Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mad og drikke: øl

Her finder du spændende bøger om Mad og drikke: øl. Nedenfor er et flot udvalg af over 84 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hjemmebrygning.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Carsten Berthelsen & Rolf Nielsen
    151,95 kr.

  • - De danske tvillinger, som erobrede ølverdenen, men mistede hinanden
    af Rasmus Emborg
    118,95 - 231,95 kr.

    Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø blev født med halvandet minuts mellemrum. Lige siden har de enæggede tvillinger konkurreret om at komme først og være bedst. I dag kæmper de om at lave verdens bedste øl. I syv år har de ikke talt sammen. Men i denne bog fortæller de for første gang den fulde historie om deres liv. Det gør de til journalist Rasmus Emborg, der har fulgt brødrene igennem næsten et år. Det er blevet en historie om øl og iværksætteri. Om to brødre, der med deres bryggerier, Evil Twin (Jeppe) og Mikkeller (Mikkel), har sat nye internationale standarder for mikrobrygget øl. Og en historie om at se sig selv i en anden – og ikke altid at kunne lide det, man ser.

  • - 50 opskrifter fra verdens bedste mikrobryggerier
    af Euan Ferguson
    199,95 kr.

    Hylderne i supermarkederne og på værtshusene bugner af øl, men hvorfor ikkeprøve kræfter med at fremstille din egen? I Håndbryg giver nogle af verdens bedste, mest banebrydende mikrobryggerierdig lov til at smugkigge i deres opskriftbog, så du selv kan prøve at fremstille deresmest velsmagende øl. Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift,så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed.Der er opskrifter fra Mikkeller, BrewDog, Brooklyn, Anchor og mange flere! Bogen giver dig en solid introduktion til alle de ting, du har brug for at vide, hvisdu selv vil i gang med at brygge, herunder en ordliste over forskellige fagudtryksamt de tips og teknikker, du skal bruge for at fremstille den bedst muligehjemmebryg. Forfatteren Euan Ferguson er den førende baranmelder for Time Out London oghar medvirket til en lang række bøger om Londons bedste barer og spisesteder.Før karrieren som skribent drev Euan en bar i Edinburgh, og hans erfaring indenfor alle fagets områder gør ham til en ekspert udi Londons barer og pubs.

  • af Greg Hughes
    235,95 kr.

    Den ultimative trin for trin-guide til, hvordan du brygger dit eget øl.Hvis du gerne vil lære at brygge din helt egen øl selv, men har brug for en håndbog og en manual, som ikke kun indeholder instruktioner, men som også indeholder masser af opskrifter, så er Den store bog om håndbryg den helt rette titel til dig.Den store bog om håndbryg indeholder over 100 opskifter på bl.a. pale ale, weissbier, hvedeøl og pilsnere og mange, mange flere, men den indeholder også bryggetips og billeder af den færdige øl, så du ved, hvordan det færdige produkt skal se ud. Den store bog om håndbryg er således perfekt for både nybegynderen, der skal have masser af vejledning, den mere øvede, som kan finde mere komplekse øltyper, samt bryggeren, som bare gerne vil have en bog propfuld af velsmagende opskrifter.

  • - rigtig godt øl med få midler
    af Jakob Nielsen & Mikael Zetterberg
    199,95 kr.

    Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler sig i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af højkvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men heldigvis har forfatterne Jakob Nielsen og Mikael Zetterberg opfundet en genial metode, Køkkenbrygning, som simplificerer ølbrygningen og gør, at man kan lave mindre portioner. Med køkkenbrygning er det pludselig sjovt og nemt at gå til håndbryggen – og der er meget større chance for, at man får succes med sit projekt.Køkkenbrygning er en fin bog med masser af smukke billeder af de færdige projekter. Den helt rigtige bog til håndbryg-begynderen og til den garvede brygger, som vil prøve noget nyt.

  • af Erik Lars Myers
    199,95 kr.

    Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, Håndbryggerens problemknuser guider dig sikkert igennem processen.Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har Håndbryggerens problemknuser ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang.Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.

  • af Simon Wrisberg
    207,95 kr.

  • - Bryg din egen vin, øl, cider og andre drikke
    af Nick Moyle & Richard Hood
    225,95 kr.

