Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig.Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.
Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge
Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Den fingervenlige mad er perfekt både til hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.Med denne bog ønsker Julie Bagger at udbrede trenden til Danmark. Opskrifterne spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er spækket med inspiration til, hvad du kan servere som vært eller medbringe som gæst af smukke og velsmagende små retter, for eksempel blinis med laksetatar, aubergineruller med couscousfyld eller brombærmousse med hvid chokolade.Der er rig mulighed for variation og kreativitet i køkkenet, når man laver finger food – kun fantasien sætter grænser, og ofte er det nogle meget enkle greb, der skal til, for at maden får wauw-effekt.Om forfatterJulie Bagger er uddannet fra Erhvervsakademiet med speciale i tourism & hospitality. Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det ligget i kortene, at Julies drømme skulle virkeliggøres igennem madlavning. Julie har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode. Det var her, kreativiteten og interessen for fingerfoods for alvor blev vakt.E-bogen er lavet i fixed format
Denne fantastiske kogebog, inspirerer dig med mere end 70 opskrifter på sunde og nærende supper. Har du fokus på at forbedre dit immunforsvar og fremme sundhed, er dette bogen for dig. Bogen indeholder mere end 70 lækre og nemme opskrifter som er fyldt med vitaminer og mineraler. Slå træthed ned med en hjertelig rodfrugtsuppe, og genopret immunsystemet med velsmagende blomkål. Lad dig inspirere til en fantastisk citronsuppe eller en god gammeldags kylling noodle suppe. Giv dit vægttab et boost med kølet agurk og melonsuppe. Bogen indeholder inspirerende fotografier, giver et overblik over kalorieindhold ligesom ernæringsmæssige oplysninger ledsager.Bogen er en international bestseller med både nye og klassiske opskrifter som medvirker til at styrke dit immunforsvar og bekæmpe almindelige sygdomme - lige fra allergi, sukkersyge til højt blodtryk.
Hyggemad – Snacks og små lækkerier er bogen til dig, som gerne vil byde venner og gæster på hapser, der hitter! Der er inspiration til enhver anledning. Det kan være, at nytåret er lige om hjørnet, der skal holdes fødselsdag eller andre festlige sammenkomster, eller du bare vil lave lidt ekstra lækkert til en brætspilsaften, en velkomstdrink eller en buffet. Denne kogebog byder på uimodståelige opskrifter, som vil imponere gæsterne. Den er opdelt i kapitler med snacks til forskellige lejligheder, miniversioner af velkendte retter, lækkerier til picnickurven og – sidst, men ikke mindst – små hapser til den søde tand. Julia Olsen elsker den ekstra hygge, der er ved små snacks og hapser. I denne kogebog byder hun på nogle af sine største favoritter, når det kommer til både salte og søde snacks. Bogen er fyldt med lækkerier, som giver et ekstra pift til de hyggelige stunder. Om forfatteren Julia Ring Olsen har i mange år lavet opskrifter til sit madunivers på onekitchenblog.com, hvor mad og hygge er i højsædet. Det har sidenhen udviklet sig til en levevej, hvor hun udvikler og deler opskrifter på tværs af de sociale medier både til sine egne profiler og virksomheder. Bogen her er hendes tredje kogebog i serien Hyggemad. Julia har altid haft fokus på at udvikle opskrifter, som skaber glæde og hygge. Opskrifter, som man glæder sig til at lave og kan glæde andre med. Udgivelsen af kogebøgerne her er en af Julias helt store drømme, som er gået i opfyldelse. Udover på sin madblog deler Julia også opskrifter samt massevis af lækre madvideoer på sin Instagramprofil Onekitchen_.
Are you ready to embark on a flavorful journey into the world of yakitori? Look no further than the "Yakitori Cookbook 101," your ultimate guide to mastering the art of Japanese grilled skewers. This cookbook is packed with mouthwatering recipes, insightful techniques, and cultural insights that will take your yakitori skills to new heights. Discover the rich history and tradition of yakitori as you dive into the introduction, understanding its cultural significance and the fundamental tools and ingredients needed for preparation. With step-by-step instructions and detailed recipes, you'll learn how to create classic chicken yakitori, explore variations with pork, beef, seafood, and even cater to vegetarian options. Take your taste buds on a journey through the diverse flavors of yakitori as you explore chapters on sauce variations, grilling techniques, tantalizing dips and accompaniments, and even special dietary options like gluten-free, vegetarian, and vegan yakitori. Uncover the secrets of grilling with charcoal versus gas and learn how to create perfect skewers every time. Not just limited to savory delights, this cookbook also delves into yakitori-inspired bites, desserts, and sweet treats that will satisfy your cravings for a complete yakitori feast. With family-friendly recipes and tips, you can introduce your kids to the flavors of yakitori and create memorable family meals together. Discover the health benefits of yakitori as a lean protein source, and learn how grilling enhances flavors while minimizing the need for added fats. With detailed instructions on garnishing and plating, you'll elevate your presentation skills, creating stunning dishes that will impress your guests. But the adventure doesn't stop there! Venture into the regional variations of yakitori and explore unique flavors from different prefectures across Japan. From Hokkaido to Okinawa, savor the diverse tastes and techniques that make each region's yakitori a culinary treasure.
