Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børnene på Hidden Valley Road - Robert Kolker - E-bog

Bag om Børnene på Hidden Valley Road

Don og Mimi Galvin lignede den amerikanske drøm. Dons militærkarriere bragte i 1950’erne parret til en forstad i Colorado, hvor de grundlagde en familie, der kom til at omfatte tolv børn, og som på overfladen så perfekt ud. Men bag de lukkede døre på Hidden Valley Road var virkeligheden en anden. Psykologisk sammenbrud, pludselig vold og skjulte overgreb. I midten af 1970’erne havde seks af Galvin-drengene fået diagnosen skizofreni, og deres søskende var rædselsslagne vidner – uden chance for at vide, om de ville blive de næste. “Børnene på Hidden Valley Road er en ekstraordinær videnskabelig detektivhistorie og familiesaga, og den kaster lys over noget, alt for mange af os er konfronteret med: mental sygdom.” – Oprah Winfrey

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794301121
  • Udgivet:
  • 28. April 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Børnene på Hidden Valley Road

Don og Mimi Galvin lignede den amerikanske drøm. Dons militærkarriere bragte i 1950’erne parret til en forstad i Colorado, hvor de grundlagde en familie, der kom til at omfatte tolv børn, og som på overfladen så perfekt ud.

Men bag de lukkede døre på Hidden Valley Road var virkeligheden en anden. Psykologisk sammenbrud, pludselig vold og skjulte overgreb. I midten af 1970’erne havde seks af Galvin-drengene fået diagnosen skizofreni, og deres søskende var rædselsslagne vidner – uden chance for at vide, om de ville blive de næste.

“Børnene på Hidden Valley Road er en ekstraordinær videnskabelig detektivhistorie og familiesaga, og den kaster lys over noget, alt for mange af os er konfronteret med: mental sygdom.”
– Oprah Winfrey

Brugerbedømmelser af Børnene på Hidden Valley RoadFind lignende bøger
Bogen Børnene på Hidden Valley Road findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.