Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Økologisk mad og madlavning

Her finder du spændende bøger om Økologisk mad og madlavning. Nedenfor er et flot udvalg af over 407 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - En hyldest til hvile, genveje i køkkenet og gode måltider
    af Camilla Skov
    227,95 kr.

    Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats! Camilla Skov elsker grundig madlavning i slow motion. At hakke langsomt, stirre ud ad vinduet undervejs og måske tænke en tanke. Men dén form for madlavning ændrede sig, da hun blev mor til en lille datter. Hvordan laver man mad og passer på sig selv i en børnefamilie. Man bliver doven!Den dovne vegetar er fyldt med retter, som er til at overskue også i en tilværelse af fatigue og underskud. Det er enten retter, der er hurtige at lave, eller som passer sig selv i ovnen og kræver et minimum af kokken: Frysermad, plademad, hvor alt kommer i ovnen på samme tid. Pastasnask, hverdagens helte og kager, som smager godt, men ikke vinder bagedysten på udseende. Med Den dovne vegetar ser Camilla Skov på dovenskab med mildere øjne. I en hektisk hverdag skal madlavning være et helle, en pause. Men selvom vi tager dovenskaben tilbage, kan vi stadig spise godt.Camilla Skov er kendt fra sin populære instagram Vegetarisk Hverdag og bestsellerkogebøgerne Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.

  • af Johanne Mosgaard
    187,95 - 207,95 kr.

    Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder. Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.

  • af Camilla Clevin
    97,95 - 145,95 kr.

    Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge

  • af Michala Kramer
    197,95 - 207,95 kr.

    Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet superpopulære, fordi de er enkle og inspirerende.Vegansk aftensmad er en kogebog med masser af skønne opskrifter på nem og lækker grøn aftensmad. Både til hvis man spiser rent vegansk eller bare gerne vil have mere grønt og kører med kødfrie dage.Bogen har mere end 100 spritnye opskrift er på retter til hele året rundt, heriblandt fem af de mest eftertragtede på bloggen, og de er alle lige til at gå til. De indeholder kun få ingredienser og kan tilberedes uden svære teknikker – her kan alle være med.Prøv fx klassiske retter som Paprikagryde, Tarteletter, Stroganof og Moussaka – her blot i lækre veganske versioner. Eller lav nyere retter som Auberginesteaks, Quinoadeller med søde kartofler og Ramensuppe. Bogen er inddelt i kapitlerne: Pastaretter, Frikadeller og nuggets, Simremad, Supper, Asiatisk, Mexicansk, Mellemøsten samt Tilbehør.

  • af Camilla Stemann Jensen
    258,95 kr.

    Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!

  • af Luise Vindahl & David Frenkiel
    207,95 kr.

    100 skønne, vegetariske opskrifter, der kan gøre madlavningen overskuelig i en travl hverdag – og fantastisk i lange weekender.I Green Kitchen Quick + Slow har bestsellerforfatterne David Frenkiel og Luise Vindal taget deres erfaringer fra mange års madlavning til familie og venner og opskriftsudvikling til kogebøger og kogt det ind til madopskrifter, der er specifikt beregnet til to meget forskellige madlavningssituationer, vi alle møder hver eneste uge: de hurtige og de langsommelige – Quick + Slow.QUICK byder på alt fra enkel før-vi-skal-på-arbejde-morgenmad, der kan laves i en fart, til nemme hverdagsretter, hvor man ikke har hverken tid eller lyst at stå i køkkenet længere end højst nødvendigt, men alligevel gerne vil trylle noget sundt og lækkert frem. Inspirerende retter, der ikke kræver den store indsats, men som alligevel kan noget ekstra.SLOW er opskrifter til dage, hvor der er tid til at tage det hele lidt mere med ro. Hvor madlavningen let kan blive det bedste ved hele dagen, og man udnytter enhver undskyldning til at hygge sig i køkkenet. Hvor det er oplagt at forkæle venner eller familie med den perfekte stenbagte pizza eller en lækker ragu, der har fået lov til at simre på komfuret. Bogen har også et overskueligt afsnit om prepping og tips til ting, der ruster én godt til den kommende uge samt en masse bud på tvists ift. årstiderne med forslag til alternative ingredienser. Kort sagt er Green Kitchen: Quick + Slow er en moderne vegetarisk kogebog med smagen i fokus, hvor man får inspiration til madlavningen til alle ugens dage med opskrifter, der alle er ud over det sædvanlige og samtidig en fornøjelse at tilberede.

  • af Trine Hahnemann
    235,95 kr.

