Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Katte som kæledyr

Her finder du spændende bøger om Katte som kæledyr. Nedenfor er et flot udvalg af over 161 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  103,95 kr.

  13 karismatiske katte med matchende citater fra verdenslitteraturen. Den litterære kattekalender 2021 bærer præg af at være blevet til i kat-astrofeåret 2020. Læseren må derfor berede sig på at kometen kommer, på døden i Venedig og pesten, men også på smukke kattestrofer fra Bodil Bech, Jens Kæmpe og Julie Mendel. Kalenderen er den blideste og blødeste i årevis, så kattevenner kan glæde sig over at der kun er én død (tekst)kat denne gang. Viser Kongehusets mærkedage, flagdage, sol og måne, hundedagene, de nordiske nationaldage og FN-dage samt de tre store bogreligioners helligdage.

 • af Pil Refstrup
  255,95 - 273,95 kr.

  "Praktisk katteopdræt" er en helt ny håndbog, som henvender sig til både kommende og let erfarne opdrættere af katte. Den forklarer processerne fra anskaffelse af udstillings- og avlskatte, udstilling, drægtighed og fødsel, til indretning af katteriet, genetik og avlsteknik, i et let forståeligt og ligefremt sprog.Hvis du overvejer at lade din kat få killinger, så er Praktisk katteopdræt bogen for dig, uanset om du planlægger et enkelt kuld eller et egentligt avlsprogram.

 •  
  103,95 kr.

  Endelig er den her! Fjorten litterære citater med katte, kattemænd og -damer fra bl.a. Dostojevskij, Olga Ravn og Johannes V. Jensen. Naturligvis i tæt parløb med femten mere eller mindre fornøjede katte.

 • af Susanne Schötz
  199,95 kr.

  En perle for alle kattemennesker, der gerne vil have et endnu bedre forhold til deres pelsede ven.Katte kan både mjave, spinde, knurre, hvæse, gnække, jamre, hyle og snakke!De fleste kattemennesker kender nok disse lyde. Men lydene kan kombineres og udtales på et utal af måder. Ved at blive opmærksom på nuancerne kan man som katteejer få en større forståelse for kattens adfærd og behov.Forfatteren Susanne Schötz er sprogforsker og katteelsker, og i denne bog deler hun al sin viden om sine to yndlingsemner: fonetik (lydlære) og katte! Med sine egne fem katte som udgangspunkt beskriver hun, hvad man lære ved at lytte nøje til sin kat.Vidste du for eksempel, at katte og deres ejere har en tendens til at tilpasse sig hinandens sprogmelodi? Og at du kan få din stille kat til at snakke mere, hvis du gør en indsats for at tale dens sprog? Eller at du nemmere kan opdrage din kat, hvis du bruger kattelyde frem for menneskesprog?

 • af Lise Bang Hansen
  256,95 kr.

  Bør min hund kastreres? Hvad skal min kat have at spise? Skal kæledyr ikke vaccineres hvert år længere? Kan allergi helbredes? Hvad er homøopati – og hvordan bruges det til dyr?Giv din hund og kat et sundt liv henvender sig til enhver med kærlighed til dyr og interesse for deres sundhed og velfærd. Dyrlæge Lise Bang Hansen sætter fokus på, hvordan vi giver vores hunde og katte en sund livsstil, og giver samtidig et fyldestgørende indblik i de mange behandlingsmuligheder til dyr – både traditionelle og alternative.

 • af Reuel Golden & Susan Michals
  147,95 - 396,95 kr.

 • af Andrea McHugh
  91,95 kr.

  Giv din nære ven en kattens god livsstil! Selvfølgelig vil du gerne gøre din kat glad, men ved du hvad der virkelig gør ham lykkelig? Lær at forstå din kats mjaven og besynderlige adfærd. - Find ud af hvad der holder din kat aktiv, sund og mentalt stimuleret. - Opdag sjove og nye måder at fodre, motionere og lege med din kat. - Læs om den seneste forskning om kattens adfærd.

 • - Filosofi for katte- og hundeelskere
  af Lars Fr. H. Svendsen
  147,95 - 185,95 kr.

