Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drivhuse, vinterhaver, terrasser, gårdhaver, havestuer og orangerier

Her finder du spændende bøger om Drivhuse, vinterhaver, terrasser, gårdhaver, havestuer og orangerier. Nedenfor er et flot udvalg af over 23 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Dyrkning, indretning, afslapning
  af Bente Mortensen & Jesper Carl Corfitzen
  183,95 kr.

  Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration til valg af materialer og indretning samt placering i haven. Den gennemgår de forskellige plantetyper og arter, som kan dyrkes i drivhuset, de enkelte planters vækstbetingelser samt formering, dyrkning, pasning og pleje. Endvidere får du alt at vide om drivhusets indeklima, vinteropbevaring af planter, skadevoldere og plantesygdomme. Læs desuden om, hvordan du selv kan høste frø og formere en lang række planter nemt og lavpraktisk.Drivhuset er en inspirerende og praktisk grundbog for alle, der gerne vil have et glashus i baghaven eller midt i byen, hvor man kan opleve glæden ved at dyrke sine egne frugter, grøntsager og prydplanter – og hvor man kan nyde livet.

 • - Med naturen som læremester
  af Birgit Rothmann & Thinna Aniella Michelsen
  230,95 kr.

  Forestil dig en have, hvor træerne drypper med frisk frugt, buske er smykket med lækre bær, gourmetsvampe spirer i skyggen, hårdføre kiwier giver frugt højt oppe i en lund af lindetræer. Snørklede rum med urtespiraler, høje vægge af beplantede jerngitre og bunden tætpakket med højbede, der giver kontur i landskabet. Du er nu netop trådt ind i riget Kærbakkens Permahave på Samsø – hvor naturen er din læremester. Ideen bag permakultur er enkel: Tag dig af jorden, og jorden vil tage sig af dig. I klare logiske trin tilbyder bogen de værktøjer, du har brug for for at gøre din have til et overdådigt spisekammer i pagt med naturen. Bogen dækker de grundlæggende principper for nordisk permakultur, viser hele designprocessen med detaljerede oplysninger om planter, vand, mad, dyr og strukturer til en færdig helhedsplan. Fyldt med eksempler fra det virkelige liv og trin for trin-projekter vil denne bog være en uvurderlig ressource og hjælpe dig til at ændre dit stykke land, stort som lille, til et bæredygtigt økosystem og en spiselig oase. Permakultur betyder ‘vedvarende kultur’. Begrebet stammer fra et planlægningssystem for jordbrug introduceret i 1970’erne af australierne Bill Mollison og David Holmgren. Det handler om opbygningen af en vedvarende dyrkning ved hjælp af økologisk bæredygtige systemer, som er i fuld harmoni med naturen og dens ressourcer.Om forfatterne Birgit Rothmann er uddannet lærer og skolebibliotekar og har i mange år arbejdet som lærer, undervisningskonsulent og international koordinator på en række projekter i udlandet. Birgit er født og opvokset på en planteskole i Midtjylland og har i over 40 år fungeret som havekonsulent i fritiden. På en tur til La Gomera i 2010 opdagede hun permakulturen og blev straks bidt af tankerne bag. Har siden taget International Permakultur Designkursus og arbejder i dag med udbredelse af permakultur og design af skovhaver. Thinna Aniella Michelsen er uddannet fra Københavns Film- og Fotoskole i 2012 og havde eget atelier i København fra 2013-15. Flyttede i 2015 til Samsø. Thinna finder sin inspiration i naturen, hvor hun på ture med sit kamera oplever det, der sker; de store vidder, de små snoninger, de hårde og bløde linjer, som vejret skaber. I 2016 har hun især fordybet sig i permakultur og skovhaver.

 • - flere blomster til bestøverne
  af Persille Ingerslev
  235,95 kr.

