Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Menneskets vækst og udvikling

Her finder du spændende bøger om Menneskets vækst og udvikling. Nedenfor er et flot udvalg af over 45 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Ny opdateret 2023 udgave
  af Dale Carnegie
  287,95 kr.

  Ny Opdateret 2023 udgave Hvis du vil lære mere om, hvordan man lynhurtigt indgår venskaber og skaber personlige forhold, selv under de mest usandsynlige omstændigheder, bør du læse denne fantastiske bog af Dale Carnegie.Inden Dale Carnegie begyndte at skrive bøger, havde han opnået stor anerkendelse indenfor ledelses- og kommunikationskurser på en række af USA’s og Europas førende Universiteter. Vind venner, indflydelse og fremgang er skrevet med baggrund i erfaringer herfra og som en praktisk guide, der giver dig inspiration og viden til at hvordan du kan tænke og agere for at opnå succes i arbejds- og privatliv. Dale Carnegie var gennem hele forfatterskabet optaget af temaerne selvværd, assertion og kommunikation og han er bl.a. blevet kaldt ”venskabskunstens ypperstepræst” og ”selvhjælpsgenrens fadder”. Vind venner, indflydelse og fremgang har siden den udkom, revolutioneret måden at tænke, og leve livet på. Bogen er bl.a. i solgt over 30 millioner eksemplarer over hele verden. I 2011 lå den som nr.19 på TIME Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige bøger nogensinde skrevet. Bogens redskaber er struktureret omkring emnerne: • Få venner i en fart • Vind popularitet • Overbevis andre om dine synspunkter • Få nye klienter og kunder • Bliv en bedre taler • Smit andre med entusiasmeVind Venner, indflydelse og fremgang er samtidig en morsom læsning, der med konkrete eksempler, øvelser og historier, giver dig en viden om, hvorfor meget er mislykkedes, og gør dig klogere på, hvordan livet kan leves. Dale Carnegie har også skrevet ”Lev livet uden bekymringer” og ”Kunsten at blive en effektiv taler”, som alle er udgivet på dansk af Paludans forlag.

 • af Lone Spliid & Mette Vainer Wegloop
  130,95 kr.

  Bestselleren Leg med din baby indeholder idéer til lege og aktiviteter, som kan leges sammen med det lille barn under 1 år. Barnets fysisk og motorik er grundlaget for hele dets tidligere udvikling og har stor betydning for både de sociale, psykiske og intellektuelle færdigheder. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor meget vi tumler med vores børn – og hvordan. Ideen med denne bog er at inspirere forældre på en sjov og håndgribelig måde, så leg og bevægelse bliver en naturlig del af hverdagen med et lille barn i huset. Med bogen i hånden er det både nemt og overkommeligt at kaste sig ud i nye og lidt anderledes lege og aktiviteter med sit barn.

 • - En bog om menneskehjernen
  af Peter Lund Madsen
  43,94 - 268,94 kr.

  Peter Lund Madsens ”Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen” er en unik bog. Peter Lund Madsen er en af Danmarks bedste hjerneforskere, men han er også en blændende formidler med sans for gode, interessante og overraskende historier.Hjerneforskning er måske ikke lige hvermandskost, og derfor har forfatteren foretaget et genialt træk. Han har lavet en rammehistorie, der netop er med til at formidle det svære stof, en rammehistorie, der er så spændende, at den driver læseren videre.   Det er historien om Dr. Zukaroff, der opsøger Peter Lund Madsen og hjælper ham til at få skrevet den bog, der nu udkommer – og samtidig får vi fortalt Dr. Zukaroffs fantastiske skæbne.   Men selve bogens kerne er selvfølgelig en gennemgang af, hvordan menneskehjernen fungerer. Vi historier og eksempler forklares først dyrehjernen og siden menneskehjernen. Hvad er det, der gør mennesker så unikke, hvad er det vores hjerne kan, som ingen anden hjerne kan?   Bogen er velskrevet og rent sprogligt let læst. Men det er jo store emner Peter Lund Madsen har oppe at vende, så om den er lige så let at forstå, ja det er op til den enkelte læser, det enkelte individ.   Lydbogen er indlæst af Dan Schlosser

 • - En bog om menneskehjernen
  af Peter Lund Madsen
  118,95 - 297,95 kr.