  ‘At forstå dyr’ er en bog om kæledyr. Det er en filosofisk bog, men den kan læses af folk uden filosofiske forkundskaber! Den er til kæledyrsejere, som faktisk forstår de dyr, de dagligt omgås, og som de ved, er intelligente og følsomme væsner – uanset hvor meget filosofien og videnskaben har omtalt dyrene som mekaniske og sprogløse instinktvæsner. ‘At forstå dyr’ er skrevet af filosofiprofessoren, men først og fremmest kæledyrsejeren Lars Fr. H. Svendsen. Han inddrager sin hund og sine to katte som eksempler, så de filosofiske tanker, om hvad dyr er, og hvordan man kommunikerer med dem, bliver konkrete og genkendelige.

 •  
  97,95 kr.

  Maine Coon´en er den overvågende kat, der ser alt, bestemmer alt og som trods sit vilde look er yderst kælen og social. Det er en af de største og mest robuste racekatte, der findes. Denne oprindeligt amerikanske kat er meget populær i Danmark, og der findes stor variation i udseendet. Læs alt om denne flotte racekat, om pasning, fodring, opdræt, udstillinger osv.

 •  
  121,95 kr.

  Den litterære kattekalender 2023 er den syvende i rækken. I modsætning til tidligere udgaver har den foruroligende mange citater fra russiske klassikere. Kattebillederne, derimod, er som altid danske. De er indsendt af facebookvenner og udvalgt i fair konkurrence, så resultatet bliver en varieret helhed af fotos af menneskets - muligvis - næstbedste ven. Den litterære kattekalender er et smukt typografisk udstilingsvindue over 12 måneder. Den kræver kun lidt: Et søm på væggen et lunt sted, hvor man har brug for at blive husket på kongefamiliens fødselsdage, tidspunkter for sol-op og sol-ned, månefaser, ugenumre, hundedagene, udvalgte FN-dage, danske og nordiske nationaldage samt de tre store bogreligioners helligdage fra jul til ramadan og pesach. Kattekalenderen er stadig Danmarks eneste litterære kalender. I år citerer den Curzio Malaparte, Gerdur Kristný, Ivan Turgenjev, Graham Greene, Emine Sevgi Özdamar, Judith Schalansky, Victor Hugo, Mikhail Bulgakov, Alexander Pusjkin, Hans Scherfig, Svetlana Stalin, Brian Moore og Anna Akmatova. Udkommer den 1. oktober.

 • - Hold din kat sund og glad
   
  87,95 kr.

  Giv din kat den bedste pasning fra killing til den bliver ældre.Denne guide er spækket med ekspertviden om fodring, pelspleje, træning, leg, opdræt og kattens adfærd.Detaljeret viden om kattens helbred hjælper dig med hurtigt at opdage problemer og straks yde katten hjælp samt opsøge dyrlægen i tide.Særlige eksperttip, teknikker vist skridt-for-skridt og gode checklister gør dette til en praktisk bogfor enhver katteelsker.

 • af Gareth Steel
  97,95 - 147,95 kr.

  Gareth Steel wants you to understand vets in a way you never could have before.How it feels to watch a healed dog bound into their owner's arms. The joy of breathing life into the fluid-filled lungs of a newborn calf after a difficult labour. The satisfaction of rescuing a distressed sheep from the high-tide line.What it's like to work 100-hour weeks for less than the minimum wage. How it can scar your soul to euthanize a beloved puppy with its grieving family beside you. The pressure of having to know such a diverse range of medicine, that one hour you can be protecting yourself from a dangerously distressed horse and the next you can be performing delicate surgery on a tiny mouse. How all these pressures have built up to the extent that vets have four times the national suicide rate, and why.Gareth Steel has been a vet for nearly twenty years and has worked all over the UK, across both rural and city practices, dealing with all manner of household pets and farm animals. This is his fascinating raw account of just how involved the job is and the toll the extreme emotions that come with it can take, but it also a heart-warming and often humorous story of the desperate lengths we go to for the love of animals.

 • - En mand, en hjemløs kat og en cykeltur jorden rundt
  af Dean Nicholson
  239,95 kr.

  Da den rodløse Dean beslutter sig for at cykle verden rundt, havde han ikke forestillet sig, at han på en øde bjergvej på grænsen mellem Montenegro og Bosnien, ville støde på en hjemløs killing, der skulle forandre hans liv. Han kan ikke få over sit hjerte at overlade den til sin skæbne i bjergene og tager killingen med i sin cykeltaske på den videre rejse. Fra da af er der knyttet et ubrydeligt bånd. Bogen skildrer på fortryllende vis Deans og Nalas venskab og deres forunderlige rejse gennem Europa og Asien. Dean og Nala har begejstret masser af læsere i Europa og USA og er blevet et Instagram-fænomen, hvor man kan følge deres videre færd. En usædvanlig historie om et ubrydeligt venskab, svære beslutninger og rejselyst.