Leder du efter lækre og nemme at lave forretter til at imponere dine gæster eller blot at nyde som en hurtig snack? Se ikke længere end "Sprøde bid", den ultimative Crostini og Bruschetta-kogebog! I denne kogebog finder du over 100 læskende opskrifter til enhver lejlighed, fra klassisk tomatbruschetta til kreative crostini-topper som røget laks og avocado eller gedeost og figen.Uanset om du er vært for et middagsselskab eller blot har lyst til en lækker snack, er crostini og bruschetta det perfekte valg. Med deres sprøde konsistens og endeløse smagskombinationer vil de helt sikkert behage alles gane. Og med "Sprøde bid" løber du aldrig tør for ideer til velsmagende og imponerende appetitvækkere.I denne kogebog finder du opskrifter på traditionel italiensk bruschetta, såvel som kreative twists på den klassiske, som ristede grøntsagsbruschetta eller fersken- og prosciutto-crostini. Du vil også opdage nye smagskombinationer, som balsamicojordbær og ricotta eller ristede hvidløg og svampe.Så uanset om du er en garvet kok eller nybegynder i køkkenet, har "Sprøde bid" noget for enhver smag. Med nem at følge instruktioner og enkle ingredienser kan du piske disse velsmagende appetitvækkere op på ingen tid. Gør dig klar til at imponere dine gæster og tilfredsstille dine trang med den ultimative Crostini og Bruschetta kogebog
I Suppe får læseren Gorm Wiswehs bedste opskrifter til den store gryde. Der er opskrifter på purerede supper til hverdagen, hvor travlhed ikke får lov at stå i vejen for store smagsoplevelser med gode råvarer. Der er opskrifter på danske klassikere som gule ærter, på den klassiske franske løgsuppe, på irsk kålsuppe og på en russisk borscht. Gullasch, minestrone og bouillabaise er naturligvis også med i bogen, det samme er kold gulerodssuppe, bønnesuppe, thaisuppe med kokosmælk og mange, mange flere.Nå ja, og så får læseren også Gorms mors fantastiske opskrift på den eksotiske ferskensuppe og på Røde Claus’ berømte brændenældesuppe – den har Gorm nemlig fået lov at viderebringe i sin bog.Kort og godt bevæger Gorm Wisweh sig som en fisk i gryden og kommer vidt og bredt omkring i en verden fyldt med smagfulde supper.
Ny revideret udgave med nyt omslag.I Frøken Jensens Kogebog - Året rundt finder du opskrifter på mad til 365 dage tilpasset sæson og sammensat ugevis med alt fra kød, fisk, det grønne, det nemme, det lækre og – ikke mindst – det familieorienterede til middagsbordet. Her er kort sagt alt – til hverdag og fest – året rundt.Siden 1901 har Frøken Jensens opskrifter været en tro følgesvend i køkkenet i mangen et dansk hjem. De klassiske opskrifter - baseret på erfaringer, traditioner og ikke mindst lokale råvarer og deres sæsoner - giver vejledning og inspiration til middagsretter året rundt, alle ugens syv dage, til hverdag såvel som til weekend.
Snacken. Den lille, lækre, indbydende anretning, der indleder et dejligt måltid, som bliver til en uforglemmelig aften i familiens eller venners lag. Den lille bid er startskuddet på det hele. Det indkog af smag, velvære og ofte farverige indtryk, som man altid gerne vil have én mere af, og som man ofte gerne ville have fortsat med at spise resten af aftenen. Snacken! Det er snacken denne bog handler om. Fra ende til anden. Snacks. Her er samlet hele 79 af slagsen, og vi kommer rundt om sprøde grøntsager, det lækreste kød og de friskeste fisk og skaldyr. Der er snacks til enhver lejlighed. Store som små. Intime som sociale. For snacks er ikke kun noget for landets dygtigste kokke. Faktisk kan man lave overraskende lækre og smukke snacks i sit eget køkken med helt almindelige råvarer og redskaber.Vi vil gerne hæve barren lidt og udfordre de, der er mere hjemmevante i et køkken på teknikker, tilberedninger og smage. Det er A-Z i både råvarer, redskaber og teknikker.Fælles for alle 79 snacks i denne bog er velsmag. De skal slet og ret smage så godt, at mundvandet driver, og du og dine medspisere vil have mere. Og flere. Velbekomme og god fornøjelse i køkkenet.Nicolaj Møller er kokken bag denne bog, som er blevet til i samarbejde med fotograf Flemming Gernyx og journalist Anders Aistrup. Nicolaj Møller blev udlært kok fra Schackenborg Slotskro i 2015. Men det var fra 2016, at Nicolaj fandt sin egen gastronomiske stil på Treetop i Vejle, hvor han startede som souschef, og i 2017 blev køkkenchef. Her blev Nicolaj kendt som et af de allerstørste talenter indenfor dansk gastronomi inden han sagde op i 2022, og i 2023 startede AYA Dining, der laver luksuriøs private dining både i og uden for landets grænser.
200 opskrifter på god gammeldags suppe.Suppe har til enhver tid været populært som sund, lækker og nem mad. ”Suppebogen” bugner af opskrifter på supper til enhver lejlighed. Bogen udkom første gang i 1911 og giver også et spændende indblik i datidens madkultur. Prøv for eksempel en kraftsuppe med nyrefedt, en gammel høne og to gamle duer, en klar suppe med kalvefod eller en sommersuppe med tapioka.Sofie Horten (1848-1927) var en dansk journalist, oversætter og kogebogsforfatter. Hun var den første kvinde, der blev optaget som medlem af Journalistforeningen, og sad i en årrække som hovedbestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Fagblade og Tidsskrifter. Sofie Horten stod bag oversættelser af prominente bøger af blandt andre Victoria Benedictsson, Bertha von Suttner og Lev Tolstoj.