    De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution!Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre alkoholiske drikke overraskende hurtigt, nemt og uden at det koster en formue. Ud fra deres to passioner - alkohol og havedyrkning - vil de to kendte engelske "Tørstige Gartnere" inspirere dig til at forvandle en overskudshøst i din have, et besøg på en frugtplantage eller et besøg i et supermarked til et fantastisk udvalg af drinks.Fra pære- og ingefærcider og vikingeøl til hindbær- og timian-whisky og limoncello, vil de 70 opskrifter i "Bryg det selv" bringe dit hjemmebryg til nye højder.Bogen gennemgår hovedtrækkene i hver drinks fremgangsmåde, afliver myter, hylder eksperimenterer og viser den ufarlige videnskab bag fermentering. Tag med på deres hjemmebrygs-odysse

  • - Bogen om pilsneren
    af Christian Andersen & Jens Eiken
    235,95 kr.

    Bogen "Den nøgne øl" er skrevet af den anerkendte, danske øl-skribent Christian Andersen og Jens Eiken, brygmester og farmaceut med en lang og præmieret karriere indenfor nogle af verdens største bryggerier. De vil med bogen sætte pilsneren på både ølentusiasternes og den almindelige øldrikkers dagsorden. Bogen skal genrejse respekten for det gode pilsnerøl.Selvom historien om pilsneren er den måske væsentligste fortælling i øllets 7000 år lange historie, lever pilsneren desværre en lidt hengemt tilværelse hos den moderne øldrikker.Den nøgne øl beskriver pilsneren som en raffineret drik.Bogen byder læseren på viden om pilsneren og giver hende/ham lyst til at udforske dens mange sensoriske udtryk. Bogen er bl.a. skrevet på baggrund af studieture til USA, Tyskland og Tjekkiet. Der er interviews med verdens bedste pilsner-bryggere og anmeldelser af deres og mange andre bryggeres pilsnere. Aromaer og smage beskrives nøje, og bogen indeholder den hidtil mest tilbundsgående sensoriske beskrivelse af pilsneren.Bogen beskriver de mange forskellige typer og undertyper af pilsnere, men vil også lancere nye, alternative underkategorier.Et nyt smageskema udviklet særligt til pilsneren vil også være en af bogens nyheder.Til ølbryggerne præsenteres 10 opskrifter på kendte, legendariske pilsnere samt nyudviklede pilsnere, så professionelle såvel som håndbryggere selv kan forsøge at lave deres egne pilsnere.

  • af James Morton
    146,95 kr.

    Den nemme guide til ølbrygning.Det er både enkelt og billigt at brygge god øl derhjemme. Denne bog tager den uerfarne øl-entusiast ved hånden og leder ham gennem hvert eneste trin i processen - fra start til slut.Bogen er fuld af smukke fotografier, og den fortæller alt om, hvad øl består af, og hvilke typer der findes, hvordan du kommer i gang med at brygge, hvilket udstyr du skal bruge, og hvordan du tapper og opbevarer øllet. Der er lister over vigtige ingredienser, gode fejlfindingstips og gennemprøvede opskrifter på fx English Pale Ale, Dry Irish Porter, Imperial Stout, East Coast IPA og mange andre smagfulde øltyper.Ølbrygning - fra start til slut er primært for nybegynderen, der aldrig har brygget før og gerne vil lære det hele fra bunden, men den er også for den øvede, der har en grundlæggende forståelse for ølbrygning, og den erfarne, der ønsker inspiration til at udvikle sit bryg.

  • af Simon Karlsson, Markus Junkala & Nils Hultkrantz
    199,95 kr.

    Sandsynligheden for, at der bor en dygtig brygmester i din krop er stor. Vi anede ikke, at det var sådan, da vi begyndte at brygge øl i 2013, men vi har nærmest ikke lavet andet siden da. I begyndelsen anede vi ikke, hvad vi lavede, men den naive glæde ved at lykkes med at brygge et glas øl, som er blevet rigtig godt, den er ligeså stærk som første gang, vi forsøgte os. Den her bog viser dig, hvordan du selv kan brygge øl med karakter. Øl med klassisk stil, men også øl der udfordrer, vækker interesse eller provokerer. Præcis ligesom vi selv gør.Bogen indeholder også en stribe lækre retter og snacks, der passer perfekt til din hjemmebryggede øl. Hvad med en confit de canard sandwich parret med en biérede garde efterfulgt af en chokoladetærte glaseret med imperial stout? Kinesiske fermenterede pickles med en sur øl eller en cocktail shaked med pilsner, oloroso-sherry og hvid grapefrugt. Øl passer altid til, som vi plejer at sige.

