Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats! Camilla Skov elsker grundig madlavning i slow motion. At hakke langsomt, stirre ud ad vinduet undervejs og måske tænke en tanke. Men dén form for madlavning ændrede sig, da hun blev mor til en lille datter. Hvordan laver man mad og passer på sig selv i en børnefamilie. Man bliver doven!Den dovne vegetar er fyldt med retter, som er til at overskue også i en tilværelse af fatigue og underskud. Det er enten retter, der er hurtige at lave, eller som passer sig selv i ovnen og kræver et minimum af kokken: Frysermad, plademad, hvor alt kommer i ovnen på samme tid. Pastasnask, hverdagens helte og kager, som smager godt, men ikke vinder bagedysten på udseende. Med Den dovne vegetar ser Camilla Skov på dovenskab med mildere øjne. I en hektisk hverdag skal madlavning være et helle, en pause. Men selvom vi tager dovenskaben tilbage, kan vi stadig spise godt.Camilla Skov er kendt fra sin populære instagram Vegetarisk Hverdag og bestsellerkogebøgerne Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.
Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet inspiration i havens spæde grøntsager. Det er blevet til de lækreste enkle, overskuelige grønne retter med fuld power på smag, farve og æstetik.Skal man lave velsmagende mad kun med grøntsager, kræver det lidt mere opmærksomhed, men det behøverhverken at være svært eller nødvendigt at gå på kompromis med den vigtige umamismag. Adam Aamann er kendt for sin sublime mad. I denne bog deler han ud af sine mange vegetariske opskrifter, som er blevet til i hans eget hverdagskøkken. Adam er blevet vild med at dyrke sine egne grøntsager, og i takt med at familien er blevet mere eller mindre selvforsynende i grønt, har det givet god mening at droppe kødet flere gange om ugen. Han har desuden tre døtre i teenagealderen, og der er tit venner på besøg, som spiser med. De unge har alle stort fokus på maden, og flere af dem spiser udelukkende vegetarisk. Bogens retter dækker alt fra tarteletter med porre, tør ost og tyttebær til rødbedetatar, palmekålstempura ogsliders med BBQ-rødkål. Der er gratiner og tærter, og der er smørrebrød og ravioli. Det hele er fyldt med denlyst og løssluppenhed, de er lavet med. Inspirationen har Adam fundet under sine daglige ture i køkkenhaven samt ved komfuret. Mængden af ingredienser i de enkelte opskrifter er holdt nede, så retterne er lette at tilberede, og alle grøntsagerne kan købes hos grønthandleren eller i supermarkedet. Resultatet er mad, der mætter og har masser af tilfredsstillende aroma, fylde og konsistens.Aamanns grønne køkken er et must for alle, kvinder som mænd, der elsker lækker mad med grøntsager i fokus,og som også går op i at spise efter sæsonerne. En kogebog med grøn mad – helt uden asketiske sundhedsbagtanker, men blot med lutter velsmag.
Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder. Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.
Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet superpopulære, fordi de er enkle og inspirerende.Vegansk aftensmad er en kogebog med masser af skønne opskrifter på nem og lækker grøn aftensmad. Både til hvis man spiser rent vegansk eller bare gerne vil have mere grønt og kører med kødfrie dage.Bogen har mere end 100 spritnye opskrift er på retter til hele året rundt, heriblandt fem af de mest eftertragtede på bloggen, og de er alle lige til at gå til. De indeholder kun få ingredienser og kan tilberedes uden svære teknikker – her kan alle være med.Prøv fx klassiske retter som Paprikagryde, Tarteletter, Stroganof og Moussaka – her blot i lækre veganske versioner. Eller lav nyere retter som Auberginesteaks, Quinoadeller med søde kartofler og Ramensuppe. Bogen er inddelt i kapitlerne: Pastaretter, Frikadeller og nuggets, Simremad, Supper, Asiatisk, Mexicansk, Mellemøsten samt Tilbehør.
En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste investeringer, du kan gøre i din sundhed. Hvorfor bliver du klogere på i denne bog. I Professorens grønne energigrød får du indblik i videnskaben bag dit forunderlige mikrobiom. Du lærer, hvorfor det er afgørende at tilføre dine tarmbakterier den rigtige næring, så de kan give dig den bedste beskyttelse mod sygdom og medvirke til et sundt og energifyldt liv. Du får også en praktisk anvisning til at komme i gang med den grønne energigrød samt hjælp til at få det gjort, selv om du normalt ikke har meget tid om morgenen. Og så finder du 16 energifyldte recepter på den grønne energigrød, der følger de skiftende sæsoner. Det tager kort tid hver dag, men det kan blive en livsforandrende vane.
Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!
