Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Havearbejde: naturhaver

Her finder du spændende bøger om Havearbejde: naturhaver. Nedenfor er et flot udvalg af over 29 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Sådan dyrker du din have og redder kloden
  af Dave Goulson
  173,95 - 181,95 kr.

  I Den kriblende have giver den britiske forsker Dave Goulson os et nyt fascinerende indblik i insekternes forunderlige liv. Vi er med ham, når han graver i kompostbunken, kigger ind gennem glasset til sit bi-hotel eller dykker ned for at se nærmere på livet i havedammen. Han viser os, hvordan vores eget liv og i sidste ende hele menneskehedens skæbne er uløseligt forbundet med insekternes.Som altid hos Goulson er humoren og de skæve perspektiver aldrig langt væk, men Den kriblende have afdækker også de utilsigtede konsekvenser, det har for miljøet, når vi drukner vores haver i pesticider; lægger fliser overalt, hvor vi kunne have plantet træer, buske og blomster eller dyrket vores egne grønsager; eller køber spagnum med tørv fra truet natur, når det i virkeligheden er ret nemt at lave sin egen kompost. Den udvikling kan vendes. Haven kan blive det sted, hvor vi genopretter forbindelsen til naturen og genopdager, hvor maden kommer fra. Goulson viser, hvordan vi med få og små ændringer kan gøre vores haver til et kæmpemæssigt netværk af små naturreservater, hvor mennesker og dyr kan leve sammen i harmoni. Den kriblende have er uomgængelig lytning for alle, der har en have og kender til den verden af liv, der er derude.

 • af Katrine Turner, Lilli Gruwier & Lars Brøndum
  221,95 kr.

 • af Dorthe Kvist
  197,95 kr.

  Dorthe Kvist er havedesigner, blogger, TV-vært i TV2 ”Årets dejligste have”, ”En have i gave”, ”Vores haver vores vej” m.fl. Haveekspert i Go’morgen Danmark, skribent og stylist i diverse magasiner og aviser bl.a. ”Kvistens Haveskole” i BT, foredragsholder, forfatter m.m.Denne bog handler om, hvordan din have bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar som du drømmer om. Dorthe Kvist giver råd, så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier. Bogen gør det nemmere at vælge havestil og indretning. Haveglæden har blomstret i mange år, og haven er nu ligeså vigtig for os som vores bolig, og den skal selvfølgelig være præcis lige så lækker og afspejle vores personlige stil. Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, være sammen og dyrke vores egen mad. Haven er også et sted, hvor der er mulighed for at tage en digital detox. Det er her, vi lader op og gearer ned, og hvor vi kommer i kontakt med naturen igen. Måske fordi mange af os lever foran en skærm, og fordi vores verden bliver mere og mere digitaliseret, bliver vi langsomt mere fremmedgjorte over for naturen. Vi har brug for haven, naturen og jordkontakt, og derfor ønsker vi os meget mere af vores uderum.”Når jeg tegner haver for folk, er et af de ønsker som med garanti er på listen hver eneste gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport, rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til yndlingsblomsterne eller rum til at invitere gæster i. Ønskerne er mange og listerne lange, men mange finder det vanskeligt at komme i gang. Med denne bog får du masser af gode råd til, hvordan du griber det an”.

 • - Med naturen som læremester
  af Birgit Rothmann & Thinna Aniella Michelsen
  231,95 kr.

