Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Løb

Her finder du spændende bøger om Løb. Nedenfor er et flot udvalg af over 66 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - træn effektivt og vær stærk resten af dit liv
  af Joe Friel
  277,95 kr.

  Ældre, der træner til triatlon, langdistancecykelløb, svømmekonkurrencer og skiløb er ikke længere noget særsyn. Seniormotionister i USA, der træner intensivt og hårdt og dyrker elitesport, kender Joe Friel og hans bog Fast after 50, der på dansk hedder +50 og hurtig. Bogen er allerede blevet en klassiker.Forfatteren Joe Friel trækker på den nyeste forskning, og den viser, at ældre sagtens kan træne hårdt og skabe gode præstationer, selv om de kommer godt over 50 år.+50 og hurtig indeholder højintensive træningsprogrammer, øvelser til styrketræning, tips til restitution, crosstræning og ernæringsprogrammer for højintensiv træning.Af bogens indhold:Hvordan reagerer kroppen på træningsprogrammer efterhånden, som man bliver ældre? Man får tips til at tilpasse træningen, så man ikke overtræner.Hvordan kommer man af med kropsfedt og genvinder muskelstyrke?Hvordan opsætter man niveauer for træningen, så man trinvist kan styrke kroppen?Øvelsesanvisninger, forslag til tests og metoder til at måle træningsintensiteten.

 • - og luntere
  af Susanne Lidang
  153,95 kr.

  Yoga forbedrer dit løb! Du vil efter bare få øvelser føle dig mere smidig og stærk. Uanset om du er lunter, løber eller ”tonser” med halve og hele maratoner bag dig, er yoga det perfekte match til dit løb. Yoga er et praktisk redskab til at styrke og smidiggøre kroppen og få styr på det, der er vigtigt for dit løb: - Vejrtrækning- Kropsholdning - Hoftens arbejde- Føddernes afsæt I bogen får du en værktøjskasse til at komme skader og skavanker til livs, styrke dit mentale fokus samt fremme din balanceevne og restitution, så du præsterer bedre. Det bliver sjovere at hoppe i løbeskoene, og med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet en hurtigere løber.Der er fire programmer med øvelser, der opvarmer, styrker og udstrækker de for løbere relevante muskler: haser, underben, hofter, kerne og skuldre. Desuden en række vejrtrækningsøvelser, der får dit løb til at føles mere ubesværet og giver dig overskud til at nyde din løbetur.

 • - Spis før, under og efter du løber
  af Lasse Kristian Suhr, Rikke Ellekilde Kofoed Larsen & Mathias Kolringen
  127,95 kr.

  En god løbepræstation afhænger ikke kun af dine ben. Viden om, hvad du skal drikke og spise, har afgørende betydning for din præstationsevne. Formålet med denne bog er at gøre viden om sportsernæring nem at anvende i praksis. Uanset dit niveau, dit tempo eller den distance, du løber.Sportsernæring handler primært om at have styr på din basale kost og tilpasse den til din træning. Sportsprodukter som fx geler, proteinshakes og energibarer er supplementer. Ved at spise rigtigt både FØR, UNDER og EFTER løb kan du optimere dit træningsudbytte og din præstationsevne. Bogens indhold er baseret på den nyeste forskning, men gør ikke brug af fagudtryk for at sikre, at den eneste forudsætning, du som læser behøver, er nysgerrighed.

 • - Maratonløbets historie
  af Tonny Vorm
  127,95 - 192,95 kr.

  Engang var maratonløb forbeholdt et lille broderskab af elitesportsfolk og lidende excentrikere. I dag er det en milliardforretning, der tiltrækker både modeindustrien, masserne og berømthederne. Hvordan er det sket? Jagten på svar bringer os fra sir Arthur Conan Doyles London over koldkrigstidens Prag til New Yorks hårde asfalt i en personlig fortælling krydret med stemningsfulde reportager, underholdende anekdoter og interview med løbestjerner, eksperter og historikere. Find også ud af, hvorfor kvinderne først fik lov at løbe maraton ved OL i 1984. Hvordan den danske guldalder i 1980’erne blev skabt? Hvor hurtigt afrikanerne egentlig kan løbe? Og vil vi også løbe maratonløb i fremtiden? Sidste tog til Boston er en underholdende indføring i maratonløbets historie. Den henvender sig til både eliteløberen og motionisten samt enhver med interesse for sport og samfund. Tonny Vorm er litteraturkritikker, oversætter og forfatter - og en særdeles habil løber på alt fra 400 meter til 50 miles.

 • af Michelle Vesterby
  43,94 - 247,95 kr.

