Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hygiejne

Her finder du spændende bøger om Hygiejne. Nedenfor er et flot udvalg af over 27 bøger om emnet.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (17)
 • (13)
 • (1)
Format
 • (13)
 • (7)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (17)
 • (10)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (0)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Serie
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Tove Hvid
  116,95 - 176,95 kr.

  Kroppen fortæller om det liv, vi har levet. Kroppen fortæller om de uudnyttede muligheder, vi har, og dermed om mulighederne for at gøre livet bedre. Kroppen husker vores historie, og derfor kan man ved at lytte til dens fortællinger nå oplevelser, der fandt sted, før sproget kom til. Tove Hvid forstår sammenhængen mellem krop og psyke helt konkret. Ud fra den forståelse fortæller hun om, hvordan vi i barndommen udviklede og formede vore kroppe på forskellig vis, afhængigt af om vi blev mødt med kærlighed eller ligegyldighed, om der blev stille for store eller for små krav til os, om vi blev gjort godt for eller fortræd imod.

 • - -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer
  af Carsten Vagn-Hansen
  206,95 kr.

  Vi vil gerne blive gamle, og for at blive det er det sjældent en god ide at at opholde sig for tit i lægens venteværelse og læse alt for gamle ugeblade. Sundheds- eller sygdomsbehandlings-væsenet er gode til at reparere, men ikke til at gøre os raske eller hjælpe os med at forblive raske. Og Heldigvis er der i dag gode alternativer: Energimedicin, naturmedicin, ortomolekylær-medicin og bevidsthedsmedicin stormer ind på scenen i disse år, og selv om Sundhedsstyrelsen og dens allierede i medicinalindustrien gør, hvad de kan for at fastholde grebet om patienterne og deres penge, så har de svært ved at bevare deres monopol og især deres troværdighed. En sådan troværdighed har til gengæld Radiodoktoren og sundhedskonsulenten Carsten Vagn-Hansen. Han er både en traditionel uddannet læge med mange års praksis og endnu flere år erfaringer. Samtidig er han ukonventionel og er ikke bange for at give plads til ny viden og nye erfaringer. Ifølge Vagn-Hansen er det i meget høj grad op til det enkelte menneske at opnå en høj levealder og samtidig bevare en høj livskvalitet. Vagn-Hansen har lært af mennesker, og ikke kun af mennesker fra vores egen kultur. For nylig citerede han kloge mænd og koner fra Kaukasus. I deres tradition, hedder det, er et passende stykke arbejde for en 100 årig let lugearbejde i haven. En af de vigtigste betingelser for et langt liv er, siger lægen, er så vidt muligt at blive ved med at tage ansvaret for sig selv. Carsten Vagn-Hansen mener i høj at det er en kombination af fortidens medicin og fremtidens (energi- og bevidsthedsmedicin) sammen med vores egen livslyst der kan hæve vores levealder endda betragteligt. Bogen er let- og vellæst og fuld af gode råd til læseren!

 • - - Sådan bevarer du smukke og naturlige ansigtstræk
  af Catherine Pez
  147,95 kr.

  Catherine Pez begyndte at interesere sig for ansigtsgymnastik, fordi hun ønskede at finde et middel, der var mindre drastisk end plastikkirurgiske indgreb. Hun opdagede, at ansigtet og de enkelte ansigtstræk bliver holdt oppe og støttet af ca. 50 muskler, og at man ved at foretage nogle simple øvelser kan styrke disse muskler, gøre huden mere glat og sund og modvirke rynker på de steder, hvor de ofte viser sig først: rundt om øjnene og munden, på halsen, i panden etc. Forfatteren beskriver, hvordan øvelserne skal udføres og illustrerer dem med fotografier og tegninger. Nogle få minutters øvelser om dagen er nok til at holde plastikkirurgen væk.

 • - Den uundværlige guide til kropskunst
  af Vince Hemingson
  186,95 kr.

