Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Andagtsbøger

Her finder du spændende bøger om Andagtsbøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.998 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Nyd freden i Hans nærvær
  af Sarah Young
  117,95 - 187,95 kr.

  'Jesus Kalder' er en bog med andagter til hver dag i året. Sarah Young har skrevet denne andagtsbog ud fra en lyttende tilgang til, hvad Gud har at sige til os. Efter mange år med envejskommunikation i andagtslivet, besluttede Sarah Young sig for at prøve at sætte sig ned med en blyant i hånden og lytte – lytte til, hvad Gud ville sige til hende. Dette er der kommet en helt speciel andagtsbog ud af.Til hver dag i året er der et kort andagtsstykke, skrevet, som hvis det var Jesus, der talte direkte til dig. Andagterne er solidt funderet i Bibelen, og det, at det er Jesus, der taler direkte, gør det til en meget speciel oplevelse at holde andagt. Det er en god øvelse i at lytte til Gud.

 • - For forbigående
  af Hanne Jul Jakobsen
  93,95 - 192,95 kr.

  Pralbønner – når bønnestagen vokser helt op til himlen! En samling uortodokse, befriende og altfavnende bønner. Menneskenes børn har brug for bøn. Vi vader alle sammen lidt klodset og ubetænksomt rundt i verden. Vi døjer med hver vores, vi bøvler med at holde os selv og hinanden ud. Vi har fået stablet forskellige liv på benene efter bedste evne, vi yder vores bedste, men fejler også konstant i den bestræbelse. Vi har hver især fået etableret nogle spøjse rytmer, former og farver og når vi sådan stiller det frem kan ikke alting tåle dagens lys. Med omsorg, humor og kærlighed til medmennesket har Hanne Jul Jakobsen begået bønner for og til os alle sammen. Hun ser lige igennem det moderne menneske og rækker os den velsignelse at der er plads til hvert et skrøbeligt, selvsikkert og selvbedragerisk liv – ja, livet, som vi bedst kender det. Pressen skriver: ★★★★ Digteren har en glimrende evne til at blande det høje med det lave og det specifikke med det generelle, således at man gang på gang oplever, at der bliver sagt noget nyt og vedkommende i 'pralbønnerne'. - Kristeligt Dagblad Der er rigtig meget godt at komme efter i denne lille bog. - Præsteforeningens Blad Det er morsomt, tankevækkende og også en lille smule ubehageligt, når man som læser opdager, at hov, nu sætter hun pennen ned på netop mit personligt ømme punkt. - Århus Stiftstidende Man kan ikke lade være med at smile når man læser bogen og føler sig samtidig ramt på sin selvgodhed, forfængelighed og egoisme. Meget anbefalelsesværdig bog. - Kirkekultur.nu En både vittig og tankevækkende digtsamling om mennesket i begyndelsen af det 21. århundrede. - Bogblogger.dk Kan man ikke finde sig selv i disse digtes hudfletning af vores hektiske virkelighed, dagligdags trummerum og fordomme i massevis, så lever man ikke. Det er morsomt, og det er sprogligt konstrueret, så det er en leg at læse. - Bibliotekernes lektørudtalelse Med humor og kærlighed til medmennesket har Hanne Jul Jakobsen begået bønner for og til alle. - Menighedsrådenes Blad

 • - Andægtigheder
  af Helle S. Søtrup
  72,95 - 147,95 kr.

  Denne bog lægger sig med sine henvendelser, taksigelser, mellemværender og overgivelser i spændingsfeltet mellem digte og bønner. Forfatteren indkredser og omfavner det moderne menneskes eksistensvilkår og går både i rette med, i forbøn for, og i glæde over det skaberværk vi bevæger os rundt i. Det er levet liv i relationer, tab, taknemmelighed og kærlighed, der udfoldes i lyset af, at mennesket ikke er alene om at være og bære. Kan læses som poesi, kan bruges som bønne- eller andagstbog og kan bruges liturgisk. Har også udgivet Audiens og Kyshånd. Bønnerne rummer en oprigtighed, som jeg bliver berørt af, og der er dybde i dem til eftertanke og genlæsning. Roskilde Stiftsblad

 • - Tekster til hver dag
  af Wilfrid Stinissen
  217,95 kr.