  • af Nielle Brown
    247,95 kr.

    Natural Remedies For All Kind of Disease, Cancer, Inflammation, Kidney, Heart, Diabetes And More, Inspire By Dr Barbara O'neill's Teachings.Do You Want to Know How to use Natural Medicine Safely, Effectively, and Help Heal Almost Every Condition Out There Without Toxic Mainstream Approach? If you are concerned about the world of medicine going in the wrong direction, which is just healing the symptoms of the diseases but not their root causes, you have come to the right place.Dive into the profound wisdom of natural healing with "Natural Remedies For All Kind of Disease," a comprehensive guide inspired by Dr. Barbara O'Neill's teachings. This book is a beacon for those seeking alternatives to conventional medicine, offering effective, natural solutions for a variety of health concerns including cancer, heart disease, diabetes, and more.Inside This Life-Changing Guide:Foundation of Health: Uncover the essential building blocks for optimal health.The Healing Power of Foods: Discover how everyday foods can be your greatest medicine.Herbal Medicines: Explore the efficacy of herbal remedies in treating numerous conditions.Detoxification and Cleansing: Learn the art of purifying your body for enhanced health.Stress Management Techniques: Master the skills to combat stress and its health impacts.Alternative Therapies: Delve into the world of alternative treatments and their benefits.Special Topics in Natural Remedies: Gain insight into specific health issues and natural solutions.Natural Remedies for Cancer: Explore nature's arsenal against cancer.Natural Remedies for Heart Disease: Find out how to naturally support heart health.Natural Remedies for Diabetes: Learn about managing diabetes with natural approaches.Prevention Strategies: Understand how to proactively protect your health.Creating Your Own Natural Remedy Plan: Tailor a personal health plan suited to your needs.Over 50 Healthy Recipes That Fight Off Diseases: Enjoy curated recipes for breakfast, lunch, snacks, and dinner that not only taste great but also bolster your health.Why This Book Is Essential:In an era where medical treatments often focus on symptoms rather than causes, this book offers a refreshing, holistic approach. It's not just about treating diseases; it's about understanding and nurturing your body for long-term health and wellness.Your Path to Health Starts Here:Don't miss this opportunity to transform your health naturally. Click "BUY NOW" to explore the power of natural medicine and begin your journey to a healthier, happier life!

  • - Børnenes vilde spisekammer
    af Julie A. Swane & Johanne S. Philipsen
    277,95 kr.

    I denne bog kan børn, pædagoger og lærere, forældre og bedsteforældre lære om spiselige planter på en sikker og inspirerende måde. At samle spiselige planter i naturen er en underholdende aktivitet, der styrker samværet for børnefamilier og giver mere udeliv. Med bogen i hånden får læseren styr på planternes navne og anvendelsesmuligheder og kan gå på opdagelse i skov, eng, vandløb og krat efter nye smagsoplevelser.Fokus i bogens første del er en planteflora med fotos af de enkelte planter og beskrivelse af, hvor de vokser, hvornår de høstes, og hvordan de bruges i køkkenet. Bogen indeholder 64 planter, som man trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet.Anden del er forslag til forskellige sanketure ved eng, sø, hede, strand og i skoven med forslag til planter, der kan høstes i de forskellige årstider.Til slut rundes bogen af med 59 børnevenlige opskrifter, der er tilpasset børns smagsløg og enkle at gå til for begyndere.Johanne S. Philipsen er en entusiastisk hobbykok med stor kærlighed til vilde planter og den danske natur. Hun har en ph.d. i kognitiv semiotik. Julie A. Swane afholder sanketure, hvor hun lærer fra sig om spiselige vilde planter. Julie er uddannet arkitekt og har før det læst havebrug i tre år. Hun har i 2019 åbnet butikken ‘Din Planteven’ med fokus på bæredygtige planter. Julie er også medforfatter til bogen Høst ved havet.

  • - Inspiration til kødfrie dage
    af Signe Lykke
    117,95 kr.