Kui talv katab maailma põlise lumekihiga, ootavad innukad suusatajad ja lumehuvilised innukalt nõlvadel löömise põnevust. Paljude jaoks ulatub talispordi tõeline maagia aga erutavatest jooksmistest ja adrenaliinirohketest laskumistest kaugemale - see on après ski lummav maailm. Mäeküljel asuva öömaja hubane õhkkond, praksuv kamin ning sõprade ja kaassuusatajate rõõmus sõprus loovad ideaalse keskkonna pärast suusatamist tähistamiseks.Selle talve imedemaa südames esitleme "PARIM APERITIIVI RAAMAT PÄRAST SUUSATAMIST" - veetlevat kollektsiooni 100 õdusast joogist, mis on hoolikalt kureeritud, et soojendada teie hinge pärast lumerohket päeva. Ükskõik, kas olete vallutanud väljakutseid pakkuvad musta teemandi rajad või veetnud oma päeva graatsiliselt laugetest nõlvadest alla libisedes, meie retseptid on loodud selleks, et tõsta teie after ski kogemus uutesse kõrgustesse.Alustame teekonda läbi selle kokaraamatu lehekülgede, kus iga retsept annab tunnistust rikkalikust maitsevaibast, mida talv pakub. Alates klassikalistest kuumadest ¿okolaadidest, mis äratavad lapsepõlvemälestusi, kuni uuenduslike segudeni, mis segavad hooajalisi koostisosi rafineeritumalt - need joogid on midagi enamat kui lihtsalt joogid - need on après ski rituaali lahutamatu osa.Niisiis, kogunege lõkke ümber, mässige end mõnusasse teki sisse ja laske nende jookide soojusel talvine jahe sulatada. "PARIM APERITIIVI RAAMAT PÄRAST SUUSATAMIST" on teie kaaslane unustamatute hetkede loomisel, olenemata sellest, kas korraldate suusajärgset kogunemist, naudite vaikset õhtut lõkke ääres või naudite lihtsalt siseruumides talverõõme.
Dok zima prekriva svijet netaknutim slojem snijega, strastveni skijäi i ljubitelji snijega ¿eljno öekuju uzbüenje spütanja na skijäke padine. Me¿utim, za mnoge se prava ¿arolija zimskih sportova prote¿e izvan uzbudljivih staza i adrenalinskih spustova- to je öaravajüi svijet nakon skijanja. Ugodan ambijent planinske kolibe, pucketanje kamina i veselo drüenje prijatelja i kolega skijäa stvaraju savr¿eno okrüenje za slavlje nakon skijanja.U srcu ove zimske zemlje ¿udesa, predstavljamo "NAJBOLJA KNJIGA O APERITIVU NAKON SKIJANJA", divnu kolekciju od 100 ugodnih pi¿a pomno odabranih da zagriju väu düu nakon dana snje¿nih avantura. Bilo da ste svladali izazovne staze s crnim dijamantom ili proveli dan graciozno klize¿i niz blage padine, näi su recepti osmi¿ljeni kako bi podigli väe iskustvo nakon skijanja na nove visine.Krenimo na putovanje stranicama ove kuharice, gdje je svaki recept dokaz bogate tapiserije okusa koje zima nudi. Od klasi¿nih vrüih ¿okolada koje evociraju uspomene iz djetinjstva do inovativnih mje¿avina koje spajaju sezonske sastojke s däkom sofisticiranosti, ovi su napitci vi¿e od obi¿nih napitaka-oni su sastavni dio rituala après-ski.Dakle, okupite se oko vatre, umotajte se u udobnu dekicu i pustite da toplina ovih pi¿a otopi zimsku hladnöu. "NAJBOLJA KNJIGA O APERITIVU NAKON SKIJANJA" vä je pratilac u stvaranju nezaboravnih trenutaka, bilo da organizirate okupljanje nakon skijanja, üivate u mirnoj ve¿eri uz vatru ili jednostavno üivate u zimskim radostima u zatvorenom prostoru.
Ketika musim sejuk menyelubungi dunia dalam lapisan salji yang bersih, pemain ski yang gemar dan peminat salji tidak sabar-sabar menjangkakan keseronokan mencecah cerun. Walau bagaimanapun, bagi kebanyakan orang, keajaiban sebenar sukan musim sejuk melangkaui larian yang menggembirakan dan turunan yang dipacu adrenalin- ia adalah dunia ski après yang mempesonakan. Suasana yang selesa di rumah persinggahan di lereng gunung, pendiang api yang berderak, dan kemesraan rakan-rakan serta rakan-rakan pemain ski yang menggembirakan mencipta suasana yang sempurna untuk perayaan selepas ski.Di tengah-tengah kawasan ajaib musim sejuk ini, kami mempersembahkan "Buku Masakan Ski Ultimate Après," koleksi menarik 100 minuman selesa yang disusun rapi untuk menghangatkan jiwa anda selepas seharian melakukan pengembaraan bersalji. Sama ada anda telah menakluki denai berlian hitam yang mencabar atau menghabiskan hari anda meluncur dengan anggun menuruni cerun yang lembut, resipi kami direka untuk meningkatkan pengalaman ski après anda ke tahap yang lebih tinggi.Mari kita memulakan perjalanan melalui halaman buku masakan ini, di mana setiap resipi adalah bukti kepada permaidani yang kaya dengan perisa yang ditawarkan oleh musim sejuk. Daripada coklat panas klasik yang membangkitkan kenangan zaman kanak-kanak kepada ramuan inovatif yang menggabungkan bahan-bahan bermusim dengan sentuhan kecanggihan, minuman ini lebih daripada sekadar minuman-ia adalah sebahagian daripada ritual ski après. Jadi, berkumpul di sekeliling api, balut diri anda dengan selimut yang selesa, dan biarkan kehangatan minuman ini mencairkan kesejukan musim sejuk. "Buku Masakan Ski Ultimate Après" ialah teman anda untuk mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan, sama ada anda menganjurkan perhimpunan selepas ski, menikmati malam yang tenang di tepi api, atau sekadar menikmati kegembiraan musim sejuk di dalam rumah.
