memories in Harlem to her coming of age in the late 1950s, the nature of Audre Lorde's work is cyclical. It especially relates the linkage of women who have shaped her . . . Lorde brings into play her craft of lush description and characterization. It keeps unfolding page after page."-Off Our Backs

 • af Abdellah Taia
  177,95 kr.

  Romanens gennemgående figur er marokkanske Zahira, som tjener penge som prostitueret i Paris og sender penge til sin families underhold og uddannelser. Hun er også den, bogens øvrige personer, som har søgt tilflugt i Paris, søger trøst hos. Skæbnefortællinger om mennesker, som må sige farvel til deres fødeland og familie i håb om at få noget bedre ud af livet. Og som erkender, at de i bedste fald kun har opnået et andet sted at dø. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taia
  167,95 kr.

  Bogens jegfortæller er født og opvokset i Marokko i en stor familie med en feteret storebror, flere søstre og en lillebror. Bortset fra faren og storebroren som har eget værelse, lever familien tæt sammen uden mulighed for privatliv, også forældrenes sexliv er børnene fortrolige med. Hans fascination af storebroren tager til, og omsider indser han, at han er forelsket i ham, og at det indebærer, at han er homoseksuel. Drømmen om Europa, om film og litteratur, og om frihed og kærlighed bringer ham til Genève som stipendiat. Men det er ensomheden, han møder, langt hjemmefra og i en fremmed by uden penge på lommen. Heldigvis er der taxachauffør, der fortæller ham om Frelsens Hærs herberg. Her bliver han godt modtaget og tager det som et tegn: En velkomst i en verden, som vil ham det godt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.