  Der findes privilegerede øjeblikke i livet, hvor vi på en ganske særlig måde indbydes til at begynde forfra. Livet kan uophørligt fornys. Om og om igen. Det begynder her.Wilfrid Stinissen formidler en spiritualitet, der er let at identificere sig med. Han er i stand til at skrive om det hellige på en enkel og letforståelig måde.365 korte, daglige læsninger. Forord af Grethe Livbjerg.

 • af Helle S. Søtrup
  147,95 kr.

  Helle S. Søtrup er tilbage med sin 4. digtsamling! Bønner, Taksigelser, Henvendelser, Overgivelser, Mellemværender. Alt sammen i Søtrups livsduelige strofer, der går lige i mellemgulvet, hjertekulen og i den skrøbelige sjæl. De korte fortættede tekster ligger i et spændingsfelt mellem digt og bøn. Stilen favner enkelheden og nærheden, og Søtrup besynger de følelser og forhold, der er et livsvilkår for os alle. Smerten, tabet, sorgen, kærligheden og ensomheden berøres i digtene på en mytisk og hverdagsnær facon. Henvendelse No. 5”Jeg er blevet så uendelig træt / af kvalitetstid og boligdrømme / af kompetencer / af netværk, af opdateringer og opgraderinger / af performancekriterier / af kviklån og speeddating / af telefonsluser og autosvar / af brugerprofiler / af præstationer og parametre / af passwords og plattenslageri / og pis og papir.”

 • - En andagtbog
  af Oswald Chambers
  126,95 kr.

  Ny udgave af 100 år gammel bestseller En tankevækkende tekst til alle årets 365 dage. Lærebog med stor åndelig dybde. En bog som man slider op i løbet af 10 år - hvorefter man anskaffer sig en ny. "My utmost for His highest". Udkom første gang i England 1927. Er blevet trykt i 48 oplag på engelsk. Den danske udgave 1. oplag (3.300 ekspl.) udkom i oktober 1936. 2. oplag (2.700 ekspl.) udkom i december 1937. 3. oplag (4.000 ekspl.) udkom i september 1949. 4. oplag (2.000 ekspl.) udkom 24. november 2004 Oswald Chambers (1874-1917) Oswald Chambers blev født i Skotland den 24 juli 1874. Han blev oprindelig uddannet ved London Kongelige Kunstskole og senere ved Universitetet i Edinburgh. Han besluttede sig for at blive kristen, efter at have hørt en prædiken af ”prædikanternes fyrste”, C.H. Spurgeon, og i en alder af 22 år blev han klar over, at han skulle være præst. I 1910 giftede han sig med Gertrude Hobbs. De fik én datter, Kathleen. I 1911 grundlagde han Bible Training College i London, hvor han underviste indtil skolen lukkede i 1915 på grund af første verdenskrig. I oktober 1915 sejlede han til Zeitoun, Egypten, hvor han underviste australske og new zealandske tropper. Han døde 15. november 1917, kun 43 år gammel, efter en kompliceret blindtarmsoperation. Selv om Oswald Chambers kun har skrevet én bog selv, bærer over 30 titler hans navn. Bøgerne blev til ved, at hustruen Biddy, som var retsstenograf, skrev notater fra hans bibeltimer. Efter hans død blev det hans hustru og datters livsopgave at videregive hans ord til verden. Deres arbejde ses i bogen ”Alt for Ham”.

 • - Om tomhed og muligheder
  af Hanne Jul Jakobsen
  97,95 - 187,95 kr.

  Rundesang er et flabet eksperiment. Rundesang er tid og evighed i en struktureret pærevælling. Rundesang er et pseudobiografisk essay om tilværelsen og al dens tvivl, taknemmelighed og trædemølleri. At vi står på skuldrene af historien og traditionen, er evident. At der intet nyt er under solen, mærker vi på egen krop og sjæl i ny og næ. Hanne Jul Jakobsen står ikke blot på skuldrene af Prædikeren; hun er flyttet ind i ham og har overtaget hans blik. Det antikke og det moderne smelter sammen, og de to låner ord, stemning og hverdag af og til hinanden. Forfatteren er respektløs i ordets bedste forstand, når hun vejer den gamle gnavpots ord og billeder. De vendes og drejes og findes for tunge eller lette eller helt på sin plads. Nogle trampes ned og smides ud med badevandet, andre indoptages og udleves 1:1 her 2500 år senere som de evigtgyldige og udødelige levesætninger, de er. Resultatet er et vovet og forunderligt essay, der viser, hvordan tilværelsen ser ud, når vores bagkatalog og åndshistorie tages med på råd.