  Ny opdateret udgave. ”Dr. Zukaroffs testamente” er Peter Lund Madsens bud på en bog om menneskehjernen. Det er fortællingen om den stedse mere avancerede hjernes triumftog gennem naturhistorien. Fra den primitive hydra til den omstillingsparate menneskehjerne. En sammenhængende beskrivelse af det, som gør os til mennesker. Hvor kommer følelserne fra, og hvad skal vi med dem? Tjener vore drømme et formål? Hvad er formålet med at have en bevidsthed? Fødes vi med viljen til at gøre det gode? Hvorfor er hjernens belønningscenter den største fare, der truer menneskeheden i dag? Disse spørgsmål, og flere til, søges besvaret. Bogen giver en grundlæggende introduktion til den moderne hjerneforskning. Når man har læst denne bog, så ved man det meste af det, man som privatperson bør vide om menneskehjernen. Ved man det, så er der pludselig rigtig mange ting, der falder på plads, man bliver stolt af at være menneske. Bogen er lige ud ad landevejen og umiddelbart ret nem at forstå. Der er lagt et stort arbejde i at gøre det komplicerede klart og lettilgængeligt. Men man skal ikke lade sig narre. Der står en hel del mellem linjerne. Først når man har læst og forstået denne bog, ved man, hvem dr. Zukaroff er, og hvorfor bogen tjener som hans testamente. Rigt illustreret med fotos, forklarende tegninger samt kurver og figurer.

 • af Anni Kirk & Maria Beadle
  247,95 kr.

  Vil du gerne have et barn, der strutter af selvværd? Som er i god kontakt med sin krop og sine sanser, og som er glad og nysgerrig på livet? Selvfølgelig vil du det. Nu kommer bogen, der fortæller, hvad du opnår dette.Sandheden er nemlig, at flere små nemmensker har problemer med synet, selvværdet, motorikken og indlæringen - men at det aldrig er for sent at rette op på det, hvis du ved, hvad du skal kigge efter og får redskaberne til at stimulere på den rigtige måde.I Superbarn får du masser af inspiration til at stimulere dit barn - uanset om det er tre måneder og skal lære at ligge på maven, tre år og måske er lidt af en klodsmajor, eller en syv-årig, der bliver træt i hovedet og har svært ved at knække læse-koden.Forfatterne Maria Beadle og Anni Kirk, som er henholdsvis optometrist og folkeskolelærer, har hjulpet tusindvis af børn med de banebrydende metoder, der beskrives i bogen her. Bogens første del giver anvisninger på god hverdagsstimulering fra 0-12 år. Anden del gennemgår begreber som hjernens modning, syn og samsyn, reflekser og sanser - det hele hænger nemlig sammen. Bliv klogere på dit barns udvikling, og hjælp det godt på vej i verden.

 • - Håndbog for pårørende
  af Merete Rømer Engel & Birgitte Rask Sønderborg
  198,95 kr.

  Denne bog ruster dig til at støtte dine gamle forældre – uden at du selv får stress.Det sker på et tidspunkt for os alle. De mennesker, vi holder af, bliver ældre og får brug for hjælp og omsorg i hverdagen. Denne bog er en håndsrækning til dig i din nye rolle som pårørende.Alderdom og sygdom kan synes skræmmende, men som søn/datter kan du gøre en forskel ved ikke at distancere dig, men turde forholde dig til realiteterne. Det gælder både, hvis din gamle far ikke tager sin medicin, hvis din mor begynder at isolere sig, og når de mere eksistentielle spørgsmål omkring døden trænger sig på. Den særlige nærhed, der kan opstå i situationer, hvor I virkelig har brug for hinanden, kan være berigende og tilføre jeres forhold en ekstra dimension.Når de ældre bliver gamle hjælper dig til at løse en række praktiske udfordringer, som f.eks. kontakten til hjemmepleje og hospital, og hvordan du som pårørende bliver en konstruktiv samarbejdspartner i forhold til de professionelle aktører. Der opstår desværre ikke så sjældent gnidninger, fordi de professionelle og du som privatperson ser de ældres behov i forskelligt lys.Denne bog fører dig sikkert igennem det hele. Den giver også en grundig indføring i alle de relevante områder, du som pårørende i en travl hverdag kan have vanskeligt ved at overskue. Det gælder bl.a. aldringens generelle udfordringer, kommunens visitation, spørgsmål omkring fuldmagt og værgemål, demensudredning og informationer om ældreboliger og plejecentre.Den henvender sig primært til børn eller svigerbørn af de ældre, men kan også bruges af ægtefæller, partnere eller venner samt af hjemmehjælpere, plejehjemsansatte og andre professionelle."Kravene til pårørende vil uden tvivl vokse i de kommende år. Denne bog giver værdifuld viden og konkrete redskaber til at håndtere dem på en konstruktiv og positiv måde,” skriver Beth Lilja, direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed i bogens forord.