100 skønne, vegetariske opskrifter, der kan gøre madlavningen overskuelig i en travl hverdag – og fantastisk i lange weekender.I Green Kitchen Quick + Slow har bestsellerforfatterne David Frenkiel og Luise Vindal taget deres erfaringer fra mange års madlavning til familie og venner og opskriftsudvikling til kogebøger og kogt det ind til madopskrifter, der er specifikt beregnet til to meget forskellige madlavningssituationer, vi alle møder hver eneste uge: de hurtige og de langsommelige – Quick + Slow.QUICK byder på alt fra enkel før-vi-skal-på-arbejde-morgenmad, der kan laves i en fart, til nemme hverdagsretter, hvor man ikke har hverken tid eller lyst at stå i køkkenet længere end højst nødvendigt, men alligevel gerne vil trylle noget sundt og lækkert frem. Inspirerende retter, der ikke kræver den store indsats, men som alligevel kan noget ekstra.SLOW er opskrifter til dage, hvor der er tid til at tage det hele lidt mere med ro. Hvor madlavningen let kan blive det bedste ved hele dagen, og man udnytter enhver undskyldning til at hygge sig i køkkenet. Hvor det er oplagt at forkæle venner eller familie med den perfekte stenbagte pizza eller en lækker ragu, der har fået lov til at simre på komfuret. Bogen har også et overskueligt afsnit om prepping og tips til ting, der ruster én godt til den kommende uge samt en masse bud på tvists ift. årstiderne med forslag til alternative ingredienser. Kort sagt er Green Kitchen: Quick + Slow er en moderne vegetarisk kogebog med smagen i fokus, hvor man får inspiration til madlavningen til alle ugens dage med opskrifter, der alle er ud over det sædvanlige og samtidig en fornøjelse at tilberede.
Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge
I denne bog kan børn, pædagoger og lærere, forældre og bedsteforældre lære om spiselige planter på en sikker og inspirerende måde. At samle spiselige planter i naturen er en underholdende aktivitet, der styrker samværet for børnefamilier og giver mere udeliv. Med bogen i hånden får læseren styr på planternes navne og anvendelsesmuligheder og kan gå på opdagelse i skov, eng, vandløb og krat efter nye smagsoplevelser.Fokus i bogens første del er en planteflora med fotos af de enkelte planter og beskrivelse af, hvor de vokser, hvornår de høstes, og hvordan de bruges i køkkenet. Bogen indeholder 64 planter, som man trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet.Anden del er forslag til forskellige sanketure ved eng, sø, hede, strand og i skoven med forslag til planter, der kan høstes i de forskellige årstider.Til slut rundes bogen af med 59 børnevenlige opskrifter, der er tilpasset børns smagsløg og enkle at gå til for begyndere.Johanne S. Philipsen er en entusiastisk hobbykok med stor kærlighed til vilde planter og den danske natur. Hun har en ph.d. i kognitiv semiotik. Julie A. Swane afholder sanketure, hvor hun lærer fra sig om spiselige vilde planter. Julie er uddannet arkitekt og har før det læst havebrug i tre år. Hun har i 2019 åbnet butikken ‘Din Planteven’ med fokus på bæredygtige planter. Julie er også medforfatter til bogen Høst ved havet.
Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.
Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer til, hvordan det kan gøres lidt nemmere og sjovere at lave gode madpakker i hverdagen, og hvad der er værd at huske, når du vil sammensætte en sund madpakke.Bogen er også til dig, der ønsker inspiration til lækker og farverig mad, uanset om du laver madpakker eller ej. Opskrifterne kan blandt andet bruges til frokosten derhjemme, picnic eller endda til aftensmad eller morgenmad. Mia er mor til tre børn og har smurt i omegnen af 4000 madpakker gennem årene. Hun er også forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn.
Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder. Grønne cravings er essensen i opskrifterne og retterne, der fremstår lige så indbydende for øjnene som for smagsløgene. Smag dig igennem alt fra varmende gryderetter, saftige deller, spicy currys til kødfrie nyfortolkninger af kendte retter. Nyd sprøde salater, mættende bowls og server de lækre retter med dine yndlingsdip og tilbehør til.Madglæde udspringer af Alberte Stengaards grundfilosofi, der handler om at se muligheder frem for begrænsninger i madens verden, og er årsagen til, at hun har kæmpet sig ud af en spiseforstyrrelse og netop fundet madglæden igen i det grønne køkken. Uanset om du er erfaren eller blot nysgerrig på flere grønne måltider, er bogen noget for dig. Alt i bogen kommer fra hjertet, lært efter timevis af nørderi, nysgerrighed og mod på livet.Alberte Stengaard er madinfluencer, og hun er kendetegnet ved sin store nysgerrighed, kreativitet og evige jagt efter den næste gode madoplevelse. Madglæde udspringer af den udfordring, livet gav Alberte: at overvinde en livstruende spiseforstyrrelse. Alberte fandt sin vej tilbage i livet, opdagede glæden ved mad og madlavning og drømmer om, at Madglæde kan inkludere alle, uanset om de er vegetarer, veganere, kødspisende eller bare elsker mad ligesom hende selv.
