Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Løb

Her finder du spændende bøger om Løb. Nedenfor er et flot udvalg af over 37 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Claus Hechmann
  232,95 kr.

  Claus Hechmann, tidligere elitesportsmand og i dag træner og leder af testcenteret Hechmann Sport, følger nu sin bestseller Løb som eliten op med en mere inkluderende bog til løbere på alle niveauer – også dem, der primært går. Bogen er den første, som implementerer watt-træning, et revolutionerende nyt redskab, der bedre end nogen andre parametre som tempo og puls kan bruges til at styre træningen præcist. Watt kan måles med visse løbeure eller med en pod til løbeskoen.Træningsprogrammer tilrettelagt efter netop dit niveau forbedrer din kondition og udholdenhed og sikrer, at du ikke møder muren eller får skader på grund af for hård træning.Løbebogen er baseret på den nyeste forskning og på Claus’ mange års erfaring med at træne danske topatleter.

 • - træn effektivt og vær stærk resten af dit liv
  af Joe Friel
  286,95 kr.

  Ældre, der træner til triatlon, langdistancecykelløb, svømmekonkurrencer og skiløb er ikke længere noget særsyn. Seniormotionister i USA, der træner intensivt og hårdt og dyrker elitesport, kender Joe Friel og hans bog Fast after 50, der på dansk hedder +50 og hurtig. Bogen er allerede blevet en klassiker.Forfatteren Joe Friel trækker på den nyeste forskning, og den viser, at ældre sagtens kan træne hårdt og skabe gode præstationer, selv om de kommer godt over 50 år.+50 og hurtig indeholder højintensive træningsprogrammer, øvelser til styrketræning, tips til restitution, crosstræning og ernæringsprogrammer for højintensiv træning.Af bogens indhold:Hvordan reagerer kroppen på træningsprogrammer efterhånden, som man bliver ældre? Man får tips til at tilpasse træningen, så man ikke overtræner.Hvordan kommer man af med kropsfedt og genvinder muskelstyrke?Hvordan opsætter man niveauer for træningen, så man trinvist kan styrke kroppen?Øvelsesanvisninger, forslag til tests og metoder til at måle træningsintensiteten.

 • - og luntere
  af Susanne Lidang
  161,95 kr.

  Yoga forbedrer dit løb! Du vil efter bare få øvelser føle dig mere smidig og stærk. Uanset om du er lunter, løber eller ”tonser” med halve og hele maratoner bag dig, er yoga det perfekte match til dit løb. Yoga er et praktisk redskab til at styrke og smidiggøre kroppen og få styr på det, der er vigtigt for dit løb: - Vejrtrækning- Kropsholdning - Hoftens arbejde- Føddernes afsæt I bogen får du en værktøjskasse til at komme skader og skavanker til livs, styrke dit mentale fokus samt fremme din balanceevne og restitution, så du præsterer bedre. Det bliver sjovere at hoppe i løbeskoene, og med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet en hurtigere løber.Der er fire programmer med øvelser, der opvarmer, styrker og udstrækker de for løbere relevante muskler: haser, underben, hofter, kerne og skuldre. Desuden en række vejrtrækningsøvelser, der får dit løb til at føles mere ubesværet og giver dig overskud til at nyde din løbetur.

 • - Spis før, under og efter du løber
  af Lasse Kristian Suhr, Rikke Ellekilde Kofoed Larsen & Mathias Kolringen
  129,95 kr.

  En god løbepræstation afhænger ikke kun af dine ben. Viden om, hvad du skal drikke og spise, har afgørende betydning for din præstationsevne. Formålet med denne bog er at gøre viden om sportsernæring nem at anvende i praksis. Uanset dit niveau, dit tempo eller den distance, du løber.Sportsernæring handler primært om at have styr på din basale kost og tilpasse den til din træning. Sportsprodukter som fx geler, proteinshakes og energibarer er supplementer. Ved at spise rigtigt både FØR, UNDER og EFTER løb kan du optimere dit træningsudbytte og din præstationsevne. Bogens indhold er baseret på den nyeste forskning, men gør ikke brug af fagudtryk for at sikre, at den eneste forudsætning, du som læser behøver, er nysgerrighed.

 • - The endurance athlete's cookbook
  af Hannah Grant & Stacy Sims
  214,95 kr.

  Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner med lækker mad og en forståelse af kroppens fysiologi som året skifter.Hannah Grant har været kok for Bjarne Riis's tidligere cykelhold og er kendt fra Go' morgen Danmark, hun er aktuel på verdensplan i den nye TV serie EAT RACE WIN på Amazon prime

 • - Om seje kvinder og ekstreme løb
  af Mette Birk Jensen
  133,95 - 161,95 kr.

  Mød Kristina, som løb 1.841 kilometer alene gennem Iran; Gitte, som tre gange vendte tilbage til Sahara for at løbe 250 kilometer med sin proviant på ryggen; og Molly, som løb 222 kilometer i Himalayas ilttynde luftlag. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, 100 kilometer på et stadium eller 5.649 gange rundt om en boligblok i New York. Hvor det tidligere var en præstation af de helt store at løbe et maraton, stiger ultraløbet i dag eksplosivt i popularitet. Ultraløb er oprindeligt betegnelsen for løb, der er længere end den klassiske maratondistance på 42 kilometer og kræver en hel særlig form for motivation, styrke og udholdenhed. Der er i dag stort set ingen grænser for sværhedsgraden. Der er traditionelt færre kvinder end mænd, der stiller op på startlinjen til ultraløb. Men også blandt kvinderne er der i disse år stadigt flere, som kaster sig ud i de mest ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der tester både krop og sind. I bogen følger vi journalist Mette Birk Jensen på hendes personlige rejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder, som presser sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt. Og lidt til. I en række farverige portrætter deler de hudløst ærligt ud af deres oplevelser og erfaringer. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det, og hvilke råd, kan de give videre? Deres bevæggrunde er lige så forskellige, som de er. Nogle løber fra indre dæmoner eller depression, andre for en sag, for at føle sig i ét med naturen, for at lære sig selv bedre at kende eller for at prøve grænser af. Fælles for dem alle er, at løbet ikke blot gør dem klogere på sig selv, men også bedre rustet til livet generelt. Ultrakvindernes erfaringer viser os, at både krop og sind gemmer på uanede ressourcer. Og hvor der tidligere var en udbredt tendens til at frygte de potentielle skadevirkninger af for meget motion, går den seneste både danske og internationale forskning nu mere i kvindernes retning. Vi kan fysisk holde til en del mere, end vi tror, og mentalt kan der være stor gevinst at hente ved følelsen af at præstere langt ud over det sædvanlige. Udover en grundig introduktion til ultraløb, giver bogen via sine mange portrætter inspiration til enhver, som drømmer om ikke blot om at løbe lidt længere, men også at vove lidt mere. Om forfatteren Mette Birk Jensen er selv ultraløber. Hun bor og træner til dagligt i Thailand, men løb sine første 100 kilometer i Danmark, hvor ideen til Ultrakvinderne opstod. Bogen tager udgangspunkt i og forsøger at besvare de spørgsmål, hun selv stillede sig under sit første møde med de helt lange distancer.

 • - En fortælling om Danmarks bedste ultraløber
  af Heidi Egeberg Johansen
  150,95 - 152,95 kr.

  En bog om at være Danmarks bedste ultraløber ud fra opskriften: familieeventyr, livsglæde og den simple tilgang til motion i hverdagen. Stine Rex er Danmarks p.t. bedste ultraløber. Det beviste hun blandt andet, da hun, mens hele Danmark var lukket ned pga. Covid-19, slog fire rekorder i samme løb, da hun løb 48 timer rundt og rundt i den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland. Stine er en benhård konkurrent, når hun løber, men lige så determineret og konkurrencemindet hun er under løbene, hun deltager i, lige så hjertelig og varmt et menneske er hun uden for konkurrencerne. Bogen er skrevet under Covid-19-nedlukningen af Danmark og er derfor, helt i Stines ånd, lavet som løbende interviews, hvor Stine og forfatteren hver morgen løb sammen hver for sig og snakkede via mobiltelefonen. Det er blevet til en bog, der beskriver Stines rejse til at blive den verdensstjerne, hun er i dag inden for ultraløbsporten. Alle hendes op- og nedture, hendes ukuelige livsglæde og hendes store passion for at få os helt almindelige danskere til at dyrke en lille smule mere motion i hverdagen. Uddrag af bogen Stine fortsætter ud i natten, alene på landevejene. Alt er kulsort, kun lyskeglen sender, som et fyrtårn, lys ud på ruten fremad. Stine må koncentrere sig 100 % om at løbe i mørket og holde fast i rutens profil. I mørket omkring sig kan hun høre hunde gø, mørket forstærker lyden, og angsten sniger sig ind på Stine. Hun fokuserer mod lydene og ønsker helt ind i knoglerne at høre en kædes raslen eller lyden af poter mod et hegn. Hvad som helst der kan give en beroligende lyd af, at hundene ikke er vilde løse hunde på vej mod hende. Langsomt begynder det at gå opad. Stine ved, at ”bjerget” snart vil komme. ”Bjerget” er den største og mest berygtede stigning i løbet. Om forfatteren Heidi Egeberg Johansen (f. 1973) er selv en passioneret løber, der har løbet over 130 maratoner i både ind- og udland – herunder løb på Antarktis og en Guinness World Record fra et maraton i Pakistan. Heidi brænder for de personlige fortællinger, der ligger bag enhver løber.