    »Go’ & nem VEGANERMAD Inspiration til kødfrie dage« er til veganere, begyndere med veganermad og til interesserede, der vil have sund mad uden kød. Den kendte kogebogsforfatter Signe Lykke er nu aktuel med en guide til lette og lækre veganske retter. Det er traditionelle retter, tilpasset til gluten-allergikere, desserter uden hvede og hvidt sukker og proteinrig kost uden kød, der er på Signe Lykkes menukort. ”Med denne kogebog får du opskrifter og introduktion til de basisfødevarer, som gør det både enkelt, billigt og lækkert, at leve som veganer. Jeg laver for eksempel lasagne uden hvede, ost og kød – og tro mig, den smager fantastisk! Signe Lykke. Hun introducerer til nogle af de nye ingredienser, som i dag står på hylderne i de fleste supermarkeder og guider til, hvordan man bruger for eksempel quinoa, soyamælk eller boghvede i en kost, som også ungerne elsker at spise af. Målet med kogebogen er, at give inspiration til middagsbordet for de tusindvis af danskere, som lever med fødevareintolerance og allergi.

  • - fra pizza til ris a l'amande
    af Signe Lykke Skonnord
    97,95 kr.

    Kogebogen Mad uden mælk henvender sig til dig, som ønsker at få hjælp og inspiration til en hverdag helt uden mælkeprodukter. Opskrifterne er enkle, velsmagende og sunde. Derudover er de lavet med ingredienser, som du kan købe i de fleste dagligvarebutikker. Forfatteren har en baggrund inden for ernæring og sundhed og er privat meget begejstret for at kreere og spise god mad. Med det som udgangspunkt, sammenholdt med gener forårsaget af mælk og et ønske om at hjælpe andre i samme situation, har hun skrevet kogebogen Mad uden mælk. »Jeg mener, at det skal være nemt at leve et liv uden mælk, og det er dét, jeg ønsker at bidrage til med denne kogebog. Jeg kommer med mit bud på alt fra ris a l’amande til pizza og mange andre gode retter.«

  • - 100 opskrifter uden sukker og hurtige kulhydrater
    af Ulrika Davidsson & Ola Lauritzson
    127,95 kr.

    Her er en frisk og up-to-date kogebog med de bedste opskrifter til mad uden sukker og hurtige kulhydrater. Med et bredt udvalg af sunde og velærende opskrifter giver bogen "Vores bedste GI opskrifter dig en køreplan til at ændre dine kostplaner og reducere forbruget af sukker.Læseren får frydefulde billeder med lækker mad som giver inspiration til at føre en sundere livsstil med indkøring af sundere mad i dagligdagen. Alle opskrifter er ernæringsmæssigt beregnet under hensyntagen til GI og GB værdi. Mange spørger. Hvad er GI - hvordan virker det? Hvad er GB? Hvordan kan du tabe dig samtidig med at du får god og mættende kost som virkelig smager godt. Og hvad sker der i virkeligheden når i vi spiser?Dette og mange flere spørgsmål får du svar på i bogen :"Vores Bedste GI-opskrifter. Du får tips om, hvordan du kan sammensætte og kombinere dine måltider med alt lige fra morgenmad, forretter, kød-, fiske- og fugle retter, vegetariske retter, gryderetter, saucer, supper, salater og desserter.Bogen indeholder også GI-tabeller og GB-værdier for almindelige fødevarer.En absolut bestseller fra de 2 svenske kogebogforfattere som allerede har solgtbogen i flere lande med en kæmpe succes. Nu findes Vores Bedste GI-opskrifter på dansk - læs den før dine venner og få inspiration og madglæden tilbage.

  • - grønne cravings
    af Alberte Stengaard
    236,95 kr.

    Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder. Grønne cravings er essensen i opskrifterne og retterne, der fremstår lige så indbydende for øjnene som for smagsløgene. Smag dig igennem alt fra varmende gryderetter, saftige deller, spicy currys til kødfrie nyfortolkninger af kendte retter. Nyd sprøde salater, mættende bowls og server de lækre retter med dine yndlingsdip og tilbehør til.Madglæde udspringer af Alberte Stengaards grundfilosofi, der handler om at se muligheder frem for begrænsninger i madens verden, og er årsagen til, at hun har kæmpet sig ud af en spiseforstyrrelse og netop fundet madglæden igen i det grønne køkken. Uanset om du er erfaren eller blot nysgerrig på flere grønne måltider, er bogen noget for dig. Alt i bogen kommer fra hjertet, lært efter timevis af nørderi, nysgerrighed og mod på livet.Alberte Stengaard er madinfluencer, og hun er kendetegnet ved sin store nysgerrighed, kreativitet og evige jagt efter den næste gode madoplevelse. Madglæde udspringer af den udfordring, livet gav Alberte: at overvinde en livstruende spiseforstyrrelse. Alberte fandt sin vej tilbage i livet, opdagede glæden ved mad og madlavning og drømmer om, at Madglæde kan inkludere alle, uanset om de er vegetarer, veganere, kødspisende eller bare elsker mad ligesom hende selv.