 • af Helle S. Søtrup
  72,95 - 147,95 kr.

  Bønner, taksigelser, overgivelser, mellemværender og hengivelser, der vikler vores liv ud og ind ad sig selv. Helle S. Søtrup kan aflæse, aflure og afklare det forbandede og velsignede liv.

 • af Sarah Young
  197,95 kr.

  OPLEV JESUS’ KÆRLIGHED TIL MØDREDenne smukke udgave af Jesus kalder indeholder 50 inspirerende andagter med relevante skriftsteder og smukke billeder, som kan hjælpe mødre med at finde ro og refleksion i den travle hverdag. Mellem andagterne er der plads til at skrive personlige bønner for ens børn. Jesus Kalder for Mødre er en mulighed for at styrke ens bønsliv og skabe en dybere forbindelse til Gud. Denne hjertevarme bog vil give dig fred og inspirere dig som mor. Den guider dig til et fællesskab med den eneste, der fuldt ud forstår dig og altid vil elske dig - Jesus.

 • af Kate Bowler
  272,95 kr.

  "Tender and powerful spiritual reflections and blessings that invite readers to honestly and joyfully walk through their everyday, wonderful, messy humanity ... [The author] invit[es] readers for the first time to fully embrace the terrible along with the beautiful by offering readers honest, heartfelt daily devotionals followed by blessings and action steps that lead readers to feel seen, heard and understood no matter what their day may bring. In addition, Bowler has written Advent and Lenten sections to round out the book that offer readers a rich, meaningful way to enter into these seasons of expectation and contemplation. Along the way, Bowler shares funny and poignant moments in her own life while enduring a dark season of pain. As she says, 'What I want more than anything is to bless you and me right now, and feel the truth of our realities without letting reality itself overwhelm us ... So here's to us having beautiful, terrible days'"--

 • - Nye og gamle
  af Jakob Rönnow
  117,95 - 227,95 kr.

  Fortællingerne, der både egner sig til direkte oplæsning og til genfortælling, er forsynet med noter til, hvordan de kan bruges i det kirkelige børnearbejde, og med forslag til, hvilke dage i kirkeåret de evt. kan supplere søndagens tekst.Jakob Rönnow har altid fortalt. Både som frivillig leder i kirkeligt børnearbejde, og som sognepræst.Fortællingerne har fulgt ham i mange år og har bestået deres prøve over for børn, unge og ældre.

 • af Joni Eareckson Tada
  195,95 kr.

  "Discover the peace and joy that come when you dwell in the active presence of God, as the beloved author of Joni weaves contemporary insights with the timeless wisdom of seventeenth-century monk Brother Lawrence"--

 • af Gene Edwards
  217,95 kr.

 • af Martin Lönnebo
  197,95 kr.

  Den danske oversættelse af Martin Lönnebos populære bog omKristuskransen®. Revideret udgave med nye tekster, bl.a. om den grønne perle.Kristuskransen® byggerpå Martin Lönnebos særlig evne til at kombinere inderlighed og nøgternhed, ogbogen lægger op til, at den enkelte anskuer tingene fra sin egen synsvinkel. Påvandringen med Kristuskransen® møder man både inspirationen fra kirkefædrene ogfra Østens spiritualitet, formidlet med hjertet dybt forankret i nutidensmennesker. Hver af perlerne får igennem bogen en særlig betydning, og ved atbruge perlekransen i bønnen, bliver den en hjælp til at fastholde tankerne ogudvikle den personlige meditation. Kransen købes særskilt ved siden af hos Eksistensen.dk

 • af Saint Louis De Montfort
  167,95 - 242,95 kr.

 • - 30 tekster med inspiration fra Dietrich Bonhoeffer
  af Martin Lind
  137,95 kr.

  Biskop Martin Lind opdagede Bonhoeffer som nittenårig, og han er siden vendt tilbage til hans tekster jævnligt. I denne bog tager han afsæt i Bonhoeffers forskellige tanker og lader sig inspirere af dem.  Med Gud lever vi uden Gud indeholder tredive refleksioner efterfulgt af en bøn, og en længere indledning om Bonhoeffers liv og teologi. Som daglig andagtslæsning er bogen en god ledsager i en måneds tid. Pressen skriver:★★★★★I sine 30 andagter hjælper Lind os til at få øje for det hele: for tilværelsens dybder, for hinanden og for Gud.- Kristeligt DagbladEn fin lille bog.- Udfordringen

 • af Helle S. Søtrup
  72,95 - 147,95 kr.