NEW YORK TIMES BESTSELLER • The acclaimed chef, actor, and executive producer of The Bear redefines cooking’s iconic trinity: soups, salads, and sandwiches.Chances are you’ve eaten a soup, salad, or sandwich in the past day (or maybe all three). This trio makes up so many of our meals but is rarely given the attention it deserves–until now. Matty Matheson, known for his bold, innovative flavors, has created a cookbook that will revolutionize how you think of these kitchen basics. This book is for anyone and everyone, offering up Matty’s signature twists on the classics, delivered with minimal effort for maximum flavor.Find your favorite combination by mixing and matching dishes like: Soups: Giant Meatball Soup in Beefy Tomato Broth; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de PolloSalads: Everyone’s Mom’s Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, and Olive OilSandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon, and Maple SyrupPacked with character, personal stories, 126 scrumptious recipes, and vivid photographs of a day-in-the-life with Matty and his family, Soups, Salads, Sandwiches will have you fearlessly whipping up your own combinations in the kitchen.
Khi mùa ¿ông bao ph¿ th¿ gi¿i trong m¿t l¿p tuy¿t nguyên s¿, nh¿ng ng¿¿i ¿am mê tr¿¿t tuy¿t và nh¿ng ng¿¿i ¿am mê tuy¿t háo h¿c ch¿ ¿¿i c¿m giác h¿i h¿p khi tr¿¿t d¿c. Tuy nhiên, ¿¿i v¿i nhi¿u ng¿¿i, ¿i¿u k¿ di¿u th¿c s¿ c¿a các môn th¿ thao mùa ¿ông còn v¿¿t xa c¿ nh¿ng ¿¿¿ng ch¿y ¿¿y h¿ng kh¿i và nh¿ng ¿¿¿ng tr¿¿t d¿c tràn ¿¿y n¿ng l¿¿ng adrenaline- ¿ó là th¿ gi¿i ¿¿y mê höc c¿a môn tr¿¿t tuy¿t sau khi tr¿¿t tuy¿t. B¿u không khí ¿m cúng c¿a m¿t nhà ngh¿ ven núi, lò s¿¿i kêu lách tách và tình b¿n thân thi¿t vui v¿ c¿a b¿n bè và nh¿ng ng¿¿i cùng tr¿¿t tuy¿t t¿o nên khung c¿nh hoàn h¿o cho l¿ k¿ ni¿m sau tr¿¿t tuy¿t.Hãy b¿t ¿¿u cüc hành trình qua các trang c¿a cün sách n¿u ¿n này, trong ¿ó m¿i công th¿c n¿u ¿n là minh ch¿ng cho t¿m th¿m h¿¿ng v¿ phong phú mà mùa ¿ông mang l¿i. T¿ sô-cô-la nóng c¿ ¿i¿n g¿i l¿i ký ¿c tüi th¿ cho ¿¿n cách pha ch¿ sáng t¿o pha tr¿n các nguyên li¿u theo mùa v¿i m¿t chút tinh t¿, nh¿ng ¿¿ üng này không ch¿ là ¿¿ üng-chúng là m¿t ph¿n không th¿ thi¿u trong nghi th¿c tr¿¿t tuy¿t sau büi l¿.Vì v¿y, hãy quây qün bên ¿¿ng l¿a, qün mình trong m¿t chi¿c ch¿n ¿m áp và ¿¿ h¿i ¿m c¿a nh¿ng ¿¿ üng này xua tan ¿i cái l¿nh mùa ¿ông. "SÁCH KHAI THÁC T¿T NH¿T SAU KHI TR¿¿T TR¿¿T" là ng¿¿i b¿n ¿¿ng hành giúp b¿n t¿o ra nh¿ng khönh kh¿c khó quên, cho dù b¿n ¿ang t¿ ch¿c m¿t büi t¿ t¿p sau tr¿¿t tuy¿t, t¿n h¿¿ng m¿t büi t¿i yên t¿nh bên ¿¿ng l¿a hay ch¿ ¿¿n gi¿n là t¿n h¿¿ng ni¿m vui c¿a mùa ¿ông trong nhà.
Chào m¿ng b¿n ¿¿n v¿i "Sách d¿y n¿u ¿n Kimchi và b¿p c¿i t¿t cho s¿c kh¿e" h¿¿ng d¿n c¿ b¿n giúp b¿n khám phá th¿ gi¿i b¿p c¿i giàu dinh d¿¿ng và ngh¿ thüt ch¿ bi¿n món kim chi th¿m ngon. Cün sách n¿u ¿n này tôn vinh s¿ ¿a d¿ng ¿áng kinh ng¿c c¿a các löi b¿p c¿i và kh¿ n¿ng bi¿n ¿¿i c¿a quá trình lên men, cung c¿p cho b¿n 100 công th¿c n¿u ¿n ¿¿ nâng cao tr¿i nghi¿m ¿m th¿c c¿a b¿n v¿i nh¿ng nguyên li¿u b¿ d¿¿ng này. Hãy tham gia cùng chúng tôi trên hành trình mang nh¿ng l¿i ích s¿c kh¿e và h¿¿ng v¿ ¿¿m ¿à c¿a b¿p c¿i và kim chi ¿¿n bàn ¿n c¿a b¿n.Hãy t¿¿ng t¿¿ng m¿t c¿n b¿p tràn ng¿p mùi th¿m c¿a b¿p c¿i t¿¿i và h¿¿ng th¿m cay n¿ng c¿a kim chi lên men. "Sách d¿y n¿u ¿n Kimchi và b¿p c¿i t¿t cho s¿c kh¿e" không ch¿ là m¿t b¿ s¿u t¿p các công th¿c n¿u ¿n; ¿ó là cüc khám phá v¿ các löi b¿p c¿i ¿a d¿ng hi¿n có và vô s¿ cách mà kim chi có th¿ c¿i thi¿n b¿a ¿n c¿a b¿n. Cho dù b¿n là ng¿¿i sành kim chi hay là ng¿¿i m¿i làm quen v¿i th¿ gi¿i th¿c ph¿m lên men, nh¿ng công th¿c này ¿¿¿c t¿o ra ¿¿ truy¿n c¿m h¿ng cho b¿n t¿n h¿¿ng s¿ ngon lành c¿a b¿p c¿i và ngh¿ thüt làm kim chi.T¿ kim chi b¿p c¿i Napa c¿ ¿i¿n cho ¿¿n nh¿ng sáng t¿o sáng t¿o s¿ d¿ng b¿p c¿i ¿¿, b¿p c¿i Savoy, v.v., m¿i công th¿c là s¿ tôn vinh s¿ phong phú dinh d¿¿ng và h¿¿ng v¿ ¿¿m ¿à mà b¿p c¿i mang ¿¿n cho bàn ¿n c¿a b¿n. Cho dù b¿n ¿ang ch¿ bi¿n m¿t b¿a ti¿c truy¿n th¿ng c¿a Hàn Qüc, th¿ nghi¿m các món ¿n k¿t h¿p hay ¿ang tìm cách b¿ sung thêm h¿¿ng v¿ b¿ d¿¿ng cho b¿a ¿n hàng ngày c¿a mình, cün sách n¿u ¿n này là ngün tài li¿u tham kh¿o giúp b¿n khám phá th¿ gi¿i b¿p c¿i và kim chi.Hãy tham gia cùng chúng tôi khi chúng tôi ¿i sâu vào nh¿ng l¿i ích s¿c kh¿e, h¿¿ng v¿ và ý ngh¿a v¿n hóa c¿a b¿p c¿i và kim chi, trong ¿ó m¿i sáng t¿o là m¿t minh ch¿ng cho tính linh höt và s¿c s¿ng c¿a nh¿ng nguyên li¿u khiêm t¿n nh¿ng m¿nh m¿ này. Vì v¿y, hãy thu th¿p b¿p c¿i c¿a b¿n, n¿m b¿t ngh¿ thüt lên men và b¿t tay vào cüc phiêu l¿u ¿m th¿c thông qua "Sách d¿y n¿u ¿n v¿ b¿p c¿i và kim chi t¿t cho s¿c kh¿e".
