Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Immunologi

Her finder du spændende bøger om Immunologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 752 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tim Spector
  125,95 - 165,95 kr.

 • af Ralf Agger, Graham Leslie, Bent Aasted & mfl.
  592,95 kr.

  Denne lærebog i immunologi henvender sig til universitetsstuderende i biologiske discipliner, især lægestuderende, tand- og dyrlægestuderende, biokemikere og biologer. Første halvdel af bogen gennemgår den basale immunologi, herunder et stort afsnit om medfødt immunitet, medens anden halvdel beskriver klinisk immunologiske forhold såsom infektions-immunologi, allergi, autoimmune sygdomme, transplantation, transfusion, tumor-immunologi, blodtypeserologi og medfødte immun-deficiente tilstande. Bogen er rigt illustreret.

 • af Christian Kanstrup Holm
  447,95 kr.

  IMMUNOLGI 2. udgaveImmunologi er fagets autoritative standardværk, og nu foreligger det i denne gennemreviderede 2. udgave.Bogen dækker den basale immunologi og fokuserer på de immunologiske komponenter og mekanismer, der er særligt vigtige for sygdom. Til 2. udgaven er bogen opdateret med 6 nye kapitler, som adresserer immunologien i centrale organer, herunder centralnervesystemet, fordøjelseskanalen, luftvejene og huden, for at afdække og forstå årsag og patogenesen. Desuden er tilføjet kapitler om hukommelse, autoimmunitet og transfusionsimmunologi.Immunologi 2. udgave er fuldt pensumdækkende for faget immunologi ved landets medicinske fakulteter, men er også relevant for andre sundhedsfaglige grupper, såsom tandlæger, dyrlæger og sygeplejersker.Christian Kanstrup Holm er lektor, ph.d., cand.scient på Institut for Biomedicin ved Aarhus Universitet.

 • - Hvordan allergi opstår, hvordan behandling sker, og hvad du selv kan gøre!
  af Ole Larsen & Torben Frank Andersen
  286,95 kr.

  ”Min videnskabelige nysgerrighed er i den grad pirret! Både min datter, flere andre familiemedlemmer og venner har prøvet det med gode resultater. Alle store nye opdagelser udfordrer vores menneskelige intellekt og skepsis. Metoden, som er beskrevet her, er en klar kandidat til en større videnskabelig undersøgelse. Det ville være fantastisk, hvis vi står over for et gennembrud i forståelsen af allergi – og samtidig en enkel og effektiv behandlingsmetode til at fjerne allergien.” Jan Utzon, Speciallæge i Samfunds- og Miljømedicin”Torben Frank Andersen og Ole Larsen har skrevet en meget udførlig bog om allergi, der i den grad inddrager et helhedsperspektiv, som allergibehandling har brug for. WHO har forudsagt, at 70 % af alle sygdomme i 2020 vil være stressrelaterede. Bogen illustrerer på udmærket vis sammenhængen mellem stress, allergi og sygdom. At allergi er psykosomatisk/en programmeringsfejl, er helt i tråd med, hvordan vi forstår hjernens tolkning af sensoriske inputs fra omgivelserne – og endnu et spændende perspektiv på chok/traume-behandling. Jeg hilser bogen velkommen og håber, at mange flere vil tage det forebyggende og helhedsorienterede perspektiv til sig.” Jesper Peter Rasmussen, Stressambassadøren og Københavns Gestalt Institut

 • - Helt uden mælk og gluten
  af Karina Villumsen
  127,95 - 167,95 kr.

  Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

 • - En selvhjælpsbog
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter.

 • af Jesper Brandt Andersen
  190,95 - 217,95 kr.