  • - Grøntsager på glas – og på tallerkenen
    af Ditte Ingemann
    192,95 kr.

    Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

  • - Lækre og sunde opskrifter til frokost og dagens øvrige måltider
    af Mia Sommer
    233,95 kr.

    Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer til, hvordan det kan gøres lidt nemmere og sjovere at lave gode madpakker i hverdagen, og hvad der er værd at huske, når du vil sammensætte en sund madpakke.Bogen er også til dig, der ønsker inspiration til lækker og farverig mad, uanset om du laver madpakker eller ej. Opskrifterne kan blandt andet bruges til frokosten derhjemme, picnic eller endda til aftensmad eller morgenmad. Mia er mor til tre børn og har smurt i omegnen af 4000 madpakker gennem årene. Hun er også forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn.

  • af Kim Campbell
    254,95 kr.

    Discover new whole food recipes and plant-based recreations of traditional family dishes—with no oil, often no gluten, and lots of rich, satisfying flavorGood health begins in the kitchen, and great recipes make switching to—or maintaining—a plant-based diet easy. In PlantPure Comfort Food, Kim Campbell—Director of Culinary Education and Development at PlantPure and daughter-in-law of Dr. T. Colin Campbell, the “science father” of the modern plant-based nutrition movement—offers comfort food recipes to satisfy a wide range of palates, making a healthy, plant-based lifestyle more accessible than ever. From enchiladas to pho bowls to buffalo pot pie, the possibilities for plant-based eating are endless—and delicious! This third PlantPure cookbook offers over 100 reinventions of comforting culinary classics, including: Southern Style Polenta and GreensLasagna StewSpinach QuesadillasChickpea Tikka MasalaSamosa BurritosPad Thai ZoodlesSweet Potato Spice MuffinsApple Cranberry Crisp Plus, Campbell offers helpful suggestions on how to swap out flavors and ingredients to truly make these recipes your own, as well as detailed guidelines for swapping meat, dairy, and egg for whole plant substitutes in your own family’s favorite dishes. Food is a vital part of who we are. It’s what brings us together, connects us to tradition, and feeds us, physically and spiritually. Create for your family a new tradition of delicious, sustaining, health-promoting whole plant foods. Give them the gift of a plant-pure table.

  • - Året rundt i den klimavenlige have og det økologiske køkken
    af Birgitte Laurent Lund
    277,95 kr.

    En inspirerende have- og køkkenkalender til dig, der elsker at bruge og dyrke din have og tilberede og nyde lækre og sunde retter - og som drømmer om at blive selvforsynende med frugt, grønt, æg og honning. Hver eneste måned har sine særlige karakteristika og sine egne budskaber og muligheder, og der er en særlig glæde i at anvende egne råvarer og følge de skiftende årstider i have og natur.Bogen er fuld af opskrifter og tips til både have, dyrkning og dyrehold, og så gennemgår den årets gang i haven og køkkenet. Selvforsyning og klimavenlighed er i højsædet og vejen fra jord til bord kortest mulig, når forfatteren måned for måned guider dig til at få mest muligt ud af din have. Hvordan anlægger man en have, så den får de bedste betingelse? Hvordan sikrer man dyreliv og frodighed? Og hvad skal der til, for at jordens afgrøder får de bedste næringsstoffer og vækstbetingelser? Alt det og meget andet får du svar på i bogen om den naturlige have året rundt – og dertil får du et hav af skønne opskrifter direkte fra haven!

  • af Mia Sommer
    235,95 kr.

    Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter på plantebaseret mad. Der er opskrifter til hele dagen og hele året med alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til festlige lejligheder. Der er fokus på velsmagende, nemme og sunde opskrifter, og der er masser af vejledning at hente, hvis man er ny i det grønne køkken. Mia har stor erfaring med vegansk madlavning og livsstil, og hun har samlet alt, hvad man behøver at vide, i denne bog, hvis man vil spise sundere og grønnere eller blot har lyst til at indføre kødfri måltider i sin familie. Med denne bog i køkkenet bliver det nemt at lave mad, der er god for miljø, dyr og ikke mindst en selv. Madglæden er central, for det handler ikke om begrænsninger, men om at udvide sin madmæssige horisont i nye og spændende retninger. Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn og har i en årrække været kampagneleder af VeganerUdfordringen og inspireret tusindvis af mennesker til en grønnere livsstil. Mia er to gange blevet kåret som Årets Veganer af Danmarks Veganske Forening. Derudover har hun vundet titlen som Årets Veganske Instagrammer og to gange Årets Veganske Bogudgivelse.