  »Der er mere magi i verden, end man umiddelbart skulle tro. Der er flere muligheder og mere skønhed, end vi aner, og bedst af alt er det lige ved vores fødder, underordnet hvor vi bor.«Persille IngerslevMagien finder vi i jord, planter og blomster. Blomster er mad for bestøvere, og det er der brug for. Uden insekter og bestøvere, ingen mad til os mennesker – men verdens insektbestand er reduceret med rundt regnet 80 % i løbet af de seneste 40 år, simpelthen fordi der ikke er nok blomster og dermed nektar til dem. Lad os ændre på det!Persille Ingerslev og fotograf Kira Dinesen fortæller i Gratis gardening om mere end 100 blomstersorter, du kan så i altankassen, baggården, højbedet eller haven – uden at det koster dig en krone.Persille Ingerslev er gendyrker og blomsterfan. De grønne planter har hjulpet hende ud af angst, depression og stress, og i dag lever hun af at videreformidle sin viden om gendyrk af grønsager og blomster. Følg Persille Ingerslev på Facebook: ‘Persilles Hjemmedyrk’.

 • af Selina Lake
  203,95 kr.

  Haven med stil viser, hvordan du forvandler din have, uanset størrelse, til et indbydende og smukt sted med plads til både afslapning og gæster.Bogen har masser af inspiration og tips til havens forskellige rum – som terrasse, spiseplads og drivhus – samt til dekorative elementer og detaljer.Med Haven med stil kan du forvandle selv den mindste, lille plet til et frodigt, grønt fristed.

 • - Skab grønne oaser i dit hjem
  af Anders Røyneberg
  199,95 kr.

  Vil du gerne vide, hvordan du får held med dine stueplanter? Hvordan du bruger dem i indretningen, og hvordan du virkelig får dem til at stortrives?Anders Røyneberg, også kendt som @arcticgardener, har over 100 grønne planter i sin lejlighed i Oslo. I denne bog kommer han med sine bedste råd om, hvilke planter der passer til dig, og hvordan du skal passe dem med jord, gødning, vand og lys for at få mest ud af dem. Du lærer, hvordan du kan tage aflæggere og stiklinger, og hvordan du skal gøre, hvis du skal ud at rejse, så dine planter stadig har det fint, når du kommer hjem igen.Anders Røyneberg viser, hvordan du kan indrette og style dit hjem med planter som rumdelere, og viser eksempler på gode måder at gruppere dem på, samt hvordan du bruger spejle, krukker og potter. Hvilke planter er gode i stuen eller på badeværelset, hvilke planter renser luften på kontoret eller er robuste nok til at kunne tåle et åbent soveværelsesvindue? Hvilke planter passer godt til husets forskellige rum? Alt dette giver bogen dig svar på.

 • - Året rundt
  af Christine Granild
  235,95 kr.

  Hverdagshaven – året rundt tager gennem personlige fortællinger læseren med i haven og forklarer på en lettilgængelig måde, hvordan den dyrkes året rundt. Bogen egner sig til alle niveauer og giver den nye og erfarne haveejer et grundlæggende indblik i, hvordan haver anlægges, dyrkes og vedligeholdes med vægt på biodiversitet og økologiske dyrkningsprincipper.Bogen henvender sig til læsere med store og små haver, så her kan både landbohaveejeren, drivhusdyrkeren og børnefamilien med krukker på altanen finde ny viden og inspiration uanset ambitionsniveauet.Forfatteren folder havens udfordringer ud og giver konkrete svar på, hvordan de løses. Gennem praktiske tiltag gennemgås havearbejdet med blomster, grøntsager og frugt året rundt. Fra forspiring, såning, høst og vinteropbevaring til afsnit om beskæring, kompost, gødning og efterafgrøder formidles et dybdegående indblik i havelivets mange aspekter på en simpel måde.Læseren guides til valg af haveredskaber og får DIY-forslag til, hvordan man på bæredygtig vis kan lave sine egne eller bruge haven til hygge, når arbejdsredskaberne stilles i skuret.Christine Granild har formidlet sin store praktiske og teoretiske viden i landsdækkende medier og driver havemagasinet HVERDAGSHAVEN.dkCHRISTINE GRANILD fik sin første have lang tid før, hun begyndte i skole. Den var fyldt med farvestrålende sommerblomster, og senere voksede rækker med ærter, gulerødder og radiser frem. Det blev begyndelsen på et liv med hverdagshaver og jord under neglene.Fra sit landsted dyrker hun i dag en selvforsynende køkkenhave på 400 m2, har to drivhuse og alt det løse, hvor blomster, træer og buske folder sig ud. Året rundt er haven et levende sted med sommerblomster, grøntsager, stauder, frugttræer, bærbuske, ukrudt mellem rækkerne og skræppende høns, ænder, bier, insekter og sommerfugle.