  Ifølge Astma-Allergi Danmark har hver femte dansker allergi. Mange mennesker lever hver dag med gener og belastninger, som kan forringe livskvaliteten. Flere er ramt af gentagen nysen, eksem, kløe, tilstoppet næse, tør hud etc. Allergi er en overreaktion i immunsystemet på ellers normalt uskadelige stoffer, og både voksne og børn rammes af sygdommen. Med en så stor gruppe af mennesker, der er berørt af allergi, er det kun naturligt, at myter om sygdommen florerer. Derfor laver vi nu bogen 100 myter om allergi for at finde hoved og hale i de ofte modstridende udsagn om sygdommen. Myterne er f.eks.: OPVÆKST I ET HJEM MED PELSDYR ØGER RISIKOEN FOR UDVIKLING AF ASTMA OG ALLERGI ALLERGI KAN UDLØSES AF STRESSALLERGI ER LIGESÅ ALMINDELIGT PÅ LANDET SOM I BYEN. 100 myter om allergi er den tiende bog i myteserien fra FADL’s Forlag. Den går mere ind i det sundhedsfaglige felt end de seneste udgivelser om mad, sex og kærlighed. Forfatteren bag bogen er børnelæge Jesper Brandt Andersen, der tidligere har skrevet bøgerne Børnelægens store bog om barnets sygdomme og biografien om den danske anatom Thomas Bartholin.

 • af Wolfgang Windmann
  147,95 kr.

 • - Forebyg allergi og allergisymptomer hos dig og din familie
  af Joan Tønder Grønning
  167,95 kr.

  "Bogen om Allergi" er for danskere, der har allergi – eller som gerne vil undgå at få allergi hos dem selv eller deres børn.Bogen er en opslagsbog og dens særlige, brugervenlige opbygning gør sammen med over 250 fotos og letforståelige tekster, at alle – uanset allergi’erfaring’ og læselyst – nemt og hurtigt finder frem til præcis den information, de mangler. Her er både grundlæggende fakta til dem uden allergi, mere uddybende til dem, der lige har fået konstateret allergi, men også særlige fif til dem, der har haft allergi i mange år."Bogen om Allergi" beskriver alle allergityper, er målrettet 'forebyggelse' og dens faglige indhold er gennemgået af 10 førende allergieksperter. Den kombination er aldrig set før, og derfor er "Bogen om Allergi" helt unik og uundværlig i den moderne danske familie.Forfatteren har også skrevet "Bogen om Tvillinger 0-10 år" og "Uge-for-uge-kalender - til dig, der venter tvillinger".

 • af Anne Catherine Færgemann
  162,95 kr.

 • af Devi Sridhar
  125,95 - 195,95 kr.

 • - Min rejse med hudsygdommen Rosacea
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  Dette er en meget personlig beskrivelse af en ung kvindes rejse, hvis fysiske reaktion på svære oplevelser især kommer til udtryk via hudens reaktion og både bliver en udfordring, men også anledning til selvhealing.De, der aldrig har været generet af hudproblemer, uanset om det er pletter, bumser, pigmentpletter, eksem, akne, dermatitis eller rosacea, kan måske have svært ved at sætte sig ind i, hvor meget det kan fylde i én. Nogle gange ser folk det slet ikke så meget, som man selv tror, men det kan fylde i ens opmærksomhed og dominere i en grad, at det tager fokus fra, hvad man ellers gør. Rosacea er en tricky hudreaktion og to helt identiske udgaver findes ikke, men der er mange fællesnævnere, som på en let og overskuelig måde bliver introduceret i bogen.Må denne bog blive en inspiration til dig, uanset om det handler om at finde løsninger til samme udfordring eller selve det at få inspiration til ikke at give op og blive ved med at søge livsglæde og livskraft – og få opmærksomhed på vores organisme som en helhed og ikke adskilt. Alene det at kunne spejle sig i Karinas modige deling af sin historie og ikke føle sig alene om det.

 • af Youchun Wang
  1.648,95 kr.

 • af Subhash Chandra Parija
  1.024,95 - 1.440,95 kr.

 • af N. N.
  218,95 kr.

  A book for men and women from middle age to advanced years who have suddenly and unexpectedly become confronted with the huge effects that the male prostate can have on the body. It is a tale of what can happen to both men and women when the prostate transforms over time as the body changes, free of any of the minor or major taboos surrounding those involved.The book presents both a subjective and an objective account, from a female and a male perspective, of what the prostate is and of the physical, psychological and social effects that changes to the prostate can bring as one ages or reaches old age. The latest medical, psychotherapeutic and social measures available to help men with prostate issues and their partners are discussed. It also addresses the therapeutic taboos that have previously prevented us from attempting a systemic approach to the physical, psychological and social transformation that men and women undergo when they reach middle age and beyond.

 • af Robert S. Matson
  1.107,95 - 1.978,95 kr.