  I TRITRÆNING FOR KVINDER er ideen, at du skal lære at træne smart og uden at få skader, og undervejs får man rådgivning om effektiv træning inden for svømning, cykling og løb. Målet er at kunne nyde rejsen og processen mindst lige så meget som målet – uanset hvad målet er. TRITRÆNING FOR KVINDER handler også om at finde glæden og motivationen, når det gør allermest ondt – suppleret med anekdoter fra Michelles eget liv. Ud over udførlige øvelser er der råd om restitution, forberedelse og kost – og som en ekstra bonus kan man lære at tale tri. Alt er skrevet med et glimt i øjet og uden fanatisme – det handler om at finde ind til den måde, der passer en bedst.

 • - The endurance athlete's cookbook
  af Hannah Grant & Stacy Sims
  213,95 kr.

  Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner med lækker mad og en forståelse af kroppens fysiologi som året skifter.Hannah Grant har været kok for Bjarne Riis's tidligere cykelhold og er kendt fra Go' morgen Danmark, hun er aktuel på verdensplan i den nye TV serie EAT RACE WIN på Amazon prime

 • - Begyndere, rutinerede og elite
  af Jesper Kenn Olsen & Mette Birk Jensen
  192,95 kr.

  Flere og flere ønsker i dag at begive sig ud over den klassiske maratondistance for dermed at kalde sig ultraløber. Alligevel betragter mange stadig sportsgrenen med en blanding af respekt og mistro.Med Ultraløb for alle gør forfatterne, som selv er erfarne ultraløbere, op med myten om, at man skal være af en helt særlig støbning for at løbe ultraløb. De viser, at med den rette tilgang til træningen kan alle, mænd som kvinder, uanset niveau og uanset alder, finde glæde i en sport, som har utroligt meget at byde på. Hele livet.I denne bog bliver du taget i hånden og guidet igennem træningen, den fysiske såvel som den mentale. Du bliver rådgivet om skadesforebyggelse, kost, udstyr og motivation og får konkrete eksempler på løbsstrategier og træningsplaner for de forskellige ultradistancer, fra 50 km til multidagsløb.Bogen er således en grundbog og et absolut ‘must’ for alle løbere, uanset niveau, der ønsker en grundig og sikker indføring i ultraløb.Om forfatterneJesper Kenn Olsen er som rekordindehaver og mangeårig træner for det danske ultralandshold én af de mest velrenommerede kapaciteter inden for ultraløb i Danmark og internationalt. Jesper er forfatter til bøgerne Jorden rundt i løb samt Kunsten at ville om hans to løbende jordomrejser, der vakte opmærksomhed både i Danmark og i udlandet.Mette Birk Jensen, 52 år, er personlig træner, foredragsholder og forfatter. Hun har boet og arbejdet det meste af sit liv i udlandet men vendte tilbage til Danmark i 2020, hvor hun i dag driver virksomheden masterrunning.dk. Her underviser hun i bl.a. pilates og styrketræning og coacher løbere på alle niveauer ud fra sin personlige tilgang som er, at træning skal være noget, vi gør med glæde og ikke af pligt.Mette har arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver i en længere årrække, men det var interessen for en aktiv livsstil og særligt løbet, som gradvist fik det primære fokus i karrieren. I dag er Mette en passioneret ultraløber med en række ekstreme løb på CV’et.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Claus Hechmann
  118,95 - 297,95 kr.

  Claus Hechmann, tidligere elitesportsmand og i dag træner og leder af testcenteret Hechmann Sport, følger nu sin bestseller Løb som eliten op med en mere inkluderende bog til løbere på alle niveauer – også dem, der primært går. Bogen er den første, som implementerer watt-træning, et revolutionerende nyt redskab, der bedre end nogen andre parametre som tempo og puls kan bruges til at styre træningen præcist. Watt kan måles med visse løbeure eller med en pod til løbeskoen.Træningsprogrammer tilrettelagt efter netop dit niveau forbedrer din kondition og udholdenhed og sikrer, at du ikke møder muren eller får skader på grund af for hård træning.Løbebogen er baseret på den nyeste forskning og på Claus’ mange års erfaring med at træne danske topatleter.

 • - Om seje kvinder og ekstreme løb
  af Mette Birk Jensen
  129,95 - 157,95 kr.