  En up-to-date designhåndbog med populære designs som er nemme at genskabe på huden, nye stilarter og innovative designs. Kombineret med billeder der viser, hvordan tatoveringen ser ud på huden, og en forklaring af hvert motivs betydning. Forfatteren har også lavet verdens top rangerende tatoverings hjemmeside, med over en million besøgende hver måned. Tatoveringens designhåndbog er en guide, med næsten alt hvad enhver kan ønske at vide om tatovering. Bogen kan benyttes som et opslagsværk ved kaminen eller som forrygende læsestof på stranden. Den søgendes drøm. Bogen indeholder mange billeder, masser af idéer og definitioner, og for historikerne blandt læserne findes tonsvis af baggrundsmateriale og næsten ukendte fakta. Der er bogstaveligt talt hundredvis af emner. Bogen er perfekt for dem, som tænker på at få en tatovering for første gang, men de livslange entusiaster vil også elske bogen. Faktisk bør alle tatoveringsstudier have en kopi af denne herlige referencebog om ikke andet for, at give den til enhver som stiller et af de utallige generelle spørgsmål midt under tatoveringen. Så her har du den. En fantastisk bog, som du kan føje til din tatoverings bogsamling.

 • af Anne-Marie Andersen
  168,95 kr.

  Infektionshygiejne er en betegnelse for den samlede indsats i forebyggelsen af de infektioner, man måtte kunne pådrage sig under en indlæggelse på hospital, ophold på plejehjem eller under pleje, behandling og genoptræning i sundhedssektoren i øvrigt. Denne bog med titlen Infektionshygiejne giver en bred introduktion til feltet infektionsforbyggende hygiejne og hensigten med bogen er at sikre en høj infektionshygiejnisk standard blandt nuværende og kommende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Bogen er inddelt i 24 kapitler, som hver dækker et separat område inden for infektionshygiejne, og de er alle baseret på en årelang tradition inden for infektionshygiejne og evidensbaserede anbefalinger samt love og vejledninger inden for feltet. Hvert kapitel er inddelt i en række underkapitler, som gør at læseren hurtigt kan finde det relevante afsnit. Bogen har et overskueligt layout hele vejen igennem, hvor faktabokse og illustrationer gavner forståelsen. Infektionshygiejne henvender sig til alle grupper af sundhedspersonale herunder studerende. Bogen formidler på en enkel og overskuelig måde, hvordan de sundhedssektorerhvervede infektioner kan forebygges og smittespredning undgås. En vigtig bog for alle i sundhedssektoren.

 • - Historier fra Charlottenlund Søbad
  af Pernille Stensgaard
  192,95 kr.

  Det gamle bad og havet - historier fra Charlottenlund Søbad giver et sjældent indblik i badelivet på en af Øresunds smukkeste og ældste badeanstalter, Charlottenlund Søbad. Med sine 30.000 årlige besøgende er søbadet blevet en institution i reservatet nord for København - hvor ikke mindst den stigende interesse for vinterbadning er med til at øge stedets popularitet. Det lokalhistoriske perspektiv bliver af bestsellerforfatter Pernille Stensgaard sat ind i en større kulturhistorisk sammenhæng, når hun går bagom søbadet og ikke mindst danskernes bade- og svømmevaner. Et koldt gys! Bogen indeholder 6 veloplagte kapitler, hvor journalist Pernille Stensgaard med en præcis og skarp kant tager læserne med på en kulturhistorisk rejse fra Charlottenlund Søbads grundlæggelse i 1890’erne over lukningen i 1982 og til søbadets genopbygning i 1985. Pernille Stensgaard portrætterer særligt den nye badeanstalts udvikling, der i mange år har været præget af kult, kø, optur og ventelister. Historien om badelivet folder sig ud omkring alle årstider, men særlig fokus har vinterbadningen, der har opnået stor popularitet. Det gamle bad og havet er også skrevet med et bredt kulturhistorisk penselstrøg. Badeanstalter langs kystbyerne var i starten et rystende moderne påfund, der blev bygget for at holde kvinder og mænd på afstand af hinanden, og det nye badeliv førte blandt andet spørgsmål om nøgenhed med sig. Først badede vi, senere begyndte vi også at svømme. Her fører den bredere kulturhistorie igen til Charlottenlund Søbad, hvor svømningens og livredningens historie i Danmark udfolder sig omkring idrætspioneren Holger Nielsen, der netop slog sine folder på Charlottenlund Søbad.

 • - Om accept og selvfølelse
  af Ata Ghaderi & Thomas Parling
  98,95 kr.