  Forestil dig en have, hvor træerne drypper med frisk frugt, buske er smykket med lækre bær, gourmetsvampe spirer i skyggen, hårdføre kiwier giver frugt højt oppe i en lund af lindetræer. Snørklede rum med urtespiraler, høje vægge af beplantede jerngitre og bunden tætpakket med højbede, der giver kontur i landskabet. Du er nu netop trådt ind i riget Kærbakkens Permahave på Samsø – hvor naturen er din læremester. Ideen bag permakultur er enkel: Tag dig af jorden, og jorden vil tage sig af dig. I klare logiske trin tilbyder bogen de værktøjer, du har brug for for at gøre din have til et overdådigt spisekammer i pagt med naturen. Bogen dækker de grundlæggende principper for nordisk permakultur, viser hele designprocessen med detaljerede oplysninger om planter, vand, mad, dyr og strukturer til en færdig helhedsplan. Fyldt med eksempler fra det virkelige liv og trin for trin-projekter vil denne bog være en uvurderlig ressource og hjælpe dig til at ændre dit stykke land, stort som lille, til et bæredygtigt økosystem og en spiselig oase. Permakultur betyder ‘vedvarende kultur’. Begrebet stammer fra et planlægningssystem for jordbrug introduceret i 1970’erne af australierne Bill Mollison og David Holmgren. Det handler om opbygningen af en vedvarende dyrkning ved hjælp af økologisk bæredygtige systemer, som er i fuld harmoni med naturen og dens ressourcer.Om forfatterne Birgit Rothmann er uddannet lærer og skolebibliotekar og har i mange år arbejdet som lærer, undervisningskonsulent og international koordinator på en række projekter i udlandet. Birgit er født og opvokset på en planteskole i Midtjylland og har i over 40 år fungeret som havekonsulent i fritiden. På en tur til La Gomera i 2010 opdagede hun permakulturen og blev straks bidt af tankerne bag. Har siden taget International Permakultur Designkursus og arbejder i dag med udbredelse af permakultur og design af skovhaver. Thinna Aniella Michelsen er uddannet fra Københavns Film- og Fotoskole i 2012 og havde eget atelier i København fra 2013-15. Flyttede i 2015 til Samsø. Thinna finder sin inspiration i naturen, hvor hun på ture med sit kamera oplever det, der sker; de store vidder, de små snoninger, de hårde og bløde linjer, som vejret skaber. I 2016 har hun især fordybet sig i permakultur og skovhaver.

 • - Vejen til større livsglæde og mindre stress
  af Eva Zelander
  253,95 kr.

  "Mindfulness i naturen" giver en solid introduktion både til mindfulness og til, hvordan man ved at opholde sig mindfuldt i naturen kan opleve at være forbundet med den natur, vi er en del af, og derved få mere livsglæde og indre ro i hverdagen. Bogen er den første på dansk, der både henvender sig til den helt almindelige natur- og mindfulness interesserede læser, og som samtidig har en faglig dybde, der gør den brugbar for professionelle stress- og mindfulnesskonsulenter indenfor det social- og sundhedsfaglige felt.Når mindfulness og natur går hånd i hånd, forstærker det effekten af begge dele. Men mange udnytter ikke de muligheder, de har lige udenfor døren. I "Mindfulness i naturen" fortæller Eva Zelander om den seneste forskning og om alt det, vi nu ved om, hvordan naturen påvirker os positivt, blot ved at vi opholder os i den. Bogen indeholder desuden en grundig introduktion til mindfulness med mange eksempler på, hvordan man i hverdagen kan bruge mindfulness til at takle situationer, som læseren vil kunne genkende fra sit eget liv. Sidste del af bogen består af en righoldig samling af både kreative og naturterapeutiske øvelser, der kan udføres i naturen, samt en række naturmeditationer.I bogen får læseren konkrete værktøjer til, hvordan man kan udvikle sin egen praksis omkring mindfulness, og hvordan man kan koble det til at opholde sig i naturen. Med de konkrete øvelser til at lære at bruge naturen ‘mindfuldt’ i hverdagen, guides læseren til at komme ud og mærke naturen og opleve den forskel, det kan gøre. Anmeldelse til bibliotekerne:”Her er en udgivelse, der fortjener mange superlativer. Udstyrsmæssigt er det en lækker bog med flotte billeder. Den er bred i sin tilgang til emnet, men samtidig yderst praksisanvendelig. En bog, der er skrevet med både hjerte og viden.”Om forfatteren:Eva Zelander er oprindelig uddannet landskabsarkitekt, men har med tre yderligere uddannelser som psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og stresscoach hjulpet mange med at finde ro i naturen med mindfulness. Ved hjælp af en lang række eksempler viser Eva Zelander i bogen, hvad det vil sige at leve ‘mindfuldt’. For mindfulness er ikke bare en teknik – det er en måde at være i livet på og møde sig selv og ens omgivelser med medfølelse.

 • af Jenny Crisp
  200,95 kr.