DET GRØNNE ÅRSTIDSKØKKEN er plantebaserede opskrifter på velsmagende retter med årstidens grøntsager. Bogen giver inspiration til en meningsfuld, bæredygtig og klimavenlig livsstil, hvor man både gør noget godt og sundt for egen krop og samtidig er med til at passe på den jord, vi lever på.Det, vi spiser, påvirker CO2-udledningen, biodiversiteten, drikkevandet og havenes tilstand. Derfor er der stigende fokus på, at vi skal spise mere plantebaseret og meget gerne årstidens lokale afgrøder, og dette er lige præcis grundtanken bag denne smukke kogebog.Bogen er en årstidskogebog, og efter kapitlerne om forår, sommer, efterår og vinter følger opskrifter på bagværk, fermenterede lækkerier, syltede sager og til sidst et afsnit om, hvordan man kan bruge krydderurter i madlavningen. Bogen slår også et slag for alle de forskellige danskdyrkede bælgfrugter, korn og frø og danskproducerede økologiske produkter lavet af bælgfrugter, som man kan købe i dag. I alt indeholder bogen 100 opskrifter. Anette Hoeg Nielsen er uddannet kostvejleder og har beskæftiget sig med mad og økologi i mere end 25 år. I egen have dyrker Anette selv et væld af grøntsager, bær og frugter, og hun er fast storkunde i det lokale økologiske jordbrug Peters Gartneri tæt ved sit hjem syd for Aarhus. På sin blog ’Mad med glød’ deler hun flittigt ud af sine tips, tricks og erfaringer fra sit plantebaserede køkken og store viden om vitale, farverige og velsmagende plantebaserede fødevarer. Anette er også forfatter til bogen Plantebaserede fristelser.
Discover new whole food recipes and plant-based recreations of traditional family dishes—with no oil, often no gluten, and lots of rich, satisfying flavorGood health begins in the kitchen, and great recipes make switching to—or maintaining—a plant-based diet easy. In PlantPure Comfort Food, Kim Campbell—Director of Culinary Education and Development at PlantPure and daughter-in-law of Dr. T. Colin Campbell, the “science father” of the modern plant-based nutrition movement—offers comfort food recipes to satisfy a wide range of palates, making a healthy, plant-based lifestyle more accessible than ever. From enchiladas to pho bowls to buffalo pot pie, the possibilities for plant-based eating are endless—and delicious! This third PlantPure cookbook offers over 100 reinventions of comforting culinary classics, including: Southern Style Polenta and GreensLasagna StewSpinach QuesadillasChickpea Tikka MasalaSamosa BurritosPad Thai ZoodlesSweet Potato Spice MuffinsApple Cranberry Crisp Plus, Campbell offers helpful suggestions on how to swap out flavors and ingredients to truly make these recipes your own, as well as detailed guidelines for swapping meat, dairy, and egg for whole plant substitutes in your own family’s favorite dishes. Food is a vital part of who we are. It’s what brings us together, connects us to tradition, and feeds us, physically and spiritually. Create for your family a new tradition of delicious, sustaining, health-promoting whole plant foods. Give them the gift of a plant-pure table.
En inspirerende have- og køkkenkalender til dig, der elsker at bruge og dyrke din have og tilberede og nyde lækre og sunde retter - og som drømmer om at blive selvforsynende med frugt, grønt, æg og honning. Hver eneste måned har sine særlige karakteristika og sine egne budskaber og muligheder, og der er en særlig glæde i at anvende egne råvarer og følge de skiftende årstider i have og natur.Bogen er fuld af opskrifter og tips til både have, dyrkning og dyrehold, og så gennemgår den årets gang i haven og køkkenet. Selvforsyning og klimavenlighed er i højsædet og vejen fra jord til bord kortest mulig, når forfatteren måned for måned guider dig til at få mest muligt ud af din have. Hvordan anlægger man en have, så den får de bedste betingelse? Hvordan sikrer man dyreliv og frodighed? Og hvad skal der til, for at jordens afgrøder får de bedste næringsstoffer og vækstbetingelser? Alt det og meget andet får du svar på i bogen om den naturlige have året rundt – og dertil får du et hav af skønne opskrifter direkte fra haven!
SVAMPE ER FREMTIDENSankeekspert og kok Thomas Laursen har i årevis sanket svampe til de allerbedste restauranter i Danmark. Nu deler han sin ekspertviden om svampene i den vilde danske natur og forvandler dem til vidunderlige måltider.DEN STORE VILDE SVAMPEBOG er en indføring i de mange svampe, der vokser i Danmark – også dem, man ikke plejer spise, men som smager skønt. Og en utraditionel kogebog, der gør svampene til måltidets stjerner.Thomas Laursen er urte- og svampesamler, kok, iværksætter og foredragsholder. Han driver virksomheden Wildfooding, der leverer vilde urter og svampe til en række toprestauranter i Danmark (Noma, Geranium m.fl.) og er forfatter til flere bestsellere, senest Den lille vilde. @wildfooding
"In her debut cookbook, The Feel Good Foodie Cookbook, Jawad shares how to make even the most basic dishes feel fresh and modern by incorporating Mediterranean flavors and using easy-to-find ingredients."--Provided by publisher.
Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter på plantebaseret mad. Der er opskrifter til hele dagen og hele året med alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til festlige lejligheder. Der er fokus på velsmagende, nemme og sunde opskrifter, og der er masser af vejledning at hente, hvis man er ny i det grønne køkken. Mia har stor erfaring med vegansk madlavning og livsstil, og hun har samlet alt, hvad man behøver at vide, i denne bog, hvis man vil spise sundere og grønnere eller blot har lyst til at indføre kødfri måltider i sin familie. Med denne bog i køkkenet bliver det nemt at lave mad, der er god for miljø, dyr og ikke mindst en selv. Madglæden er central, for det handler ikke om begrænsninger, men om at udvide sin madmæssige horisont i nye og spændende retninger. Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn og har i en årrække været kampagneleder af VeganerUdfordringen og inspireret tusindvis af mennesker til en grønnere livsstil. Mia er to gange blevet kåret som Årets Veganer af Danmarks Veganske Forening. Derudover har hun vundet titlen som Årets Veganske Instagrammer og to gange Årets Veganske Bogudgivelse.
Over the past century, bread became a fast-dough production commodity. But lately, there has been a movement to reclaim organic, whole, and slow bread. This is not just a revival or a moment of culinary fashion?sourdough, the oldest method of bread baking, has never been more relevant or popular.From creating a starter to baking and serving delicious loaves, Artisan Sourdough is a full-color illustrated guide that demystifies this traditional bread for the home baker. With an emphasis on local, heirloom, and ancient grains, Artisan Sourdough introduces the natural ingredients used in artisan baking, and offers clear step-by-step instructions and photographs that break down the process of making and maintaining a stable starter, ?setting the leaven,? and baking up the perfect base loaf. Fifteen no-fail whole-grain variations, including rye, emmer, spelt, and barley, ensure unique and hearty loaves, every time. Artisan Sourdough comes complete with cook's notes and a troubleshooting section to help you avoid soggy bottoms, overbaking, and other common problems. It is the perfect starter guide and indispensable resource for beginner and advanced bread bakers alike.
Forfatter: Anne Erica LarsenGrafisk designer: Kamilla Voss AsmussenVidste du, at vores mad og drikke udleder mere CO2 end alle biler i Danmark? Og at hver dansker i gennemsnit smider 47 kg mad ud om året? Her i bogen kan du læse om, hvordan madspild og køernes prutter og bøvser påvirker kloden. Hvordan man kan få kikærter til at smage godt. Og hvorfor det er en god ide at spise meget frugt og grønt. Med viden, tips og lette opskrifter inspirerer bogen dig til, hvordan dine madvaner kan gøre en forskel – én mundfuld ad gangen! Prøv bønnebrownies, lav dine egne klimakys og sprøde chips, eller sæt fut i dit vand med sjove smage. FAKTA KlodebogMålgruppe fra 10 årFotos og illustrationer i farver Læs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk
Ge dig ut på en kulinarisk resa där den pulserande världen av knoppar och blommor står i centrum. "Den Kompletta Kokboken För Knappar Och Blommar" inbjuder dig att utforska riket av ätbara blommor, där smak möter estetik i ett harmoniskt firande av naturens överflöd. Den här samlingen med 100 läckra och vackra recept lyfter upp blomsmakerna från bara utsmyckningar till fokuspunkten för härliga rätter, och erbjuder en sensorisk upplevelse som överträffar det vanliga.Ätliga blommor har varit ett fängslande inslag i kulinariska traditioner över hela världen, och deras inkludering har lagt till en touch av elegans och nyckfullhet till rätter.I den här kokboken dyker vi in i konsten att införliva blommor i våra måltider och förvandla dem från bara ingredienser till kulinariska mästerverk. Varje recept är ett bevis på mångfalden av smaker som naturens palett ger, från den delikata sötman hos violer till de peppriga tonerna av nasturtium.Kokboken hyllar det ätbara landskapet, där kronblad och blommor inte bara är för visuella tilltalande utan bidrar med sin unika essens till en symfoni av smaker. Oavsett om du är en erfaren kock eller en äventyrlig husmanskock, kommer dessa recept att inspirera dig att omfamna skönheten och smakerna hos ätbara blommor i dina kulinariska skapelser." Den Kompletta Kokboken För Knappar Och Blommar " går utöver det vanliga och presenterar recept som inte bara är läckra utan visuellt fantastiska. Från sallader prydda med penséer till desserter som blommar med rosenblad, varje rätt är en duk där färgerna och formerna på ätbara blommor blir levande. Genom detaljerade instruktioner och inspirerande fotografier uppmuntrar den här kokboken dig att släppa loss din kreativitet i köket och förvandla varje måltid till ett konstverk.