Bine äi venit la ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" ghidul dumneavoastr¿ suprem pentru a explora lumea verzei bogate în nutrien¿i ¿i arta de a crea kimchi delicios. Aceast¿ carte de bucate este o s¿rb¿toare a varietatii incredibile de varz¿ ¿i a puterii transformatoare a fermentäiei, oferindu-v¿ 100 de re¿ete pentru a v¿ îmbun¿t¿¿i experien¿ele culinare cu aceste ingrediente s¿n¿toase. Al¿turäi-v¿ noü într-o c¿l¿torie care aduce la masa dumneavoastr¿ beneficiile pentru s¿n¿tate ¿i aromele îndr¿zne¿e ale varzei ¿i kimchi-ului.Imaginäi-v¿ o buc¿t¿rie plin¿ de arome de varz¿ proasp¿t¿ ¿i de notele picante ¿i picante ale kimchi-ului în fermentäie. ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" nu este doar o colec¿ie de re¿ete; este o explorare a diverselor varze disponibile ¿i a nenum¿ratelor moduri în care kimchi-ul v¿ poate îmbun¿t¿¿i mesele. Indiferent dac¿ sunte¿i un cunosc¿tor de kimchi sau cineva nou în lumea alimentelor fermentate, aceste re¿ete sunt create pentru a v¿ inspira s¿ îmbr¿¿i¿äi bun¿tatea varzei ¿i arta de a face kimchi.De la kimchi clasic de varz¿ Napa pân¿ la creäii inventive care folosesc varz¿ röie, varz¿ Savoy ¿i multe altele, fiecare re¿et¿ este o s¿rb¿toare a bog¿¿iei nutri¿ionale ¿i a aromelor îndr¿zne¿e pe care varza le aduc la masa ta. Indiferent dac¿ preg¿te¿ti o s¿rb¿toare tradi¿ional¿ coreean¿, experimentezi mânc¿ruri de fuziune sau caüi s¿ adaugi o not¿ nutritiv¿ meselor tale de zi cu zi, aceast¿ carte de bucate este resursa ta de baz¿ pentru a explora lumea varzei ¿i a kimchi-ului.Al¿turäi-v¿ noü în timp ce ne aprofund¿m în beneficiile pentru s¿n¿tate, aromele ¿i semnificäia cultural¿ a varzei ¿i a kimchi-ului, unde fiecare creäie este o dovad¿ a versatilit¿¿ii ¿i vitalit¿¿ii acestor ingrediente umile, dar puternice. A¿adar, adun¿-¿i verzele, îmbr¿¿i¿eaz¿ arta fermentäiei ¿i haide¿i s¿ pornim într-o aventur¿ culinar¿ prin ¿Carte de bucate "varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi".
Üdvözöljük a "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi"-ban, amely a végs¿ útmutató a tápanyagban gazdag káposzta világának és a finom kimchi készítésének m¿vészetének felfedezéséhez. Ez a szakácskönyv a káposzta hihetetlen sokféleségének és az erjesztés átalakító erejének ünnepe, és 100 receptet kínál, amelyekkel ezekkel az egészséges alapanyagokkal még gazdagabbá teheti kulináris élményeit. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeit és merész ízeit hozza asztalára.Képzeljen el egy konyhát, amely tele van a friss káposzta aromáival és az erjed¿ kimchi csíp¿s, f¿szeres jegyeivel. Az ¿Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" nem csupán receptgy¿jtemény; ez a különféle elérhet¿ káposztafélék felfedezése, és a kimchi számtalan módja annak, hogyan javíthatja az étkezést. Legyen szó kimchi ínyencer¿l vagy valakir¿l, aki még nem ismeri a fermentált ételek világát, ezek a receptek azért készültek, hogy inspiráljanak a káposzta jóságának és a kimchi-készítés m¿vészetének megismerésére.A klasszikus napa káposzta kimchit¿l a vörös káposztát, Savoy káposztát és sok mást használó ötletes alkotásokig minden recept a tápanyag gazdagság és a merész ízek ünnepe, amelyet a káposzta hoz az asztalra. Akár hagyományos koreai lakomát készít, akár fúziós ételekkel kísérletezik, akár tápláló csavart szeretne hozzáadni mindennapi étkezéseihez, ez a szakácskönyv a káposzta és a kimchi világának felfedezéséhez szükséges forrás.Csatlakozz hozzánk, amikor elmélyülünk a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeiben, ízeiben és kulturális jelent¿ségében, ahol minden alkotás ékes bizonyítéka ezeknek az alázatos, mégis er¿teljes összetev¿knek a sokoldalúságának és vibrálásának. Gy¿jtsd össze tehát a káposztát, ismerkedj meg az erjesztés m¿vészetével, és vágjunk bele egy kulináris kalandba az "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" segítségével.