  Helle S. Søtrup er klar med en portion andægtigheder mere, og bevæger sig atter i spændingsfeltet mellem digt og bøn. Hun fanger det moderne menneskes væren i verden, udspændt mellem virkelighed, håb, taknemmelighed og skrøbelighed. Hun griber lige ind i vores allesammens hverdag og bringer genkendeligt dagligdagens gøremål og erfaringer på poetisk og eksistentiel formel. Kan læses som digtsamling, andagtsbog eller bruges liturgisk.  

 • af Sarah Young
  151,95 kr.

  Oplev glæden ved et nært forhold til Frelseren, som elsker at høre dine bønner! Vi er mange, der gerne vil bede, men som føler os usikre på, hvad vi skal sige, eller hvor vi skal begynde. I Jesus lytter tager bestsellerforfatteren Sarah Young dig med på en 365-dages rejse med bibelbaserede andagter for at drage dig nærmere til ham, der elsker dig. Hvad enten du har bedt i mange år eller er ny i det at bede, vil Jesuslytter guide dig med daglige andagtsbønner om fred, glæde og håb. Bibelhenvisninger sidst på hver side leder dig hele tiden tilbage til Guds Ord.Oplev, hvordan bøn på fantastisk vis kan forvandle dit hjerte, påvirke dit liv og give dig et dybere forhold til Gud gennem Jesus lytter.

 • af Vickie Pappas
  155,95 - 254,95 kr.

  A thought-provoking Christian devotional based on Bible verses, with personal reflections and uplifting messages to motivate and inspire you on your faith journey. You will find hope and comfort, as well as encouragement to act with kindness and compassion for others. You will feel the promise and joy that God is always by our side-His light and love protecting and guiding us through life's many seasons.

 • af Chas. E. Orr
  126,95 kr.

  "Food For The Lambs: Or Helps For Young Christians" by way of Chas. E. Orr is a profound and sensible manual aimed at nurturing the non-secular growth of young believers. Orr's paintings gives a complete framework for navigating the challenges of Christian lifestyles even as deepening one's dating with God. Through a sequence of insightful chapters, Orr addresses numerous elements of the Christian faith, offering guidance on prayer, devotion, discipleship, and the pursuit of holiness. Drawing from his personal experiences as a Christian minister and evangelist, Orr offers undying biblical truths in a relatable and handy manner, making complex theological principles understandable to readers of all ages. The book's subtitle, "Or Helps For Young Christians," underscores its cause as a aid for those in search of to mature in their religion journey. Orr's sensible knowledge and religious insights offer precious guide for young Christians as they navigate the complexities of the present day international while last steadfast of their dedication to Christ. "Food For The Lambs" stands as a timeless masterpiece that maintains to encourage and empower young Christians international, providing nourishment for the soul and steering for the Christian walk.

 • af Kim Grom
  199,95 kr.

  Reflections of Grace is a treasure trove of profound devotionals designed to linger in your heart long after reading. These succinct yet impactful reflections are more than just words on a page; they're a fusion of God's truth, striking illustrations, and perfectly paired verses.This 32-page masterpiece features a captivating array of full-color butterfly and flower images throughout, enhancing the spiritual journey within. Each page invites you to pause, reflect, and immerse yourself in moments of divine inspiration.In these brief but potent meditations, discover the power to transform your soul and renew your spirit. Whether seeking a moment of solace amidst life's whirlwind or daily encouragement, these insightful reflections offer a sanctuary for growth and contemplation. Let its simplicity captivate you, offering a space for deeper understanding, meditation, and a profound encounter with God's everlasting love and grace.

 • af Linda Youngberg Ballard
  347,95 kr.

  Breathing In, Breathing Out is a devotional book written by a physician for her patients and friends. An ordered set of daily devotionals designed to create a coherent biblical understanding of who we are, who God is, and what God wants from us. It is a prescription for living our best life in the middle of a difficult and demanding world. It was inspired by the written word of God and from the experiences of a life lived in the world as it is. It is designed for anyone who is seeking to know more about God and for those who already know him well.