  This volume provides an understanding of how an immunoassay works, detailing the strengths, weaknesses, pitfalls. Chapters guide readers on how and when to appropriately utilize this powerful tool, examples of where the ELISA or similar immunoassay formats are currently being used, and newer techniques that may have a significant impact on future applications. Written in the format of the highly successful Methods in Molecular Biology series, each chapter includes an introduction to the topic, lists necessary materials and reagents, includes tips on troubleshooting and known pitfalls, and step-by-step, readily reproducible protocols. Authoritative and cutting-edge, ELISA: Methods and Protocols is a valuable resource for both novice and expert scientists in this developing field.

 • af Fathimunisa Begum
  271,95 - 317,95 kr.

 • af Balan Louis Gaspar
  1.085,95 - 1.191,95 kr.

 • af Budhaditya Mukherjee
  1.427,95 - 1.538,95 kr.

  This book illustrates the importance and significance of the systems approach in deciphering diverse aspects of host-parasite interactions in infection dynamics. It describes the complex issues and state-of-the-art progress in the infection biology of parasitic protozoa. The book explores the current concepts and paradigms of gene expression, metabolome, and immune remodeling in these diseases. The chapters encompass updates on the parasitic tropism, co-evolution, systemic responses in hosts, and translational approaches. It provides an overview of the parasite's efficient ways of exploiting host molecules and describes pathways for their survival, differentiation, and replication within the host cells. The book also delineates the role of inflammasomes and their activation in response to the protozoan parasite. The book discusses technological progress and machine learning-based modeling approaches to revisit parasitic infection from a non-conventional perspective. Collectively this book offers a comprehensive purview of concepts and paradigms in parasitic infection in the form of an updated yet discernible elucidation.

 • af Porochista Khakpour
  197,95 kr.

  A Best Book of the Year: Real Simple, Entropy, Mental Floss, Bitch Media, The Paris Reivew, and LitHub.Time Magazine's Best Memoirs of 2018 • Boston Globe's 25 Books We Can't Wait to Read in 2018 • Buzzfeed's 33 Most Exciting New Books • GQ Best Non Fiction Book of 2018 • Bustle's 28 Most Anticipated Nonfiction Books of 2018 list • Nylon's 50 Books We Can't Wait to Read in 2018 • Electric Literature's 46 Books to Read By Women of Color in 2018 ?Porochista Khakpour's powerful memoir, Sick, reads like a mystery and a reckoning with a love song at its core. Humane, searching, and unapologetic, Sick is about the thin lines and vast distances between illness and wellness, healing and suffering, the body and the self. Khakpour takes us all the way in on her struggle toward health with an intelligence and intimacy that moved, informed, and astonished me.? ? Cheryl Strayed, New York Times bestselling author of WildA powerful, beautifully rendered memoir of chronic illness, misdiagnosis, addiction, and the myth of full recovery. For as long as author Porochista Khakpour can remember, she has been sick. For most of that time, she didn't know why. Several drug addictions, some major hospitalizations, and over $100,000 later, she finally had a diagnosis: late-stage Lyme disease. Sick is Khakpour's grueling, emotional journey?as a woman, an Iranian-American, a writer, and a lifelong sufferer of undiagnosed health problems?in which she examines her subsequent struggles with mental illness and her addiction to doctor prescribed benzodiazepines, that both aided and eroded her ever-deteriorating physical health. Divided by settings, Khakpour guides the reader through her illness by way of the locations that changed her course?New York, LA, Santa Fe, and a college town in Germany?as she meditates on the physiological and psychological impacts of uncertainty, and the eventual challenge of accepting the diagnosis she had searched for over the course of her adult life. A story of survival, pain, and transformation, Sick candidly examines the colossal impact of illness on one woman's life by not just highlighting the failures of a broken medical system but by also boldly challenging our concept of illness narratives.

 • af Cleomi Romero
  132,95 kr.

  A healthy diet and lifestyle play a vital role in the treatment, prevention and reversal of the painful symptoms related to Rheumatoid Arthritis. You no longer have to suffer forever with painful and stiff joints.This amazing and informative book will discuss the following: The causes of rheumatoid arthritis including genetics, hormones, lifestyle habits and the environment; Symptoms and complications of rheumatoid arthritis; Diagnosis of rheumatoid arthritis including clinical history, physical examination, family history, blood tests, imaging tests and more; Medical treatments for rheumatoid arthritis pain, including physical therapy, chiropractic treatment, surgery and more; Healing foods for the body; Foods to eat in the rheumatoid diet; Foods to avoid which causes rheumatoid attacks; Exercises to help with rheumatoid arthritis; and much more!