  Mød Kristina, som løb 1.841 kilometer alene gennem Iran; Gitte, som tre gange vendte tilbage til Sahara for at løbe 250 kilometer med sin proviant på ryggen; og Molly, som løb 222 kilometer i Himalayas ilttynde luftlag. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, 100 kilometer på et stadium eller 5.649 gange rundt om en boligblok i New York. Hvor det tidligere var en præstation af de helt store at løbe et maraton, stiger ultraløbet i dag eksplosivt i popularitet. Ultraløb er oprindeligt betegnelsen for løb, der er længere end den klassiske maratondistance på 42 kilometer og kræver en hel særlig form for motivation, styrke og udholdenhed. Der er i dag stort set ingen grænser for sværhedsgraden. Der er traditionelt færre kvinder end mænd, der stiller op på startlinjen til ultraløb. Men også blandt kvinderne er der i disse år stadigt flere, som kaster sig ud i de mest ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der tester både krop og sind. I bogen følger vi journalist Mette Birk Jensen på hendes personlige rejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder, som presser sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt. Og lidt til. I en række farverige portrætter deler de hudløst ærligt ud af deres oplevelser og erfaringer. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det, og hvilke råd, kan de give videre? Deres bevæggrunde er lige så forskellige, som de er. Nogle løber fra indre dæmoner eller depression, andre for en sag, for at føle sig i ét med naturen, for at lære sig selv bedre at kende eller for at prøve grænser af. Fælles for dem alle er, at løbet ikke blot gør dem klogere på sig selv, men også bedre rustet til livet generelt. Ultrakvindernes erfaringer viser os, at både krop og sind gemmer på uanede ressourcer. Og hvor der tidligere var en udbredt tendens til at frygte de potentielle skadevirkninger af for meget motion, går den seneste både danske og internationale forskning nu mere i kvindernes retning. Vi kan fysisk holde til en del mere, end vi tror, og mentalt kan der være stor gevinst at hente ved følelsen af at præstere langt ud over det sædvanlige. Udover en grundig introduktion til ultraløb, giver bogen via sine mange portrætter inspiration til enhver, som drømmer om ikke blot om at løbe lidt længere, men også at vove lidt mere. Om forfatteren Mette Birk Jensen er selv ultraløber. Hun bor og træner til dagligt i Thailand, men løb sine første 100 kilometer i Danmark, hvor ideen til Ultrakvinderne opstod. Bogen tager udgangspunkt i og forsøger at besvare de spørgsmål, hun selv stillede sig under sit første møde med de helt lange distancer.

 • - Løberens guide til 49 europæiske storbyer
  af Else Marie Lehman
  72,95 - 167,95 kr.

  I Løb i storbyer deler entusiastiske løbefæller fra hele Europa gavmildt ud af deres bedste tips. De tager dig med ud på favoritruterne, og de hjælper dig til at finde de mindst trafikerede tidspunkter til at kridte løbeskoene. Du får råd til din sikkerhed, de bedste bakker og trapper, træningsstationer, officielle løb og links til lokale løbefællesskaber, du kan hægte dig på, hvis du gerne vil følges med andre på din tur. Med denne bog i bagagen har du altid en lokal ven med på din tur og masser af store løbsoplevelser i vente. Tilsæt blot løbesko, dagens form og en god portion nysgerrighed.

 • - En fortælling om Danmarks bedste ultraløber
  af Heidi Egeberg Johansen
  147,95 - 149,95 kr.

  En bog om at være Danmarks bedste ultraløber ud fra opskriften: familieeventyr, livsglæde og den simple tilgang til motion i hverdagen. Stine Rex er Danmarks p.t. bedste ultraløber. Det beviste hun blandt andet, da hun, mens hele Danmark var lukket ned pga. Covid-19, slog fire rekorder i samme løb, da hun løb 48 timer rundt og rundt i den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland. Stine er en benhård konkurrent, når hun løber, men lige så determineret og konkurrencemindet hun er under løbene, hun deltager i, lige så hjertelig og varmt et menneske er hun uden for konkurrencerne. Bogen er skrevet under Covid-19-nedlukningen af Danmark og er derfor, helt i Stines ånd, lavet som løbende interviews, hvor Stine og forfatteren hver morgen løb sammen hver for sig og snakkede via mobiltelefonen. Det er blevet til en bog, der beskriver Stines rejse til at blive den verdensstjerne, hun er i dag inden for ultraløbsporten. Alle hendes op- og nedture, hendes ukuelige livsglæde og hendes store passion for at få os helt almindelige danskere til at dyrke en lille smule mere motion i hverdagen. Uddrag af bogen Stine fortsætter ud i natten, alene på landevejene. Alt er kulsort, kun lyskeglen sender, som et fyrtårn, lys ud på ruten fremad. Stine må koncentrere sig 100 % om at løbe i mørket og holde fast i rutens profil. I mørket omkring sig kan hun høre hunde gø, mørket forstærker lyden, og angsten sniger sig ind på Stine. Hun fokuserer mod lydene og ønsker helt ind i knoglerne at høre en kædes raslen eller lyden af poter mod et hegn. Hvad som helst der kan give en beroligende lyd af, at hundene ikke er vilde løse hunde på vej mod hende. Langsomt begynder det at gå opad. Stine ved, at ”bjerget” snart vil komme. ”Bjerget” er den største og mest berygtede stigning i løbet. Om forfatteren Heidi Egeberg Johansen (f. 1973) er selv en passioneret løber, der har løbet over 130 maratoner i både ind- og udland – herunder løb på Antarktis og en Guinness World Record fra et maraton i Pakistan. Heidi brænder for de personlige fortællinger, der ligger bag enhver løber.