În timp ce iarna acoper¿ lumea într-un strat curat de z¿pad¿, schiorii pasionäi ¿i pasionäii de z¿pad¿ anticipeaz¿ cu ner¿bdare fiorul de a ajunge pe pârtii. Cu toate acestea, pentru mul¿i, adev¿rata magie a sporturilor de iarn¿ se extinde dincolo de alerg¿rile entuziasmante ¿i coborârile alimentate cu adrenalin¿ - este lumea încânt¿toare a après-ski. Ambian¿a confortabil¿ a unei cabane de pe munte, ¿emineul trosnind ¿i camaraderia vesel¿ a prietenilor ¿i colegilor schiori creeaz¿ decorul perfect pentru o s¿rb¿toare dup¿ schi.În inima acestui t¿râm al minunilor de iarn¿, v¿ prezent¿m ¿CEA MAI BUN¿ CARTE DE APERITIV DUP¿ SCHI", o colec¿ie încânt¿toare de 100 de b¿uturi confortabile, preg¿tite cu meticulozitate pentru a v¿ înc¿lzi sufletul dup¿ o zi de aventuri înz¿pezite. Indiferent dac¿ äi cucerit trasee provocatoare de diamante negre sau v-äi petrecut ziua alunecând gräios pe pante blânde, re¿etele noastre sunt concepute pentru a v¿ ridica experien¿a après-ski la noi culmi.S¿ pornim într-o c¿l¿torie prin paginile acestei c¿r¿i de bucate, unde fiecare re¿et¿ este o m¿rturie a bogatului tapis de arome pe care iarna o are de oferit. De la ciocolata cald¿ clasic¿ care evoc¿ amintiri din copil¿rie pân¿ la preparate inovatoare care combin¿ ingrediente de sezon cu o not¿ de rafinament, aceste b¿uturi sunt mai mult decât b¿uturi - sunt o parte integrant¿ a ritualului après ski.A¿adar, adun¿-te în jurul focului, înf¿¿oar¿-te într-o p¿tur¿ confortabil¿ ¿i las¿ c¿ldura acestor b¿uturi s¿ dezghe¿e frigul iernii. ¿CEA MAI BUN¿ CARTE DE APERITIV DUP¿ SCHI" este însöitorul t¿u pentru a crea momente de neuitat, fie c¿ g¿zduie¿ti o adunare dup¿ schi, te bucuri de o sear¿ lini¿tit¿ lâng¿ foc sau pur ¿i simplu savurezi bucuria iernii în interior.
Þar sem vetur teppir heiminn í óspilltu snjólagi, sjá ákafir skíðamenn og snjóáhugamenn spenntir eftir spennunni við að fara í brekkurnar. Hins vegar, fyrir marga, nær hinn sanni töfra vetraríþrótta út fyrir spennandi hlaup og adrenalínknúna niðurferðir - það er heillandi heimur eftir skíði. Notalegt andrúmsloft fjallaskála, brakandi arninn og gleðileg félagsskapur vina og annarra skíðamanna skapa hið fullkomna umhverfi fyrir hátíð eftir skíði.Í hjarta þessa undralands vetrar kynnum við "BESTA FORDRIFSBÓKIN EFTIR SKÍÐI", yndislegt safn af 100 notalegum drykkjum sem eru vandlega útbúnir til að ylja þér eftir snævi ævintýradag. Hvort sem þú hefur sigrað krefjandi svarta demantsslóða eða eytt deginum þínum í að renna þokkafullar niður ljúfar brekkur, þá eru uppskriftirnar okkar hannaðar til að lyfta upplifun þína eftir skíði upp á nýjar hæðir.Leggjum af stað í ferðalag um blaðsíður þessarar matreiðslubókar þar sem hver uppskrift er til vitnis um ríkulegt bragðteppi sem veturinn hefur upp á að bjóða. Allt frá klassísku heitu súkkulaði sem kallar fram bernskuminningar til nýstárlegra samsetninga sem blanda árstíðabundnu hráefni með snertingu af fágun, þessir drykkir eru meira en bara drykkir - þeir eru órjúfanlegur hluti af helgisiðinu eftir skíði.Safnaðu þér því saman í kringum eldinn, pakkaðu þér inn í notalegt teppi og láttu hlýju þessara drykkja þíða af vetrarkuldanum. " BESTA FORDRIFSBÓKIN EFTIR SKÍÐI" er félagi þinn við að skapa ógleymanlegar stundir, hvort sem þú ert að halda samkomu eftir skíði, njóta rólegs kvölds við eldinn eða einfaldlega njóta vetrargleðinnar innandyra.