Üdvözöljük a "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024" oldalon, amely a levendula szépségének és sokoldalúságának felfedezéséhez vezet¿ útmutató 100 csodálatos recepten keresztül. Ez a kísér¿ a levendula illatos és elb¿völ¿ világának ünnepe, és meghívja Önt, hogy fedezze fel kulináris felhasználását, aromaterápiás el¿nyeit, és azt az örömet, amelyet az élvezetek széles skálájához hoz. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely túlmutat a levendulamez¿kön, és merüljön el a levendulával átitatott finomságok elkészítésének m¿vészetében.Képzeljen el egy környezetet, amely tele van a levendula megnyugtató aromájával, a levendulával átitatott finomságok finom szépségével, és azzal a nyugalommal, amely e sokoldalú gyógynövény mindennapi életébe való beépítésével jár. A "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024" nem csupán receptgy¿jtemény; Ez a levendula konyhai felhasználási lehet¿ségei, kikapcsolódás és öngondoskodás feltárása. Akár a levendula rajongója, akár még nem ismeri ennek az aromás gyógynövénynek a világát, ezek a receptek úgy lettek megalkotva, hogy inspirálják Önt a levendula szépségének és sokoldalúságának megízlelésére.A levendulával átitatott desszertekt¿l a nyugtató aromaterápiás keverékekig és a kulináris élvezetekig minden recept a finom ízek, nyugtató tulajdonságok és a levendula által az Ön alkotásaihoz f¿z¿d¿ vizuális vonzer¿ ünnepe. Akár levendula kekszeket süt, akár levendula tasakot készít, vagy sós levendulával átitatott ételekkel kísérletezik, ez a társ a legjobb forrás a levendula finomságok teljes skálájának megtapasztalásához.Csatlakozzon hozzánk, amikor belemerülünk a levendula illatos világába, ahol minden alkotás e szeretett gyógynövény szépségének és sokoldalúságának bizonyítéka. Gy¿jtsd össze levendulavirágaidat, öleld át a megnyugtató hangulatot, és induljunk el egy elragadó utazásra a "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024"-ban.
Alustage kulinaarset teekonda, kus kesksel kohal on pungade ja õite elav maailm. "Täielik Pungad Ja Õied Kokaraamat" kutsub teid avastama söödavate lillede valdkonda, kus maitse kohtub esteetikaga harmoonilises looduse halastuse tähistamises. See 100 maitsvast ja kaunist retseptist koosnev kogumik tõstab lillelised maitsed pelgalt kaunistustest veetlevate roogade keskpunkti, pakkudes tavapärast sensoorset kogemust.Söödavad lilled on olnud kogu maailmas kulinaarsete traditsioonide kütkestav element, nende kaasamine lisab roogadele elegantsi ja kapriissust. Selles kokaraamatus uurime õite lisamise kunsti oma toidukordadesse, muutes need lihtsatest koostisosadest kulinaarseteks meistriteoseks. Iga retsept annab tunnistust maitsete mitmekesisusest, mida looduse palett pakub, alates kannikese õrnast magususest ja lõpetades nasturtiumi piprasete nootidega.Kokaraamat tähistab söödavat maastikku, kus kroonlehed ja õied ei ole ainult visuaalseks võluks, vaid annavad oma ainulaadse olemuse maitsete sümfooniasse. Olenemata sellest, kas olete kogenud kokk või seiklushimuline kodukokk, inspireerivad need retseptid teid oma kulinaarses loomingus söödavate lillede ilu ja maitseid omaks võtma." Täielik Pungad Ja Õied Kokaraamat " läheb tavapärasest kaugemale, esitledes retsepte, mis pole mitte ainult maitsvad, vaid ka visuaalselt vapustavad. Alates pansidega kaunistatud salatitest kuni roosi kroonlehtedega õitsevate magustoitudeni on iga roog lõuend, kus söödavate lillede värvid ja kujud ärkavad ellu. Üksikasjalike juhiste ja inspireeriva fotograafia abil julgustab see kokaraamat teid köögis oma loovust valla päästma, muutes iga toidukorra kunstiteoseks.
