Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Utæmmet - Glennon Doyle - Bog

Bag om Utæmmet

En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet. Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være. Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793752641
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 320
 • Udgivet:
 • 12. Oktober 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 156x235x33 mm.
 • Vægt:
 • 707 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 28. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Utæmmet

  Beskrivelse af Utæmmet

  En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet.

  Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være.

  Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

  Forlagets beskrivelse af Utæmmet

  ”Denne bog vil ryste din hjerne og få din sjæl til at skrige. Jeg er så klar til mig selv efter at have læst denne bog!”– Adele

  ”Sprængfyldt med fantastiske indsigter om, hvad det betyder at være kvinde i dag”
  – Reese Witherspoon

  Der er en dyb længsel i enhver kvinde. Vi kæmper så indædt for at være gode: gode partnere, døtre, mødre, medarbejdere og venner. Vi håber, at vores stræben vil få os til at føle os i live. I stedet efterlader den os i en tilstand, hvor vi føler os trætte, stillestående, overvældede og undervældede. Vi betragter vores liv og tænker: Var det ikke meningen, at det skulle være smukkere end dette?

  Sjælfuld og oprørsk, kraftfuld og øm – UTÆMMET er en intim erindringsbog og et wake-up call. Det er historien om en kvinde, der lærte, at en ansvarlig mor ikke er hende, der langsomt dør for sine børn, men hende, der viser dem, hvordan man lever sit liv fuldt ud. Det er historien om at navigere gennem en skilsmisse og danne en ny, blandet familie. Og det er historien om, hvordan vi alle kan begynde at stole nok på os selv til at sætte grænser, stifte fred med vores kroppe, anerkende vores vrede og hjertesorg og sætte vores vilde og sande instinkter fri, så vi kan blive kvinder, der omsider kan se på os selv og sige:

  Der Er Hun!

  Brugerbedømmelser af Utæmmet

  • Yngve L. 30. April 2022

   Fremragende bog. Der er en "rød tråd" gennem hele bogen: Hendes evne til at beskrive vejen frem til det autentiske liv, hvor ærlighed og kærlighed til én selv er afgørende for at denne proces/udvikling vil lykkes. God læselyst.

  • Tina G. 7. April 2022

   Indsigtsfuld - tankevækkende

  • Christina b. 3. April 2022

   Mange små historier som man skal forstå metaforen af. En meget god bog, men der måtte gerne være en mere rød tråd.


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.