Medtem ko zima pokriva svet z nedotaknjeno sne¿no plastjo, navdüeni smüarji in sne¿ni navdüenci nestrpno pri¿akujejo vznemirjenje, ki ga bo povzröilo spü¿anje po poböjih. Vendar pa za mnoge prava ¿arovnija zimskih ¿portov presega vznemirljive teke in adrenalinske spuste - to je öarljiv svet après skija. Prijeten ambient köe na poböju, prasketajöe ognji¿¿e in veselo drüenje prijateljev in kolegov smüarjev ustvarjajo popolno okolje za praznovanje po smüanju.V osr¿ju te zimske pravlji¿ne de¿ele predstavljamo NAJBOLJ¿A KNJIGA O APERITIVU PO SMU¿ANJU, ¿udovito zbirko 100 prijetnih pijä, ki so skrbno izbrane za ogrevanje väe düe po dnevu sne¿nih avantur. Ne glede na to, ali ste premagovali zahtevne proge s ¿rnim diamantom ali pre¿iveli dan med gracioznim drsenjem po blagih poböjih, so näi recepti zasnovani tako, da dvignejo väe izkünje po smüanju na nove vi¿ine.Podajte se na potovanje po straneh te kuharske knjige, kjer je vsak recept dokaz bogate tapiserije okusov, ki jih ponuja zima. Od klasi¿nih vröih ¿okolad, ki obujajo spomine iz otrötva, do inovativnih pripravkov, ki zdrüujejo sezonske sestavine s pridihom prefinjenosti, te pijäe so ve¿ kot le pijäe - so sestavni del rituala po smüanju.Torej, zberite se okoli ognja, zavijte se v udobno odejo in pustite, da toplota teh pijä odtaja zimski mraz. NAJBOLJ¿A KNJIGA O APERITIVU PO SMU¿ANJU je vä spremljevalec pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov, ne glede na to, ali gostite sre¿anje po smüanju, üivate v mirnem ve¿eru ob ognju ali preprosto üivate v zimskih radostih v zaprtih prostorih.
Gdy zima pokrywa ¿wiat nieskaziteln¿ warstw¿ ¿niegu, zapaleni narciarze i entuzjäci ¿niegu z niecierpliwöci¿ oczekuj¿ dreszczyku emocji zwi¿zanych ze stokami. Jednak dla wielu prawdziwa magia sportów zimowych wykracza poza ekscytuj¿ce biegi i zjazdy pe¿ne adrenaliny - to urzekaj¿cy ¿wiat après-ski. Przytulna atmosfera górskiego domku, trzaskaj¿cy kominek i radosne towarzystwo przyjació¿ i innych narciarzy tworz¿ idealne miejsce na ¿wi¿towanie po nartach.W sercu tej zimowej krainy czarów prezentujemy ¿NAJLEPSZA KSI¿¿KA APERITIF PO NARCIARSTWIE", zachwycaj¿c¿ kolekcj¿ 100 przytulnych napojów, starannie dobranych, aby rozgrzä Twoj¿ dusz¿ po dniu pe¿nym ¿nie¿nych przygód. Niezale¿nie od tego, czy pokonäe¿ wymagaj¿ce trasy Black Diamond, czy te¿ sp¿dzi¿e¿ dzie¿ z wdzi¿kiem ¿lizgaj¿c si¿ po ¿agodnych zboczach, nasze przepisy maj¿ na celu wyniesienie Twoich wräe¿ po nartach na nowy poziom.Wyruszmy w podró¿ po kartach tej ksi¿¿ki kucharskiej, w której kädy przepis jest ¿wiadectwem bogactwa smaków, jakie ma do zaoferowania zima. Od klasycznych gor¿cych czekoladek, które przywöuj¿ wspomnienia z dzieci¿stwa, po innowacyjne mikstury ¿¿cz¿ce sezonowe sk¿adniki z odrobin¿ wyrafinowania - napoje te to cö wi¿cej ni¿ tylko napoje - s¿ integraln¿ cz¿¿ci¿ rytuäu après-ski.Zbierzcie si¿ wi¿c wokó¿ ognia, owi¿cie si¿ wygodnym kocem i pozwólcie, aby ciep¿o tych napojów rozmrozi¿o zimowy ch¿ód. ¿Najlepsza ksi¿¿ka kucharska po nartach" to Twój towarzysz w tworzeniu niezapomnianych chwil, niezale¿nie od tego, czy organizujesz spotkanie po nartach, sp¿dzasz spokojny wieczór przy ognisku, czy po prostu delektujesz si¿ radöci¿ zimy w pomieszczeniu.
Welkom in de betoverende wereld van madeleines, die delicate, schelpvormige lekkernijen die al generaties lang de harten en smaakpapillen van voedselliefhebbers veroveren. Op de volgende pagina's beginnen we aan een heerlijke reis door de kunst van het bakken van madeleines, waarbij we de geheimen onthullen van het maken van deze sierlijke lekkernijen die een gevoel van nostalgie en comfort oproepen.Madeleines zijn meer dan alleen een zoete verwennerij; ze zijn een venster naar de ziel van het Franse bakken. Met hun knapperige randen en zachte kruim bieden deze kleine wonderen bij elke hap een voorproefje van eenvoud en elegantie. In dit kookboek duiken we in de essentie van madeleines en vieren we hun geschiedenis, hun culturele betekenis en het pure plezier dat ze bieden aan degenen die het geluk hebben ervan te genieten.Of je nu een doorgewinterde bakker bent of net aan je culinaire reis begint, dit kookboek is je vertrouwde metgezel. Binnenin vind je een breed scala aan madeleine-recepten, van klassieke lekkernijen met citroen tot innovatieve variaties die je smaakpapillen zullen prikkelen. Deze recepten zijn ontworpen voor elke gelegenheid, of u nu aan het bakken bent voor een gezellige afternoon tea, een speciaal feest of gewoon als een welgemeend cadeau.Terwijl we door de pagina's van dit kookboek navigeren, ontdek je niet alleen een schat aan recepten, maar leer je ook de technieken en tips die nodig zijn om de kunst van het madeleine bakken onder de knie te krijgen. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het bereiken van de perfecte textuur en smaak: wij begeleiden u bij elke stap, zodat uw madeleines keer op keer voortreffelijk worden.Dus of u nu de smaken van een Parijse patisserie wilt nabootsen of uw madeleine-herinneringen wilt creëren, dit kookboek is uw paspoort naar een wereld van verrukkelijke mogelijkheden. Ga met ons mee op dit culinaire avontuur terwijl we de geheimen ontsluiten, de verhalen delen en de onweerstaanbare allure van Franse madeleines vieren. Maak je klaar voor een reis vol meel, eieren en een vleugje magie terwijl we de kunst van het bakken van deze kleine meesterwerken verkennen.