 • - 42 essays om det lange løb
  af Klaus Rothstein
  163,95 kr.

  Der kan ikke herske tvivl om at løbekulturen spiller en vigtig rolle i vores liv. Og antallet af løbere er stadigt voksende. Men hvorfor løber vi? Og hvad var det ved løbet som kultur der optager så mange? Frisk fisk til inkaen handler om løbets nødvendighed. Om løb som civilisation magtsprog kunst underholdning religion elitesport og populærkultur. De 42 korte læsestykker skildrer menneskets løbekultur - fra dengang vores forfædre blev tobenede til hver gang vi snører løbeskoene. Klaus Rothsteins bog banebrydende bog udkom første gang i 2002 og har siden været uopdrivelig og efterspurgt af tænksomme løbere og læsere. Til denne nye udgave som altså udkommer præcis ti år efter er forsynet med nyt forord og et nyt stort essay om Homo currens det løbende menneske. Klaus Rothstein har som kritiker og kommentator skrevet en håndfuld essaysamlinger og debatbøger om litteratur kultur og politik senest Den nøgne maskine. Til hverdag er han kritiker og kommentator på Weekendavisen og studievært på DR s Skønlitteratur på P1.

 • af Brodie Sharpe
  348,95 kr.

 • af Why She Runs
  118,95 kr.

 • af Tom Michaud
  188,95 kr.

 • af Tony Matesi
  198,95 - 317,95 kr.

 • af Dean Pohlman
  141,95 kr.

  Yoga ist die perfekte Ergänzung für jedes Training!  Die deutsche Nationalelf macht es, ebenso Dirk Nowitzki und andere große Sportler*innen: Yoga. Denn Yoga-Workouts sind der optimale Ausgleich zum Kraft- oder Ausdauertraining. Es hilft bei der Entspannung, gleicht muskuläre Dysbalancen aus, trainiert den ganzen Körper und steigert die Mobilität. Dean Pohlman zeigt in diesem Buch, dass schon 10 Minuten Yoga für einen positiven Effekt ausreichen. Und so lassen sich die 30 Übungseinheiten einfach und effektiv in den Trainingsplan integrieren. Yoga ist mehr als nur Sonnengruß und Entspannung Mit dem Yoga-Ratgeber erfahren Sportler*innen, wie sie Muskelschwächen, häufige Verletzungen, Steifheit und andere Probleme beheben können, um das eigene Training zu verbessern. Die bebilderten Schritt-für-Schritt-Anleitungen zeigen, worauf es ankommt, und welche Variationen für das individuelle Training möglich sind. So bietet Dean Pohlman einen idealen Leitfaden, um mit Yoga den eigenen Sport zu verbessern, das Körpergefühl zu stärken und seine Leistung zu optimieren.. Ausführliche Einführung in Yoga-Workouts speziell für Sportler*innen - mit bebilderten Schritt-für-Schritt-Anleitungen. Mit Yoga die Leistung steigern: Egal ob fürs Laufen, Krafttraining, Crossfit, Triathlon, Radfahren oder Fitness. 10 Minuten sind genug: Yoga-Workouts für mehr Beweglichkeit, Kraft und Balance. Über 30 Workouts, um das sportliche Potenzial zu steigern, Verletzungen und Muskelschwäche vorzubeugenEin gesunder, kräftiger Körper braucht Beweglichkeit und Balance - die Yoga-Workouts für Sportler*innen bilden eine optimale Trainingsergänzung.

 • af Bill Watts
  518,95 - 590,95 kr.

 • af Kevin A. Knight
  230,95 kr.