 • af Andrew Lutzkanin
  749,95 kr.

  In this issue of Primary Care: Clinics in Office Practice, guest editors Drs. Andrew Lutzkanin and Kristen M. Lutzkanin bring their considerable expertise to the topic of Allergy and Immunology. Top experts in the field cover updated treatment strategies for common allergies encountered in primary care, including asthma, food and drug allergies, immunodeficiency, eosinophilic esophagitis, and more.Contains 12 practice-oriented topics including atopic dermatitis; drug allergy; acute and chronic urticaria and angioedema; venom hypersensitivity; contact dermatitis; and more.Provides in-depth clinical reviews on allergy and immunology, offering actionable insights for clinical practice.Presents the latest information on this timely, focused topic under the leadership of experienced editors in the field. Authors synthesize and distill the latest research and practice guidelines to create clinically significant, topic-based reviews.

 • af I. Kannan
  307,95 kr.

  In this book readers delve into the profound evolution of this critical field, tracing its origins from the early 20th century to its current status as an interdisciplinary cornerstone. This comprehensive book covers the fusion of immunology with various domains such as microbiology, biochemistry, molecular biology, biotechnology, zoology, clinical medicine, and pathology. Designed to align with the changing approach towards immunology, it places significant emphasis on molecular aspects, paving the way for new treatments and diagnostic methods for complex diseases, including cancer.Unique to this text are pioneering chapters on immunological synapse, molecular immunology, immunohistochemistry, and tumor immunology, reflecting the latest advancements. The content is presented in a clear, accessible manner, ensuring it caters to both students and educators in life sciences. With up-to-date information and essential illustrations, this book is a key resource for understanding the intricate and ever-evolving world of immunology, affirming its critical role in life sciences. Whether for academic pursuit or professional growth, "Immunology" stands as an invaluable guide for exploring the dynamic interplay of biology and medicine.

 • af Judy Machale
  197,95 kr.

  Crohn's disease is a condition that causes the lining of the gastrointestinal tract to become inflamed and causes diarrhea. It became regarded as a medical condition in 1932 when Dr. Crohn and two colleagues presented an article on the condition of terminal ileitis to the American Medical Association. However, there were numerous other reports by doctors in other countries going back as far as 1898.Kristen had her first symptoms at the age of six. She wasn't diagnosed until the age of nineteen. As you read her story, you will find that Crohn's is not just about diarrhea.Kristen was a loving daughter, wife, and mother. She loved Jesus, and we know that she would want her story shared.

 • af Joni Brown
  162,95 kr.

  Joni Brown's life was turned upside down when her daughter, out of nowhere, began having epileptic seizures at sixteen months and was diagnosed with autism at age five. Two books in one; first part memoir of raising her child with special needs with stories from medical mayhem heartaches to overcoming challenges with humor. Second part has parenting tips, offering first-hand practical advice and invaluable suggestions.You'll learn¿ First-hand stories from a mom who lives it¿ What new parents can expect in this special life¿ How to be your child's strongest advocateDon't Sing Happy Birthday is a beacon of hope, encouraging parents to shift their mindsets, become strong advocates, and find the support they need to be the best possible caregivers and cheerleaders for their children living with extra needs. Joni Brown's heartfelt message is clear: You're not alone on this journey, and together, we can conquer the challenges and celebrate the beauty in our special lives.

 • af Masaharu Shinkai
  1.392,95 kr.

  For over 50 years, clinicians have known that macrolide antibiotics have effects on inflammation and the immune system that are not related to their antimicrobial properties. These immunomodulatory properties, best described for treating inflammatory airway diseases, protect the lung and the host and improve clinical status. This book summarizes our current knowledge regarding proposed mechanisms for these properties, established clinical results, and what the future may hold with emphasis on novel clinical applications and the fascinating development of non-antimicrobial macrolides with preserved and enhanced immunomodulatory properties.

 • af Benjamin Petsch
  1.307,95 - 1.317,95 kr.

 • af Francesco Marotta
  1.307,95 kr.

 • af Yoichi Robertus Fujii
  1.074,95 - 1.191,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.