  Pileflet er en smuk og æstetisk bog med over 20 projekter – blandt andet brødkurve, bakker, hegn, kurve og forskellige pyntegenstande. Naturlige materialer bliver den dag i dag stadig brugt til at skabe smukke brugsting i hjemmet, og pileflet er ingen undtagelse. Pilefletter Jenny Crisp fortæller dig her nogle af de vigtigste ting, man bør vide, hvis man ønsker at prøve pileflet, og viser mange smukke projekter, der passer til både nybegynderen og den øvede pilefletter.Pileflet er nemt at gå til og kræver ikke avancerede redskaber. Teknikkerne er nemme at følge med de enkle trin for trin-instruktioner, og man får tilmed viden om, hvordan man selv dyrker pil.

 • - Paradisiske dage i min franske ruin
  af Dave Goulson
  110,95 kr.

  Som fortsættelse på bestselleren om humlebier Humlen ved det hele følger her Goulsons beretning om dage og måneder tilbragt i Frankrig med at gøre en ruin beboelig for sig selv og sin familie. Og med at etablere en stor og frodig eng, hvor blomster, insekter og sommerfulge vil trives – og lade sig studere. Goulson fortæller med smittende fryd og fascination om insekternes forunderlige verden. Et mikrokosmos med myriader af intressante fænomener og processer, der alle er indbyrdes forbundne i et sindrigt, smukt – og sårbart – samspil. Dave Goulson er en af Storbritanniens førende eksperter i humlebier, professor i biologi ved University of Sussex og en anerkendt naturforkæmper. Hans bog om humlebier har længe ligget på bestsellerlisterne og er oversat til flere sprog. ”Køb denne bog, læs den, giv den som en gave. Det er nødvendig læsning for os mennesker i det 21. århundrede.” New Scientist ”Fuldstændig fortryllende.” Independent

 • - 7 tiltag der giver mere natur i haven
  af Ditte Dahl Lisbjerg
  91,95 kr.

  Vi vil ha’ mere natur i haven Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur. Nyheden var en mavepuster for mange, og blev anledning til overvejelser om hvad man selv kan gøre for at hjælpe insekterne – og i den sammenhæng er haven et oplagt sted for en indsats. Siden 2012 har biolog Ditte Dahl Lisbjerg skrevet på bloggen VildeHaver.dk, og har her forsøgt at inspirere helt almindelige haveejere til at gøre enkle ting, der kan give mere plads til naturen inden for havelågen. Helt konkret anvises syv små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse. Alle steder kan der skabes plads og grundlag for mere biodiversitet; flere sommerfugle og vilde bier. At have en vild have er ikke bare at lade stå til. Haven skal stadig passes, men bl.a. kan plæneklipperen tage en slapper. Gift skal selvfølgelig ud, og kvasbunken skal ikke altid køres på genbrugsstationen, men kan derimod blive et påskønnet gemmested for pindsvin, insekter og småfugle. Bogen er holdt i et enkelt og letforståeligt sprog. Den emmer af smittende begejstring, og er det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil give plads til natur uden for sin egen dør. Med en lille bog fuld af inspiration håber biologen, at dette blive det næste ’hønsestrik’, så de danske haver kan komme til at summe af liv.

 • af Jens Thejsen
  173,95 kr.

  »Sommerhushaven« er en guide til at skabe en have ved sommerhuset som passer naturligt ind i det omgivende landskab. Bogen handler om hvordan du kan forene det vilde med det styrede og opnå en have der lettere kan passe sig selv. En unik have med stor biodiversitet hvor der er plads til ferie men samtidig fyldt med en mangfoldighed af træer, buske, grønsager, krydderurter og blomster til glæde for insekter og fugle. »Sommerhushaven« tager udgangspunkt i forskellige landskaber og er fyldt med forslag til valg af planter i haver der er placeret ved stranden, ved skoven, ved søen eller ved den svenske torp. Bogen hjælper dig godt i gang med eksempler, inspiration og praktiske råd til at etablere din sommerhushave.

 • - ved sommerhuset i Vejby Strand
  af Peter Olesen
  184,95 kr.

