Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Overlevelsesteknikker i naturen

Her finder du spændende bøger om Overlevelsesteknikker i naturen. Nedenfor er et flot udvalg af over 48 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Færdigheder, som kræves for at overleve i naturen, navigationsteknikker.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jesper Hede
  158,95 - 231,95 kr.

  Bushcraft er viden og færdigheder. Viden om naturens ressourcer på bæredygtig vis og færdigheder til at kunne tage på tur i vildmarken og klare sig med relativt lidt udstyr og bruge sine omgivelser til at opretholde en god levestandard i kortere eller længere tid. Bushcraft ser ofte tilbage på gamle traditioner og håndværk, helt tilbage til stenalderen, og blander moderne viden med disse gamle veldokumenterede metoder. Disse nære naturoplevelser og forståelsen for naturen i det hele taget giver ikke bare færdigheder til at kunne klare sig i vildmarken, men indvirker også positivt på vores ellers travle og stressede hverdag. Bogen giver læseren et dybdegående indblik i, hvordan man kan klare sig i naturen, og kommer ind på alt fra valg af udstyr, regler for adgang til naturen, ild og båltændning til primitiv madlavning, spiselige og brugbare planter, hvordan man finder en god lejrplads, sikkerhed, primitiv førstehjælp og masser af projekter som fx at bygge en stol, snitte en ske, lave en rammesav og meget mere. Bogen henvender sig til såvel nye i bushcraftverdenen som til erfarne, som ønsker inspiration til kommende ture. Den er lavet, så den kan bruges som opslagsværk i en han- dy størrelse til rygsækken, og er fyldt med stemningsfulde og inspirerende turbilleder, ’how to’-skitser og forklaringer, som giver læseren mulighed for selv at tage på tur og udleve vildmarkseventyret, uanset om det er i baghaven eller Canadas ødemark. Om forfatteren Jesper Hede er friluftsvejleder og ejer kursusvirksomheden og outdoorbutikken Bus- hcraft Danmark. Han underviser på skov- skolen (KU) og i DGI, er konsulent for diverse tv-produktioner, instruktør i det amerikanske selskab Pathfinder School Scandinavia, skribent i Danmarks største outdoormagasin og stifter af Danmarks største bushcraftforum. Jesper har igennem de seneste +20 år arbejdet og interesseret sig for bushcraft, primitivt håndværk og naturens ressourcer og lever i dag af at undervise andre i vildmarksfærdigheder og som turleder på ekspeditioner og ture rundt om i verden.

 • - Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen
  af Mette Mortensen
  158,95 - 177,95 kr.

  Det er blevet populært at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele og kommer godt i gang, hvis man ikke har prøvet det før?Denne bog giver svarene på det hele. Den er skrevet til den læser, der drømmer om at mærke friheden ved at komme ud i naturen – enten over flere dage med ‘sit hjem på ryggen’ eller på de lidt kortere ture med madpakke og varm kaffe. Udgangspunktet er at give læseren de basale færdigheder, der skal til for trygt og sikkert at kunne opholde sig, vandre og overnatte i det fri, og læseren rustes til at vurdere egne behov og kunne pakke og indstille sin rygsæk efter dette.Bogen gennemgår de forholdsregler, der er nødvendige, hvis man skal holde sig mæt, varm og tør i naturen, og giver input og viden til at vælge det rette friluftsudstyr, som netop passer til den enkeltes behov. Der vil også være svar på, hvad man fx har brug for, når man på egen hånd skal finde vej med kort og kompas, hvis man får en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad der ellers er af små udfordringer.

 • - outdoor tips og tricks
  af Jon Lindberg & Kasper Tveden
  163,95 kr.