 • - 42 essays om det lange løb
  af Klaus Rothstein
  164,95 kr.

  Der kan ikke herske tvivl om at løbekulturen spiller en vigtig rolle i vores liv. Og antallet af løbere er stadigt voksende. Men hvorfor løber vi? Og hvad var det ved løbet som kultur der optager så mange? Frisk fisk til inkaen handler om løbets nødvendighed. Om løb som civilisation magtsprog kunst underholdning religion elitesport og populærkultur. De 42 korte læsestykker skildrer menneskets løbekultur - fra dengang vores forfædre blev tobenede til hver gang vi snører løbeskoene. Klaus Rothsteins bog banebrydende bog udkom første gang i 2002 og har siden været uopdrivelig og efterspurgt af tænksomme løbere og læsere. Til denne nye udgave som altså udkommer præcis ti år efter er forsynet med nyt forord og et nyt stort essay om Homo currens det løbende menneske. Klaus Rothstein har som kritiker og kommentator skrevet en håndfuld essaysamlinger og debatbøger om litteratur kultur og politik senest Den nøgne maskine. Til hverdag er han kritiker og kommentator på Weekendavisen og studievært på DR s Skønlitteratur på P1.

 • af Henrik Elsig Andersen
  192,95 kr.

  Egentlig havde Henrik fortalt sig selv, at han var for gammel til at løbe langt. Det seneste maraton havde han knap været i stand til at gennemføre, og han besluttede derfor, at det var på tide at stoppe med at løbe så langt. Men man skal passe på med at fortælle sig selv, hvad man ikke kan. Mindre end 3 år senere stod han klar i Sydfrankrig og begyndte en lang løbetur mod Danmark. Det var en løbetur på 1.800 km, gennem 4 lande, og da den skulle gennemføres på en måned, var Henrik klar over, at han ville blive udfordret både fysisk og mentalt som aldrig før. Følg Henrik på den udfordrende, krævende og fantastiske tur mod Danmark, hvor han kæmper sig igennem både hedebølge og sygdom for til sidst at afslutte løbeturen i Roskilde. En løbetur, der ikke bare ændrede Henrik som person, men også satte sig dybe spor i relationerne til de mennesker, der hjalp ham på vej, og skabte nye erkendelser i livet. Henrik hentede inspiration til løbeturen fra sine 25 års erfaringer med at udvikle ledere og teams. I bogen kombineres løbeturen derfor med et væld af ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger, ligesom der fokuseres på, hvordan vi mennesker generelt set kan udvikle os. Om forfatteren Henrik Elsig Andersen er en af Danmarks mest anerkendte erhvervspsykologer og har arbejdet med leder- og teamudvikling gennem de sidste 25 år, hvoraf de sidste 15 år ofte har været med fokus på topledelse. I en alder af 53 år kastede forfatteren sig over ultraløb. Uden at have været nogen god eller hurtig løber fandt han et talent for ultraløb og gav sig selv den ultimative udfordring: at løbe fra det sydvestlige Frankrig retur til Danmark på en måned.

 • af Max Boderskov
  319,95 kr.

  Søger du efter måder at forbedre din løbetræning? Eller er du helt ny inden for løb og vil gerne starte din løberejse bedst muligt?Bogen “Bæredygtigt løberliv” er din guide til at få et sundt og stærkt løberliv, så krop og motivation kan holde hele livet.Du bliver i bogen introduceret for viden om løb, fysiologi, løbeteknik og motivation, men får også konkrete løbeprogrammer til løbere på alle niveauer. Med baggrund i Max Boderskovs akademiske baggrund samt mange års erfaring med løb og løbetræning bindes praksis sammen med nyeste viden.Målet med bogen er at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du tilpasser løbetræningen til din egen unikke rejse, så du får et langt og bæredygtigt løberliv.

 • af Shawn Tunis
  170,95 - 220,95 kr.

 • af John Mcdonnell
  186,95 kr.