  • af Casper André Lugg
    322,95 kr.

    Over the past century, bread became a fast-dough production commodity. But lately, there has been a movement to reclaim organic, whole, and slow bread. This is not just a revival or a moment of culinary fashion?sourdough, the oldest method of bread baking, has never been more relevant or popular.From creating a starter to baking and serving delicious loaves, Artisan Sourdough is a full-color illustrated guide that demystifies this traditional bread for the home baker. With an emphasis on local, heirloom, and ancient grains, Artisan Sourdough introduces the natural ingredients used in artisan baking, and offers clear step-by-step instructions and photographs that break down the process of making and maintaining a stable starter, ?setting the leaven,? and baking up the perfect base loaf. Fifteen no-fail whole-grain variations, including rye, emmer, spelt, and barley, ensure unique and hearty loaves, every time. Artisan Sourdough comes complete with cook's notes and a troubleshooting section to help you avoid soggy bottoms, overbaking, and other common problems. It is the perfect starter guide and indispensable resource for beginner and advanced bread bakers alike.

  • - med varianter for hver blodtype
    af Signe Lykke
    107,95 kr.

    Kogebogen ”MAD FOR ALLE BLODTYPER 2” er en opfølger til ”MAD FOR ALLE BLODTYPER”, som udkom i 2014. I denne kogebog har jeg kreeret en masse lækre opskrifter ud fra de opdaterede fødevarelister, som Peter D’Adamo kom med i 2016. Kogebogen er både til dig, der ønsker at kunne lave mad til hele familien ud fra ”Blodtypefilosofien”, og til dig der gerne vil have inspiration til opskrifter, som er gavnlige for din specifikke blodtype. Jeg har derfor både i denne bog og i ”Mad for alle blodtyper”, under hver opskrift, angivet forslag til optimale varianter for hver blodtype. Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler: Dips & Dressinger Salater & Lette retter Bagværk Supper & Tærter Middagsretter Søde fristelserVelbekomme! Kærligst, Signe Lykkewww.signelykke.dk

  • af Jette Bogø & Helge Stig
    97,95 kr.

    Vi har samlet julens traditioner og opskrifter i denne bog, så du har det samlet. Bogen fortæller om julen tilbage i tiden, men fortæller mest om juletræsjulen, som vi kender fra starten af 1800 tallet og frem til i dag.Bogen nævner også juleskikke fra middelalderen og fra før vi blev kristne. For jul har vi fejret længe før, vi kendte til fortællingen om Jesu fødsel. Jul stammer fra et hedensk ord der betyder »hjul«. Vi fejrer altså årets gang og holder den store fest for året der er gået, når det er mørkt og vi hygger os med julelys og julens traditioner. Helligtrekonger aften, den 6. januar, varer julen minimum 37 dage. Vi holder altså jul mere end 10% af et år. En tid der er fyldt med julepynt, julemad og anden juleforberedelse.

  • af Linnéa Berglund
    326,95 kr.

    Ge dig ut på en kulinarisk resa där den pulserande världen av knoppar och blommor står i centrum. "Den Kompletta Kokboken För Knappar Och Blommar" inbjuder dig att utforska riket av ätbara blommor, där smak möter estetik i ett harmoniskt firande av naturens överflöd. Den här samlingen med 100 läckra och vackra recept lyfter upp blomsmakerna från bara utsmyckningar till fokuspunkten för härliga rätter, och erbjuder en sensorisk upplevelse som överträffar det vanliga.Ätliga blommor har varit ett fängslande inslag i kulinariska traditioner över hela världen, och deras inkludering har lagt till en touch av elegans och nyckfullhet till rätter.I den här kokboken dyker vi in i konsten att införliva blommor i våra måltider och förvandla dem från bara ingredienser till kulinariska mästerverk. Varje recept är ett bevis på mångfalden av smaker som naturens palett ger, från den delikata sötman hos violer till de peppriga tonerna av nasturtium.Kokboken hyllar det ätbara landskapet, där kronblad och blommor inte bara är för visuella tilltalande utan bidrar med sin unika essens till en symfoni av smaker. Oavsett om du är en erfaren kock eller en äventyrlig husmanskock, kommer dessa recept att inspirera dig att omfamna skönheten och smakerna hos ätbara blommor i dina kulinariska skapelser." Den Kompletta Kokboken För Knappar Och Blommar " går utöver det vanliga och presenterar recept som inte bara är läckra utan visuellt fantastiska. Från sallader prydda med penséer till desserter som blommar med rosenblad, varje rätt är en duk där färgerna och formerna på ätbara blommor blir levande. Genom detaljerade instruktioner och inspirerande fotografier uppmuntrar den här kokboken dig att släppa loss din kreativitet i köket och förvandla varje måltid till ett konstverk.

