Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hygiejne

Her finder du spændende bøger om Hygiejne. Nedenfor er et flot udvalg af over 19 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tove Hvid
  107,95 - 172,95 kr.

  Kroppen fortæller om det liv, vi har levet. Kroppen fortæller om de uudnyttede muligheder, vi har, og dermed om mulighederne for at gøre livet bedre. Kroppen husker vores historie, og derfor kan man ved at lytte til dens fortællinger nå oplevelser, der fandt sted, før sproget kom til. Tove Hvid forstår sammenhængen mellem krop og psyke helt konkret. Ud fra den forståelse fortæller hun om, hvordan vi i barndommen udviklede og formede vore kroppe på forskellig vis, afhængigt af om vi blev mødt med kærlighed eller ligegyldighed, om der blev stille for store eller for små krav til os, om vi blev gjort godt for eller fortræd imod.

 • - -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer
  af Carsten Vagn-Hansen
  101,95 kr.

  Vi vil gerne blive gamle, og for at blive det er det sjældent en god ide at at opholde sig for tit i lægens venteværelse og læse alt for gamle ugeblade. Sundheds- eller sygdomsbehandlings-væsenet er gode til at reparere, men ikke til at gøre os raske eller hjælpe os med at forblive raske. Og Heldigvis er der i dag gode alternativer: Energimedicin, naturmedicin, ortomolekylær-medicin og bevidsthedsmedicin stormer ind på scenen i disse år, og selv om Sundhedsstyrelsen og dens allierede i medicinalindustrien gør, hvad de kan for at fastholde grebet om patienterne og deres penge, så har de svært ved at bevare deres monopol og især deres troværdighed. En sådan troværdighed har til gengæld Radiodoktoren og sundhedskonsulenten Carsten Vagn-Hansen. Han er både en traditionel uddannet læge med mange års praksis og endnu flere år erfaringer. Samtidig er han ukonventionel og er ikke bange for at give plads til ny viden og nye erfaringer. Ifølge Vagn-Hansen er det i meget høj grad op til det enkelte menneske at opnå en høj levealder og samtidig bevare en høj livskvalitet. Vagn-Hansen har lært af mennesker, og ikke kun af mennesker fra vores egen kultur. For nylig citerede han kloge mænd og koner fra Kaukasus. I deres tradition, hedder det, er et passende stykke arbejde for en 100 årig let lugearbejde i haven. En af de vigtigste betingelser for et langt liv er, siger lægen, er så vidt muligt at blive ved med at tage ansvaret for sig selv. Carsten Vagn-Hansen mener i høj at det er en kombination af fortidens medicin og fremtidens (energi- og bevidsthedsmedicin) sammen med vores egen livslyst der kan hæve vores levealder endda betragteligt. Bogen er let- og vellæst og fuld af gode råd til læseren!

 • - Den uundværlige guide til kropskunst
  af Vince Hemingson
  185,95 kr.

  En up-to-date designhåndbog med populære designs som er nemme at genskabe på huden, nye stilarter og innovative designs. Kombineret med billeder der viser, hvordan tatoveringen ser ud på huden, og en forklaring af hvert motivs betydning. Forfatteren har også lavet verdens top rangerende tatoverings hjemmeside, med over en million besøgende hver måned. Tatoveringens designhåndbog er en guide, med næsten alt hvad enhver kan ønske at vide om tatovering. Bogen kan benyttes som et opslagsværk ved kaminen eller som forrygende læsestof på stranden. Den søgendes drøm. Bogen indeholder mange billeder, masser af idéer og definitioner, og for historikerne blandt læserne findes tonsvis af baggrundsmateriale og næsten ukendte fakta. Der er bogstaveligt talt hundredvis af emner. Bogen er perfekt for dem, som tænker på at få en tatovering for første gang, men de livslange entusiaster vil også elske bogen. Faktisk bør alle tatoveringsstudier have en kopi af denne herlige referencebog om ikke andet for, at give den til enhver som stiller et af de utallige generelle spørgsmål midt under tatoveringen. Så her har du den. En fantastisk bog, som du kan føje til din tatoverings bogsamling.

 • - - Sådan bevarer du smukke og naturlige ansigtstræk
  af Catherine Pez
  147,95 kr.

