Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Kogebøger med kød og vildt

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med kød og vildt. Nedenfor er et flot udvalg af over 681 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 25%
    - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    298,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • Spar 23%
    af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram
    270,95 kr.

    I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

  • Spar 24%
    af Meyers Madhus
    228,95 kr.

    Med bogen her fra Meyers Madhus kan du nu trygt kaste dig ud pølsemageriets ædle kunst. 130 lækre opskrifter fordelt på Grillpølser/stegepølser, Modnede pølser, Vildtpølser, Pålægspølser, Pølser med indmad, Pølser med fjerkræ og Vegetarpølser. Her er også afsnit og teknik og udstyr samt et kapitel med garniture såsom sennep, ketchup, ristede løg, relish og meget andet fuldender dit hjemmelavde pølsemåltid. Meyers Madhus’ pølsekurser er blandt deres mest populære kurser, der lynhurtigt overtegnes.

  • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
    268,95 kr.

    En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.

  • Spar 25%
    af Giorgio Locatelli
    298,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    188,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • Spar 17%
    af Stéphane Reynaud
    331,95 kr.

  • - En grundbog om sundhed og vægttab med keto med 85 ernæringsberegnede opskrifter
    af Nicolai Varney
    248,95 kr.

    At spise keto-baseret kost er en meget effektiv metode til at opnå et betydeligt vægttab. Men en dagligdag baseret på keto er meget mere end bare vægttab. Bogens forfatter, Nicolai Varney, er via Ketoliv.dk i løbende kontakt med mange mennesker, der har oplevet flere helbredsmæssige fordele af en keto-baseret kost. Der er brugere, der har langt mindre kronisk inflammation, andre har fået et normalt kolesteroltal, og mange oplever generelt øget velvære på baggrund af en kostomlægning, hvor man ikke sulter sig igennem en kur og gerne må spise fedt – bare man spiser den rigtige slags og undgår for mange kulhydrater.Hvad er ketose? Kan det virkelig være sundt at spise fedt? I så fald hvilke? Hvorfor kan det være gavnligt at nedsætte indtagelsen af kulhydrater? Hvordan kommer man i gang med en keto-kostomlægning i dagligdagen?Spørgsmål som disse besvarer Nicolai Varney i bogen, hvor han også giver 84 ernæringsberegnede opskrifter på keto-retter – baseret på almindelige og lettilgængelige råvarer.

  • Spar 23%
    af Mark Lundgaard
    208,95 kr.

    Michelinkok giver sit bud på helt vildt lækker og superenkel mad, der kan laves på under en time, i denne brugervenlige vildtkogebog med en helt ny tilgang til emnet.Køkkenchef på Kong Hans Kælder, Mark Lundgaard, har jagt som sin helt store passion og derigennem udnyttelse af det vildt, man som jæger er så heldig at få med hjem. Bogen er skrevet til jægere og andre med let adgang til vildtkød, men ambitionen er ikke mindst, at den kan være med til at bane vejen for, at endnu flere også almindelige forbrugere får lyst til at spise vildt.Mad lavet på vildtkød har ry for at være tidskrævende og traditionelt med en tydelig smag af vildt. Men igennem de seneste par år har Mark eksperimenteret med at lave vildtretter i øjenhøjde til både jagtarrangementer og i privaten for at vise, hvor skøn en spise vildt kan være med den rette tilberedning, og at den kan inkorporeres i en travl hverdag. Det har været en stor succes.Inspirationen til bogens 64 superlækre retter har han fundet helt tæt på. I det daglige arbejder han i restauranten sammen med folk med mange forskellige nationaliteter, og hans kæreste er halvt thai. Det bærer bogen præg af. Fastfood er derfor i denne forbindelse en god blanding af udenlandske streetfoodklassikere og danske cafeteria-evergreens fra Marks egen hånd: Fra ravioli, tacos, empanadas, pad thai, bahn mi og forårsruller til frikadellesandwich, pariserbøf, bbq-ribs, chili og hotdogs.De fleste opskrifter er reelle bud på hurtig fastfood i ordets egentlige forstand, som mange af os kender og elsker det. Et fåtal er mere weekendprojekter, som kan laves, når tiden er til det. Mange af dem kan dog fryses til senere brug, så der dermed netop er hurtig mad en anden dag.