  Følg Peter Olesen rundt i hans store eventyrhave i Vejby Strand. Bliv inspireret til at give drømmene plads, så du får en vild, anderledes og eventyrlig have.Peter Olesen mangler ikke ord, når han skal beskrive sin store kærlighed: haven ved sommerhuset i Vejby Strand. At have en have er en gave, mener han:»At have en vild have er at have en voksentumleplads, en legeplads, et eksperimentarium, et sted at få afløb for en masse ideer, et sted at afreagere, blive væk, holde sig i form og bevægelse, koble fra, finde ro, falde ned og få godt ondt i ryggen og blive øm og sundt træt i resten af kroppen. Måske ligefrem en gang imellem være så heldig at glemme sig selv og for en stund blive et med naturen«.I bogen fortæller Olesen i tekst og billeder om sommerhushaven, dens brændestabler, gemmesteder, oaser, krinkelkroge, stier, småsøer, havudsigt og selvfølgelig også de 150 rosenbuske.Men det er også en stor opgave at holde en have. Peter Olesen fortæller derfor, hvordan han året klipper og luger og bygger eventyret op, så der altid er noget at gå på opdagelse i.Peter Olesen er journalist, forfatter og foredragsholder. Han har skrevet en lang række bøger.

 • af NANNA LOUISE TECKEMEIER & KENN RÖMER-BRUHN
  199,95 kr.

  ER DU NY I HAVEN og har svært ved at overskue projektet? Har du ledt efter svar på dine have-spørgsmål, men er druknet i information? Eller måske har du dyrket have i mange år og leder efter en ny og mere afslappet måde at gøre tingene på? Så er denne bog til dig. Vi rydder op i virvaret af regler, gode råd, myter og misforståelser, der florerer på haveområdet, og foreslår enklere måder at gøre tingene på – hvad enten du er til ”vild med vilje” eller stram minimalisme. Med denne bog i hånden kan du på et informeret grundlag beslutte, hvad du vil bruge din tid i haven på og hvad du vælger at være ligeglad med. I haven er det dig, der bestemmer, uden andre pligter end dem, du giver dig selv. Sig farvel til havearbejde, goddag til havehygge, og kom i gang med at skabe den have, der tænder glæden i lige præcis dig. NANNA LOUISE TECKEMEIER er journalist, forfatter og plante-nørd, der i mange år har arbejdet med det grønne stofområde. Nanna har en særlig interesse for urban gardening og deler sine bedste tips på altanguru.dk. Filosofien er, at ingen plads er for lille til at rumme lidt grøn magi.KENN RÖMER-BRUHN er have- og fotojournalist og regerer over 13.000 kvadratmeter besøgs- og inspirationshave, hvor der altid er nye ideer og projekter i gang. Havens stil er vild cottage med plads til dyreliv. Kenn deler ud af sine gode råd på havekurser, som havedesigner og på blomsterhaven.dk.

 • af Selina Lake
  204,95 kr.

  Haven med stil viser, hvordan du forvandler din have, uanset størrelse, til et indbydende og smukt sted med plads til både afslapning og gæster.Bogen har masser af inspiration og tips til havens forskellige rum – som terrasse, spiseplads og drivhus – samt til dekorative elementer og detaljer.Med Haven med stil kan du forvandle selv den mindste, lille plet til et frodigt, grønt fristed.

 • - En magnet til masser af liv
  af Lise Gartmann
  239,95 kr.

  VILDE BLOMSTER I HAVEN – En magnet til masser af liv… er en uundværlig inspirationskilde for både nye og erfarne haveejere, der drømmer om en grøftekant, en blomstereng, spiselige planter, vand og ikke mindst større biodiversitet i haven. VILDE BLOMSTER I HAVEN er en smuk og billedmættet rejse ind i de vilde blomsters univers. Bogen beskriver de vilde blomster i billeder og ord og giver os et indblik i planternes karakteristika, behov og detaljerigdom. VILDE BLOMSTER I HAVEN foreligger her i 2. reviderede udgave, hvor der er lagt ekstra vægt på afsnittene om græsser og enge og sletter. Med bogen får du blandt andet: · Viden om planternes karakteristika · Viden om jordbunds- og vækstvilkår · Tips til insektbo og kvashegn · Inspiration til vand og grøfter i haven · Tips om stendiger og højbede · Inspiration til indretning i haven

 • af Marianne Mark
  98,95 kr.

  »Kompost i byen« er en praktisk og enkel guide til hvordan man kommer i gang med at kompostere – på altanen, i baggården eller i haven. Bogen har simple trin for trin-guides til både køkken- og haveaffald, samt anvisninger på hvordan kompost kan bruges optimalt i krukker og haver. Kompostering reducerer affaldsmængder, giver jorden næringsstofferne tilbage og fjerner behovet for kunstgødning, så stop med at smide ud – begynd at komposter!