  Catherine Pez begyndte at interesere sig for ansigtsgymnastik, fordi hun ønskede at finde et middel, der var mindre drastisk end plastikkirurgiske indgreb. Hun opdagede, at ansigtet og de enkelte ansigtstræk bliver holdt oppe og støttet af ca. 50 muskler, og at man ved at foretage nogle simple øvelser kan styrke disse muskler, gøre huden mere glat og sund og modvirke rynker på de steder, hvor de ofte viser sig først: rundt om øjnene og munden, på halsen, i panden etc. Forfatteren beskriver, hvordan øvelserne skal udføres og illustrerer dem med fotografier og tegninger. Nogle få minutters øvelser om dagen er nok til at holde plastikkirurgen væk.

 • - Historier fra Charlottenlund Søbad
  af Pernille Stensgaard
  198,94 kr.

  Det gamle bad og havet - historier fra Charlottenlund Søbad giver et sjældent indblik i badelivet på en af Øresunds smukkeste og ældste badeanstalter, Charlottenlund Søbad. Med sine 30.000 årlige besøgende er søbadet blevet en institution i reservatet nord for København - hvor ikke mindst den stigende interesse for vinterbadning er med til at øge stedets popularitet. Det lokalhistoriske perspektiv bliver af bestsellerforfatter Pernille Stensgaard sat ind i en større kulturhistorisk sammenhæng, når hun går bagom søbadet og ikke mindst danskernes bade- og svømmevaner. Et koldt gys! Bogen indeholder 6 veloplagte kapitler, hvor journalist Pernille Stensgaard med en præcis og skarp kant tager læserne med på en kulturhistorisk rejse fra Charlottenlund Søbads grundlæggelse i 1890’erne over lukningen i 1982 og til søbadets genopbygning i 1985. Pernille Stensgaard portrætterer særligt den nye badeanstalts udvikling, der i mange år har været præget af kult, kø, optur og ventelister. Historien om badelivet folder sig ud omkring alle årstider, men særlig fokus har vinterbadningen, der har opnået stor popularitet. Det gamle bad og havet er også skrevet med et bredt kulturhistorisk penselstrøg. Badeanstalter langs kystbyerne var i starten et rystende moderne påfund, der blev bygget for at holde kvinder og mænd på afstand af hinanden, og det nye badeliv førte blandt andet spørgsmål om nøgenhed med sig. Først badede vi, senere begyndte vi også at svømme. Her fører den bredere kulturhistorie igen til Charlottenlund Søbad, hvor svømningens og livredningens historie i Danmark udfolder sig omkring idrætspioneren Holger Nielsen, der netop slog sine folder på Charlottenlund Søbad.

 • af Anne-Marie Andersen
  177,95 kr.

  Infektionshygiejne er en betegnelse for den samlede indsats i forebyggelsen af de infektioner, man måtte kunne pådrage sig under en indlæggelse på hospital, ophold på plejehjem eller under pleje, behandling og genoptræning i sundhedssektoren i øvrigt. Denne bog med titlen Infektionshygiejne giver en bred introduktion til feltet infektionsforbyggende hygiejne og hensigten med bogen er at sikre en høj infektionshygiejnisk standard blandt nuværende og kommende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Bogen er inddelt i 24 kapitler, som hver dækker et separat område inden for infektionshygiejne, og de er alle baseret på en årelang tradition inden for infektionshygiejne og evidensbaserede anbefalinger samt love og vejledninger inden for feltet. Hvert kapitel er inddelt i en række underkapitler, som gør at læseren hurtigt kan finde det relevante afsnit. Bogen har et overskueligt layout hele vejen igennem, hvor faktabokse og illustrationer gavner forståelsen. Infektionshygiejne henvender sig til alle grupper af sundhedspersonale herunder studerende. Bogen formidler på en enkel og overskuelig måde, hvordan de sundhedssektorerhvervede infektioner kan forebygges og smittespredning undgås. En vigtig bog for alle i sundhedssektoren.

 • - En rejse fra København til Skagen
  af Mikkel Schou
  152,95 kr.

  Kvinders tatoveringer er små fortællinger i ord og billeder af journalist Mikkel Schou.Mikkel Schou rejste Danmark tyndt i sommeren 2014 og mødte de tatoverede kvinder på gaden og i sit vikararbejde som buschauffør i København.

 • af Jessica F. Turner
  171,95 kr.