 • - Hvordan vi genopbygger indbyrdes relationer og revolutionerer velfærdsstaten
  af Hilary Cottam
  317,95 - 353,94 kr.

  Velfærdsstaten var revolutionerende: Den løftede tusinder ud af fattigdom, gav anstændige hjem, god uddannelse og sikkerhed. Men i dag er den blevet til et omfattende og dyrt system til administrering af behov og risici. Velfærdsstaten er et industrielt system og dens institutioner og serviceydelser afspejler den æra, den blev udformet i. I dag står vi over for nye udfordringer. Global opvarmning, massemigration, demografiske forandringer, kroniske sygdomsepidemier, bekymringer for sikkerheden og voksende ulighed er problemer, som hører vor tid til, og de eksisterende systemer kan ikke håndtere og da slet ikke løse dem. Vores ressourcer er ændret. Denne bog handler om at gennemføre en radikal overgang, der opgiver det 20. århundredes besættelse af styring og administration og af at lappe folk sammen igen, når det er gået galt. I stedet skal fokus rettes mod at støtte den enkelte, familierne og lokalsamfundene i at udvikle deres egne kapabiliteter: lære, arbejde, leve sundt og tage kontakt med hinanden. Moderne velfærd er til for at kultivere sådanne kapabilitet, frem for at administrere menneskelig afhængighed. Bogen giver konkrete bud på, hvordan vi kan genforstå og re-designe velfærdsstaten til dette århundrede, ved at beskrive fem 'eksperimenter', der viser os et nyt design af familieliv, opvækst, arbejdsliv, sundhed og alderdom. Kernen i denne måde at arbejde på er menneskelige forbindelser. Radikal hjælp beskriver principperne bag tilgangen, designprocessen, som gør arbejdet muligt og udfordringerne ved overgangen. Det drejer sig om konkrete nye måder at organisere os på, der allerede har udviklet sig over hele Storbritannien. Radikal hjælp skaber en ny vision og en radikalt anderledes tilgang, der igen kan tage vare på os fra vugge til grav.

 • af T.W. Sadler
  533,95 kr.

  Bogen er en oversættelse af den nyeste udgave af den klassiske Langman’s Medical Embryology. Bogen koncentrerer sig om de vigtigste og mest relevante kliniske aspekter af embryologien. Målet er at bibringe læseren en forståelse for principperne i fosterets udvikling, som kan anvendes i diagnose, behandling og forebyggelse af medfødte misdannelser. Bogen er forsynet med et enestående billedmateriale, og er fuldstændig opdateret mht. den nyeste viden om genetiske og miljømæssige faktorers betydning for udviklingen af misdannelser hos fosteret. Bogen er pensum i faget embryologi for de medicinstuderende ved alle tre universiteter samt for de veterinærstuderende. Denne 3. udgave indeholder en opdateret tekst samt forbedrede illustrationer. Ændringer i forhold til tidligere danske udgiver og oversættelser af de nye afsnit er lavet af professor Jørgen Tranum-Jensen, Panuminstituttet.

 • af Dr Louise Newson
  185,95 kr.

  The Sunday Times bestseller, 'The Definitive Guide to the Perimenopause and Menopause' by Dr Louise Newson is a comprehensive guide on the journey of women's health. Published in 2023 by Hodder & Stoughton, this book is a must-read for anyone seeking to understand the intricacies of these significant phases of a woman's life. Dr Newson, a renowned expert in the field, brilliantly navigates the reader through the myriad of changes and challenges that occur during perimenopause and menopause. This book is not just informative but empowering, enabling women to take control of their health and wellbeing. With its up-to-date research and practical advice, it has quickly become an essential resource in women's health literature. Published by Hodder & Stoughton, this book is a testament to their commitment to publishing works that inform, educate, and empower their readers.