 • af Lene Beier
  73,95 - 232,95 kr.

  Aldrig før har så mange ønsket at få en mere vild have. Men hvordan kommer man i gang, og hvad skal man gøre anderledes?TV-værten Lene Beier elsker sin have, for her er plads til pindsvin, insekter, fugle, blomster og selvfølgelig ukrudt. Men alligevel vil hun gerne vide endnu mere om den vilde natur. Derfor tager Lene Beier os med rundt i Danmark for at se, hvordan forskellige haveejere griber netop det an.VILDERE HAVE er historien om Lene Beiers egen frodige have, fortællinger fra otte spændende steder og ekspertens råd om biodiversitet. Og så er bogen fuld af smukke, inspirerende billeder og tips til alle, der gerne vil have mere vildskab ind bag hækken.

 • af Redaktør Per Hundevad Andersen
  227,95 kr.

 • af Nina Ferlov
  199,95 kr.

  I denne smukke bog fortæller Nina Ferlov om sit personlige forhold til planterne i sin lille frodige byhave, og hun portrætterer dem i ord og akvarel, en for en, gennem et kalenderår. En kærlighedserklæring til haven og naturen og en poetisk havevandring gennem årstiderne. Nina Ferlov er akvarellens mester, stoftrykker, tekstildesigner og billedkunstner. Hun har boet i sit byhus med en lille have i Middelfarts gamle købstads-kerne siden 1972.

 • af Kate Bradbury
  141,95 kr.

  Flora und Fauna am eigenen Gartenteich entdecken Mit dem Bau eines Gartenteichs - sei es Naturteich, formales Gewässer oder Miniteich - bieten Sie zahlreichen Tieren und Pflanzen einen Lebensraum. Dieser Ratgeber hilft bei Planung und Teichbau, gibt Hinweise zur Pflege und stellt die artenreiche Flora und Fauna vor, die im und am Gewässer ein Zuhause finden kann. Richtig angelegt bietet Ihr Gartenteich ein wunderschönes, spannendes und vielseitiges Biotop für jede Jahreszeit.Der Gartenteich - Leidenschaft und Lebensraum Das Anlegen eines Teichs ist eine wunderbare Möglichkeit, um Tiere in den Garten zu locken und ihnen ein Paradies zum Leben zu schaffen. Dieses Buch bietet viele Inspirationen und praktisches Wissen zum Entdecken der Vielfalt am und im Gartenteich. Von Bauanleitungen über die Möglichkeiten der Tierbeobachtung bis zur Auswahl geeigneter Pflanzen - hier finden Sie alles, was Sie über Gartenteiche wissen müssen.. Mit dem Gartenteich einen Lebensraum für Pflanzen und Tiere schaffen. Leicht verständliche Schritt-für-Schritt-Anleitungen mit Fotos und Illustrationen zum Teichbau. Umfassendes Wissen über Teichpflanzen und Tiere in und an Gartenteichen. Kreative Ideen für verschiedene Teicharten - vom Naturteich bis zum kleinen Wannen- oder MiniteichViel Leben auf kleinem Raum: Kaum ein anderer Lebensraum beherbergt so viele Tiere und Pflanzen auf wenigen Quadratmetern wie der Gartenteich. Bauen Sie ein Paradies, das sich mit jeder Jahreszeit neu entdecken lässt.

 • af Sally Nex
  127,95 kr.