  Marathon Training Strategies: A Comprehensive Guide to Running Your Best Marathon - Including Plans, Advice, and Goal-Hitting TipsUnlock the Secrets to Marathon SuccessEvery step you take in the world of marathon running is a journey toward the extraordinary. The marathon is more than a race; it's a test of your willpower, endurance, and determination. To conquer the marathon and achieve your personal best, you need more than just physical strength - you need a comprehensive strategy that encompasses both body and mind. In "Marathon Training Strategies," John delves into the art and science of marathon preparation, equipping you with the knowledge, motivation, and training plans to cross the finish line in your personal best time.Your Roadmap to Marathon MasteryThis book is not just another training guide; it's your roadmap to marathon mastery. Drawing on years of experience and expertise, John has crafted six distinct training plans, each tailored to help you reach a specific goal:Sub 2:45 Marathon: For the elite runners striving for greatness.Sub 3-Hour Marathon: An ambitious goal for those seeking to join the ranks of the sub-3 club.Sub 3:15 Marathon: A challenging yet achievable target for serious runners.Sub 3:30 Marathon: A goal that pushes the boundaries of endurance.Sub 3:45 Marathon: Perfect for runners who want to excel while balancing life's demands.Sub 4-Hour Marathon: A realistic plan for dedicated runners who want to conquer the marathon.But "Marathon Training Strategies" is more than just training plans; it's a holistic approach to marathon preparation. He understands running a marathon isn't just about physical fitness, it's also about mental fortitude.Your Training CompanionWithin these pages, you'll discover:Proven Training Plans: John's meticulously designed training plans are backed by science and years of experience. John's plans cater to your needs, ensuring that you're well-prepared for race day.Nutrition and Hydration: Fueling your body is essential for marathon success. Learn how to optimize your nutrition and hydration to keep your energy levels high and your body primed for peak performance.Injury Prevention: Running long distances can take a toll on your body. Discover effective injury prevention techniques and recovery strategies to keep you in top form throughout your training.Mental Toughness: The marathon is as much a mental challenge as a physical one. Gain insights into visualization techniques, goal-setting strategies, and mental toughness exercises to overcome those challenging moments.Race Day Strategies: When it comes to race day, every detail matters. From pacing and fueling to dealing with the unexpected, John guides you through the intricacies of marathon racing.The Journey Begins HereWhether you're aiming for a sub-2:45 marathon or striving to break the 4-hour barrier, "Marathon Training Strategies" is your trusted companion on this epic quest. It won't be easy, but it will certainly be worth it. The marathon is a test of your limits, a quest for personal excellence, and an opportunity to prove to yourself that you can achieve greatness."Marathon Training Strategies" is your ticket to marathon success. Your Marathon Journey Starts Now.Order your copy of "Marathon Training Strategies: A Comprehensive Guide to Running Your Best Marathon - Including Plans, Advice, and Goal-Hitting Tips" and unlock the secrets to marathon success today.

 • af Luke Tuttle
  287,95 kr.

  Ultrarunning Europe is a comprehensive guidebook that brings together the most incredible long-distance and extreme trails across the European continent. Crafted with passion, this guidebook is an indispensable resource for anyone looking to explore Europe's majestic landscapes on foot. Whether you're a seasoned ultrarunner or a beginner seeking new adventures, Ultrarunning Europe has something for every endurance enthusiast.Ultrarunning Europe showcases 40 meticulously curated trails, each chosen for their unique challenges, awe-inspiring scenery, and rich cultural experiences. From the rugged beauty of Bulgaria to the sun-kissed coastal trails of Malta, this guidebook offers a diverse array of experiences for the experienced ultrarunner.What makes Ultrarunning Europe truly special is the author's personal touch. As an accomplished ultrarunner, the author shares his firsthand experiences, triumphs, and challenges faced while conquering these trails. By providing valuable insights and practical advice, this guidebook goes beyond just route descriptions - it becomes a reliable companion for your European ultrarunning endeavors.In addition to the author's anecdotes, each trail entry features:Stunning photographs that capture the essence of each location.Detailed maps to help you plan and navigate your route with ease.Comprehensive trail descriptions, including terrain, elevation, and distances.Local highlights, points of interest, and cultural insights to enrich your journey.Are you looking for a gift for yourself or someone else?Ultrarunning Europe is more than just a guidebook; it's an invitation to embark on a life-changing adventure. It serves as an invaluable resource and source of inspiration for ultrarunners and trail enthusiasts alike. If you have a loved one who is passionate about exploring the great outdoors on foot, this book makes the perfect gift.If you are seeking a source of motivation, or a gift for a trail or ultra running enthusiast, this trail, travel, and ultra running coffee-table book could be the perfect pick. One can immerse themselves in these pages and find the inspiration they are seeking for a next trail or ultra running adventure. Coffee table books are a great source for inspiration and information, and by combining stunning visuals with immersive narratives, this book will help anyone who is looking to run, or just travel in Europe, with a wide range of ideas. It is also fun just to browse a coffee-table book for ideas and discuss them with friends (over coffee even!).Ultrarunning Europe includes 40 trail descriptions from ultra runs in the following countries:Northern EuropeDenmarkEstoniaIcelandIrelandLatviaLithuaniaNorwaySwedenEastern EuropeBulgariaCzechiaHungaryPolandRomaniaSlovakiaWestern EuropeAustriaBelgiumFranceGermanyLiechtensteinLuxembourgNetherlandsSwitzerlandSouthern EuropeAlbaniaBosnia and HerzegovinaCroatiaCyprus GreeceItalyMaltaNorth MacedoniaPortugalSerbiaSloveniaSpain

 • af Jeff Galloway
  152,95 kr.