  Det virker som om utilfredsheden med vore kroppe bare vokser og vokser. Vi lærer, at hvis man kan gøre noget ved sit udseende, så bør man også gøre det, alt sammen for at opfylde dagens skønhedsideal. For kvinder er idealet i dag frem for alt at være slank, og det er også udseendet, som er den vigtigste komponent i at være kvindelig - eller rettere sagt, det er sådan, det fremstilles i medierne. Denne selvhjælpsbog er baseret på behandlingsformen ACT (Acceptance andCommitment Therapy), og tilbyder en ny måde at forholde sig til sin krop: Lev det liv, du vil leve nu, og lær din krop at kende på en ny måde - via oplevelser snarere end via negative tanker. Bogen indeholder øvelser og et selvhjælpsprogram i 7 trin, der først klarlægger din holdning til din krop, og dernæst hjælper dig med at tydeliggøre dine livsværdier og gøre det, der fungerer uanset kritiske tanker. øvelserne lærer dig at benytte mindfulness for at opleve livet fuldt ud. Bogen er skrevet ti dig, der føler, at utilfredshed med din krop forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

 • - Den ultimative guide til alle kvinder
   
  45,95 kr.

  FADL’s Forlag udkommer nu med den komplette sundhedsguide! I ”Din sundhed” finder du gode råd og tips til et skønnere og sundere liv. Bogen indeholder biddrag fra nogle af de bedste eksperter inden for sundhed og velvære. Blandt andre: Birgitte Nymann, Thomas Milsted, Thorbjörg Haffsteinsdottir, Joan Ørting, Louise Luxhøi og Laura Bonné – blot for at nævne nogle af bidragsyderne. Desuden har Peter Qvortrup Geisling skrevet bogens forord. Bogen kommer hele vejen rundt om de centrale områder, der er vigtige at have i fokus, når man vil opleve en øget sundhed og velvære. Her findes råd og tips indenfor: Skønhed, kost og vægt, motion, søvn, stress og sundhed på arbejdspladsen, psykisk sundhed, sex og lykke, meditation & alternativ behandling. Det er tiltænkt, at ”Din Sundhed” skal være en brugsbog, så man på en let og overskuelig måde kan ændre netop de ting i hverdagen, der gør, at man får en forbedret livskvalitet. Bogen er ikke en løftet pegefinger, men en guide med håndgribelige redskaber, som man hurtigt kan indføre i sine hverdagsrutiner. Med ”Din Sundhed” i hånden er du godt på vej til et sundere liv!

 • - En rejse fra København til Skagen
  af Mikkel Schou
  148,95 kr.

  Kvinders tatoveringer er små fortællinger i ord og billeder af journalist Mikkel Schou. Mikkel Schou rejste Danmark tyndt i sommeren 2014 og mødte de tatoverede kvinder på gaden og i sit vikararbejde som buschauffør i København.

 • - Personlig hygiejne
  af Britta Hørdam, Rikke Volmer Brandsen & Lis Horstmann Nøddeskou
  217,95 kr.

  "Kropspleje - Personlig hygiejne" er en lettilgængelig oversigt og guide til sygeplejersker og sundhedspersonale i deres behandling af borgere og patienter. Bogens primære fokus er introduktionen til de forskellige badetyper, som kan anvendes i både en hospitalsafdeling og i borgerens eget hjem.Den bærende teori er POMI-modellen, der kan bruges som værktøj til klinisk beslutningstagen, foruden fokusset på evidensbaseret sygepleje gennem forskningsresultater, artikelsøgning og journal clubs. Udover dette inddrager "Kropspleje - Personlig hygiejne" bl.a. også det historiske perspektiv ved personlig hygiejne, grundlæggende viden om hud, hår og negle samt etiske overvejelser i kropsplejen.

 • - den moderne socialhygiejnes fødsel
  af Jens Erik Kristensen & Lars-Henrik Schmidt
  321,95 kr.

 • af Verner Møller
  45,95 - 48,95 kr.

  Din krop er dit tempel, din krop er din egen, siger damebladene. Det tror appelsinhudssvingende naturister, botoxafhængige amerikanere og alle os andre fedtforskrækkede stakler på. Men lad være. For ifølge professor i idræt ved Aarhus Universitet Verner Møller tilhører kroppen samfundet. Uanset om vi vælger at stramme os op med korset eller skalpel, skamfere vores læber med tallerkener eller brække fødderne på vores døtre, er det tradition og kultur, der bestemmer, hvad vi gør ved vores krop. Din krop er måske nok et tempel. Men den er ikke din egen.

 • - Energi til hele livet
  af Søs Wollesen
  168,95 - 188,95 kr.

