Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Samfundsfaglige studier: homofili

Her finder du spændende bøger om Samfundsfaglige studier: homofili. Nedenfor er et flot udvalg af over 250 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sara Ahmed
  198,95 kr.

  'Not only a dazzling analysis of the workings of sexism, but a balm for the soul. It will teach you how to survive and how to transform the world' Hannah DawsonWe have to keep saying it because they keep doing it.Do colleagues roll their eyes in a meeting when you use words like sexism or racism? Do you refuse to laugh at jokes that aren't funny? Have you been called divisive for pointing out a division? Then you are a feminist killjoy, and this handbook is for you.The term killjoy has been used to dismiss feminism by claiming that it causes misery. But by naming ourselves feminist killjoys, we recover a feminist history, turning it into a source of strength as well as an inspiration.Drawing on her own stories and those of others, especially Black and brown feminists and queer thinkers, Sara Ahmed combines depth of thought with honesty and intimacy. The Feminist Killjoy Handbook unpicks the lies our culture tells us and provides a form of solidarity and companionship that can be returned to over a lifetime.

 • af Glennon Doyle
  174,95 - 237,95 kr.

  En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet. Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være. Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

 • - køn - race - identitet
  af Douglas Murray
  295,95 kr.

  Med ”Hordernes hærgen” har den britiske forfatter og debattør Douglas Murray sat sig for at dokumentere og afsløre den voldsomme og radikaliserede udvidelse af det, der er kendt som politisk korrekthed, og som i de senere år har bredt sig fra Nordamerika og Storbritannien til Kontinentaleuropa som social justice-tænkning. Den finder blandt andet sin fremtrædelsesform i LGBTQ+, #MeToo og senest BLM. Hvor forskelligartede – og indbyrdes stridende – disse bevægelser end kan være, så udgør de et angreb på vor liberale samfundsorden.Med et implicit krav på at være eksponent for dyden opstiller disse bevægelsers aktivister særkrav for påståede ”underprivilegerede og undertrykte grupper”, og gennem terrorlignende massehandlinger på de sociale medier forsøger de at etablere en meningscensur efter deres egne retningslinier.Resultatet er en partikularisme, der fremmer yderligere segregering i vore samfund. Herved bliver det til en trussel mod det civilisationsbærende majoritetssamfund, der affærdiges som ”hvide mænd”, og som i et stærkt relativeret historiesyn udskammes som årsagen til alle reelle såvel som forestillede ulykker.I fire kapitler om henholdsvis homoseksualitet, kvinder, race og transkønnethed dokumenterer Murray tilstanden og de midler, hvormed aktivister udøver pres på institutioner og enkeltpersoner. I supplerende kapitler redegør han for, hvorledes marxismen og den teknologiske udvikling udgør et grundlag for de bevægelser, der nu hærger vore samfund.

 • af Hannah Gadsby
  103,95 - 198,95 kr.

  'There is nothing stronger than a broken woman who has rebuilt herself.' Hannah Gadsby, NanetteHannah Gadsby's unique stand-up special Nanette was a viral success that left audiences captivated by her blistering honesty and her ability to create both tension and laughter in a single moment. But while her worldwide fame might have looked like an overnight sensation, her path from open mic to the global stage was hard-fought and anything but linear. Ten Steps to Nanette traces Gadsby's growth as a queer person from Tasmania - where homosexuality was illegal until 1997 - to her ever-evolving relationship with comedy, to her struggle with late-in-life diagnoses of autism and ADHD, and finally to the backbone of Nanette - the renouncement of self-deprecation, the rejection of misogyny and the moral significance of truth-telling. Equal parts harrowing and hilarious, Ten Steps to Nanette continues Gadsby's tradition of confounding expectations and norms, properly introducing us to one of the most explosive, formative voices of our time.

 • af Christina E. Ebbesen
  145,95 - 247,95 kr.

  Hvis Gavin vil redde sin families fremtid og sit len fra grev Ereks kløer, må han deltage i den royale ridderturnering. Men konkurrencen byder på en lang og farlig rejse gennem landet, og Gavin mangler både penge og en væbner. Rubin vil for alt i verden flygte fra sin fortid og en sindssyg ildvæver. Det sidste sted, nogen vil lede efter ham, er i det elverfjendtlige menneskerige Karbon, men uden en beskytter vil han blive gjort til slave, så snart menneskene ser hans lange ører. Gavin og Rubin er hinandens eneste chance. Serien TIL ARETZ' ENDE er historien om et umage pars rejse over planeten Aretz, en verden med mennesker, elvere, orker og harpyer, som du ikke har set dem før. I SUMPBARONENS REJSE må Gavin og Rubin ikke blot kæmpe for deres overlevelse, men også for hinanden, for Karbon er ikke klar til et komplekst forhold mellem to kammerater fra hver sin race.

 • af Torrey Peters
  158,95 - 190,95 kr.