  Running: Getting Started is the perfect guide for any person, at any fitness level, looking to start running for the first time, return to running after a break, or reset their training. Running coach and Olympian Jeff Galloway outlines what a person needs to know to get started, such as finding a running store and selecting the best pair of running shoes. Jeff also provides week-by-week training plans that can be tweaked depending on individual goals, making it easy to fit training into any lifestyle and stick with it. Jeff also includes information important to the beginner runner, such as nutrition and how to eat for running and weight loss, how to maintain good running form, how to stay injury free, how to stay motivated, how to prepare for that first race, and more. His advice is suitable for beginners at any age. With this book, everyone will not only start running, but they will enjoy their runs so much they will continue to run until they're 100!

 • af Jimmie Harper
  233,95 kr.

  This world-famous race of 26 miles and 385 yards has become the benchmark that all long-distance runners measure themselves against. It can be a social activity or a solo one, you can compete against other runners or you can try to beat your own best time. But it's a goal to aim for, something to strive towards, a challenge to set yourself. It's a huge accomplishment, and it's something only a small proportion of the population ever manages to complete. Here's what you'll see inside this self-help guide:Benefits of runningCommon running mistakesChoosing your running gearBasic running techniquesHow to build your endurance?How to prevent injuries?5km guideIf you are one of the millions of people who are tired of struggling with losing their extra weight and want to feel healthier and happier, this book is for you. Running is not just a great way to stay in shape, but when done right, it is one of the best ways to lose weight, and to change your attitude about your body and your life.In this fast guide you will learn how to develop running habits that will have you dropping pounds in no time. As you lose weight you will feel better about yourself and your body.

 • af Randy L. Thurman
  166,95 kr.

  It's often said that running is like life, and it's true. With many things, finding the motivation makes all the difference between starting and not. This book is packed with motivational quotes and humorous quips to help you get moving with a smile. Here's a sample.... To give anything less than your best is to sacrifice the gift.>It's very hard in the beginning to understand that the whole idea is not to beat the other runners. Eventually you learn that the competition is against the little voice inside you that wants you to quit.>My grandmother started walking five miles a day when she was 60. She's 97 now, and we don't know where the heck she is. >There are many challenges to long distance running, but one of the greatest is the question of where to put the car keys. >Belief creates the actual fact.... The greatest revolution of my generation is the discovery that individuals, by changing their inner attitudes of mind, can change the outer aspects of their lives.-William James

 • af Katie Arnold
  152,95 kr.

  A Zen study wrapped in a memoir of destruction and healing written by an elite ultrarunner as she struggles to make it to the other side of a life-shattering injury with her sanity, and her marriage, intactAfter flipping her raft days away from help on a trip down the remote Salmon River, Katie Arnold’s shattered leg tests both her spirit and her marriage for years to come. It also reignites her meditation practice and motivates her to dive into Zen in search of healing. Before the accident, Katie was an elite ultrarunner with a simmering but adequate marriage who avoided being indoors whenever possible. But who is she afterwards?In the midst of hardship, Katie turns for support to the Zen practice she had long dabbled in. Brief Flashings in the Phenomenal World is a Zen study wrapped in a memoir that tells the story of a search for stillness by a woman born for wildness. Spanning roughly two years, from shortly before the accident through the long, uncertain healing of both leg and marriage, it is a personal narrative of that tumultuous time nested inside meditations on Zen. Having gone from a reluctant spiritualist to a Zen practitioner over the course of a decade, Katie Arnold offers unique company for those seeking nature’s exquisite highs as well as for creatives, spiritualists, and sensualists who want to slow down and examine the possibilities of a well-lived life. As the late Japanese master Shunryu Suzuki wrote, “Sometimes a flashing will come through the dark sky.” These brief flashings are enlightenment—moments when we suddenly feel as if we’re part of everything, and everything’s part of us. This book is about how to experience the flashings when they come, and about what they mean for how we live our lives.

 • af Paul Semendinger
  191,95 kr.

 • af Steve Till
  147,95 kr.