  Det er skønt at fylde 40 - jo, det er! Især hvis man kender opskriften på, hvordan man holder sig stærk, sund og glad og undgår den værste aldersstivhed fysisk og mentalt.Læge Søs Wollesen guider dig i denne bog sikkert igennem den alder, hvor man så småt mærker tegnene på, at +40-kroppen ikke vedligeholder sig selv. Det kan være en ny slags stivhed i kroppen, når man står op om morgenen. Et par irriterende ekstra kilo, der sidder lidt for godt fast. Et knæ, der begynder at drille. Huden, der bliver lidt tørrere. Energien, der ikke er, som den har været. Eller måske det første lille anfald af nattesved? Den gode nyhed er, at man ikke behøver finde sig i det. Du kan selv gøre en masse for, at 40´erne - og 50´erne for den sags skyld - bliver de bedste år i dit liv. Og det er aldrig for sent at gøre noget. Det gode er jo, at du kan - uden at vejen dertil er eller bliver sur. For vejen er baseret på naturlige fravalg og positive tilvalg!I Sund på halvvejen giver Søs Wollesen dig ren besked om, hvordan det står til med din krop og psyke midt i livet. Hun fortæller, hvad der sker, og hvorfor det sker - og ikke mindst - hvordan du nærmer dig målet: En rolig, afbalanceret sjæl i et sundt og stærkt legeme. Læs blandt andet, hvordan du:- får mere energi og forvalter den rigtigt - holder hormonbalancen ved lige og hjernen skarp - forebygger smerter og småskavanker - holder din krop smidig og dine knogler stærke - passer din søvn og holder badevægten i ro.Udfordring - løsning - handling. Sådan! Gør det overskueligt, gennemskueligt og håndterbart.

 • af Venice
  0,00 kr.

  Denne bog er en nail art-bibel, og den viser dig, hvordan du kan lave mere end 35 kreationer! Alle kreationer er forklaret trin for trin med både tekst og fotos for at gøre det så nemt som muligt at realisere. Venice giver dig sine gode professionelle råd og tips, så du også bliver en rigtig nail artist og ved lige præcis, hvordan du skal mestre dine kløer!

 • - Et opgør med at forebyggelse og sundhedsfremme kun er godt. Der er masser af bivirkninger, som gør os syge og giver dårligere livskvalitet.
  af Mogens Jepsen
  170,95 kr.

  Hvad nu hvis den enorme fokus på større sundhed i virkeligheden gør os syge? Det paradoks behandles i bogen ”Syg af forebyggelse”, som for første gang præsenterer et samlet billede af de mange negative sider ved, at samfundet har så massivt et fokus på sundhed. Sundhedsfremme og forebyggelse er ikke bare godt. Der er en masser bivirkninger, som normalt ikke kommer frem i lyset. Nocebo – den omvendte placebo - er et af de nye begreber, som bogen introducerer. Nocebo-effekten får mennesket til ikke bare at føle sig syg, men den forårsager også egentlige sygdomme i mennesket. I bogen viser forfatteren, at forebyggelse og sundhedsfremme på en lang række områder faktisk er med til at gøre os syge og føle os dårligere tilpas. Det gælder lige fra screeninger, over ældreplejen til fedtprocenter, arbejdspladsvurderinger, obligatoriske løftekurser, madpolitik og sundhedstjek på arbejdspladsen. Til slut diskuteres de videre perspektiver ved den stadig større fokus på sundhed. Men heldigvis giver bogen også mange bud på løsninger og nye veje i sundhedsindsatsen. Bogen er relevant for alle, der arbejder med sundhed, hvad enten det er som sundhedsfaglig personale, behandler, plejepersonale, kostvejleder, debattør, underviser eller bare almindelig interesseret i sundhed.

 • af Ole Nisbeth
  164,95 kr.

  Mange virksomheder arbejder med trivsel og sundhed; men der er ikke megen litteratur om emnet. Denne bog giver dig en bagvedliggende forståelse for sundhed og nogle konkrete værktøjer til at implementere sundhed i din virksomhed.

 • af James T. Walker
  2.032,95 - 3.067,95 kr.