  After reading a book about barefoot running, Kevin A Knight began barefoot running as a way to reduce pain in his hip and back. Not only did the pain go away, but he gained wonderful insights while he ran. In Connections in the Raw, Kevin chronicles stories and insights from years of barefoot running. Kevin shares his perspective that deep connections exist in our lives between us and the Creator, other people, and with nature, and that we all have access to wisdom that is rewarded to all who will listen. Readers interested in running and barefoot running will be enlightened, but even non-running readers will be moved by his reflections on the challenges and delights of feeling his feet on pavement. Knight hopes readers will come away with a new understanding of the wonders of creation and be inspired to listen for what it might tell them. He also hopes it encourages readers to get out and run - with or without shoes on.About the AuthorAbout the AuthorKevin A Knight fits the definition of a Renaissance man. He found his own company and serves as an independent marketing researchconsultant to many leading global corporations. He is passionate about education reform, specifically in underserved communities. He has sat on the boards of various schools and spends most Friday mornings reading to third- and fourth-graders at a school near his home in Norwalk, Connecticut. He believes nothing keeps one grounded like visiting schools and interacting with young people. He has been a vegetarian for over three decades and loves running (of course), reading, martial arts, sports, and the theater. He is active in his church and facilitates a Bible study group and teaches Sunday school. Kevin is married to his wonderful, giving wife who is a marriage and family therapist, and they have three adult children, who occasionally go for a run with him-wearing shoes.

 • af Al Carius
  176,95 kr.

  The Story of The North Central College Cross Country and Track & Field TeamsRun for Fun and Personal Bests is not about trophies and championships. It's ultimately about much more important goals and lasting rewards for the student athletes who built and benefit from our North Central program.The basic responsibility of a coach should never veer from the goal of stressing core internal values that guide athletes to personal growth.I train cross country and track athletes, but this recipe, this process, should work for any athlete in any sport. I also believe it can guide other young people pursuing a personal goal in school, at work, or in their personal lives, who are asking themselves, "I know where I want to go, but how do I get there?"At times, we are all so busy working toward material outcomes for our youths that we don't have time for the most important needs they require to succeed.In a world that's becoming more materialistic, more professional, more outcome-oriented, we believe, to the contrary, that the ultimate competition is you against you.

 • af Bill Mares
  195,95 kr.

 • af Alex Hutchinson
  204,95 kr.

 • af Erin Beresini
  191,95 kr.

 • - Fra PTSD ramt politimand til dykkerteknikker i Frømandskorpset. Et unikt indblik til at blive stærkere mentalt og vokse som menneske.
  af Christian Nielsen
  150,95 - 200,95 kr.

  DET FRAGMENTEREDE SIND er en gribende fortælling om rejsen gennem forfatterens liv, og om hvordan mentale traumer sætter dybe spor i hverdag og familieliv.Da han som familiefar var så mentalt nedbrudt, at han ikke engang kunne binde sine egne snørebånd.I bogen følger vi Christian Nielsens rejse fra en barndom i misbrugets skygge, videre til fire år i udlandet som dykkerinstruktør, uddannelsen som erhvervsdykker i Søværnet, et årti ved politiet, tre hårde år med arbejdsrelateret PTSD og til sidst seks år som dykkertekniker ved Frømandskorpset. Udover skelsættende oplevelser med dykning og arbejdet som politimand følger vi processen i samfundet, når man bliver diagnosticeret med alvorlig arbejdsrelateret PTSD.Samtidig er bogen en positiv fortælling om det danske velfærdssystem, og det sikkerhedsnet der er spændt ud under hele befolkningen. Om at være så mentalt knækket, at hver dag føles som den sidste, og alligevel komme videre med et nyt liv.Bogen indeholder konkrete værktøjer, der kan hjælpe andre med at ændre post traumatisk stress til post traumatisk vækst. Et lille skridt ad gangen. Bogen er et opslagsværk om de teknikker og metoder, der hjalp forfatteren tilbage fra helvede, samt et helt unikt indblik i, hvad det kræver at blive rask igen. Den kan med fordel læses af alle, der selv ønsker at blive mentalt stærkere, men henvender sig også til fagpersoner, kollegaer, familier og pårørende, der ønsker at forstå, hvordan det føles at leve med et fragmenteret sind.

 • - begyndere, rutinerede og elite
  af Jesper Kenn Olsen & Mette Birk Jensen
  192,95 kr.