  What do you desperately want to achieve in running, in sport, in life? How do you identify the summit that your passion is driving you towards? How do you harness that passion's remarkable power? How do you plan your path towards that towering achievement? Why should motivation not be a problem? How do you overcome setbacks? How can YOU reach your mountaintop?International ultrarunner and coach Steve Till analyses his own experiences, inspirations and beliefs - as well as those of sportspeople of all standards - to trace how they have shaped and empowered his remarkably long and wide-ranging career, in an exploration of goal-setting, motivation, resilience and achievement, to create a book that is a must-read for runners at any level, and indeed all of us who try and make the best of our abilities in any walk - or run - of life.Steve has competed in 100km and 24-hour events for his country, won medals in national championships, run more than 100 marathons, over 500 parkruns, and is a Centurion, having race walked 100 miles in less than 24 hours. His hard-won insights and moving examples can help you to harness your passion, identify your mountaintop, plan your ascent, overcome any setbacks and finally reach your personal summit.Primarily about running but directly applicable to any challenge, The Run of Life explores what it takes to identify the right goal - the one that excites your passion - to plan for its achievement, to overcome any setbacks and to prepare yourself for the ultimate test. It does this by examining Steve's own journey from coming last in university cross country races to running for Great Britain and Northern Ireland in ultrarunning events, and the experiences of dozens of other runners, sportspeople and those who strive in any arena. There are lessons here, but it's not preaching. It is more about ideas, interest and inspiration.

 • - Lær at løbe uden gener fra morkroppen
  af Thora Bjørn
  166,95 - 207,95 kr.

  Sådan løber du uden gener fra din morkrop Har du opgivet dine løbeture, efter du har fået børn, fordi løb føles tungt og træls? Giver løb smerter i knæ eller ryg? Sætter tyngdefornemmelse i underlivet eller urinlækage en stopper for din løbeglæde? Så kan denne bog hjælpe dig!• Den kernevenlige løbeteknik, du lærer i denne bog, afhjælper stress- inkontinens, tyngde i underlivet og smerter i bl.a. hofter, lænd og knæ.• Simple justeringer i din løbeteknik nedsætter belastningen af kroppen markant og fyrer op for din krops naturlige stødabsorbering.• Specifikke øvelser for mave, ryg, hofter og bækkenbund (kaldet tørtræ- ning) overføres direkte til et flyvende løb uden gener fra morkroppen.• Alle kan være med! Også selvom det er flere år siden, du fik børn.Den kernevenlige løbeteknik hjælper kvinder, som har født, til at blive flyvende løbere. Teknikken er udviklet af personlig træner Thora Bjørn fra Superfit Mor:“Målet med denne nye tilgang til løbetræning for kvinder er ikke nødvendigvis, at man skal kunne løbe et maraton. Målet er frihed til at bevæge sig, som man har lyst til, uden at tisse i bukserne, uden tyngde i underlivet og uden at føle sig som en tung sæk kartofler, når man løber. Med enkle justeringer i måden, du løber på, bliver løb igen ubesværet og en fornøjelse.“Om forfatterThora Bjørn er personlig træner, cand.mag., iværksætter og kvinden bag Superfitmor.dk, Danmarks første online træningscenter for kvinder, der har født. Hun er specialist i efterfødsels-træning med særligt fokus på delte mavemuskler. Med over 16.000 aktive deltagere på Superfit Mors træningsprogrammer som fx Flad Mave Online og Superfit Bækkenbund har Thora rigtig godt fat i målgruppen og ved, hvilke udfordringer den står overfor. Thora er mor til to børn, og hendes personlige erfaringer med svære fødselsskader gav afsættet til at skabe den nye, kernevenlige tilgang til løbetræning, der præsenteres i Løb igen.E-bogen er lavet i fixed format.

 • af Sid Garza-Hillman
  157,95 kr.

  Whether you're an experienced runner or a complete beginner, this inspiring book will motivate you to train your body and mind to complete one of the hardest physical feats of all—an ultramarathonUltra-races—distances longer than 26.2 miles—aren’t for “normal people.” Normal people have jobs, families, or a million other obligations that do not exist in the world of ultrarunning. Or that’s what Sid Garza-Hillman thought as he faced the starting line of his first 50K.But the more he learned about the sport, the more he realized that ultrarunning is for more than elite athletes: moms, dads, grandparents, young people, old people, people with full-time jobs, and others successfully cross the finish lines of ultra-races around the world every year.In this book, Sid distills the life lessons he's learned from the trails—as a ten-time ultramarathoner and Race Director of the Mendocino Coast 50K—to teach you how to:Move through the fear and mental blocks that prevent you from reaching your goals—on and off the trailSlow down and be present in a world full of endless distractionsTest your mettle and prove you’re stronger than you ever knewCommit to a well-rounded—but realistic and adaptable—training planNot your typical ultramarathon training guide with rigid schedules and prescribed workouts, this book powerfully outlines the invaluable struggles, benefits, and life lessons that await anyone who dares to dive into the world of ultrarunning.