 • af George Ceremuga
  331,95 kr.

  Take a transforming one-year journey with "Lead with Love," an empowering compilation of 365 Daily Devotions written by Dr. George Ceremuga and Khai Samante. This book, which has its roots in the Creator Model of Healthcare, is proof that you can maximize your body, mind, and spirit by taking charge of your health. Love is the driving force behind every message as you immerse yourself in this life-changing experience. Dr. George J. and Khai Samante, the authors, craft a story that is uplifting, inspirational, and a continual reminder of the transformational power of God's love. Find daily inspiration in these pages to cultivate a deep and loving connection with God, the ultimate Healer and cornerstone of well-being. Using the gospel of Jesus Christ and Holy Scripture as their primary sources, Dr. George J. and his committed team have put together a wealth of God's Word and reflection. With the honest hope of providing comfort in the knowledge that God will never abandon you, each devotion is thoughtfully designed to make a positive start or end to your day. "Lead with Love" is more than just a devotional book; it's an insightful and life-changing companion. Allow God, the Power of Love, to lead you each day and lay a hopeful and upbeat foundation for your journey. This book is a stunning example of wisdom that leads with love and guarantees that good deeds will truly come to pass.

 • af Chris Corradino
  187,95 - 242,95 kr.

 • af Shellie Arnold
  197,95 kr.

  Without the proper foundation, the most beautiful building - or marriage - can collapse.We all come to marriage with expectations and ideas, with knowledge and suppositions. If we don't measure these against God's truths, we will build our relationship on lies. That's when the foundation can shift as on sand, bringing us to the brink of disaster. Joined by God exposes common misconceptions about marriage and critical truths from Scripture, guides couples through analyzing their marriage, and reveals what can be done to immediately improve it. Even if a spouse reads alone because their mate is resistant or uninterested, or conflicting schedules make reading together impossible, using this book can bring lasting improvement, growth, and intimacy.Give God seven weeks. Let Him change your life and your marriage. Shellie Arnold is an author, speaker, and Biblical Marriage Strategist. She is a sexual abuse survivor and spent twenty-two years as a homeschool mom. Shellie believes Jesus died to redeem every part of our lives, and we can experience that redemption in every part of our marriages. Visit her at shelliearnold.com or find her podcast Christian Marriage Uncensored on your preferred platform.

 • af S. Craggs
  252,95 kr.

  Suitable for worship leaders of various backgrounds and responsibilities, this book provides ideas, stories, prayers and other forms of worship that can be used as they are presented or readers can adapt them easily for their own needs. It is intended for all but with a particular perspective of women.

 • af Melinda Eye Cooper
  178,95 kr.

  Cross My Heart is a compilation of Christian articles and devotions for anyone growing up spiritually. This book gives insight to some of life's struggles in our Christian walk. None of us is perfect and we all have a few things to learn along the way.

 • af Marquita Klinedinst
  92,95 kr.

  In a world filled with hurry and worry, the Savior invites us to sit at His feet and experience renewal of our minds and refreshing within our hearts. For 30 days, take a few moments each day reflecting on God's immense love for you. Each Scripture reference is designed for you to look up in your Bible and then write it out in this book. This will help you to hide God's Word in your own heart and fill your mind with His sweet promises for you.

 • af Elizabeth George
  107,95 kr.

  With One-Minute Bible Inspirations for Women, bestselling author Elizabeth George encourages you to make regular time to spend with God. These quick, straightforward doses of Bible-based wisdom and guidance are a simple way to build time reading the Scriptures into your schedule.

 • af Shilo Taylor
  127,95 kr.

  Calling all mentors! We all need others to encourage, challenge, and teach us, but this kind of mentorship is critical in the early stages of a new Christian life. In Brand New: A 40-Day Guide to Life in Christ, Shilo Taylor gives new believers a brief and practical guide through their first steps in their walk with Jesus. The Brand New Mentor's Guide provides a resource for mentors who are walking with these new Christians. With tips for leaders and guided reflections, this mentor's guide is an essential component to a successful mentorship. It will help you facilitate discussion, expand on the daily readings, and wrestle with the questions throughout the 40-day devotional. Taylor brings her years of experience in youth ministry to equip mentors with this essential resource for ministry and outreach.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.