 • - Transform any organization, our society, and your destiny
  af Carol Sanford
  147,95 - 245,95 kr.

  Award-winning author, expert speaker and executive coach, Carol Sanford, borrows the concept of regeneration from biology and uniquely applies it personal growth to reveal a new way to produce and inspire change in the world.

 • - Livets lyksaligheder efter de 50
  af René Foli
  157,95 - 176,95 kr.

  Livet som midaldrende mand er bestemt ikke for sarte sjæle. Udfordringer som nattepisseri, iskiassmerter, sportsskader, briller med glidende overgang og begyndende rejsningsproblemer kræver så absolut sin mand.Det må Elvis og hans tre trofaste venner, Kesse, Krølle og Bo, sande på deres rejse ind i de voksnes rækker. Heldigvis har Elvis Conny ved sin side. Med sin skarpe tunge og præcise udmeldinger er hun, som Elvis udtrykker det, den fjerde statsmagt, men også en klippefast støtte. I en tid, hvor skilsmisser er en helt naturlig løsning på forbigående kriser i forholdet, kommer vi tæt på et ægteskab, der stadig emmer af kærlighed, om end tonen til tider er kontant.En sølvrævs bekendelser er en humoristisk fortælling om kunsten at blive en midaldrende mand med værdighed, men også om at finde ro i nogle af livets store erkendelser som fx en indædt afsky for rucola, uvilje mod yoga og forundring over kvinders overdrevne brug af emojis. En bog skrevet af en mand om mænd, men i høj grad også om forholdet mellem mænd og kvinder. Forfatter René Foli, som selv er i 50’erne, tegner et kærligt billede af Elvis, som man ikke kan undgå at holde af.Om forfatterRené Foli har gennem de sidste 25 år været topleder i uddannelsesverdenen. I en hverdag bestående af strategi, budgetter, personaleledelse og kvalitetssikring, har den personlige kunstneriske nysgerrighed og skabertrang været gemt langt væk. Men med udgivelsen af denne bog springer René Foli ud af ledelsesskabet og ind i bøgernes verden.E-bogen er lavet i fixed format

 • - Om overgangsalderens udfordringer og muligheder
  af Susanne Løfgren
  211,95 kr.

  Bogen er fyldt med erfaringer i naturlig behandling af kvinder 40+. Der er nævnt vel stort set alle de problemer og udfordringer, kvinder kan møde i overgangsalderen og tiden derefter. Vægten ligger på behandling af de psykiske gener i overgangsalderen med bla. Bachs Blomsterremedier. Hedeture, hovedpine, ledsmerter, manglende sexlyst, træthed og meget andet.Et afsnit om hormoner og kost, skrevet af Mia Damhus, CET.Bogen beskriver Traditionel Kinesisk Medicins syn på overgangsalderen, hvilket er brugbart, når man vil finde en sund løsning på bl.a. hedeture.Specielt for denne bog er, at den anviser mulige løsninger på overgangsalderens psykiske ubalancer: Angst, manglende selvværd, forvirring, identitetskrise, sorg over kroppens forfald, usikkerhed, sårbarhed, hysteriske anfald, de nye roller o.a. Et afsnit om brug af Bachs Blomsterremedier til overgangsalderens gener.Et aldrig før skrevet materiale om Kvindetyper ift. Dr. Bachs typeremedier.Bogen hviler på et holistisk syn på sundhed, og du kan finde inspiration til personlig og spirituel udvikling.Overgangsalderen er en overgang til nye muligheder Forfatteren har 30 års erfaring dels som Bachterapeut dels som underviser og koordinator for Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien. Er desuden sygeplejerske og zoneterapeut og leder Casu (Center for Alternative Sundhedsuddannelser), der uddanner zoneterapeuter og Bachterapeuter.

 • - en indføring
  af Redigeret af: Margareth Bondevik & Harald A. Nygaard
  337,95 kr.

  -

 • af Benjy Kusi
  147,95 - 187,95 kr.

 • af Karl Koenig
  147,95 kr.

 • af Dr Morgan Elyse Levine
  127,95 - 167,95 kr.

 • af Alanis Cooper
  112,95 - 145,95 kr.

 • af Museum der Kulturen Basel
  457,95 kr.