  • af Benedek Magyar
    326,95 kr.

    Üdvözöljük a "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024" oldalon, amely a levendula szépségének és sokoldalúságának felfedezéséhez vezet¿ útmutató 100 csodálatos recepten keresztül. Ez a kísér¿ a levendula illatos és elb¿völ¿ világának ünnepe, és meghívja Önt, hogy fedezze fel kulináris felhasználását, aromaterápiás el¿nyeit, és azt az örömet, amelyet az élvezetek széles skálájához hoz. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely túlmutat a levendulamez¿kön, és merüljön el a levendulával átitatott finomságok elkészítésének m¿vészetében.Képzeljen el egy környezetet, amely tele van a levendula megnyugtató aromájával, a levendulával átitatott finomságok finom szépségével, és azzal a nyugalommal, amely e sokoldalú gyógynövény mindennapi életébe való beépítésével jár. A "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024" nem csupán receptgy¿jtemény; Ez a levendula konyhai felhasználási lehet¿ségei, kikapcsolódás és öngondoskodás feltárása. Akár a levendula rajongója, akár még nem ismeri ennek az aromás gyógynövénynek a világát, ezek a receptek úgy lettek megalkotva, hogy inspirálják Önt a levendula szépségének és sokoldalúságának megízlelésére.A levendulával átitatott desszertekt¿l a nyugtató aromaterápiás keverékekig és a kulináris élvezetekig minden recept a finom ízek, nyugtató tulajdonságok és a levendula által az Ön alkotásaihoz f¿z¿d¿ vizuális vonzer¿ ünnepe. Akár levendula kekszeket süt, akár levendula tasakot készít, vagy sós levendulával átitatott ételekkel kísérletezik, ez a társ a legjobb forrás a levendula finomságok teljes skálájának megtapasztalásához.Csatlakozzon hozzánk, amikor belemerülünk a levendula illatos világába, ahol minden alkotás e szeretett gyógynövény szépségének és sokoldalúságának bizonyítéka. Gy¿jtsd össze levendulavirágaidat, öleld át a megnyugtató hangulatot, és induljunk el egy elragadó utazásra a "AZ ALAPVET¿ LEVENDULA TÁRSAS 2024"-ban.

  • af Kristiina Ivanova
    326,95 kr.

    Alustage kulinaarset teekonda, kus kesksel kohal on pungade ja õite elav maailm. "Täielik Pungad Ja Õied Kokaraamat" kutsub teid avastama söödavate lillede valdkonda, kus maitse kohtub esteetikaga harmoonilises looduse halastuse tähistamises. See 100 maitsvast ja kaunist retseptist koosnev kogumik tõstab lillelised maitsed pelgalt kaunistustest veetlevate roogade keskpunkti, pakkudes tavapärast sensoorset kogemust.Söödavad lilled on olnud kogu maailmas kulinaarsete traditsioonide kütkestav element, nende kaasamine lisab roogadele elegantsi ja kapriissust. Selles kokaraamatus uurime õite lisamise kunsti oma toidukordadesse, muutes need lihtsatest koostisosadest kulinaarseteks meistriteoseks. Iga retsept annab tunnistust maitsete mitmekesisusest, mida looduse palett pakub, alates kannikese õrnast magususest ja lõpetades nasturtiumi piprasete nootidega.Kokaraamat tähistab söödavat maastikku, kus kroonlehed ja õied ei ole ainult visuaalseks võluks, vaid annavad oma ainulaadse olemuse maitsete sümfooniasse. Olenemata sellest, kas olete kogenud kokk või seiklushimuline kodukokk, inspireerivad need retseptid teid oma kulinaarses loomingus söödavate lillede ilu ja maitseid omaks võtma." Täielik Pungad Ja Õied Kokaraamat " läheb tavapärasest kaugemale, esitledes retsepte, mis pole mitte ainult maitsvad, vaid ka visuaalselt vapustavad. Alates pansidega kaunistatud salatitest kuni roosi kroonlehtedega õitsevate magustoitudeni on iga roog lõuend, kus söödavate lillede värvid ja kujud ärkavad ellu. Üksikasjalike juhiste ja inspireeriva fotograafia abil julgustab see kokaraamat teid köögis oma loovust valla päästma, muutes iga toidukorra kunstiteoseks.