 • - Fra ide til have
  af Nadia Dyrhoff
  223,95 kr.

  Havedesigner Nadia Dyrhoff tager dig med en turbagom kulisserne, så du ved hjælp af enkle elementerkan skabe din egen personlige have.Vælg dit temaGennemgå havens elementerLad dig inspirere af andre haverSammensæt dine ønsker og drømmeVælg dine bedste ideerog design din drømmehave

 • af T. W. Sanders
  267,95 kr.

 • af Dan Chiras
  246,95 kr.

  Grow vegetables year-round in a greenhouse powered only by solar energy "Wonderfully researched. I thank Dan Chiras for having gifted us such brilliant work. "- Jean-Martin Fortier, farmer, author, The Market Gardener, editor, Growers Magazine "Thankfully, Dan Chiras has written a prescription for survival in this gorgeously illustrated and accessible guide to the future of farming".- Albert Bates, author, The Biochar SolutionORIGINALLY DEVELOPED in China to feed millions, Chinese greenhouses are earth-sheltered, solar-heated, east-west oriented, intelligently-glazed, and well-insulated. They have proven highly-effective in growing warm-weather vegetables and fruits like green peppers and tomatoes in cold climates through fall, winter, and early spring using passive solar energy as the sole heat source.The Chinese Greenhouse is a full-color, comprehensive guide to these passive solar greenhouses for self-sufficiency and year-round growing in soil or aquaponic grow beds. Coverage includes:How to design and build a Chinese greenhouseImproving performance via short-term and long-term heat bankingAdditional heating options to make your greenhouse operate even more effectivelyCooling your greenhouse during the summerOperating and optimizing your Chinese greenhouse for maximum productivity.Become a more self-sufficient gardener, growing and harvesting a variety of fresh fruits and vegetables year-round, with your own Chinese greenhouse."Essential reading for pioneers of Chinese greenhouses."- Pam Dawling, author, The Year-Round Hoophouse and Sustainable Market Farming "If you are looking to increase your antifragility by building a truly passive solar greenhouse you will get a ton of value from this book."- Rob Avis, P. Eng, co-author, Essential Rainwater Harvesting DAN CHIRAS, Ph.D, is the author of numerous books on renewable energy, including Power from the Sun and The Homeowner's Guide to Renewable Energy. He has been growing in green- houses for nearly two decades and in his own passive solar Chinese greenhouse since 2017. Dan lives in Gerald, MO.

 • af Gian Luca (Polytechnic University of Milan Brunetti
  1.338,95 kr.

 • af Gian Luca (Polytechnic University of Milan Brunetti
  1.338,95 kr.

 • af Anglona's Books
  307,95 kr.

 • af Redaktør Per Hundevad Andersen
  226,95 kr.

 • af Kevin S. Stevenson
  292,95 kr.