När vintern täcker världen i ett orördt lager av snö, väntar ivriga skidåkare och snöentusiaster ivrigt på spänningen med att åka i backen. Men för många sträcker sig vintersportens sanna magi bortom de spännande löpningarna och adrenalinfyllda nedfarterna - det är afterskis förtrollande värld. Den mysiga atmosfären i en bergslodge, den sprakande eldstaden och det glada kamratskapet mellan vänner och skidåkare skapar den perfekta miljön för ett firande efter skidåkningen.¿¿I hjärtat av detta vinterunderland presenterar vi "DEN BÄSTA APERITIF BOKEN EFTER SKIDÅKNING", en förtjusande samling av 100 mysiga drinkar noggrant sammanställda för att värma din själ efter en dag av snöiga äventyr. Oavsett om du har erövrat utmanande svarta diamantspår eller tillbringat din dag med att glida graciöst nerför mjuka backar, är våra recept utformade för att lyfta din afterski-upplevelse till nya höjder.Låt oss ge oss ut på en resa genom sidorna i denna kokbok, där varje recept är ett bevis på den rika gobelängen av smaker som vintern har att erbjuda. Från klassisk varm choklad som väcker barndomsminnen till innovativa hopkok som blandar säsongens ingredienser med en touch av sofistikering, dessa drycker är mer än bara drycker - de är en integrerad del av afterski-ritualen.Så samla dig runt elden, svep in dig i en mysig filt och låt värmen från dessa drycker tina bort vinterkylan. "DEN BÄSTA APERITIF BOKEN EFTER SKIDÅKNING" är din följeslagare till att skapa oförglömliga stunder, oavsett om du är värd för en post-ski-samling, njuter av en lugn kväll vid brasan eller bara njuter av vinterglädjen inomhus.
Zatímco zima zahaluje sv¿t do nedot¿ené vrstvy sn¿hu, nárüiví ly¿äi a milovníci sn¿hu dychtiv¿ öekávají vzrüení ze sjezd¿. Pro mnohé v¿ak pravé kouzlo zimních sport¿ p¿esahuje vzrüující b¿hy a adrenalinové sjezdy - je to okouzlující sv¿t après ski. Útulné prost¿edí horské chaty, praskající krb a radostné kamarádství p¿átel a koleg¿ ly¿ä¿ vytvá¿ejí dokonalé prost¿edí pro oslavu po ly¿ování.V srdci této zimní ¿í¿e div¿ p¿edstavujeme ¿NEJLEP¿Í APERITIV PO LY¿OVÁNÍ", nádhernou kolekci 100 p¿íjemných nápoj¿ pe¿liv¿ p¿ipravených tak, aby vás zah¿ály na düi po dni plném dobrodrüství na sn¿hu. A¿ ü jste zdolali náröné stezky s ¿ernými diamanty nebo jste strávili den ladným klouzáním po mírných svazích, näe recepty jsou navr¿eny tak, aby pový¿ily vá¿ zá¿itek z après ski do nových vý¿in.Vydejme se na cestu po stránkách této kuchäky, kde kädý recept sv¿d¿í o bohaté tapisérii chutí, které zima nabízí. Od klasických horkých ¿okolád, které evokují vzpomínky na d¿tství, ä po inovativní sm¿si, které mísí sezónní ingredience s nádechem sofistikovanosti, tyto nápoje jsou více ne¿ jen nápoje - jsou nedílnou soüástí rituálu après ski.Tak¿e se shromá¿d¿te u ohn¿, zabalte se do p¿íjemné deky a nechte teplo t¿chto nápoj¿ rozmrazit zimní chlad. ¿NEJLEP¿Í APERITIV PO LY¿OVÁNÍ" je väím spole¿níkem p¿i vytvá¿ení nezapomenutelných okam¿ik¿, ä ü pöádáte setkání po ly¿ování, üíváte si klidný ve¿er u ohn¿ nebo si jednodüe üíváte radost ze zimy uvnit¿.
Welkom bij " De Ultieme Graham Kraker Keuken: ontdek 100 innovatieve snacks en desserts met Graham Krakers." In de wereld van culinaire veelzijdigheid kunnen maar weinig ingrediënten tippen aan de eenvoudige graham kraker. Met zijn unieke combinatie van zoetheid en knapperigheid zijn graham krakers niet alleen een tussendoortje, maar een creatief canvas voor het maken van een breed scala aan verrukkelijke lekkernijen.Dit kookboek is je paspoort om de eindeloze culinaire mogelijkheden te ontdekken die graham krakers bieden. Van klassieke Smeer tot onverwachte wendingen op geliefde favorieten, we staan op het punt te beginnen aan een reis vol zoete en hartige lekkernijen die uw culinaire spel naar een hoger niveau zullen tillen.Terwijl je de pagina's van dit kookboek doorbladert, ontdek je 100 innovatieve recepten die de magie van Graham Krakers als hoofdingrediënt laten zien. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een thuiskok die je repertoire wil uitbreiden, dit boek is bedoeld om te inspireren, op te leiden en te entertainen terwijl we de veelzijdigheid van dit basisproduct vieren. Dus laten we ons klaarmaken om af te brokkelen, mengenen en bakken op weg naar de grootsheid van Graham Kraker.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.