  Detransition, Baby er Torrey Peters’ prisbelønnede og anmelderroste debutroman. Det er en roman fra og om transmiljøet i New York og en universel fortælling om kærlighed, køn, sex og moderskab. Bogen vandt PEN/Hemingway Award for Debut Novel.Reese har skabt sig et liv, som tidligere generationer af transkvinder kun kunne drømme om: Hun er kæreste med Amy, bor i en lejlighed i New York City og har et job, hun faktisk ikke hader. Det eneste, der mangler, er et barn. Men Reeses drøm om moderskab og familieliv går itu, da Amy en dag annoncerer sin beslutning om igen at ville leve som mand og bliver til Ames.Ames troede, at detransitionen ville gøre alting nemmere, men beslutningen koster ham forholdet til Reese og dermed hans eneste familie. Da Ames’ chef og elsker, Katrina, uventet afslører, at hun er gravid med hans barn, overvejer Ames, om det ikke er den mulighed, han har ventet på for at få Reese tilbage i sit liv. Kunne de tre ikke skabe en ukonventionel familie og opfostre barnet sammen?”En rasende klog og uimodståelig roman.” - Chris Kraus, forfatter til I Love Dick”En af årets mest hyldede romaner.” - Time”Hvis jeg kortvarigt kunne slette min hukommelse, ville jeg læse Detransition, Baby igen for første gang.” - Vogue”Skarp, sårbar og øjenåbnende.” - People”Måske er Detransition, Baby den første store, realistiske transroman? Vittig, elegant og velplottet … Bogen omhandler det velkendte tema om længslen efter et barn, og skønt romanen skildrer et specifikt transmiljø og en transvinkel i levende, elektrisk prosa, er dens egentlige appel langt bredere.” - The Guardian”En kærlighedshistorie og en klassisk fortælling om at skabe en familie. Et kæmpe, underholdende brag af en bog.” - The Observer”Intelligent, sjov og fortalt med et stort hjerte … En vidunderlig og original udforskning af begær og af, hvordan en familie kan tage form.” - Kirkus"Empatisk og overbevisende … karaktererne er så levende skildret, at læseren oplever at lære dem personligt at kende.” - The New York Times Book Review”Du vil ikke kunne lægge den fra dig.” - Marie-Claire

 • - 1900-2020
  af Lars Henriksen & Chantal Al-Arab
  333,95 kr.

  Lars Henriksen og Chantal Al Arab fortæller fra BØSSERNES DANMARKSHISTORIE 1900-2020:Om pionerer, provokatører og politiefterforskning. Om karavaner, kærlighed og camp. Om ligestilling, lovgivning og loyalitet. Om fejring, frihed og fisseletter. Om danseforbud, drags og døden som dagligdag. Om hemmeligheder, håb og homofobi. Om sømænd, sex og sammenhold. Om ekstase, ensomhed og eksperimenter. Om før, nu og fremtiden.Lars Henriksen (f. 1970) forperson for Copenhagen Pride, lærer, operasanger og forhenværende landmand.Chantal Al Arab er hele Danmarks nyligt fraskilte 43-årige, der af og til optræder i skikkelse af historikeren Anders Larsen (f. 1984).

 • af Abdellah Taïa
  189,95 kr.

  Mounir har et godt naboskab til sin overbo, en ældre kvinde, men efter terrorangrebene i Paris i 2015 er hun blevet utryg ved ham. En konflikt udarter, og hun tilkader politiet.Da politiet dukker op, mener Mouinir at genkende Antoine, som han har haft et forhold til.Men eksisterer Antoine? Og hvor går grænsen mellem fiktionog virkelighed?Det langsomme liv handler om at være lukket ude af samfundet,om identitet og om kærlighed.

 • af Abdellah Taïa
  165,95 kr.

  I bogens første del fortæller bogens jegfortæller om en episode i hans barndom, hvor han med nød og næppe undgok at blive voldtaget af en flok drenge. Allerede dengang vidste han, at han er bøsse, en barsk erkendelse for en mand i Marokko. I de følgende dele af bogen beretter han om sine forelskelser, sine op-og nedture, sit hehov for hver gang at satse alt for sin kærlighed. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taïa
  173,95 kr.

  Romanens gennemgående figur er marokkanske Zahira, som tjener penge som prostitueret i Paris og sender penge til sin families underhold og uddannelser. Hun er også den, bogens øvrige personer, som har søgt tilflugt i Paris, søger trøst hos. Skæbnefortællinger om mennesker, som må sige farvel til deres fødeland og familie i håb om at få noget bedre ud af livet. Og som erkender, at de i bedste fald kun har opnået et andet sted at dø. Taïa skriver hudløst ærligt og ekstremt poetisk,

 • af Abdellah Taïa
  165,95 kr.