  • af V T Harikumar
    342,95 kr.

    "Kerala Ayurveda: A Comprehensive Guide to Balance, Harmony, and Vitality" is an illuminating exploration of one of the world's oldest holistic healing systems, Ayurveda, as practiced in the vibrant region of Kerala, India. Authored by esteemed experts in the field, this book serves as a comprehensive manual for individuals seeking to embrace Ayurvedic principles to enhance their overall well-being.Drawing from centuries-old wisdom and contemporary research, the book delves into the fundamental principles of Ayurveda, offering readers a deep understanding of its philosophy, principles, and practices. Through detailed explanations and practical guidance, readers are introduced to the three doshas-Vata, Pitta, and Kapha-and how they influence one's physical, mental, and emotional constitution.Central to the book is the exploration of Kerala's unique contribution to Ayurveda. Known for its lush landscapes, rich biodiversity, and centuries-old tradition of Ayurvedic healing, Kerala offers a distinct perspective on Ayurveda that integrates indigenous knowledge with modern advancements. Readers are introduced to Kerala's renowned treatments, therapeutic techniques, and medicinal herbs, providing valuable insights into the region's holistic approach to health and wellness.From dietary recommendations and lifestyle practices to herbal remedies and therapeutic treatments, "Kerala Ayurveda" offers a comprehensive toolkit for achieving balance, harmony, and vitality in life. Whether you are a newcomer to Ayurveda or a seasoned practitioner, this book serves as a valuable resource for integrating ancient wisdom into modern living, fostering a deeper connection with oneself and the world around them. With its accessible language, insightful teachings, and practical advice, "Kerala Ayurveda" is a must-read for anyone on the journey toward holistic health and wellness.

  • af Camilla Lindberg
    326,95 kr.

    Välkommen till "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024", din guide till att upptäcka lavendelns skönhet och mångsidighet genom 100 härliga recept. Denna följeslagare är en hyllning till lavendelns doftande och förtrollande värld, och inbjuder dig att utforska dess kulinariska användningsområden, aromaterapifördelarna och glädjen den ger till ett brett spektrum av läckerheter. Följ med oss på en resa som går bortom lavendelfälten och fördjupa dig i konsten att skapa lavendelinfunderade läckerheter.Föreställ dig en miljö fylld av den lugnande aromen av lavendel, den delikata skönheten hos lavendelinfunderade godsaker och lugnet som kommer med att införliva denna mångsidiga ört i ditt dagliga liv. "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024" är inte bara en samling recept; det är en utforskning av lavendelns användningsområden i köket, avkoppling och egenvård. Oavsett om du är en lavendelentusiast eller ny i världen av denna aromatiska ört, är dessa recept framtagna för att inspirera dig att njuta av lavendelns skönhet och mångsidighet.Från lavendel-infunderade desserter till lugnande aromaterapiblandningar och kulinariska läckerheter, varje recept är en hyllning till de delikata smakerna, lugnande egenskaperna och visuella dragningskraften som lavendel tillför dina skapelser. Oavsett om du bakar lavendelkakor, tillverkar lavendelpåsar eller experimenterar med välsmakande lavendel-infunderade rätter, är denna följeslagare din bästa resurs för att uppleva hela spektrat av lavendelläckerheter.Följ med oss när vi gräver in i lavendelns doftande värld, där varje skapelse är ett bevis på skönheten och mångsidigheten hos denna älskade ört. Så samla dina lavendelblommor, omfamna den lugnande atmosfären och låt oss ge oss ut på en härlig resa genom "DET VÄSENTLIGA LAVENDEL FÖLJESLAGARE 2024".

  • af Tola Zaj¿c
    323,95 kr.