  Gartengestaltung und Klimaschutz Hand in Hand Dieses Gartenbuch vermittelt zahlreiche Fakten und Zahlen über ökologisches Gärtnern und erklärt Zusammenhänge zu Kohlenstoffkreislauf und Nachhaltigkeit. Ideen von der Gartenplanung über die Verwendung nachhaltiger Materialien bis hin zum Gemüseanbau und Umgang mit Schädlingen werden auf interessante Weise und leicht verständlich ohne erhobenen Zeigefinger präsentiert. Hobbygärtner*innen erlangen ein umfassendes Know-how weit über die üblichen Gartenthemen hinaus.Inspirierende Gartenideen - nachhaltig und innovativ Welche Pflanzen absorbieren besonders viel Kohlendioxid? Gibt es umweltfreundliche Alternativen zu Beton? Und was tun mit Gartenabfällen? Die Autorin informiert wissenschaftlich fundiert über Umweltthemen und erklärt Zusammenhänge, gibt praktische Anleitungen und regt ihre Leser*innen zu Kreativität und Eigeninitiative bei der klimaneutralen Gartengestaltung an. Das macht Lust auf Gartenarbeit, ganz ohne schlechtes Gewissen!. So wird Gärtnern klimafreundlich: umfassendes Know-how und vielfältige Anregungen, seinen CO2-Fußabdruck zu reduzieren. Inspirationen und Tipps für nachhaltige Gartenarbeit durch Abfallvermeidung, Wasser sparen und torffreies Gärtnern. Gut aufbereitete Wissensvermittlung durch zahlreiche Grafiken und Illustrationen, z. B. zur Dachbegrünung. Projekte für jeden Anspruch: vom kohlenstofffreundlichen Rasen bis zur Gewinnung von Solarenergie mit dem GewächshausNachhaltiges Leben fängt im eigenen Garten an. Erfahren Sie mit diesem ideenreichen Gartenbuch, wie sich Ihr CO2-Fußabdruck durch das Erschaffen einer grünen Oase verringern lässt.

 • af Zia Allaway
  114,95 kr.

  Know-how für Hobbygärtner*innen rund ums ökologische Gärtnern Ein umweltfreundlicher Naturgarten fördert den Artenreichtum und trägt zum Klimaschutz bei! Mit dem Know-how und den Gartenideen dieses Ratgebers kann jeder einen nachhaltigen Garten anlegen, der gut für den Planeten und die Tier- und Pflanzenwelt ist. Erfahren Sie, wie Bäume, Sträucher, Blüh- und Nutzpflanzen im Naturgarten Luftschadstoffe verringern und Lebensräume schaffen. Wählen Sie Pflanzen für verschiedene Standorte aus und erfahren Sie mehr über den Anbau von Gemüse und Obst und biologisches Düngen. Ökologisches Gärtnern fördert das vielfältige Leben im Garten In diesem Titel der neuen Reihe "Grünes Gartenwissen" stellen Expert*innen die besten Wege vor, um mit einfachen Gartenideen nachhaltig zu leben, den CO2-Fußabdruck zu verringern und mit viel Begeisterung den Lebensraum Garten neu zu entdecken. Mit den Tipps des Gartenbuchs können Sie ganz einfach Gartenabfälle reduzieren und den eigenen Garten in einen Zufluchtsort für einheimische Tiere verwandeln. Das Buch bietet eine Anleitung zum Anlegen eines Naturteichs und erklärt, wie man auf biologische Art und Weise Krankheiten verhindert, Schädlinge vermeidet und das Wachstum von unerwünschten Pflanzen kontrolliert.. Das Praxisbuch für nachhaltiges, umweltfreundliches Gärtnern. Tierfreundliche Gärten mit einer Vielzahl von Nutz- und Zierpflanzen. Fachwissen Garten: Kompakte Porträts widerstandsfähiger Pflanzen sowie Pflanzen für Bestäuber, Vögel und andere Tiere. Umweltschutz: vielfältige Anregungen, um Gartenabfälle zu reduzieren, Materialien zu recyceln und Wasser zu sparen. Gewusst wie: Auf nachhaltige Weise das Wachstum unerwünschter Pflanzen in Schach halten, Pflanzen schützen und Schädlinge fernhaltenGartengestaltung und Umweltschutz für Gartenneulinge: Wie sich im eigenen Garten ein Lebensraum gestalten lässt, der Pflanzen, Tiere und Menschen begeistert.

 • af Monty Don
  228,95 kr.