  Life in its many forms is intertwined in manifold ways. Making the coexistence of different beings and worlds tangible through an exploration of objects, stories and works of art, this book shows that in many regions of the earth, our co-world is experienced as an animated being. Mountains and rivers are not just resources or backdrops to human endeavors, but powerful sources of life; plants and animals are not just food, but companions; ancestors and spirits influence everyday life. Understood in this way, local perspectives and alternative forms of social coexistence provide pathways to shared futures. A great variety of international authors tell stories of interwoven lives that invite us empathically and informed to rethink our relationships with the world.

 • af Maureen N. McLane
  107,95 kr.

  'McLane is a Romantic poet out of time' Ange Mlinko'Passionate, erudite, sensuous . . . McLane probes the minutest currents of human feeling' Sarah Howe'My favourite living poet . . . [her work] bristles with life, feeling, argument' Parul SeghalThe witty, searching new collection by National Book Award finalist Maureen N. McLane, musing on the sea, ageing, love and the climate crisisIn her first book of poems since What I'm Looking For: Selected Poems 2005-2017, Maureen N. McLane offers a bravura collection of perceptive poetic meditations. What You Want is a book of landscapes, mindscapes, and shifting moods. Here are poems filled with gulls and harbours, blinking red lights and empty lobster traps, beach roses and rumoured sharks, eels and crows, wind turbines and superhighways. Sensitive, lyrical, alert to seasons and pressures on our shared life, McLane registers and gives form to an ambient unease. From Sappho to Constable, from constellations to microplastics, What You Want is a collection as alive to the cosmos as it is to our moment. This is McLane's cloudy-sky book: a voyage through lambent autumns and shining winters, in which an eye looks out on what it longs for, what it loves, and asks: will it survive the coming heat?

 • af Norbert Welsch
  199,95 kr.

 • af Miles Richardson
  232,95 kr.

  This book tells the story of how our relationship with nature got broken, why it matters and how to fix it. There is growing recognition that the root cause of wildlife loss and the warming climate is people's disconnection from nature, yet solutions focus on technical fixes. Reconnection considers the problems scientifically.

 •  
  1.466,95 kr.

  This book brings together global perspectives on the MIPAA and focusses on and assesses the success and failures of governments to implement its recommendations.

 •  
  426,95 kr.

  This book brings together global perspectives on the MIPAA and focusses on and assesses the success and failures of governments to implement its recommendations.

 • af Berit Lewis
  167,95 kr.

 • af Jason Prall
  145,95 kr.

 • af Gary Kenyon
  182,95 kr.

  Through the lenses of three time-honored metaphors for thinking about life - life as story, life as journey, and life as adventure - William Randall and Gary Kenyon see wisdom not as an unattainable ideal nor as the sole province of experts or educators, geniuses, therapists, or saints. Rather, the see it as potentially within reach of everyone, not as a commodity but as a quality of life; as a matter of being, not of having. Insofar as everyone of us is on a journey and has (or is) a story, everyone of us has access to a type of wisdom that can be called "ordinary wisdom", and that it behooves us to explore and express. Besides being of great relevance to thoughtful older adults themselves, seeking to age as positively and wisely as they can, this book will be of particular interest to theorists, researchers, and students of the process of aging, working in a variety of disciplines and fields, including gerontology and psychology, psychotherapy and theology, philosophy and education.

 • af Ted Fishman
  165,95 kr.

  A fascinating report on the astounding economic and political ramifications we face as the majority of the world’s population grows old—chosen by the National Chamber Foundation of the US Chamber of Commerce as one of the top ten books every business and government leader should read. The New York Times bestselling author of China, Inc. reports on the astounding economic and political ramifications of our aging world.  The world’s population is rapidly aging—by the year 2030, one billion people will be sixty-five or older. And for the first time in history, the number of people over age fifty will be greater than that of those under age seventeen. Few of us understand the resulting massive effects on economies, jobs, and families, or grasp how our most personal decisions both age the world and drive unprecedented change in the global economy. Veteran journalist Ted C. Fishman masterfully explains how the shrinking of our families and the lengthening of our life spans change nearly every important relationship we have—to ourselves, our families, our communities, our workplaces, our nations, and the world. What happens when too few young people must support older people? How do smaller families cope with aging loved ones? What happens when countries need millions of young workers but lack them? How are entire industries being both created and destroyed by demographic change? How do communities and countries remake themselves for ever-growing populations of older citizens? Who will suffer? Who will benefit? With vivid reporting from American cities and around the world, and through compelling interviews with families, employers, workers, economists, gerontologists, health-care professionals, corporate executives, and small business owners, Fishman reveals the astonishing and interconnected effects of global aging, and why nations, cultures, and crucial human relationships are changing in this timely, brilliant, and important read.