  • af Gustavo Tosta
    306,95 kr.

    A bold new book from the most adventurous BBQ guru on YouTube. Guga (aka Gustavo Tosta) and his wildly popular Guga Foods YouTube channel are known for teaching fans how to make out-of-this-world BBQ. On his channel, Guga makes classic recipes like brisket and ribs, but he also creates amazingly daring recipes like Nutella dry-aged steak and smoked and deep-fried duck breast. Using his energetic and enthusiastic approach to all things BBQ, Guga will teach even the most seasoned connoisseurs some new tricks, and beginning enthusasts will learn how to make BBQ in an entirely different way. This is not just another BBQ book!Here's what's inside:- 50 amazing BBQ recipes that will inspire even the most seasoned BBQ fans, including recipes for beef, pork, poultry, fish, and seafood- Beautiful photography, plus step-by-step instructional photography that shows readers how to create every recipe- Expert cooking tips that Guga's fans have come to love and appreciate- Tutorials for techniques like dry-aging, smoking, deep-frying, and others

  • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
    268,95 kr.

    Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.

  • af Manuel Weyer
    295,95 kr.

    Weber's Gas Barbecue Bible is an exceptional book penned by the talented Manuel Weyer. This masterpiece, which belongs to the culinary genre, was published on 13th April 2023. As the name suggests, it is a comprehensive guide for all barbecue enthusiasts who wish to master the art of gas grilling. Weyer, with his extensive knowledge and experience, provides readers with a plethora of recipes, techniques, and tips to ensure a perfect barbecue every time. Published by the renowned Octopus Publishing Group, this book is a must-have for all those who wish to take their grilling skills to the next level. The book is written in English, making it accessible to a wide audience. Grab your copy today and embark on a flavorful journey with Weber's Gas Barbecue Bible.

  • Spar 23%
    - Bogen om verdens bedste kød - med opskrifter
    af Jacob Jørgsholm
    177,95 kr.

    Mange folk vil rigtig gerne smage det eksklusive wagyu-kød, men ikke alle tør kaste sig ud i det. Verdens bedste kød er som regel forbundet med en lang række spørgsmål. Hvordan får jeg den ultimative smagsoplevelse? Hvordan vælger jeg den rette udskæring? Hvordan får jeg det maksimale ud af fx én enkelt wagyu-ribeyebøf, så intet går til spilde? I min bog vil du få svar på alle dine spørgsmål, og jeg vil guide dig gennem en verden af wagyu og bl.a. lære dig, hvordan én wagyu-ribeyebøf bliver til en wagyu-wellington-forårsrulle, et stykke sashimi, en portion tartar, mens fedtet bliver til den mest vidunderlige mayo. Verdens første wagyu-kogebog er drevet af min passion for wagyu og spækket med unikke og eksklusive opskrifter, som jeg selv har udviklet. I en tid, hvor vi går over mod en tendens i samfundet, hvor der spises mindre kød, er det helt essentielt, at det kød, man spiser, smager fantastisk, og at dyret har haft et godt liv. Det er en af grundene til, at salget af det smagfulde, flotte, og fedtmarmorerede wagyu-kød de seneste år er eksploderet i hele verden i takt med, at salget af ’almindeligt’ oksekød er faldende. I kogebogen Wagyu tager jeg dig ikke blot gennem den spændende historie om wagyu-racen og de gener, der gør wagyu til koens svar på en Rolls Royce, betydningen af MBS-gradueringsskalaen, valg af udskæring i en given sammenhæng, og hvordan du steger den perfekte, store og flotte bøf – jeg tager dig med endnu dybere ind i wagyu-køkkenet, som jeg har brugt uendelig mange timer på at eksperimentere i.Om forfatterenI 2015 åbnede den dengang 20-årige restauratør og selværte kok Jacob Jørgsholm restauranten Feed Bistro på Nørrebro i København. Sideløbende driver han en af Danmarks mest populære Youtube-madkanaler og har senest åbnet egen webshop med salg af netop wagyu-kød, som han selv nøje udvælger og importerer direkte fra forskellige gårde rundt omkring i verden. Jacob er også aktuel i tv-programmet Madnørderne på DR. Jacob har gennem den seneste tid afholdt månedlige 10-retters wagyu-events på Feed Bistro, hvor han har haft plads til at teste og eksperimentere med forskellige wagyu-retter. Alle Jacobs oplevelser, eksperimenter og store viden inden for wagyu har han samlet i denne bog sammen med de allerbedste opskrifter.