Välkommen till "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024", din guide till att upptäcka lavendelns skönhet och mångsidighet genom 100 härliga recept. Denna följeslagare är en hyllning till lavendelns doftande och förtrollande värld, och inbjuder dig att utforska dess kulinariska användningsområden, aromaterapifördelarna och glädjen den ger till ett brett spektrum av läckerheter. Följ med oss på en resa som går bortom lavendelfälten och fördjupa dig i konsten att skapa lavendelinfunderade läckerheter.Föreställ dig en miljö fylld av den lugnande aromen av lavendel, den delikata skönheten hos lavendelinfunderade godsaker och lugnet som kommer med att införliva denna mångsidiga ört i ditt dagliga liv. "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024" är inte bara en samling recept; det är en utforskning av lavendelns användningsområden i köket, avkoppling och egenvård. Oavsett om du är en lavendelentusiast eller ny i världen av denna aromatiska ört, är dessa recept framtagna för att inspirera dig att njuta av lavendelns skönhet och mångsidighet.Från lavendel-infunderade desserter till lugnande aromaterapiblandningar och kulinariska läckerheter, varje recept är en hyllning till de delikata smakerna, lugnande egenskaperna och visuella dragningskraften som lavendel tillför dina skapelser. Oavsett om du bakar lavendelkakor, tillverkar lavendelpåsar eller experimenterar med välsmakande lavendel-infunderade rätter, är denna följeslagare din bästa resurs för att uppleva hela spektrat av lavendelläckerheter.Följ med oss när vi gräver in i lavendelns doftande värld, där varje skapelse är ett bevis på skönheten och mångsidigheten hos denna älskade ört. Så samla dina lavendelblommor, omfamna den lugnande atmosfären och låt oss ge oss ut på en härlig resa genom "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024".
Witamy w ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024", przewodniku odkrywaj¿cym pi¿kno i wszechstronnö¿ lawendy poprzez 100 zachwycaj¿cych przepisów. Ten towarzysz jest celebracj¿ pachn¿cego i czaruj¿cego ¿wiata lawendy, zapraszaj¿c Ci¿ do odkrywania jej kulinarnych zastosowä, korzy¿ci z aromaterapii i radöci, jak¿ wnosi do szerokiej gamy rozkoszy. Dö¿cz do nas w podró¿y wykraczaj¿cej poza pola lawendy i zanurz si¿ w sztuce tworzenia rozkoszy nas¿czonych lawend¿.Wyobrä sobie otoczenie wype¿nione koj¿cym aromatem lawendy, delikatnym pi¿knem smaköyków z lawend¿ i spokojem, jaki towarzyszy w¿¿czeniu tego wszechstronnego ziöa do codziennego ¿ycia. ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024" to nie tylko zbiór przepisów; to badanie zastosowä lawendy w kuchni, relaksie i piel¿gnacji ciäa. Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ entuzjast¿ lawendy, czy te¿ jeste¿ nowy w ¿wiecie tego aromatycznego ziöa, te przepisy zostäy opracowane tak, aby zainspirowä Ci¿ do delektowania si¿ pi¿knem i wszechstronnöci¿ lawendy.Od deserów z lawend¿ po koj¿ce mieszanki aromaterapeutyczne i kulinarne przysmaki, kädy przepis jest celebracj¿ delikatnych smaków, uspokajaj¿cych w¿äciwöci i atrakcyjnöci wizualnej, jak¿ lawenda wnosi do Twoich dzie¿. Niezale¿nie od tego, czy pieczesz lawendowe ciasteczka, robisz lawendowe saszetki, czy eksperymentujesz z pikantnymi potrawami z dodatkiem lawendy, ten towarzysz to Twoje ¿ród¿o wiedzy, dzi¿ki któremu möesz döwiadczy¿ pe¿nego spektrum lawendowych rozkoszy.Dö¿cz do nas, gdy zag¿¿bimy si¿ w pachn¿cy ¿wiat lawendy, gdzie käda kreacja jest ¿wiadectwem pi¿kna i wszechstronnöci tego ukochanego ziöa. Zbierz wi¿c kwiaty lawendy, rozkoszuj si¿ uspokajaj¿c¿ atmosfer¿ i wyrusz w cudown¿ podró¿ po ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024".
Velkomin í " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024," leiðarvísir þinn til að uppgötva fegurð og fjölhæfni lavender með 100 yndislegum uppskriftum. Þessi félagi fagnar ilmandi og heillandi heimi lavender, sem býður þér að kanna matreiðslunotkun þess, ilmmeðferðarávinning og gleðina sem það veitir margs konar ánægju. Taktu þátt í ferðalagi sem nær út fyrir lavender-akrana og sökktu þér niður í listina að búa til dásemdir sem innihalda lavender.Ímyndaðu þér umhverfi fyllt af róandi ilm af lavender, viðkvæmri fegurð góðgæti með lavender-innrennsli og rósemi sem fylgir því að innlima þessa fjölhæfu jurt í daglegu lífi þínu. " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024" er ekki bara safn uppskrifta; það er könnun á notkun lavender í eldhúsinu, slökun og sjálfsumönnun. Hvort sem þú ert lavenderáhugamaður eða nýr í heimi þessarar arómatísku jurta, eru þessar uppskriftir gerðar til að hvetja þig til að njóta fegurðar og fjölhæfni lavender.Allt frá eftirréttum sem innihalda lavender til róandi ilmmeðferðarblöndur og matreiðslugleði, hver uppskrift er hátíð viðkvæmra bragða, róandi eiginleika og sjónrænnar aðdráttarafls sem lavender færir sköpun þinni. Hvort sem þú ert að baka lavender smákökur, búa til lavender skammtapoka eða gera tilraunir með bragðmikla rétti sem innihalda lavender, þá er þessi félagi tilvalinn auðlind til að upplifa allt litrófið af lavender sælgæti.Vertu með okkur þegar við kafum inn í ilmandi heim lavender, þar sem hver sköpun er til vitnis um fegurð og fjölhæfni þessarar ástsælu jurtar. Svo, safnaðu lavenderblómunum þínum, faðmaðu róandi andrúmsloftið og við skulum leggja af stað í yndislega ferð í gegnum " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024."