 • af Amos Wesonga
  141,95 kr.

  Essay from the year 2015 in the subject Biology - Developmental Biology, Eastern Illinois University, language: English, abstract: Adolescence is the transition from childhood to adulthood. Every Child¿s social and emotional development is different. Kid's development is a product of his or her unique combination of development of the brain genes, environment, involvement with family and friends, influence from the community and culture. Mental health is vital during adolescent since it includes emotional, psychological, and social well-being. Also, it affects how a person thinks, feel, act, handle stress, relate to others, and make choices. Adolescence involves many changes, both positive and negative. There is need to prevent the negative ones from occurring since they may cause adverse effects on one¿s life.

 • af Benaiah Mayabi
  141,95 kr.

  Polemic Paper from the year 2017 in the subject Environmental Sciences, , language: English, abstract: Currently, there is more human population than the available natural resources to sustain such rising numbers of people. The highest rates of population increase are in the developing countries which are also characterized by poverty among other social problems. It follows therefore that these countries need to move with speed to tame and regulate the surging populations because failure to do so may mean less or no survival in the few coming years. Third world countries need to come up with policies to regulate population as this would be the only way out of the problem we could be heading into because of large populations and less resources to sustain such populations. It is evident that while world populations keep on increasing, the natural resources we depend on keep on reducing which means that there is too much pressure on the environment to provide what it cannot. Biodiversity is now threatened and so is the human population because humans depend almost entirely on the environment.

 • af David A. Wise
  1.222,95 kr.

  In 1986, the National Bureau of Economic Research initiated a research project on the economics of aging under the direction of David A. Wise. The goal of the program is to further our understanding of both the determinants of the economic well-being and health of the elderly, and the consequences for the elderly and for the larger society of an increasingly older population. This third volume to result from the project contains nine essays addressing new issues, some of international scope, as well as research that continues work introduced in the previous volumes. Topics include retirement and saving for retirement; living arrangements and family support of the elderly; the aged in developing countries, including Thailand and Cote d'Ivoire; social security reform, with an analysis of the Japanese system; and the relation between the duration of nursing home stays and the source of payment for care. Each paper is accompanied by critical commentary. Robin L. Lumsdaine, James H. Stock, and David A. Wise find that although complex models are better predictors of actual retirement behavior, the most complex does not provide significantly more information. In a paper offering startling evidence likely to be of wide interest, Thomas E. MaCurdy and John B. Shoven report that the long-term rate of return on stocks is higher than that on bonds but, despite this difference in returns, fewer than twenty percent of TIAA-CREF participants choose to put more than half their retirement savings into stocks. Axel Borsch-Supan, Vassilis Hajivassiliou, Laurence J. Kotlikoff, and John N. Morris develop a model of living arrangements that promises easier implementation than past models, and confirm thatincreasing age and decreasing functional ability are the most important factors influencing the decision to enter a nursing home. Borsch-Supan, Jagadeesh Gokhale, Kotlikoff, and Morris consider the time that children spend with their parents, concluding that this time is determined primarily by demographic factors, with economic factors such as income and wealth playing an insignificant role. Using data from the Retirement History Survey, Michael D. Hurd argues that wealth, excluding housing, declines about three percent a year during retirement; average consumption expenditures also decrease by two to four percent a year, findings consistent with the life-cycle theory. Angus Deaton and Christina H. Paxson consider aging issues in less developed countries, finding that older people in Thailand and Cote d'Ivoire tend to live with younger relatives in multigenerational households and that economic status is less variable over the life cycle in these countries. The pay-as-you-go Japanese social security system is examined by Tatsuo Hatta and Noriyoshi Oguchi, as are the implications of changing from the current system to one that is actuarially fair. Alan M. Garber and Thomas E. MaCurdy explore the relation between the duration of nursing home stays and the source of payment for nursing home care. They conclude that the incentive effects of the subsidies of nursing home care may play an important role in what type of nursing home care is most often used. Finally, transitions in and out of nursing homes are considered by Edward C. Norton, who analyzes data from an experiment that tested the effects of performance-based reimbursement on the quality and cost of nursing home care.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.