  Flere og flere ønsker i dag at begive sig ud over den klassiske maratondistance for dermed at kalde sig ultraløber. Alligevel betragter mange stadig sportsgrenen med en blanding af respekt og mistro. Med Ultraløb for alle gør forfatterne, som selv er erfarne ultraløbere, op med myten om, at man skal være af en helt særlig støbning for at løbe ultraløb. De viser, at med den rette tilgang til træningen kan alle, mænd som kvinder, uanset niveau og uanset alder, finde glæde i en sport, som har utroligt meget at byde på. Hele livet. I denne bog bliver du taget i hånden og guidet igennem træningen, den fysiske såvel som den mentale. Du bliver rådgivet om skadesforebyggelse, kost, udstyr og motivation og får konkrete eksempler på løbsstrategier og træningsplaner for de forskellige ultradistancer, fra 50 km til multidagsløb. Bogen er således en grundbog og et absolut ‘must’ for alle løbere, uanset niveau, der ønsker en grundig og sikker indføring i ultraløb. Om forfatterne Jesper Kenn Olsen er, som rekordindehaver og mangeårig træner for det danske ultralandshold, én af de mest velrenommerede kapaciteter inden for ultraløb i såvel Danmark som internationalt. Jesper er forfatter til bøgerne Jorden rundt i løb samt Kunsten at ville om hans to løbende jordomrejser, der vakte opmærksomhed både i Danmark og i udlandet. Mette Birk Jensen er ligeledes ultraløber og personlig træner. Hun er forfatter til Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb samt motivationsbogen Træn med glæde – find og fasthold motivationen til at træne.

 • af Yash Sharma
  183,95 kr.

  Catch Yash Sharma describing his whole journey on how he got started into running! This is not a ""teach you how to run"" book by any means. Yash has described all the emotions he's felt, the highs and lows in his running journey and the raw feelings he's experienced while running!This is a journey you wouldnt want to miss out!

 • af Joanna Sayago Golub
  165,95 kr.

 • af Simon Freeman & Julie Freeman
  208,95 kr.

 • af Elle Spellman
  106,95 kr.

  Zusammen läuft man weniger alleinNachdem ihr Mann sie für eine Jüngere verlassen hat, beschließt die 48-jährige Hannah trotzig, sich für einen Marathon anzumelden. 12 Wochen hat sie Zeit, um fit zu werden. Die ersten Versuche, ihren Körper in Schwung zu bringen, scheitern kläglich. Doch dann trifft Hannah im Park zwei Frauen, die das gleiche Ziel verfolgen wie sie. Alle drei wollen dem Leben endlich eine zweite Chance geben. Gemeinsam gründen sie einen ungewöhnlichen Laufclub. Und schon bald muss Hannah feststellen, dass ihr neues Leben viel schöner ist als ihr altes. Und dann ist da ja auch noch der charmante Polizist Steve, der sie anfeuert. Ohne es zu ahnen, ist sie dem Glück geradewegs in die Arme gelaufen.

 • af Paula Clayton
  114,95 kr.

  Die Achillessehne ist die größte und stärkste Sehne des menschlichen Körpers, sie ist aber zugleich auch den höchsten Belastungen ausgesetzt. Entzündungen, Verletzungen oder Überlastung in Sport und Alltag führen häufig zu nachhaltigen körperlichen Einschränkungen. Wenn Ihre Achillessehne geschwollen ist, sich steif anfühlt oder schmerzempfindlich auf Belastung reagiert, können bereits einfache Maßnahmen Abhilfe schaffen. Basierend auf über 30 Jahren Erfahrung im Spitzensport zeigt die Physiotherapeutin Paula Clayton, wie Sie Beweglichkeit und Funktion Ihrer Achillessehne unterstützen und wiederherstellen können. Finden Sie mit einfachen Selbsttests heraus, worin die Ursachen Ihrer Schmerzen liegen und wie Sie Ihre Beschwerden einordnen müssen, und behandeln Sie diese gezielt mit Übungen und Massagen. So bleibt Ihre Achillessehne stark und gesund.

 • af Chris Napier
  161,95 kr.