  Bogens jegfortæller er født og opvokset i Marokko i en stor familie med en feteret storebror, flere søstre og en lillebror. Bortset fra faren og storebroren som har eget værelse, lever familien tæt sammen uden mulighed for privatliv, også forældrenes sexliv er børnene fortrolige med. Hans fascination af storebroren tager til, og omsider indser han, at han er forelsket i ham, og at det indebærer, at han er homoseksuel. Drømmen om Europa, om film og litteratur, og om frihed og kærlighed bringer ham til Genève som stipendiat. Men det er ensomheden, han møder, langt hjemmefra og i en fremmed by uden penge på lommen. Heldigvis er der taxachauffør, der fortæller ham om Frelsens Hærs herberg. Her bliver han godt modtaget og tager det som et tegn: En velkomst i en verden, som vil ham det godt.

 • af Brandon K Goodman
  148,95 - 228,95 kr.

  Audible's Best of the Year in Well-BeingYOU ARE ENOUGH EXACTLY AS YOU ARE.From the time we're born, a litany of do's and don'ts are placed on us by our families, our communities, and society. We're required to fit into boxes based on our race, gender, sexuality, and other parts of our identities, being told by others how we should behave, who we should date, or what we should be interested in. For so many of us, those boxes begin to feel like shackles when we realize they don't fit our unique shape, yet we keep trying because we crave acceptance and validation. But is "fitting in" worth the time, energy, and suffering? Actor, writer, and activist Brandon Kyle Goodman says, Hell no it ain't!As a Black nonbinary, queer person in a dark-skinned 6'1", 180-pound male body born into a religious immigrant household, Brandon knows the pain of having to hide one's true self, the work of learning to love that true self, and the freedom of finally being your true self.In You Gotta Be You, Brandon affectionately challenges you to consider, "Who would I be if society never got its hands on me?" This question set Brandon on a mission to dropkick societal shackles by unlearning all the things he was told he should be in order to step into who he really is. It required him to reexamine messy but ultimately defining moments in his life-his first time being followed in a store, navigating his mother's born-again Christianity, and regretfully using soap as lube (yes, you read that right!)-to find the lessons that would guide him to his most authentic self.Compassionate and soulful, funny and revealing, You Gotta Be You is an unapologetic call to self-freedom. It's about turning rejection (from others and yourself) into a roadmap to self-love. It's a guide to setting boundaries and fostering self-growth. And most importantly, it's an affirmation that we are enough exactly as we are.

 • af Kestral Gaian
  166,95 kr.

 • af Christopher T. Conner & Daniel Okamura
  345,95 kr.

 • af Vaneet Mehta
  179,95 kr.

  "e;You're just being greedy."e;"e;Are you sure you're not gay?"e;"e;Pick a side."e;Being a bisexual man isn't easy - something Vaneet Mehta knows all too well. After spending more than a decade figuring out his identity, Vaneet's coming out was met with questioning, ridicule and erasure. This experience inspired Vaneet to create the viral #BisexualMenExist campaign, combatting the hate and scepticism m-spec (multi-gender attracted spectrum) men encounter, and helping others who felt similarly alone and trapped. This powerful book is an extension of that fight. Navigating a range of topics, including coming out, dating, relationships and health, Vaneet shares his own lived experience as well as personal stories from others in the community to help validate and uplift other bisexual men. Discussing the treatment of m-spec men in LGBTQ+ places, breaking down stereotypes and highlighting the importance of representation and education, this empowering book is a rallying call for m-spec men everywhere.

 • af Eris Young
  203,95 kr.

  How do we experience attraction?What does love mean to us?When did you realise you were ace?This is the ace community in their own words. Drawing upon interviews with a wide range of people across the asexual spectrum, Eris Young is here to take you on an empowering, enriching journey through the rich multitudes of asexual life. With chapters spanning everything from dating, relationships and sex, to mental and emotional health, family, community and joy, the inspirational stories and personal experiences within these pages speak to aces living and loving in unique ways. Find support amongst the diverse narratives of aces sex-repulsed and sex-favourable, alongside voices exploring what it means to be black and ace, to be queer and ace, or ace and multi-partnered - and use it as a springboard for your own ace growth. Do you see a story like your own?

 • af Aaron C. Thomas
  427,95 - 1.467,95 kr.

 • af Edafe Okporo
  178,95 - 188,95 kr.

 • af Bretman Rock
  158,95 - 218,95 kr.

 • af Michael Denneny
  205,95 - 978,95 kr.

 • af Aaron Lecklider
  238,95 - 259,95 kr.

 • af Hugh Ryan
  155,95 - 218,95 kr.

 • af Dan Glass
  158,95 kr.

 • af Paraic (University College Dublin Kerrigan
  476,95 - 1.467,95 kr.

 • af Stephanie (Nottingham Trent University Davis
  427,95 kr.

 • af Masami Tamagawa
  427,95 kr.

 • af Sinéad Huggins-Young
  178,95 kr.

 • af Peter S Fiske
  445,95 kr.

 • af Brandon McKinney
  167,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.