  “Med Jon i Vildmarken” er den perfekte hands-on guide til dig, der vil prøve kræfter med overnatning i det fri. Der er tips, råd og udfordringer for den aldeles uprøvede såvel som den trænede outdor-freak. Og bogen kan bruges til bare den ene overnatning på en allerede etableret lejrplads i en nærliggende skov eller som udgangspunkt for en længere tur i den mere vilde natur.Jon Lindberg blev landskendt da han i foråret 2017 vandt den første sæson af “Alene i Vildmarken” på DR3. Programmet blev det tredjemest streamede program i perioden på tværs af alle DRs kanaler.Jon Lindberg var med sit ligefremme væsen, sit høje humør, store outdoorkompetencer og ikke mindst uforlignelige fiske-evner en publikumsfavoritfra starten og efter programmet har været vist, turnerer Jon Lindberg landetrundt og fortæller om både programmet og om outdoor-oplevelser i et størreperspektiv.Bogen er bygget op med kapitler, der vejleder både før og under turen:• Forberedelse af turen / spot den rigtige lokalitet• Udstyr og pakketips• Opsætning af lejr• Shelters• Bål (til madlavning og som varmekilde)• Sådan skaffer du mad i naturen• Lav dine egne redskaber• Førstehjælp – hvis uheldet er ude• Psykologi – sådan klarer du en tur på helt egen hånd• Jon og “Alene i Vildmarken”

 • af Thomas Svardal
  199,95 kr.

  En bog fuld af inspiration og viden til at tænde bål, uanset hvor du befinder dig i naturen, og uanset vejrforholdene. Gennem enkle trin viser forfatteren, hvordan man tænder forskellige typer bål. Her er tips om, hvordan man finder optændingsmateriale, hvordan forskellige træsorter brænder, hvordan man tænder op uden tændstikker, og hvor man skal placere bål i forskellige slags terræn, sommer og vinter. Bogen indeholder også råd om sikkerhed og tips til, hvordan du lærer børn at tænde bål.

 • af John 'Lofty' Wiseman
  233,95 kr.

  "A classic outdoor manual [that] addresses every conceivable disaster scenario. Don't leave home without it”--Outside magazineThe ultimate guide to surviving anywhere, now updated with more than 100 pages of additional material, including a new chapter on urban survivalRevised to reflect the latest in survival knowledge and technology, and covering new topics such as urban survival and terrorism, the multimillion-copy worldwide bestseller SAS Survival Handbook by John "Lofty" Wiseman is the definitive resource for all campers, hikers, and outdoor adventurers. From basic campcraft and navigation to fear management and strategies for coping with any type of disaster, this complete course includes:Being prepared: Understanding basic survival skills, like reading the weather, and preparation essentials, such as a pocket survival kit.Making camp: Finding the best location, constructing the appropriate shelter, organizing camp, staying warm, and creating tools.Food: What to eat, what to avoid, where to find it, and how to prepare it.First aid: A comprehensive course in emergency/wilderness medicine, including how to maximize survival in any climate or when injured.Disaster survival: How to react in the face of natural disasters and hostile situations—and how to survive if all services and supplies are cut off.Self-defense: Arming yourself with basic hand-to-hand combat techniques.Security: Protecting your family and property from intrusion, break-ins, and theft.Climate & terrain: Overcoming any location, from the tropics to the poles, from the desert to the mountains and sea.

 • af René Toft
  59,95 - 113,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • af John Carroll
  152,95 kr.

 • af David L. Brown
  137,95 kr.

 • af Juan Pablo Quiñonez
  350,95 kr.

 • af Elbert Wells
  228,95 - 361,95 kr.

 • af Charles Askins
  242,95 - 370,95 kr.

 • af Harold Whiting Slauson
  238,95 - 410,95 kr.

 • af Bernard S. Mason
  295,95 kr.

 • af Josef Brunner
  254,95 - 381,95 kr.

 • af Anon
  325,95 kr.

  Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing many of these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

 • af Robert Baden-Powell
  242,95 kr.

 • af Boy Scouts Of America
  241,95 kr.

 • af Quincy Allen
  244,95 kr.

 • af Charles Peters
  354,95 kr.

 • af Horace Kephart
  239,95 - 369,95 kr.

 • af Quincy Allen
  253,95 kr.

 • af Brogan Steele
  279,95 kr.

 • af Mary Rogers Miller
  375,95 kr.

 • af Fred Henry Harris
  213,95 kr.

 • af Lina Beard & Adelia Belle Beard
  253,95 kr.

 • af Laura Lee Hope
  255,95 kr.

 • af Laura Lee Hope
  235,95 kr.

 • af Laura Lee Hope
  235,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.