  • - Reviving the Forgotten Flavor - A Guide to Making Your Own Bitters for Bartenders, Cocktail Enthusiasts, Herbalists, and More
    af Jovial King & Guido Mase
    190,95 - 197,95 kr.

    DIY Bitters a how-to-guide that explores the history and health benefits of bitters, and shows you how to make your own bitters at home.

  • - Delicious Dishes From Belgium's Finest Brewers
    af Erik Verdonck
    273,95 kr.

    Beerstronomy brings together the best pub and bar recipes to accompany Belgian beers. The masters of taste are given the floor in this book: brewers talk about their passion for beer, and chefs about their love for food and ale. Each chef presents a menu and recommends a beer that enhances or contrasts with the aromas and flavours of the dish.

  • af Joshua M. Bernstein
    247,95 kr.

  • af Jim Dent
    810,95 kr.

    For decades, America's craft breweries have been memorializing important people, places and events from American history through the names of their breweries and beers. Hops and History is a collection of 275 stories from American history and folklore, all of which are inspired by breweries and beers from across the country. Sample pages and more can be viewed at www.hopshistory.com Features breweries, beers and stories from every U.S. State. Includes stories about important Native Americans, the Revolutionary War, America's westward expansion, military heroes, the Civil War, presidents, celebrities, scoundrels, lawmen, gunfighters, pirates, runaway elephants, supernatural roosters, (alleged) mysterious creatures… and much more! Some stories are heartwarming, some are terrifying, and some are so bizarre it is hard to believe they are actually true! A great book for those who love the U.S.A. or the craft brewing industry. All together, this collection takes the reader on a unique and insightful journey across the country while celebrating America's craft breweries and the United States of America!

  • af Robert Hogg
    264,95 kr.

  • af Ian Smiley
    887,95 kr.

  • af Thomas Thomson & Marcus Lafayette Byrn
    276,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. Two expert on the subject each write a comprehensive account of the Scottish brewing process. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af Marcus Lafayette Byrn
    137,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. An expert on the subject writes a comprehensive account of the English brewing process. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af Marcus Lafayette Byrn
    147,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. An expert on the subject writes a comprehensive account of the Scottish brewing process. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af Michael Harrison
    137,95 kr.

    This book contains a collection of classic savoury recipes from across the globe that use beer or ale as an ingredient. With simple directions and handy tips, this volume will appeal to budding cookery enthusiasts, and would make for a fantastic addition to culinary collections. Contents include: ¿A ¿Savoury¿ Batter¿, ¿Baked Spanish Eggs¿, ¿Gloucester Cheese-and-Ale¿, ¿Afrikaans Rabbit¿, ¿Beer Dumplings¿, ¿Chow-Gan Burton-on-Trent¿, ¿Swiss Baked Eggs and Beer¿, ¿Nuremberg Eggs in Beer Batter¿, ¿Alsatian Eggs and Chestnuts¿, et cetera. Many vintage books like this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, high-quality addition complete with a specially commissioned new introduction on cooking with alcohol.

  • af Howard Williams
    227,95 kr.

  • af Various
    378,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. It contains a selection of articles by experts in the field of brewing on the mashing and sparging processes. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af William Littell Tizard
    316,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. An expert on the subject writes a comprehensive guide to the mashing process. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af Various
    318,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. It contains a selection of articles by experts in the field of brewing on the malting process. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

  • af Various
    325,95 kr.

    This book is thoroughly recommended for inclusion on the bookshelf of the home-brewing enthusiast. It contains a selection of articles by experts in the field of brewing on the boiling and cooling processes. Contents Include: The Boiling of the Wort; Boiling; Boiling and Hopping; Cooling. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.