  • af George Motz
    216,95 kr.

  • af Jim Lyngvild
    228,95 kr.

    Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den. Den er en indlevende fortælling om vikingernes kultur, men også en praktisk håndbog til selv at lave ægte vikingemad i dit eget køkken eller på bålet i haven.Forfatteren har udgivet bogen i samarbejde med Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter.

  • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
    268,95 kr.

    I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet. Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.Udkommer også på svensk primo 2023

  • af Mikael Einarsson & Hubbe Lemon
    398,95 kr.

    Mikael Einarsson ist Chefkoch der Brasserie Astoria in Stockholm. Er hat beträchtliche kulinarische Erfahrung über die Jahre in verschiedenen Arten von Küchen gesammelt. DE TITLE ist sein viertes Buch, das erste mit gestalten.Hubbe Lemon is Förster und Jäger in Skebo Herrgård in Schweden. Er fischt und jagt seitdem er 10 Jahre alt war und geht das ganze Jahr über in den Wald. Dies ist sein erstes Buch.

  • - Fisk & vildt
    af Kristine Marie Jensen
    68,95 kr.

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør Fiskelasagne og fyldige supper Dyreryg og sommerbuk Vildtragout, -frikadeller og -paté Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan Grundopskrifter og tilbehør

  • - 30 jægere fortæller
    af Zenia Maltha
    318,95 kr.

    “Følelsen er vidunderlig. Triumferende.”– Rane WillerslevEr du én gang trådt ind i jagtens univers, træder du aldrig ud igen! Den erfaring har Zenia Maltha gjort sig som jægerinde i en selvforsynende småbørnsfamilie. I Jagtberetninger – 30 jægere fortæller – med forord af Rane Willerslev– folder Zenia Maltha jagtuniverset ud med præsentationer af 30 forskellige typer jægere og beretninger fra deres jægerliv. Det er fortællinger om liv og død. Om rigtigt og forkert. Om fjordjagt i Nordjylland og bjørnejagt i Canada. Fælles for dem alle er en glødende kærlighed til alt det, som naturen og jagten kan give os. Jagtberetningerne kommer hele vejen rundt i jagtens univers. Du lister afsted i buejægerens fodspor. Du venter tålmodigt i tårnet med den nye jæger, på at bukken dukker frem af morgendisen. Og du mærker hjertet hamre, mens noget sort og ukendt stormer mod dig gennem en majsmark. Fortællingerne er for alle − både dig, der er garvet jæger og dig, der aldrig har holdt et gevær.Bogen er for dig, der vil finde tilbage til det bæredygtige liv − både for dyr og mennesker. Den er for dig, der tror på, at dyrevelfærd også er menneskers velfærd. Til sidst i bogen, efter jagtberetningerne, finder du derfor også eventyrlige vildt-opskrifter som agerhøne-risotto og vildt-tartar, der bringer dig fra jord til bord. Gennem 30 jægeres beretninger – om nederlaget, om sejren og om moralen – bliver du ét med jagtens univers. Zenia Maltha har en populær profil på Instagram, hvor små 30.000 jagtelskere følger hendes liv med jagt og natur.