  Alles rund um den Garten von Monty Don Gärtnern im Einklang mit der Natur - dieses Motto verfolgt Gartenprofi Monty Don. Mit seinem Gartenbuch bietet er den perfekten Leitfaden für alle wichtigen Aspekte des Bio-Gärtnerns: Ob Boden, Kompost und Dünger oder auch Vermehrung, Aussaat, Pflanzung und Schädlingskontrolle. Anhand detaillierter Bilder und prägnanter Beschreibungen zeigt er Ihnen, wie Sie Ihre grüne Oase mit Leidenschaft und Naturverbundenheit gestalten und pflegen.Praktischer Gartenratgeber für biologisches Gärtnern Ein charmantes Plädoyer für eine natürliche Lebensweise! Monty Dons Hingabe und Begeisterung für das ökologische Gärtnern sind einfach ansteckend. Denn die Freude am Gärtnern steht für ihn stets im Mittelpunkt. In diesem Buch präsentiert er sein umfassendes Know-how rund um den Garten. Dabei inspiriert und motiviert er, die vielfältigen Möglichkeiten des natürlichen Gärtnerns zu entdecken und umzusetzen.. Natürliche Gartenpflege und -gestaltung: Vom Ziergarten bis zum Anbau von Obst, Gemüse und Kräutern - in diesem Gartenbuch erhalten Sie zahlreiche Tipps aus der Gartenpraxis.. Biologische Anbaumethoden: Ob ökologische Schädlingsbekämpfung, Bewässerungs- oder Düngemethoden - pflegen Sie Ihren Garten auf natürliche Art und Weise.. Trendthemen rund um den Garten: Als Gartenexperte stellt Monty Don Ihnen sein gesamtes Wissen rund um das Bio-Gärtnern zur Verfügung und klärt auf über relevante Themen wie z.B. den Einfluss von Global WarmingGärtnern mit Leidenschaft und Naturnähe! Gartenexperte Monty Don führt Sie ein in die Grundlagen des Bio-Gärtnerns.

 •  
  127,95 kr.

  Warum schläft die Fledermaus kopfüber? Jede Nacht flattern Fledermäuse durch die Dunkelheit - doch wissen wir kaum etwas über diese geheimnisvollen kleinen Nachtkreaturen. Dieses wunderschön illustrierte Tierbuch nimmt Kinder ab 5 Jahren mit in die Welt der Fledermäuse und Flughunde und weckt dabei einfühlsam ihr Verständnis und Bewusstsein für den Umwelt- und Naturschutz. Die Kinder erfahren unter anderem, welche bedeutende Rolle Fledermäuse zum Beispiel in der Natur als Bestäuber von Obstbäumen oder als Insektenfresser spielen.Alles über Fledermäuse  Wie leben die geheimnisumwitterten Tiere? Warum schlafen sie mit dem Kopf nach unten? Wie finden sie ihre Beute? In diesem Buch entdecken Kinder die Welt der Fledermäuse und Flughunde:. Informativer Fledermaus-Steckbrief: Spannende Fakten und Infografiken informieren spielerisch und einprägsam über Aussehen und Lebensweise der faszinierenden Fledertiere.. Bedeutung der Fledermäuse: Fledermäuse bestäuben nicht nur zahlreiche Pflanzenarten, sondern sind auch natürliche Schädlingsbekämpfer und erfüllen damit eine große Rolle für alle Ökosysteme auf der Erde.. Praktische Tipps zum Anlegen eines fledermausfreundlichen Gartens. Ein brillant illustriertes Sachbilderbuch im Geschenkformat über die erstaunlichsten Säugetiere und wahren Superhelden der Nacht!

 • af Chris Young
  295,95 kr.

  Stilsichere Gartengestaltung zum Nachmachen! Sie möchten einen Garten planen und anlegen? In diesem ausführlichen Gartenbuch mit Pflanzen- und Materialführer finden Sie Ideen für das perfekte Gartendesign und praktische Anleitungen für alle Bereiche. Über 1.500 Farbfotos und Grafiken veranschaulichen Gestaltungsideen und Arbeitstechniken. Ob ländlich oder modern: Lassen Sie sich außerdem von verschiedenen Gartenstilen inspirieren.Gartenbuch-Highlights auf einen Blick:. Gartengestaltung Schritt für Schritt: Wie soll mein Traumgarten aussehen? Welche Möglichkeiten bietet mein spezieller Standort? Diese Enzyklopädie hilft bei allen Entscheidungen - Schritt für Schritt führt sie durch alle Phasen der Gartengestaltung.. Detailreiche Erklärungen: Über 1.500 Fotos und detaillierte Erklärungen veranschaulichen Gestaltungsideen und einzelne Arbeitstechniken so gut, dass auch Anfänger ihren Garten problemlos planen und gestalten können.. Gartenstile wunderschön präsentiert: In einem Extra-Kapitel werden Ihnen verschiedene Gartenstile wie Cottage-Gärten oder mediterrane Gärten vorgestellt. Ideal als Inspiration für die eigene Grünfläche!. Bebilderter Pflanzen- und Materialführer: Ein hilfreicher Überblick über Pflanzen und Materialien ermöglicht es Ihnen, die richtige Pflanze für den passenden Standort auszuwählen.Mit diesem Buch zur Gartengestaltung werden Ihre Gartenträume wahr! Hier finden Sie ein Gartendesign, das genau zu Ihren Bedürfnissen passt.

