dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Kunsten at fermentere - Ditte Ingemann - Bog

- Grøntsager på glas – og på tallerkenen

Bag om Kunsten at fermentere

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773391280
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x248x18 mm.
  • Vægt:
  • 618 g.
  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 20. April 2024

Beskrivelse af Kunsten at fermentere

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.

Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner.

Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde.

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

Brugerbedømmelser af Kunsten at fermentere



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.