  • af Lachlan Hayman
    178,95 kr.

    Lights, Korma, Action! Get stuck into these 50 movie-inspired recipes that are worthy of an Oscar.

  • af Jon King
    206,95 kr.

    Jon King, manden bag restauranten Que Pasa, er nu ved at forevige sine mexicanske retter i en kogebog.Udover alle de lækre tex-mex retter Que Pasa havde på menukortet, vil der desuden være retter, som Jon aldrig nåede at tilføje til menukortet. Derudover vil der være noget info omkring de mange krydderier.Que Pasa nåede at blive kåret til Danmarks bedste mexicanske restaurant på Tripadvisor. Bogen indeholder opskrifterne på hele menukortet samt helt nye retter, som aldrig nåede på menukortet.

  • af M. G. G. Anita
    332,95 kr.

    Melangkah ke kawasan luar yang hebat dan mulakan pengembaraan masakan dengan "Buku Masakan Luaran Pemakan Daging," di mana aroma panggang yang berasap, bunyi unggun api dan desisan permainan liar bergabung untuk mencipta simfoni perisa. Buku masakan ini ialah panduan anda untuk meningkatkan masakan luar, menawarkan koleksi resipi permainan liar yang direka untuk pemanggang, perokok, dapur unggun dan unggun api. Sama ada anda seorang pemburu berpengalaman atau penggemar pesta luar, bersedia untuk menikmati keseronokan memburu dan kepuasan memasak hasil tuaian anda di bawah langit terbuka.Bayangkan persahabatan di sekitar unggun api, hutan belantara bergema dengan bunyi alam semula jadi, dan penantian pesta yang dibuat daripada limpah kurnia alam luar. "Buku Masakan Luar Penawar Daging" adalah lebih daripada sekadar koleksi resipi; ia adalah satu pujian kepada hubungan antara pemburu, tanah, dan ganjaran lazat yang datang daripada memasak di alam liar.Daripada stik daging rusa yang dipanggang dengan sempurna kepada rebus unggun api yang lazat dan permainan salai yang menarik, setiap resipi adalah perayaan rasa liar yang disediakan oleh alam semula jadi. Sama ada anda berada di tengah-tengah kawasan pedalaman, di tapak perkhemahan di tepi tasik, atau hanya di halaman rumah anda, resipi ini direka untuk menjadikan masakan luar pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan lazat.Sertai kami sambil kami meneroka seni memanggang, merokok dan memasak unggun api dengan permainan liar. " Buku Masakan Luar Penawar Daging " ialah rakan anda untuk menguasai unsur-unsur, menikmati hasil buruan dan mencipta hidangan luar yang tidak dapat dilupakan yang membawa orang ramai bersama-sama di sekeliling api.Jadi, nyalakan api, sediakan peralatan anda dan mari selami dunia masakan luar yang liar dan lazat dengan " Buku Masakan Luar Penawar Daging."

  • af Tony Tan
    328,95 kr.

    An Asian cookbook written with fresh eyes by an author whose soul lies in Asia but who has adopted techniques and ingredients from the west that endear his recipes to cooks everywhere.Structured by food type - from meat, poultry and seafood to vegetables, and dumplings - Tony Tan's Cooking Class takes readers through the fundamentals of more than 100 beloved dishes, many core to the canon, others dishes that he has made his own. Tan shares insights on the key building blocks, from the art of the wok to understanding the role of oils and fats to noodles 101 and the essential pantry. Beautifully photographed, thoughtfully illustrated and evocatively written, this is the essential book for a new generation on the essential foods and techniques of Asian cuisine from a beloved teacher, cook, writer and respected expert.

  • af Sara Öberg
    331,95 kr.