 • af Sophie Souid
  157,95 kr.

  En super underholdende, en kende grotesk og ret klam Graphic novel/tegneserie om venskab og fjendskab. For teenageren SIVERT og hans udspekulerede kat, MØGMIS, elsker hinanden. Eller elsker at hade hinanden.Der er ballade på Engtoften. Ikke (kun) fordi Sivert flittigt bruger MØGMIS, som dørmåtte og syndebuk, og fordi MØGMIS ivrigt og nådesløst forsøger at gøre gengæld. Men fordi Ronny Romkugle, der bor længere nede ad vejen, er begyndt at mobbe Sivert.Det gør MØGMIS endnu mere hævntørstig og psykopatisk, for der er kun én, der må være led ved Sivert - og det er MØGMIS.Andet bind om Sivert og MØGMIS, der ligger i evig krig - når altså ikke der kommer kærester, bøller og dræbersnegle i vejen.Der er både almindelige tegneserie-sider og tekst med illustrationer, der passer til handlingen. Stregen er grov, men det passer godt til den historie der fortælles. Anbefales til bredt indkøb.LEKTØRUDTALELSEN på første bind i serien

 • af Sophie Souid
  169,95 kr.

  En super underholdende, en kende grotesk og ret klam Graphic novel/tegneserie om venskab og fjendskab. For teenageren SIVERT og hans udspekulerede kat, MØGMIS, elsker hinanden. Eller elsker at hade hinanden.Sivert og hans kat MØGMIS ligger i evig krig om skyld og hævn. Kan de inderst inde godt lide hinanden og tolerere hinanden, eller er det dømt til at mislykkes?Teenageren Sivert fik hverken en lillebror eller lillesøster. Han måtte nøjes med en kat. Men måske var det heller ikke helt skidt! For en kat kan ikke sladre og gøre gengæld, hvis man giver den skylden for noget. Eller kan den?Sivert var glad for sin kat. I hvert fald i cirka 5 minutter. Men efter at den tog fejl afSiverts seng og kattebakken kom den til at hedde MØGMIS.MØGMIS vil tage hævn og få Sivert ud af verden. Helst helt af planeten. Men Sivert er en klog dreng, der ved, at man ikke må lege midt på vejen, uanset hvor mange gange MØGMIS triller hans fodbold derud.´Men MØGMIS giver ikke op. Mest fordi MØGMIS i smug elsker Sivert. Eller i hvert fald elsker at hade Sivert.Der er både almindelige tegneserie-sider og tekst med illustrationer, der passer til handlingen. Stregen er grov, men det passer godt til den historie der fortælles. Anbefales til bredt indkøb.LEKTØRUDTALELSEN

 • af Roswitha Berger
  139,95 kr.

  Cute Mini Leopards - The Bengal Cat: Nutrition, character, training and much more about the Bengal cat The spotted coat and also the physique are reminiscent of the wild ancestors, which were crossed into this line of pedigree cats only towards the end of the 20th century. Despite the wild heritage, Bengal cats are very affectionate and strongly attached to humans. The book explains what you need to consider if in the future you will share your home with a Bengal cat. It answers the frequently asked questions:Should Bengal cats be kept as apartment cats?What should I pay attention to when caring for the cat's coat, claws and teeth?What do I feed the cat?What precautions are important for the health of the cats?Do Bengal cats need water to play? Something else we would like to reveal. In the book you will find tips on how to educate and train the cat, because the highly intelligent animals need activity and should be encouraged. Contents:- Breed characteristics- History of the ancestors and the breed- Character- Demands of the breed- Outdoor or indoor cat?- Healthcare and vet visits- Selection of the animal- Preparation for moving in- Education and training- Sudden behavior problems In addition, there is an appendix with detailed instructions and valuable tips.Become a team with your Bengal cat and learn how to deal with it lovingly!

 • - Pop-op og flapper
   
  83,95 kr.

  Skøn, solid og lærerig papbog med pop-op og flapper Dyrene på bondegården er så spændende at lære at kende i denne søde og lærerige pop-op-bog med flapper.Bøger i serien med pop-op og flapper:SØDE POPPER: KillingerSØDE POPPER: HvalpeSØDE POPPER: Jeg elsker min dinosaurSØDE POPPER: Dyr på gården

 • af Jay Gee Heath
  262,95 kr.