  Decontamination in Hospitals and Healthcare brings an understanding of decontamination practices and the development of technologies for cleaning and control of infection to a wide audience interested in public health, including healthcare specialists, scientists, students or patients. Part one highlights the importance and history of decontamination in hospitals and healthcare before exploring the role of standards in decontamination, infection control in Europe, and future trends in the area. Part two focuses on decontamination practices in hospitals and healthcare. It considers the role of the nurse in decontamination, the issues of microbial biofilm in waterlines, control of waterborne microorganisms, and the use of gaseous decontamination technologies. Further chapters explore decontamination of prions, the use of protective clothing, no-touch automated room disinfection systems, and controlling the presence of microorganisms in hospitals. Part three discusses practices for decontamination and sterilization of surgical instruments and endoscopes. These chapters examine a range of guidance documents, including the choice framework for local policy and procedures for decontamination of surgical instruments, as well as novel technologies for cleaning and detection of contamination. Decontamination in Hospitals and Healthcare provides a reference source on decontamination for public health professionals and students concerned with healthcare. It is particularly useful for scientists in microbiology and disinfection/decontamination laboratories, healthcare workers who use disinfectants, students in microbiology, clinicians, members of the Institute of Decontamination Sciences/Central Sterilising Club, and those employed in the Central Sterile Services departments of healthcare facilities. Discusses decontamination processes in Europe Provides an in-depth understanding into decontamination in healthcare settings, specifically hospitals and dental practices Examines the decontamination of surgical equipment and endoscopes

 • af Marthe R. Gold
  583,95 kr.

  A unique, in-depth discussion of the uses and conduct of cost-effectiveness analyses (CEAs) as decision-making aids in the health and medical fields, this volume is the product of over two years of comprehensive research and deliberation by a multi-disciplinary panel of economists, ethicists, psychometricians, and clinicians. Exploring cost-effectiveness in the context of societal decision-making for resource allocation purposes, this volume proposes that analysts include a "e;reference-case"e; analysis in all CEAs designed to inform resource allocation and puts forth the most explicit set of guidelines (together with their rationale) ever defined on the conduct of CEAs. Important theoretical and practical issues encountered in measuring costs and effectiveness, evaluating outcomes, discounting, and dealing with uncertainty are examined in separate chapters. Additional chapters on framing and reporting of CEAs elucidate the purpose of the analysis and the effective communication of its findings. Cost-Effectiveness in Health and Medicine differs from the available literature in several key aspects. Most importantly, it represents a consensus on standard methods--a feature integral to a CEA, whose principal goal is to permit comparisons of the costs and health outcomes of alternative ways of improving health. The detailed level at which the discussion is offered is another major distinction of this book, since guidelines in journal literature and in CEA-related books tend to be rather general--to the extent that the analyst is left with little guidance on specific matters. The focused overview of the theoretical background underlying areas of controversy and of methodological alternatives, and, finally, the accessible writing style make this volume a top choice on the reading lists of analysts in medicine and public health who wish to improve practice and comparability of CEAs. The book will also appeal to decision-makers in government, managed care, and industry who wish to consider the uses and limitations of CEAs.

 • - New Directions for the Twenty-first Century
  af Susan G. Millstein
  563,95 kr.

  Chronic diseases and premature death can often be linked to social, environmental, and behavioral factors that are subject to modification, especially during adolescence when many habits--both good and bad--are formed. In order to effectively encourage good health-related behaviors among adolescents, health providers need an integrated understanding of the many factors involved. This volume fills that need by providing the most comprehensive, up-to-date review of the pertinent issues, including in-depth discussions on adolescent sexuality, substance abuse, the future of adolescent health promotion, and the relationship between socioeconomic status and health-related behaviors. The outstanding group of contributors represents a wide variety of disciplines and offers proven techniques and approaches that can help future adults enjoy longer, safer, more productive lives. With an emphasis on practical solutions, Promoting the Health of Adolescents will be of value to health and social scientists, health care providers, educators, and administrators who plan and implement programs for adolescent health.

 • - A History of Personal Hygiene and Purity
  af Virginia Smith
  215,95 kr.

  Why do we still have nits? What exactly are 'purity rules'? And why have baths scarcely changed in 200 years?The long history of personal hygiene and purity is a fascinating subject that reveals how closely we are linked to our deeper past. In this pioneering book, Virginia Smith covers the global history of human body-care from the Neolithic to the present, using first-hand accounts and sources. From pre-historic grooming rituals to New Age medicine, from ascetics to cosmetics, Smith looks at how different cultures have interpreted and striven for personal cleanliness and shows how, throughout history, this striving for purity has brought great social benefits as well as great tragedies. It is probably safe to say that no-one who reads this book will look at his or her body (or bathroom) in quite the same way again.

 • af Tamar Lasky
  487,95 kr.