    Kliv ut i naturen och ge dig ut på ett kulinariskt äventyr med "Kötbokboken Utomhus", där de rökiga aromerna från grillen, knastret från lägerelden och det fräsande viltet kombineras för att skapa en symfoni av smaker. Den här kokboken är din guide till att lyfta matlagning utomhus, och erbjuder en samling vildviltsrecept designade för grillen, rökaren, lägerspisen och lägerelden. Oavsett om du är en erfaren jägare eller en älskare av utomhusfester, förbered dig på att njuta av jaktens spänning och tillfredsställelsen av att tillaga din skörd under öppen himmel.Föreställ dig kamratskapet runt lägerelden, vildmarken som ekar av naturens ljud och förväntan på en fest gjord av den stora naturens överflöd. " Kötbokboken Utomhus " är mer än bara en samling recept; det är en ode till kopplingen mellan jägaren, landet och de läckra belöningarna som kommer från matlagning i det vilda.Från perfekt grillade viltbiffar till välsmakande lägereldsgrytor och oemotståndligt rökt vilt, varje recept är en hyllning till de vilda smaker som naturen ger. Oavsett om du är i hjärtat av backcountryn, på en campingplats vid sjön eller helt enkelt på din bakgård, är dessa recept framtagna för att göra matlagning utomhus till en minnesvärd och läcker upplevelse.Följ med oss när vi utforskar konsten att grilla, röka och laga lägereld med vilt. " Kötbokboken Utomhus " är din följeslagare till att bemästra elementen, njuta av jaktens frukter och skapa oförglömliga utomhusmåltider som för samman människor runt elden.Så elda upp lågorna, förbered din utrustning och låt oss dyka in i den vilda och läckra världen av matlagning utomhus med " Kötbokboken Utomhus ".

  • af Margrét Sigurðardóttir
    328,95 kr.

    Stígðu út í náttúruna og farðu í matreiðsluævintýri með "Útimaðrabókin Kjöttaterinn," þar sem reykandi ilmur grillsins, brakið í varðeldinum og suð af villibráð sameinast til að skapa sinfóníu af bragði. Þessi matreiðslubók er leiðarvísir þinn til að efla matreiðslu utandyra og býður upp á safn af villibráðauppskriftum sem eru hannaðar fyrir grillið, reykingavélina, eldavélina og varðeldinn. Hvort sem þú ert vanur veiðimaður eða unnandi útivistarveislna, búðu þig undir að njóta spennunnar við veiðina og ánægjuna við að elda uppskeruna þína undir opnum himni.Ímyndaðu þér félagsskapinn í kringum varðeldinn, óbyggðirnar sem enduróma af náttúruhljóðum og tilhlökkunina eftir veislu sem unnin er úr gnægð náttúrunnar. " Útimaðrabókin Kjöttaterinn " er meira en bara safn uppskrifta; það er kveðja til tengsla milli veiðimannsins, landsins og dýrindis verðlaunanna sem fylgja matreiðslu í náttúrunni.Allt frá fullkomlega grilluðum dádýrasteikum til bragðmikla eldapottrétta og ómótstæðilegs reykts villibráðar, hver uppskrift er hátíð villta bragðanna sem náttúran býður upp á. Hvort sem þú ert í hjarta baklandsins, á tjaldsvæði við vatnið eða einfaldlega í bakgarðinum þínum, eru þessar uppskriftir smíðaðar til að gera matreiðslu utandyra að eftirminnilegri og ljúffengri upplifun.Vertu með þegar við könnum listina að grilla, reykja og elda eld með villibráð. ¿Útimaðrabókin Kjöttaterinn" er félagi þinn við að ná tökum á þáttunum, njóta ávaxta veiðinnar og búa til ógleymanlegar máltíðir utandyra sem leiða fólk saman í kringum eldinn.Svo, kveiktu í eldinum, undirbúið búnaðinn þinn og við skulum kafa inn í villtan og dýrindis heim eldunar utandyra með " Útimaðrabókin Kjöttaterinn."