    Witamy w ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024", przewodniku odkrywaj¿cym pi¿kno i wszechstronnö¿ lawendy poprzez 100 zachwycaj¿cych przepisów. Ten towarzysz jest celebracj¿ pachn¿cego i czaruj¿cego ¿wiata lawendy, zapraszaj¿c Ci¿ do odkrywania jej kulinarnych zastosowä, korzy¿ci z aromaterapii i radöci, jak¿ wnosi do szerokiej gamy rozkoszy. Dö¿cz do nas w podró¿y wykraczaj¿cej poza pola lawendy i zanurz si¿ w sztuce tworzenia rozkoszy nas¿czonych lawend¿.Wyobrä sobie otoczenie wype¿nione koj¿cym aromatem lawendy, delikatnym pi¿knem smaköyków z lawend¿ i spokojem, jaki towarzyszy w¿¿czeniu tego wszechstronnego ziöa do codziennego ¿ycia. ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024" to nie tylko zbiór przepisów; to badanie zastosowä lawendy w kuchni, relaksie i piel¿gnacji ciäa. Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ entuzjast¿ lawendy, czy te¿ jeste¿ nowy w ¿wiecie tego aromatycznego ziöa, te przepisy zostäy opracowane tak, aby zainspirowä Ci¿ do delektowania si¿ pi¿knem i wszechstronnöci¿ lawendy.Od deserów z lawend¿ po koj¿ce mieszanki aromaterapeutyczne i kulinarne przysmaki, kädy przepis jest celebracj¿ delikatnych smaków, uspokajaj¿cych w¿äciwöci i atrakcyjnöci wizualnej, jak¿ lawenda wnosi do Twoich dzie¿. Niezale¿nie od tego, czy pieczesz lawendowe ciasteczka, robisz lawendowe saszetki, czy eksperymentujesz z pikantnymi potrawami z dodatkiem lawendy, ten towarzysz to Twoje ¿ród¿o wiedzy, dzi¿ki któremu möesz döwiadczy¿ pe¿nego spektrum lawendowych rozkoszy.Dö¿cz do nas, gdy zag¿¿bimy si¿ w pachn¿cy ¿wiat lawendy, gdzie käda kreacja jest ¿wiadectwem pi¿kna i wszechstronnöci tego ukochanego ziöa. Zbierz wi¿c kwiaty lawendy, rozkoszuj si¿ uspokajaj¿c¿ atmosfer¿ i wyrusz w cudown¿ podró¿ po ¿NIEZB¿DNY TOWARZYSZ LAWENDY 2024".

  • af Dora Helgadóttir
    326,95 kr.

    Velkomin í " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024," leiðarvísir þinn til að uppgötva fegurð og fjölhæfni lavender með 100 yndislegum uppskriftum. Þessi félagi fagnar ilmandi og heillandi heimi lavender, sem býður þér að kanna matreiðslunotkun þess, ilmmeðferðarávinning og gleðina sem það veitir margs konar ánægju. Taktu þátt í ferðalagi sem nær út fyrir lavender-akrana og sökktu þér niður í listina að búa til dásemdir sem innihalda lavender.Ímyndaðu þér umhverfi fyllt af róandi ilm af lavender, viðkvæmri fegurð góðgæti með lavender-innrennsli og rósemi sem fylgir því að innlima þessa fjölhæfu jurt í daglegu lífi þínu. " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024" er ekki bara safn uppskrifta; það er könnun á notkun lavender í eldhúsinu, slökun og sjálfsumönnun. Hvort sem þú ert lavenderáhugamaður eða nýr í heimi þessarar arómatísku jurta, eru þessar uppskriftir gerðar til að hvetja þig til að njóta fegurðar og fjölhæfni lavender.Allt frá eftirréttum sem innihalda lavender til róandi ilmmeðferðarblöndur og matreiðslugleði, hver uppskrift er hátíð viðkvæmra bragða, róandi eiginleika og sjónrænnar aðdráttarafls sem lavender færir sköpun þinni. Hvort sem þú ert að baka lavender smákökur, búa til lavender skammtapoka eða gera tilraunir með bragðmikla rétti sem innihalda lavender, þá er þessi félagi tilvalinn auðlind til að upplifa allt litrófið af lavender sælgæti.Vertu með okkur þegar við kafum inn í ilmandi heim lavender, þar sem hver sköpun er til vitnis um fegurð og fjölhæfni þessarar ástsælu jurtar. Svo, safnaðu lavenderblómunum þínum, faðmaðu róandi andrúmsloftið og við skulum leggja af stað í yndislega ferð í gegnum " UNDIRKYNDIR LAVENDEL FÉLAGIÐ 2024."

  • af Frida Krauß
    221,95 - 334,95 kr.

  • af Jeanne Lemlin
    207,95 kr.

    Jeanne Lemlin sets the standard for accessible and appealing vegetarian cooking. Vegetarian Classics is Jeanne's most useful and comprehensive book to date: an essential collection of 300 no-fail recipes for soups, salads, sandwiches, pastas, pizzas, calzones, casseroles, stir-fries, stove-top dishes, sides, snacks, desserts, and breakfasts. Each recipe is deeply satisfying and surprisingly simple, reflecting Jeanne's trademark dedication to uncomplicated techniques and unparalleled flavor.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.