Lépjen be a varázslatos világba, ahol a legfrissebb gyógynövények, gyümölcsök és botanikai csodák egyesülnek, hogy az ízek szimfóniáját hozza létre a "A VÉGREHAJTÓ BOTANIKAI KOKTÉL ÚTMUTATÓ" cím¿ könyvben. Ez az útmutató az útlevél a kertt¿l az üvegig keverés birodalmába, ahol felkérjük Önt, hogy fedezzen fel 100 gyors és egyszer¿ receptet, amelyek kedvenc szeszes italait leny¿göz¿ f¿zetekké alakítják.Ebben a botanikai kalandban a természet és a mixológia vibráló metszéspontját ünnepeljük, bemutatva, hogy a kertedb¿l származó gyógynövények hogyan emelhetik új magasságokba koktéljátékodat. Képzelje el a napsütötte délutánokat, a virágzó virágok illatát hordozó lágy szell¿t és a jégkockák csörömpölését egy kerti friss elixírrel töltött pohárban. Ez egy olyan érzékszervi élmény, amely túlmutat a hétköznapokon, és arra hív, hogy minden kortyban magáévá tegye a botanikai szépséget.Legyen szó tapasztalt mixológusról vagy otthoni csaposról, aki egy csipetnyi botanikai ragyogást szeretne hozzáadni repertoárjához, ez az útmutató úgy készült, hogy inspiráljon és örömet szerezzen. A klasszikus kombinációktól kezdve az innovatív csavarokig minden recept a botanikai koktélok m¿vészi voltáról tanúskodik, így a kezd¿k és a rajongók számára egyaránt elérhet¿vé válik.Tehát, fogd meg a zabkolódat, válaszd ki kedvenc gyógynövényeidet, és induljunk el az ízek, az illat és a vizuális élvezet utazására, miközben belemerülünk a "A VÉGREHAJTÓ BOTANIKAI KOKTÉL ÚTMUTATÓ" cím¿ könyvbe.
Chào m¿ng ¿¿n v¿i th¿ gi¿i quy¿n r¿ c¿a khoai lang! Trong cu¿n sách n¿u ¿n này, chúng tôi m¿i b¿n tham gia vào hành trình ¿m th¿c nh¿m tôn vinh tính linh höt và giá tr¿ dinh d¿¿ng c¿a löi rau c¿ khiêm t¿n nh¿ng vô cùng th¿m ngon này. T¿ các món m¿n ¿¿n món tráng mi¿ng h¿p d¿n, khoai lang là viên ng¿c ¿m th¿c có th¿ nâng t¿m b¿t k¿ b¿a ¿n nào v¿i v¿ ng¿t t¿ nhiên và h¿¿ng v¿ ¿¿m ¿à. Cu¿n sách n¿u ¿n này là h¿¿ng d¿n c¿ b¿n ¿¿ b¿n khám phá ti¿m n¿ng thú v¿ c¿a khoai lang trong nhà b¿p c¿a mình.Khoai lang v¿i màu s¿c r¿c r¿ và h¿¿ng v¿ ng¿t ngào t¿ lâu ¿ã ¿¿¿c yêu thích trong các gian b¿p trên kh¿p th¿ gi¿i. Chúng không ch¿ là m¿t thành ph¿n linh höt mà còn ch¿a nhi¿u ch¿t dinh d¿¿ng thi¿t y¿u, khi¿n chúng tr¿ thành m¿t s¿ b¿ sung có giá tr¿ cho b¿t k¿ ch¿ ¿¿ ¿n u¿ng toàn di¿n nào. Trong cu¿n sách n¿u ¿n này, chúng tôi vinh danh khoai lang và gi¿i thi¿u m¿t b¿ s¿u t¿p các công th¿c n¿u ¿n th¿ hi¿n kh¿ n¿ng thích ¿ng và ¿a d¿ng ¿áng kinh ng¿c c¿a nó.Trong các trang này, b¿n s¿ khám phá ra m¿t kho tàng các công th¿c n¿u ¿n ngon mi¿ng v¿i khoai lang là nguyên li¿u chính. T¿ các món súp và món h¿m th¿nh sön ¿¿n các món ¿n kèm sáng t¿o và món tráng mi¿ng ngon lành, chúng tôi ¿ã tuy¿n ch¿n m¿t b¿ s¿u t¿p làm n¿i b¿t tính linh höt c¿a khoai lang. Cho dù b¿n là ng¿¿i ¿am mê khoai lang hay mu¿n k¿t h¿p nhi¿u nguyên li¿u b¿ d¿¿ng h¿n vào b¿a ¿n c¿a mình thì cu¿n sách n¿u ¿n này ¿¿u có th¿ gì ¿ó dành cho t¿t c¿ m¿i ng¿¿i.Nh¿ng cu¿n sách n¿u ¿n này không ch¿ là t¿p h¿p các công th¿c n¿u ¿n. Chúng tôi s¿ h¿¿ng d¿n b¿n v¿ các löi khoai lang khác nhau, chia s¿ các m¿o ch¿n và b¿o qu¿n chúng c¿ng nh¿ cung c¿p các k¿ thu¿t chu¿n b¿ và n¿u khoai lang theo nhi¿u cách khác nhau. Cho dù b¿n là m¿t ¿¿u b¿p dày d¿n kinh nghi¿m hay là ng¿¿i m¿i b¿t ¿¿u vào b¿p, nh¿ng h¿¿ng d¿n t¿ng b¿¿c và m¿o h¿u ích c¿a chúng tôi s¿ giúp b¿n t¿o ra nh¿ng món ¿n ngon th¿ hi¿n ph¿m ch¿t ¿¿c ¿áo c¿a khoai lang.Vì v¿y, cho dù b¿n ¿ang tìm ki¿m m¿t b¿a ¿n b¿ d¿¿ng cho gia ¿ình mình, t¿ ch¿c m¿t b¿a ti¿c t¿i hay ch¿ ¿¿n gi¿n là tìm ki¿m nh¿ng cách m¿i ¿¿ k¿t h¿p viên ng¿c b¿ d¿¿ng này vào ch¿ ¿¿ ¿n u¿ng c¿a mình, hãy ¿¿ Biên niên s¿ khoai lang: Khám phá tính linh höt c¿a viên ng¿c dinh d¿¿ng làm h¿¿ng d¿n cho b¿n . Hãy s¿n sàng tham gia vào m¿t cu¿c phiêu l¿u ¿¿y h¿¿ng v¿ và khám phá vô s¿ cách mà khoai lang có th¿ bi¿n ¿¿i nh¿ng sáng t¿o ¿m th¿c c¿a b¿n.
Dobrodo¿li v o¿arljivem svetu sladkega krompirja! V tej kuharski knjigi vas vabimo, da se podate na kulinari¿no popotovanje, ki slavi vsestranskost in hranilno vrednost te skromne, a neverjetno okusne korenaste zelenjave.Od slanih jedi do razvajajo¿ih sladic, sladki krompir je kulinari¿ni biser, ki lahko povzdigne vsak obrok s svojo naravno sladkostjo in bogatim okusom. Ta kuharska knjiga je vä najbolj¿i vodnik za raziskovanje ¿udovitega potenciala sladkega krompirja v väi kuhinji.Sladki krompir s svojo ¿ivahno barvo in sladkim okusom je ¿e dolgo cenjen v kuhinjah po vsem svetu. Ne samo, da so vsestranska sestavina, ampak so tudi polni osnovnih hranil, zaradi ¿esar so dragocen dodatek k vsaki dobro zaokro¿eni prehrani. V tej kuharski knjigi se poklonimo sladkemu krompirju in predstavljamo zbirko receptov, ki prikazujejo njegovo neverjetno raznolikost in prilagodljivost.Na teh straneh boste odkrili zakladnico slastnih receptov, v katerih je sladki krompir glavna sestavina. Od prijetnih juh in obilnih enolon¿nic do ustvarjalnih prilog in prijetnih sladic smo pripravili zbirko, ki poudarja vsestranskost sladkega krompirja. Ne glede na to, ali ste navdu¿enec nad sladkim krompirjem ali ¿elite v svoje obroke vklju¿iti bolj hranljive sestavine, ima ta kuharska knjiga za vsakogar nekaj.Toda ta kuharska knjiga je ve¿ kot le zbirka receptov. Vodili vas bomo skozi razli¿ne sorte sladkega krompirja, delili nasvete o izbiri in shranjevanju le-teh ter podali tehnike za pripravo in kuhanje sladkega krompirja na razli¿ne näine. Ne glede na to, ali ste izku¿en kuhar ali zäetnik v kuhinji, vam bodo näa navodila po korakih in koristni nasveti omogo¿ili ustvarjanje okusnih jedi, ki bodo pokazale edinstvene lastnosti sladkega krompirja.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.