  • af Inga Zink
    231,95 - 347,95 kr.

  • af M¿d¿lina ¿u¿ea
    328,95 kr.

    P¿¿e¿te-te în aer liber ¿i porne¿te într-o aventur¿ culinar¿ cu ¿Cartea De Bucate În Exterior Mânc¿tor De Carne", în care aromele de fum ale gr¿tarului, trosnetul focului de tab¿r¿ ¿i sfârâitul vânatului s¿lbatic se combin¿ pentru a crea o simfonie de arome. Aceast¿ carte de bucate este ghidul t¿u pentru a îmbun¿t¿¿i g¿titul în aer liber, oferind o colec¿ie de re¿ete de vânat s¿lbatic concepute pentru gr¿tar, afum¿tor, aragaz ¿i foc de tab¿r¿. Indiferent dac¿ sunte¿i un vân¿tor experimentat sau un iubitor de s¿rb¿tori în aer liber, preg¿ti¿i-v¿ s¿ savuräi fiorul vân¿torii ¿i satisfac¿ia de a v¿ g¿ti recolta sub cerul liber.Imaginäi-v¿ camaraderia din jurul focului de tab¿r¿, s¿lb¿ticia r¿sunând cu sunetele naturii ¿i anticiparea unei s¿rb¿tori f¿cute din generozitatea în aer liber. ¿Cartea De Bucate În Exterior Mânc¿tor De Carne" este mai mult decât o simpl¿ colec¿ie de re¿ete; este o od¿ legat¿ de leg¿tura dintre vân¿tor, p¿mânt ¿i recompensele delicioase care vin din g¿titul în s¿lb¿ticie.De la fripturi de caprioara perfect la gratar la tocanite savuroase la foc de tabara si irezistibil vanat afumat, fiecare reteta este o sarbatoare a aromelor salbatice pe care natura le ofera. Indiferent dac¿ v¿ afläi în inima ¿¿rii, într-un camping pe malul lacului sau pur ¿i simplu în curtea din spate, aceste re¿ete sunt create pentru a face g¿titul în aer liber o experien¿¿ memorabil¿ ¿i delicioas¿.Al¿turäi-v¿ noü în timp ce explor¿m arta gr¿tarului, afumatului ¿i a g¿ti la foc de tab¿r¿ cu vânat s¿lbatic. ¿Cartea de bucate în aer liber Mânc¿tor de carne" este însöitorul t¿u pentru a st¿pâni elementele, a savura fructele vân¿torii ¿i a crea mese de neuitat în aer liber, care aduc oamenii împreun¿ în jurul focului.A¿adar, aprinde¿i fl¿c¿rile, preg¿ti¿i-v¿ echipamentul ¿i haide¿i s¿ ne scufund¿m în lumea s¿lbatic¿ ¿i delicioas¿ a g¿titului în aer liber cu ¿Cartea De Bucate În Exterior Mânc¿tor De Carne".

  • af Galina Lõhmus
    331,95 kr.