  Lauftraining - ein anatomischer Rundumblick Laufen kann jeder - doch wie hole ich das Maximum aus dem Training? Dieses Anatomiebuch gibt Ihnen das ultimative Lauf-ABC an die Hand bzw. den Fuß. Erstaunliche Grafiken von Muskeln, Knochen, Gelenken & Bändern präsentieren detaillierte Einsichten in die Anatomie des Laufens und erklären, wie Sie schneller laufen, länger durchhalten & Verletzungen vermeiden. Zusätzlich optimieren abwechslungsreiche Übungen & Trainingspläne Ihre Kraft und Beweglichkeit.Lauftraining nach wissenschaftlichen Erkenntnissen  Der Bewegungsablauf des Laufens scheint zunächst simpel - einfach einen Fuß vor den anderen setzen. Doch was genau passiert beim Laufen im Körper? Dieses Buch zeigt, dass es sich lohnt, die ganzheitliche Anatomie hinter dem Laufprozess zu verstehen und richtig laufen zu lernen  - für bessere und schnellere Erfolgserlebnisse, weniger Verletzungen, geschonte Knie- und Fußgelenke und letztendlich mehr Freude am Laufsport. Ihre Gebrauchsanweisung für die korrekte Lauftechnik: . Das Lauftraining aus wissenschaftlicher Sicht: Basierend auf wissenschaftlichen Erkenntnissen betrachtet dieses Buch das Lauftraining aus einem anatomischen Blickwinkel und unterstützt Sie bei der Analyse Ihrer eigenen Lauftechnik, Prävention von Verletzungen und Verbesserung Ihres Trainings. . Anschauliche Grafiken zeigen detailliert alle am Laufen und an den Übungen beteiligten Muskeln, Knochen, Gelenke und Bänder sowie den Stoffwechsel. . Lauf-Übungen: 30 wichtige Übungen schulen Ihre Kraft und Beweglichkeit und Sie erfahren, welche positiven Effekte diese auf Ihr Training haben.. Trainingspläne & Tipps für Einsteiger und Fortgeschrittene verbessern Schritt für Schritt Ihre Leistung - vom Jogger über 5 km, 10 km bis zum Halbmarathon und Marathon.Der ultimative Boost für Ihr Lauftraining - Verstehen Sie die Wissenschaft hinter dem Laufen und profitieren Sie von den positiven Effekten eines effizienten Lauftrainings!

 • af Amby Burfoot, Bart Yasso, Jennifer Van Allen & mfl.
  165,95 kr.

  Erfolgreich finishen!Ob erstes oder schnellstes Rennen, wie auch immer das eigene Ziel lautet: "Das Runner's World Laufbuch für Marathon und Halbmarathon" liefert alles Wissen, um voller Power über die Ziellinie zu laufen. Denn mit dem besten Know-how von Runner's World begleitet dieses Buch jeden Läufer Schritt für Schritt vom Training bis zum Wettkampf. Trainingspläne, Ausdauer- und Tempotraining, Ernährungstipps, Verletzungsprophylaxe - so finisht man erfolgreich.

 • af Amby Burfoot, Bart Yasso, Jennifer Van Allen & mfl.
  165,95 kr.

  Start to run!Gewicht verlieren, Stress abbauen, sich im eigenen Körper rundum gut fühlen und vieles mehr: Laufen ist der einfachste und effektivste Weg dorthin. Aber wie startet man richtig durch als Laufanfänger? "Das Runner's World Laufbuch für Einsteiger" widmet sich all diesen Fragen, die sich Laufeinsteigern und -wiedereinsteigern stellen. Es enthält das Wissen, das Sie benötigen, um in die Laufschuhe zu schlüpfen und erfolgreich loszulaufen: der Start und die ersten Laufschritte; die nötige Inspiration, um motiviert zu bleiben; Tipps zur gesunden Ernährung und zur Verletzungsprophylaxe; realistische Trainingspläne, um Schritt für Schritt voranzukommen, und natürlich viele Erfahrungsberichte anderer Einsteiger. Laufen macht Spaß und belohnt. Also: Start to run!

 • af Mark Rowlands
  121,95 kr.

  »Ein großes Vergnügen.« Runner's World Mark Rowlands ist kein typischer Läufer. Der Philosophieprofessor kämpft mit leichtem Übergewicht und schlechter Kondition - trotzdem trainiert er für den Marathon. Und er hat einen recht ungewöhnlichen Begleiter: den Wolf Brenin, den Rowlands als Welpe bei sich aufgenommen hat und der den Professor auf seinen täglichen Laufrunden auf allerlei ungewöhnliche Gedanken bringt: über die Liebe und den Tod, über Mensch und Tier, den Sinn des Lebens. Ein inspirierendes Buch, das uns zeigt, was wir Menschen von wilden Tieren lernen können. Erstmals in einer bebilderten Ausgabe. »Lesenswert und lehrreich.« Observer

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.