Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger med kylling og andet fjerkræ

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med kylling og andet fjerkræ. Nedenfor er et flot udvalg af over 15 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
  af Karsten Tanggaard
  284,95 - 309,95 kr.

  "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
  af Mette Mølbak
  129,95 - 159,95 kr.

  Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

 • af Jim Lyngvild
  206,95 kr.

  Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den. Den er en indlevende fortælling om vikingernes kultur, men også en praktisk håndbog til selv at lave ægte vikingemad i dit eget køkken eller på bålet i haven.Forfatteren har udgivet bogen i samarbejde med Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter.

 • af Mireille Sanchez
  147,95 - 396,95 kr.

 • af Jenny Jefferies
  217,95 kr.

  Celebrating our amazing farmers and the food they produce, this timely and topical sequel highlights 40 of the UK's most influential and innovative farms through their own fascinating stories and delicious recipes. This book is also the perfect read for anyone who is interested in where their food comes from.

 • af National Poultry Institute
  357,95 kr.

 • af Manuel Weyer
  296,95 kr.

  Smart grilling, high performance - get the ultimate gas BBQ experienceOn a hazy summer evening there is no better sound than the gentle hiss and sizzle of tender vegetables and juicy cuts of meat, gently cooking on a gas BBQ.

 • af &12473, &12451, &12501, mfl.
  486,95 kr.

 • af Sarah Rossi
  197,95 kr.

  The first book in the new Fuss-Free Family Foods series, from mum of two and much-loved social media star, Sarah Barnes

 • af Susan Jung
  197,95 kr.

 • af Anisa Karolia
  217,95 kr.

  Discover 80 delicious, easy-to-make recipes perfect for the holy month of Ramadan.In this cookbook, you'll find all the recipes you need to make your Ramadan meals family-friendly, fuss-free and filling.From perfect predawn meals for Suhoor, to hearty and satisfying meals for Iftar, as well as dishes made for celebrating with friends and family during Eid al-Fitr, and all the accompanying salads, chutneys, breads, drinks and desserts you'll need, this book has all the most popular Ramadan dishes covered.Accompanied by gorgeous photographs throughout, these recipes from much-loved food blogger Anisa Karolia are for anyone looking to eat well before and after fasting.

 • af Ian Moore
  104,95 kr.

 • af Jon King
  206,95 kr.

  Jon King, manden bag restauranten Que Pasa, er nu ved at forevige sine mexicanske retter i en kogebog.Udover alle de lækre tex-mex retter Que Pasa havde på menukortet, vil der desuden være retter, som Jon aldrig nåede at tilføje til menukortet. Derudover vil der være noget info omkring de mange krydderier.Que Pasa nåede at blive kåret til Danmarks bedste mexicanske restaurant på Tripadvisor. Bogen indeholder opskrifterne på hele menukortet samt helt nye retter, som aldrig nåede på menukortet.

 • - Hverdagsretter med den optimale balance
  af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
  195,95 kr.

  Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en koststrategi, som tager hensyn til, at der ofte også er en familie at tænke på. Det er til dem, vi har skrevet flexitarens kogebog. Ud over en grundig teoretisk introduktion til denne sundhedsfremmende koststrategi byder bogen på et væld af smagfulde opskrifter. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/variationsmuligheder. Med bogen i hånden er man klar til at betræde det sundhedsspor, som med garanti får hver eneste celle i kroppen til at sprudle af begejstring. Bogens vinkel: Hvad er en flexitar, og hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af animalske råvarer? Råvareleksikon: Hvad giver de forskellige råvarer af særegne kvaliteter, og hvor meget skal der spises for at hæve en optimal sundhedsbonus. Opskrifter: Lækre opskrifter til hele dagen, ugen og livet. Læseren lærer at sammensætte udvalgte råvarer til den perfekte ’sundhedskombi’. Desuden konkrete forslag til dagskostens sammensætning. Om forfatterne Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

 • af Linda Fraser
  90,95 kr.

  Chicken is a perennial favorite and is an increasingly popular alternative to red meat. This comprehensive cookbook serves up this versatile ingredient in a whole host of irresistible ways.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.