    Astuge õue ja asuge kulinaarsele seiklusele filmiga "Liha Sööja Õues Cookraamat", kus grilli suitsused aroomid, lõkke praks ja metsloomade särin ühinevad, et luua maitsete sümfoonia. See kokaraamat on teie teejuht õues toiduvalmistamise paremaks muutmiseks, pakkudes metsloomade retseptide kogumit, mis on mõeldud grillile, suitsuahjule, pliidile ja lõkkele. Olenemata sellest, kas olete kogenud jahimees või õues peetavate pidusöökide armastaja, valmistuge nautima jahipõnevust ja rahulolu oma saagi küpsetamisest lageda taeva all.Kujutage ette kambavaimu ümber lõkke, loodushäältest kajavat kõrbe ja õues leiduva heldusest valmistatud pidusöögi ootust. " Liha Sööja Õues Cookraamat " on rohkem kui lihtsalt retseptide kogum; see on ood seosele jahimehe, maa ja looduses toiduvalmistamise maitsvate hüvede vahel.Alates täiuslikult grillitud hirvelihast praadidest kuni soolaste lõkkehautisteni ja vastupandamatu suitsutatud ulukilihani - iga retsept tähistab looduse poolt pakutavaid metsikuid maitseid. Olenemata sellest, kas viibite kodumaa südames, järveäärses kämpingus või lihtsalt oma tagaaias, on need retseptid loodud selleks, et muuta väljas toiduvalmistamine meeldejäävaks ja maitsvaks kogemuseks.Liituge meiega, kui avastame metsloomadega grillimise, suitsetamise ja lõkkel küpsetamise kunsti. " Liha Sööja Õues Cookraamat " on teie kaaslane elementide valdamisel, jahi viljade nautimisel ja unustamatute õuesöökide loomisel, mis toovad inimesed kokku lõkke ümber.Niisiis, süütage leegid, valmistage ette oma varustus ja sukeldugem õues kokkamise metsikusse ja maitsvasse maailma " Liha Sööja Õues Cookraamat " abil.

  • af Gizella Király
    332,95 kr.

    Lépjen be a szabadba, és vágjon bele egy kulináris kalandba a "A Húsev¿ Kültéri Szakkönyv" segítségével, ahol a grill füstös aromái, a tábort¿z ropogása és a vad zsongása ízek szimfóniáját alkotják. Ez a szakácskönyv útmutató a szabadtéri f¿zés színvonalához, vadreceptek gy¿jteményét kínálva grillezéshez, füstöléshez, tábort¿zhelyhez és tábort¿zhöz. Akár tapasztalt vadász, akár a szabadtéri lakomák szerelmese, készüljön fel arra, hogy megízlelje a vadászat izgalmát és a termés f¿zésének örömét a szabad ég alatt.Képzelje el a tábort¿z körüli bajtársiasságot, a természet hangjaitól visszhangzó pusztát és a szabad égbolt b¿ségéb¿l készült lakoma várakozását. A " A Húsev¿ Kültéri Szakkönyv " több, mint receptek gy¿jteménye; ez egy óda a vadász, a föld és a vadonban való f¿zés finom jutalma közötti kapcsolatról.A tökéletesen grillezett szarvaspecsenyékt¿l az ízletes tábort¿zpörköltekig és az ellenállhatatlan füstölt vadakig minden recept a természet adta vad ízek ünnepe. Akár a vidék szívében, egy tóparti kempingben vagy egyszer¿en csak a hátsó udvarban tartózkodik, ezek a receptek úgy vannak kidolgozva, hogy a szabadtéri f¿zést emlékezetes és ízletes élménnyé tegyék.Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel a grillezés, a dohányzás és a tábort¿zön való f¿zés m¿vészetét vadon él¿ vadakkal. A " A Húsev¿ Kültéri Szakkönyv " az Ön társa az elemek elsajátításában, a vadászat gyümölcseinek ízlelésében, és felejthetetlen szabadtéri étkezések készítésében, amelyek összehozzák az embereket a t¿z körül.Gyújtsa fel a lángokat, készítse el¿ felszerelését, és merüljön el a szabadtéri f¿zés vad és ízletes világában a " A Húsev¿ Kültéri Szakkönyv " segítségével.

  • af Tâm ¿ào
    331,95 kr.

