Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger med kylling og andet fjerkræ

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med kylling og andet fjerkræ. Nedenfor er et flot udvalg af over 3 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (3)
  • (2)
Format
  • (3)
  • (2)
Sprog
  • (3)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (0)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    288,95 - 310,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • af Søren Ejlersen m.fl.
    220,95 kr.

    Alle Aarstidernes livretter samler for første gang alle opskrifterne fra bestsellerne Aarstidernes livretter, Aarstidernes nye livretter og Aarstidernes kød i én stor kogebog med fokus på let og god hverdagsmad, men også med løsninger til den perfekte gæstemad. Med sine over 900 opskrifter kommer dette store opslagsværk hele vejen rundt. I al sin mangfoldighed byder det på alt fra elskede køkkentravere som frikadeller, paprikagryde og ossobuco til rene grønsagsretter som rustik rodfrugtsfrikassé, asiatiske wokretter med spicy attitude og masser af sunde og velsmagende retter med alle typer fisk. Du kan finde opskrifter til næsten enhver tænkelig grøntsag, og rodfrugter og kål betragtes som Nordens gastronomiske arvesølv. Kødet er en dejlig supporter til måltiderne, og bogen indeholder også opskrifter på kød i alle udskæringer. Endelig får du selvfølgelig lettilgængelige opskrifter på hjemmebagt brød og til din søde tand. Med denne kogebog er du sikker på at finde opskriften til enhver lejlighed – gamle elskede køkkenklassikere og moderne kogekompositioner, der har format til at blive nye favoritter ved middagsbordet.

  • af Cecilie Svensson & Jane Pedersen
    118,95 - 149,95 kr.

    De hippe newyorkere er allerede i gang med trenden. Flere og flere vælger en kop næringsrig bone broth to go i stedet for den daglige latte. Bone broth er en langtidskogt suppe af knogler, brusk og marv med gode mineraler og kollagen, som nemt optages af kroppen. Den både styrker og nærer – og giver desuden smukke negle, flot hud og hår. Drikker du en kop bone broth flere gange om ugen, kan du opleve at få et styrket immunforsvar og dermed mindre forkølelse, influenza, ledsmerter og allergier. Det er en sundheds-eliksir, der hydrerer og er utrolig genoprettende. I bogen er der grundopskrifter på bone broth kogt på ben og knogler af kylling/høne, and, okse/kalv, svin og fisk/skaldyr – enten købt til formålet eller som rester fra middagen. Til hver type bone broth er der inspiration til topping med lækre krydderurter og krydderier, der gør en kop bone broth helt uimodståelig. Og desuden opskrifter på nemme og mættende supper med masser af friske grøntsager.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.