Bag om Professorens grønne energigrød
I 29 år har professor Oluf Borbye Pedersen og hans hustru hver morgen spist, hvad de kalder for grøn energigrød, som består af et halvt kilo blendede grøntsager. Et måltid, den berømte professor ikke vil undvære for noget i verden, ikke mindst fordi den har en særdeles gavnlig effekt på kroppens sundhed.
I Professorens grønne energigrød forklarer Mette Mølbak og Oluf Borbye Pedersen videnskaben bag de grønne ingredienser og hvor afgørende de er for vores tarmmikrobiom. For bliver det hver dag fodret med masser af grøntsager, så transformerer det os til livsglade og sunde mennesker. Men hvad er tarmmikrobiomet og hvorfor er det vigtigt at fodre det med det rigtige?
Bliv klogere på de gode effekter af kål, spinat, ingefær, kiwi og de andre ingredienser og læs om, hvad grøden præcist gør ved os mennesker. Bogen indeholder desuden en række forskellige opskrifter på energirigtig grøntsagsgrød, som er både nemme og smagfulde.
Vis mere