    B¿¿c vào không gian ngoài tr¿i tuy¿t v¿i và b¿t tay vào cüc phiêu l¿u ¿m th¿c v¿i "Sách N¿u ¿n Ngoài Tr¿i Ng¿¿i ¿n Th¿t", n¿i h¿¿ng th¿m khói c¿a món n¿¿ng, ti¿ng n¿ lách tách c¿a l¿a tr¿i và ti¿ng xèo xèo c¿a trò ch¿i hoang dã k¿t h¿p ¿¿ t¿o nên m¿t b¿n giao h¿¿ng h¿¿ng v¿. Cün sách n¿u ¿n này là h¿¿ng d¿n giúp b¿n nâng cao kh¿ n¿ng n¿u n¿¿ng ngoài tr¿i, cung c¿p m¿t b¿ s¿u t¿p các công th¿c n¿u ¿n trong trò ch¿i hoang dã ¿¿¿c thi¿t k¿ cho món n¿¿ng, lò hun khói, b¿p lò và l¿a tr¿i. Cho dù b¿n là m¿t th¿ s¿n dày d¿n kinh nghi¿m hay ng¿¿i yêu thích nh¿ng b¿a ti¿c ngoài tr¿i, hãy chün b¿ ¿¿ t¿n h¿¿ng c¿m giác h¿i h¿p c¿a cüc ¿i s¿n và s¿ hài lòng khi n¿u món thu höch c¿a b¿n d¿¿i b¿u tr¿i r¿ng m¿.Hãy t¿¿ng t¿¿ng tình b¿n thân thi¿t xung quanh ¿¿ng l¿a tr¿i, vùng hoang dã vang v¿ng âm thanh c¿a thiên nhiên và s¿ mong ¿¿i v¿ m¿t b¿a ti¿c ¿¿¿c t¿o nên t¿ nh¿ng höt ¿¿ng ngoài tr¿i tuy¿t v¿i. "Sách n¿u ¿n ngoài tr¿i Ng¿¿i ¿n th¿t" không ch¿ là m¿t b¿ s¿u t¿p các công th¿c n¿u ¿n; ¿ó là l¿i ca ng¿i m¿i liên h¿ gi¿a ng¿¿i th¿ s¿n, vùng ¿¿t và nh¿ng ph¿n th¿¿ng ngon lành ¿¿n t¿ vi¿c n¿u n¿¿ng trong t¿ nhiên.T¿ món th¿t nai n¿¿ng hoàn h¿o ¿¿n món h¿m l¿a tr¿i th¿m ngon và trò ch¿i hun khói không th¿ c¿¿ng l¿i, m¿i công th¿c là s¿ tôn vinh h¿¿ng v¿ hoang dã mà thiên nhiên ban t¿ng. Cho dù b¿n ¿ang ¿ trung tâm c¿a vùng h¿o lánh, t¿i khu c¿m tr¿i ven h¿ hay ¿¿n gi¿n là ¿ sân sau c¿a b¿n, nh¿ng công th¿c này ¿¿¿c t¿o ra ¿¿ bi¿n vi¿c n¿u ¿n ngoài tr¿i tr¿ thành m¿t tr¿i nghi¿m ngon mi¿ng và ¿áng nh¿.Hãy tham gia cùng chúng tôi khi chúng tôi khám phá ngh¿ thüt n¿¿ng, hun khói và n¿u ¿n l¿a tr¿i v¿i trò ch¿i hoang dã. "Sách d¿y n¿u ¿n ngoài tr¿i Ng¿¿i ¿n th¿t" là ng¿¿i b¿n ¿¿ng hành c¿a b¿n trong vi¿c n¿m v¿ng các y¿u t¿, th¿¿ng th¿c thành qü c¿a cüc s¿n lùng và t¿o ra nh¿ng b¿a ¿n ngoài tr¿i khó quên g¿n k¿t m¿i ng¿¿i l¿i v¿i nhau quanh ¿¿ng l¿a.Vì v¿y, hãy nhóm l¿a, chün b¿ d¿ng c¿ và cùng hòa mình vào th¿ gi¿i n¿u ¿n ngoài tr¿i hoang dã và th¿m ngon v¿i "Sách d¿y n¿u ¿n ngoài tr¿i Ng¿¿i ¿n th¿t".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.