  Tiger and his lady, Boston, move to the Everglades, into an old, hopefully, rat infested trailer. This tale chronicles his interactions with the wildlife. He backs carefully away from the rattlesnake and the Florida panther disrespects him before walking off. He is safe inside when the very rare crocodile walks by, scattering lubber grasshoppers. When he sees his first heron, he hides under the bed, and gets stuck.In "The Hidden Room", Tiger sulks when Boston leaves him alone for the night. He eats his food, naps, and plays with his toys. He stumbles through a concealed panel into a hidden room. There is no way out and nothing to eat and he falls asleep hoping he doesn't starve.He TP-s the bathroom in "The Lost Laptop", covering the floor with torn scraps of toilet paper and cat litter. Boston is not angry, but awed. Proud of his work, he gloats and listens to her tales of her day as he plots more mayhem.Tiger is outraged when a hawk steals his snack out from under his nose in "The Hawk and the Rock". He doesn't get any sympathy from Boston, because he's not supposed to hunt in the park.In "Family", Boston's seasonal position is over. Neither of them wants to leave the park or the people. Tiger is having fun. Boston has fallen in love. But they can't stay. Boston takes Tiger to the vet for certification so he can fly home and he gleefully terrifies the doctor. They stop to watch key deer and alligators on the way back and sit on the dock one last time.

 • af Jay Gee Heath
  222,95 kr.

  Tiger continues his adventures and interactions with people and wildlife in five short stories. The cat with attitude always includes humorous comments with his version of activities.Two stories are in the Everglades, three are on his travels.Cumberland Island - ham on the hoof, walking turkeys, things which go bump in the night. And crab.Shakes, Shivers, and Jackpots - earth shakes, weres walk, slots payoff. And tuna and shrimp.Redwings - a ring of blackbirds, a friendly mangrove squirrel, a bird of prey. And tuna.Fort Jeff - a plane which is a boat, a building with no roof, walls with holes, and a jail cell with no door. And shrimp.Princess - an unlikely pair, stinky snakes, and a cat. And redfish.

 • af Ingrid J Collins
  550,95 kr.

  How would you feel if, when talking to your pets, you could listen to their reply? Here is a record of conversations between the authors-both of whom were trained by the celebrated animal telepath Amelia Kinkade-and their friends of other species that developed into a miraculous narrative of birth and rearing of kittens in a family of cats. Hilarious in parts and at times heart-searingly sad, you may be encouraged by the end of this book to tune in and listen to animals for yourself. "e;I have learned from my experience that consciousness is non-local and that through it we can communicate with our deeper wisdom with other living things. This book demonstrates how this can happen, how close the emotional life of our beloved animals is to our own, and how wise these beautiful creatures can be who share our planet."e; - Bernie Siegel, MD; bestselling author of Faith, Hope & Healing and A Book of Miracles "e;This is such a unique and entertaining insight into the private life of animals that it would be a crime not to read it for yourself!"e; - Brigid Gordon, CEO, Partners in Crime Books; animal lover "e;This is an invitation with the permission of the cats themselves to journey into the magical world of animal communication-a rare opportunity!"e; - Maria Grachvogel, couturiere; cat owner

 • af Lisa Erixon
  207,95 - 332,95 kr.

 • af Ashley Morgan
  97,95 kr.

 • af Edith Podhovnik
  197,95 - 804,95 kr.

 • af Debbie De Louise
  167,95 - 312,95 kr.

 • af Kelley Wilbur
  367,95 kr.

 • af Isabella Macdonald Smith
  162,95 - 252,95 kr.

 • af Laurence Avery
  126,95 kr.

  Every cat deserves a collection of poems written in her honor, but few are fortunate enough to have so eloquent a laureate as Laurence Avery. Josephine's self-described "attendant" chronicles with wit and warmth the details of her life in both indoor and outdoor worlds. Avery sets the tone from the very first line of the opening poem: "She's in the class of things I dote on…" then reveals in the final poem how Josephine acquired her regal name. Patricia Lockwood Davis' beautiful illustrations pair perfectly with the verse to reflect the many sides of Josephine's personality.Josephine is Avery's second collection of poetry.

 • af Thomas James Barrett
  167,95 - 337,95 kr.

 • af Karen S Schurr
  365,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.