  A healthy smile is the foundation of natural beauty. This book will guide you through the often-misunderstood realm of natural dental care. Not only will you find easy yet efficient recipes and procedures, but you'll also get in-depth information about the advantages of each natural ingredient. Jessica F. Turner describes her own path to discovering more effective, natural dental care after becoming disillusioned with the complexity and negative effects of conventional treatments. Her knowledge and enthusiasm will motivate and inspire you to say no to chemicals and fillers. Immerse yourself in a world where nature is your most powerful ally in achieving a beautiful smile. Anyone who believes in the harmonious marriage of nature, health, and beauty should read this book.

 • - En rengøringsguide
  af Lotte Nøhr
  157,95 kr.

  Kampen mod Nullermændene – en rengøringsguide er en kort og gennemillustreret rengøringsguide skrevet og illustreret af Lotte Nøhr. Den er en hjælp til dig, der lige er flyttet hjemmefra, eller til dig, der måske ikke lige kom så godt fra start med at holde dit hjem.Åh nej, skal man nu også lære at gøre rent? Ja, det skal man faktisk, for det er jo ikke en medfødt evne. Og hvad går det egentlig ud på? Det har bogens forfatter overvejet grundigt, og nu foreligger resultatet i en overskuelig, hyggelig og lettilgængelig form. Alle kan være med.Efter at Corona er blevet en del af vores liv, er der kommet mere fokus på hygiejne og et helt reelt behov for at viderebringe elementær viden om, hvordan man gør rent. Kampen mod Nullermændene – en rengøringsguide retter sig mod målgruppen 17-25 år, men som sagt: alle kan have brug for en ny start.

 • af Diana Kessler
  217,95 kr.

  Gesund beginnt im Mund - eine bekannte Volksweisheit. Dieses spannende Buch nimmt Sie mit auf eine Reise durch die faszinierende Welt unserer Mundhöhle und führt Sie in weiter entfernte Regionen Ihres Körpers, die damit im Zusammenhang stehen. Durch das Wissen um die Strukturen und die Vorgänge in unserem Mund können wir nämlich nicht nur die Angst vor dem Zahnarzt oder der Zahnärztin besiegen, sondern auch unsere allgemeine Gesundheit verbessern. Schauen Sie unser Interview mit der Autorin hier: https://youtu.be/ilu6GpQ1-Zo

 • af Farrell Frugé
  162,95 kr.

  Improve Your Smile, Improve Your Life Visiting the dentist has historically been a chore, a dreaded task, a necessary nuisance. Sometimes dental horror stories are even traded like baseball cards--but it doesn't have to be that way. Your dental health is vital to not only your personal wellness, but your overall well-being. For something so important, your experience should be one you look forward to and anticipate. You deserve a dental practice that exists in a category apart from all the rest--a "category of one." Dr. Frugé has created a patient-centric approach to dental care that puts you first, always. In Making You Smile: The Impact of Oral Health on Your Quality of Life, you'll discover what sets Frugé Family Dentistry apart and how they have created a unique environment focused on a comfortable, relaxed experience. You will also learn how to best care for your smile at every stage of your life, using it as leverage to: - IMPROVE YOUR OVERALL HEALTH - INCREASE YOUR SELF-CONFIDENCE - REDUCE YOUR RISK OF DISEASE - UNLOCK YOUR FULL POTENTIAL

 • af Anonymous
  228,95 kr.

  Examination Thesis from the year 2020 in the subject Health - Miscellaneous, , language: English, abstract: The objective of this study is to assess the knowledge and practice of menstrual hygiene among high school girls at Oforikrom, Kumasi. The issue of menstrual hygiene is inadequately acknowledged and has not received proper attention. Use of sanitary pads and washing the genital area are essential practices to keep the menstrual hygiene. Unhygienic menstrual practices can affect the health of the girls and there is an increased vulnerability to reproductive tract infections and pelvic inflammatory diseases and other complications. A school based cross-sectional study design was employed in the study. A multi stage sampling technique was used to select 200 female junior high school students. Data collection was carried out from the students in their schools and homes using a pre- tested structured questionnaire. The data were entered into a computer using Excel and then exported to SPSS for Windows version 22 for analysis. Bivariate and multivariate logistic regression analysis was done at 95 % confidence interval.

 • - Personlig hygiejne
  af Britta Hørdam, Rikke Volmer Brandsen & Lis Horstmann Nøddeskou
  227,95 kr.