 • af Adrian Thomas
  243,95 kr.

  Muss ein wildtierfreundlicher Garten verwildert sein? Wie schaffe ich es, dass Rotkehlchen in meinem Garten brüten? Wie kann ich mehr Wildbienen anlocken und fördern? «Gärtnern für Tiere» räumt mit Irrtümern auf und zeigt, wie sich ein Garten in ein kleines oder großes, elegantes oder wildes Tierparadies verwandeln lässt, damit sich viele verschiedene Tierarten wohl fühlen und darin ein Zuhause finden:- den Nutzgarten oder Ziergarten wildtierfreundlich gestalten- Schritt für Schritt zum richtigen Habitat für die gewünschten Tiere- Porträts von rund 300 Gartenpflanzen (Blumen, Sträucher und Bäume), die nicht nur ideal für manche Wildtierarten sind, sondern überdies den Garten verschönern- einige Hundert Tierarten (Vögel, Schmetterlinge, Säugetiere, Amphibien und Reptilien, Bienen, Libellen) werden mit ihren jeweiligen Lebensbedürfnissen vorgestellt- ein Arbeitskalender begleitet durch den Jahreslauf.Ob der Garten groß oder klein, Nutzgarten oder Spielwiese ist: «Gärtnern für Tiere» zeigt den Weg zu einem Gartenparadies für Menschen und Wildtiere.

 • - Vi lever så længe vi lærer
  af William Fibæk Mikkelsen
  186,95 kr.

  Denne sommer blev mange danskere rystet over, at en isfabrikant ville ændre navnet på en is. Nogle gav udtryk for, at ændringen er en trussel mod danskheden. Eller som én skrev på et af de sociale medier: Det er erindringen om barndommen, der er truet.Jeg forstår til fulde følelsen af tab, for jeg har det på samme måde, når arter forsvinder fra den danske natur. Men i modsætning til isen med solbærsovs og chokoladeovertræk, så får arternes forsvinden ikke den samme opmærksomhed.Tænk, om vi kæmpede med samme ildhu for naturen?Der findes mange forskellige slags mennesker. En slags ligger og vender sig i sengen og bliver irriteret over, at fuglene begynder at synge ved solopgang. En anden slags står op, ifører sig en slåbrok og går ud i haven for at tage imod dagen.Skab dig gennem nysgerrighed 2 er skrevet til de første, men bliver nok mest læst af de sidste.

 • - Second Edition
  af Geoffrey Abbott & Peter Holden
  129,95 - 144,95 kr.

 • af William Fibæk Mikkelsen
  186,95 kr.

  Skab dig gennem nysgerrighed er en bog om at invitere naturen ind i kulturhaven. Og det gør William Fibæk Mikkelsen, fordi han gerne vil inspirere haveejere og lejere til at skabe mere natur i byerne. Glæden ved naturen er ubetalelig, og når vi er nysgerrige nok og finder svar, så skaber vi ikke bare et lille paradis – vi skaber os selv. Biodiversiteten har dog trange kår, og det betyder, at vi lever i en tid, hvor børn vokser op uden det, der berigede ældre generationers barndom. Vi lever i en fattig tid. En tid, hvor etikken og kærligheden til livet og naturen for mange mennesker udleves gennem de sociale medier. En tid, hvor de der ved noget om, hvordan naturen har det, bliver omtalt som bezzerwissere og klogeåger. En tid, hvor bæredygtighed betyder kemikalier i vores fødevarer og drikkevand, og hvor sprøjtegifte kaldes planteværn. En tid, hvor en kendt tv-havemand anbefaler Round Up!Men vi lever også i den tid, hvor vi kan ændre på det forudsigelige kollaps for natur og samfund, og Skab dig gennem nysgerrighed er et lille bidrag til at ændre på det forudsigelige ved, at vi begynder at tænke os om og skabe os selv.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.