  Do you want to learn all about how to get a full and flourishing vegetable garden, even if you are just a beginner?Are you looking for guidance on how to achieve a unique and functional garden?Discover the secrets about starting a thriving garden the easy way.This Raised-Bed Gardening guide shows you all the amazing advantages of raised bed gardens and how easy creating them can be. Apart from that, this book will also teach you its benefits, and its importance. Do not let yourself destroy your best growing efforts without even knowing it without the proper skills and knowledge! You'll learn how to choose the correct plants and how to produce healthy organic vegetables the right manner, so you can sit back and relax while cultivating vitamin-rich, nutrient-dense food like a pro. The following is a list of what's included in this new book:What is raised bed gardening, and how does it workLearn about the many raised bed systems and how to choose the best one for you.How to build a raised bed What to Plant Pest and Disease Control: A Step-by-Step Guide Amaze your family and friends with the fruits of your garden!Get Your Copy of Raised Bed Gardening for Beginners Now.

 • af Suzie Glendy
  227,95 kr.

  Grow Like You're a ProGrowing your own veggies is not just rewarding, it can also enhance your mood, get rid of stress, and even help you become healthier!It can be a gratifying venture, but for some novice gardeners, it might seem difficult and overwhelming, especially when it comes to sifting through all the resources available out there.Don't fret! This book is all you're going to need.It doesn't matter if this is your first attempt at gardening or if you're an old hand with green thumbs looking for a new horticultural adventure. Vegetable Gardening: The Ultimate Guide for Growing Vegetables provides simple step-by-step instructions to start and sustain a superb vegetable garden from scratch.Author Suzie Glendy begins with the basics and then slowly eases you into creating your very own dream vegetable garden. This book is full of knowledge and useful tips for any gardener interested in growing the finest, tastiest crops in their backyard, in pots, or even on the balcony!This great read is a comprehensive collection of mini guides that provides all the information required to plant, take care of, protect, and harvest a wide variety of vegetables. Vegetable Gardening: The Ultimate Guide for Growing Vegetables contains:¿ everything you need to know about the basics of gardening, including preparation, planting, and maintenance¿ the tools needed to tend to your garden¿ all things related to soil, choosing the correct type, and improving soil quality¿ watering systems required for your specific garden layout¿ tips for troubleshooting any plant problems and eradicating all pests, insects, and diseases¿ all-inclusive guides on planting, growing, and harvesting vegetables, bulbs, roots, tubers, stems, pods, and seedsPlus everything in between!Discover all the must-know tricks to grow a robust, thriving vegetable garden with healthy, hearty, and nutritious crops. Don't wait! Grab this guide and go from novice to know-how in an instant!

 • af Anders Rydell & Alva Herdevall
  272,95 kr.

  Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er mulig for alle.I Moderne selvforsyning kan du lære biavlerens hemmeligheder, hvordan du dyrker dine egne snitblomster, og hvordan du plukker en and. Hvordan du laver gin og tonic helt fra bunden, kærner og syrner smør og rører en hjemmelavet skosværte sammen. Hvordan du forvandler en and til foie gras og rabarberstilke til læskende sommervin. Og hvorfor ikke lave sin egen hudcreme, sin egen tykmælk og udruge sine egne kyllinger?ALVA HERDEVALL og ANDERS RYDELL driver et selvforsynende hjem i lille skala med blomsterdyrkning, køkkenhave, ænder og bier. De forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er mulig for alle.

 • af jørn sonny chabert
  117,95 kr.

  Denne bog er en lille opbyggelig sag om en trold, der bare må udtrykke sig på en kontrovesiel måde og derved kommer til at lære en lektie på den hårde måde. Et flot illustret eventyr for børn i alle aldre.

 • af Knud Pedersen & Chresten Kruchov
  168,95 kr.

 • af Ms Fiona Grant
  107,95 kr.

  Since the early seventeenth century, when the cultivation of exotic plants and fruit became fashionable in northern Europe, glasshouses have offered an artificial climate in which they could flourish. This title provides an introduction to the subject, including the twentieth century decline and recent attempts at restoration.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.