 • af Michiel Panhuysen
  232,95 kr.

  One man's account of the near-mythical ultrarunning event that is the Barkley MarathonsWelcome to the Barkley Marathons, a fever dream of an ultra running event set deep in the Tennessee woods, inspired by James Earl Ray's prison break, heralded by a conch blast and paid for in cigarettes and socks. Since the race began in 1986, just 15 people have successfully crossed the finish line having completed the full 100 miles. This is a race in which competitors haul themselves up mountains, through extreme weather conditions, beyond pain and exhaustion, mile after mile. Completed 60 miles? That's just the fun run.Journalist and ultrarunner Michiel Panhuysen is a multiple-time Barkley entrant, having fallen under the spell of this most enigmatic of races - and its presiding philosopher-genius organizer 'Lazarus Lake' - in the early 2010s. On each occasion, the Barkley won. The Barkley nearly always wins.In the Spell of the Barkley is a story of sporting obsession, exploring what drives individuals to challenge themselves at the limits of what is possible - and what it takes to succeed.

 • af Carissa Galloway
  207,95 kr.

  Good nutrition is an important facet of good health, and good nutrition is even more important for runners. Whether running a 5-minute mile or a 15-minute mile, your body needs the right fuel for performance, recovery, and overall health. In Run. Walk. Eat., you have the best nutritional guidelines for eating for training and performance.Olympian and running coach Jeff Galloway and Registered Dietitian Nutritionist Carissa Galloway break down nutrition to provide you with simple changes that not only improve performance, but also lead to improved lifelong eating habits. They offer a nutritional education that puts you, the runner, in charge of your food choices so you can train harder, perform better, and recover faster. Those runners with additional weight-loss goals are also given weight-loss strategies. To help you improve your nutrition and performance, the authors have included meal plans, shopping lists, 21 recipes, and 8 videos accessed through QR codes that further explain nutrition and recipe prep.This nutrition guide is meant to accompany Jeff Galloway's proven Run Walk Run® Method and can be incorporated into any run-walk-run training program - making it a must-have for all runners seeking to run-walk-eat right!

 • af Jeff Galloway
  165,95 kr.

  In this new edition, Olympian and running coach Jeff Galloway brings his proven Run Walk Run® method to cross-country running. Using his method and following the training plans provided, every cross-country runner will improve performance, recover faster, and reduce the risk of injury.Jeff Galloway explains how to build endurance, train and race on hills, run on varied terrain, implement speed training and race strategies, all while maximizing performance. He gives action plans for teamwork training and developing race methods, and he also covers injury prevention and treatment that gets an injured runner back racing in no time.The training programs incorporate Galloway's Magic Mile-the best way to check and monitor training progress-and are suitable for high school and college runners. Runners are also given the tools to set realistic pacing goals for long runs and races and to reach peak performance in the 5K, 1500m, 2000m, and 10K. Every cross-country runner and coach needs this book!

 • af Ann Mandt Hall
  177,95 - 194,95 kr.

  "This is not your typical book about running! Great stories & practical tips on how to pace yourself in life not pacing your run. I laughed, I cried. This author has a great perspective on life." -Amazon Review This book is for runners, people thinking about running, type-A personality athletes, people working long hours confined by horrible little cubicles and people interested in applying endurance sports principles to work and life."I'm not scared to admit I am type-A personality. I own it along with the rest of my junk, but it has taken many years and an unfortunate episode with my heart to try to be kinder to myself. The real progress in my journey started when I took all the research I was focused on in my work - pace, recovery, visualization, fit and form - and applied it to my work, sport and life. Quite absurdly my overall goal has been to run faster, next in line has been a more balanced life. I know that should be reversed, but we all know what motivates us right?! Every day I am working on just enjoying the moment and flushing unrealistic expectations down the shitter.""This book is about my personal evolution, in both running and not running. I include some research that helped me run easier and faster, talk from other runners, and some thoughts from my 'inner asshole'. My siblings said I talk too much about my personal life. I'm okay with that. Just wait until they read what I wrote about them! ;)"Amazon Review: "I loved this book, even though I am not a runner (yet). I think that may change after this read though! The writing style is candid, self-deprecating and relatable to anyone who has had struggles with time management, health, and juggling everything on his or her plate. Look for the deeper message in this book and you will find it. The thought-provoking stories and energetic drive toward wellness and balance made a lasting impression on me, whereas most books do not. Whether you are a runner or not, whether you are an ergonomist or not, I highly recommend this book."

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.