  Epidemiology has long played a critical role in investigating outbreaks of foodborne illness and in identifying the microbial pathogens associated with such illness. Epidemiologists were the detectives who would track down the guilty culprit- the food vehicle carrying the pathogen, as well as the fateful errors that resulted in contamination or multiplication of pathogens. The first book of its kind, this volume describes the various ways epidemiologic principles are applied to meet the challenges of maintaining a safe food supply. It addresses both the prevention and control of food borne illness. Starting with a history and background of food borne illness, the book continues by describing the means of following up on an outbreak and measuring exposures. The book concludes by describing the regulatory context that shapes food safety activities at the local, national and international levels. Chapters are written by leaders in the field of public health and food safety, including experts in epidemiology, microbiology, risk assessment, economics, and environmental health and policy. This is the definitive book for students, researchers and professionals interested in how epidemiology plays a role in keeping our food safe.

 • af Vijay K. Juneja
  522,95 kr.

  Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for the inactivation of microorganisms to reduce illness and enhance food safety and quality.

 • af S. Forsythe
  958,95 kr.

  Food microbiology is a fascinating and challenging science. It is also very demanding with a constantly changing sea of guidelines, regulations and equip- ment. Public concerns over food safety issues can overemphasize certain risks and detract from the normal hygienic practice of food manufacturers. This new edition aims to update anyone concerned with the hygienic production of food on key issues of HACCP, food microbiology and the methods of microbe detection. I have taken a 'crystal ball' approach to certain topics. The use of rapid techniques such as lux gene technology and polymerase chain reaction (DNA probes) are progressing so rapidly in the research laboratory that when this book is in print the techniques may be more readily available. New methods for investigating viral gastroenteritis due to small round structured viruses (SRSV) have been developed past the 'research' stage and may become more standard in the next few years. Undoubtedly this will alter our understanding of the prevalence of viral food poisoning. I have also included issues such as new variant CJD (associated with BSE infected cattle) which at the time of writing has only caused the deaths of 20 people, but due to the uncertain incubation time could be a far more serious problem. In the UK there has been a much publicised outbreak of Escherichia coli 0157:H7 which has resulted in a government inquiry and the recommenda- tion of the generic HACCP approach. Hence this approach to HACCP imple- mentation has been included.

 • af B J McCarthy
  1.497,95 kr.

  Understanding and improving hygiene and healthcare products is essential for improving infection prevention. Continuing Woodhead Publishing's series of specialised medical textile books, Textiles for hygiene and infection control provides readers with the latest developments in healthcare materials for hygiene and infection applications.Part one offers an insight into design and production techniques for hygiene textiles. Chapters discuss nanotechnology and it's applications in hygiene textiles, knitted spacer fabrics, innovative and sustainable packaging and biodegradable hygiene products. Part two explores design and production techniques for infection control textiles. Chapters examine micro-organisms, infection and the role of textiles, the creation of barrier textiles through plasma processing and methods for ensuring fabrics survive sterilisation. Part three concludes by investigating the variety of available hygiene and infection control products. Chapters consider washable textile-based absorbent products for incontinence, coated textiles for skin infections and antimicrobial treatments of textiles for hygiene and infection control applications from an industrial perspective.Textiles for hygiene and infection control is an essential reference for manufacturers, designers, engineers and producers of hygiene and infection control products. It is also a useful tool for medical scientists, surgeons and nurses.Offers insight into design and production techniques for hygiene textilesChapters discuss a range of applications, such as the use of textiles for incontinenceAn essential reference for manufacturers, designers, engineers and producers of hygiene and infection control products

 • af Robert T. Croyle
  522,95 kr.

  As screening programs for HIV, high cholesterol, high blood pressure, genetic abnormalities and other risk factors continue to proliferate, difficult questions are continually raised concerning the psychological and behavioral effects on the participants. Although members of the public health community have debated the costs and benefits of screening programs for over three decades, these questions have become especially pertinent with the current emphasis on early disease detection and prevention. While advocates argue that risk notification provides the impetus for individuals to improve their health habits and seek early treatment, skeptics contend that risk screening can have an adverse labeling effect, leading to increased anxiety, work absenteeism, and fatalism. Now, for the first time, the widely scattered body of research on the effects of risk factor screening is comprehensively reviewed and evaluated in this volume. Here, an internationally recognized group of expert contributors summarizes and discusses current knowledge about the psychosocial consequences of risk factor testing, taking into account individual differences, gender differences, risk status, and intervention strategies. Both the public health and behavioral science viewpoints are explored through up-to-date reviews and stimulating commentary. Bridging the gap between data, theory and public health policy, this volume is essential reading for researchers, professionals and policymakers concerned with the prevention of acute and chronic disease.

 • af Vijay K. Juneja
  752,95 kr.

  Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for the inactivation of microorganisms to reduce illness and enhance food safety and quality.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.