  "Kropspleje - Personlig hygiejne" er en lettilgængelig oversigt og guide til sygeplejersker og sundhedspersonale i deres behandling af borgere og patienter. Bogens primære fokus er introduktionen til de forskellige badetyper, som kan anvendes i både en hospitalsafdeling og i borgerens eget hjem.Den bærende teori er POMI-modellen, der kan bruges som værktøj til klinisk beslutningstagen, foruden fokusset på evidensbaseret sygepleje gennem forskningsresultater, artikelsøgning og journal clubs. Udover dette inddrager "Kropspleje - Personlig hygiejne" bl.a. også det historiske perspektiv ved personlig hygiejne, grundlæggende viden om hud, hår og negle samt etiske overvejelser i kropsplejen.

 • - den moderne socialhygiejnes fødsel
  af Jens Erik Kristensen & Lars-Henrik Schmidt
  347,95 kr.

 • af Verner Møller
  43,95 - 57,95 kr.

  Din krop er dit tempel, din krop er din egen, siger damebladene. Det tror appelsinhudssvingende naturister, botoxafhængige amerikanere og alle os andre fedtforskrækkede stakler på. Men lad være. For ifølge professor i idræt ved Aarhus Universitet Verner Møller tilhører kroppen samfundet. Uanset om vi vælger at stramme os op med korset eller skalpel, skamfere vores læber med tallerkener eller brække fødderne på vores døtre, er det tradition og kultur, der bestemmer, hvad vi gør ved vores krop. Din krop er måske nok et tempel. Men den er ikke din egen.

 • - Et opgør med at forebyggelse og sundhedsfremme kun er godt. Der er masser af bivirkninger, som gør os syge og giver dårligere livskvalitet.
  af Mogens Jepsen
  177,95 kr.

  Hvad nu hvis den enorme fokus på større sundhed i virkeligheden gør os syge? Det paradoks behandles i bogen ”Syg af forebyggelse”, som for første gang præsenterer et samlet billede af de mange negative sider ved, at samfundet har så massivt et fokus på sundhed. Sundhedsfremme og forebyggelse er ikke bare godt. Der er en masser bivirkninger, som normalt ikke kommer frem i lyset. Nocebo – den omvendte placebo - er et af de nye begreber, som bogen introducerer. Nocebo-effekten får mennesket til ikke bare at føle sig syg, men den forårsager også egentlige sygdomme i mennesket. I bogen viser forfatteren, at forebyggelse og sundhedsfremme på en lang række områder faktisk er med til at gøre os syge og føle os dårligere tilpas. Det gælder lige fra screeninger, over ældreplejen til fedtprocenter, arbejdspladsvurderinger, obligatoriske løftekurser, madpolitik og sundhedstjek på arbejdspladsen. Til slut diskuteres de videre perspektiver ved den stadig større fokus på sundhed. Men heldigvis giver bogen også mange bud på løsninger og nye veje i sundhedsindsatsen. Bogen er relevant for alle, der arbejder med sundhed, hvad enten det er som sundhedsfaglig personale, behandler, plejepersonale, kostvejleder, debattør, underviser eller bare almindelig interesseret i sundhed.

 • af Ole Nisbeth
  164,95 kr.

  Mange virksomheder arbejder med trivsel og sundhed; men der er ikke megen litteratur om emnet. Denne bog giver dig en bagvedliggende forståelse for sundhed og nogle konkrete værktøjer til at implementere sundhed i din virksomhed.

 • - lægens 365 råd til et bedre liv hver dag, hele året
  af Charlotte Bech
  292,95 kr.

  Det er i dagligdagen, du skal tænke på dit helbred. Gennem sunde vaner i hverdagen kan du bevare dit gode helbred, din ungdommelighed og livskraft, og samtidig få mere energi og overskud. Sunde vaner koster ikke noget og er den enkleste og mest effektive måde at undgå bivirkninger fra dyr medicin og tidkrævende behandlinger på.Forfatteren Charlotte Bech har suppleret sin lægeuddannelse med ekspertise i holistisk behandling, vedisk medicin og ayurveda, bevidsthedsudvikling samt Transcendental Meditation. I sin lægepraksis søger Charlotte Bech at afdække den grundlæggende årsag til sygdomme og ubalancer hos sine patienter. Godt og sundt året rundt giver korte og konkrete råd til din dagligdag. Om kost, motion, vitaminer og mineraler, kosttilskud, detox, computerarbejde, hudpleje, stresshåndtering, ro og fordybelse med mere. Og du får at vide, hvordan du tackler ubalancer som f.eks. overvægt, forkølelse og influenza.Bogen er en guldgrube af tips og anvisninger til at få et sundere liv – både for krop og psyke.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.