Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bogen om Digital Fotografering, bind 4 - Scott Kelby - E-bog

Bag om Bogen om Digital Fotografering, bind 4

Scott Kelby, forfatter af Bogen om Digital Fotografering, er tilbage med endnu en opfølger til de tidligere storsælgende bind i serien. Denne splinternye bog tager tråden op fra bind 3 og giver dig endnu flere ”Nå, det er sådan, de gør det”-ahaoplevelser. Fif, der ligger lige til højrebenet, er blottede for langhårede, tekniske udredninger, og som du kan få gavn af nu og her – af samme velkendte kaliber, som for længst har gjort denne serie til bestsellers blandt bøger om at fotografere digitalt. Denne bog bygger på et genialt koncept, som Scott selv beskriver sådan her: ”Hvis du og jeg er ude at fotografere sammen, og du siger til mig: ’Jeg kunne godt tænke mig et rigtigt blødt og flatterende lys på det her portræt. Hvor langt væk skal min softboks stå?’ Så vil jeg ikke holde en lang forelæsning om lysforhold eller blitztilbehør. I det virkelige liv vil jeg blot vende mig mod dig og sige: ’Sæt softboksen så tæt på motivet, du overhovedet kan, uden at den kommer med på billedet.’ Og det er netop ideen med denne bog: Vi to er sammen ude at fotografere, og jeg besvarer dine spørgsmål, giver dig gode råd og indvier dig i de hemmeligheder, jeg selv betjener mig af; helt som jeg ville gøre det over for en god ven – og uden tekniske forklaringer og indforstået fotonørdsprog.” Hver side indeholder tips til et bestemt aspekt ved kunsten at tage bedre billeder. Hver gang du vender en side, bliver du klogere på en ny prof-indstilling, et værktøj eller et trick til at hæve kvaliteten af dine billeder fra amatør- til galleriniveau. Hvis det piner dig kun at tage billeder, der er på det jævne og samtidig se billeder i fotoblade, som får dig til at tænke: ”Hvorfor ser mine ikke sådan ud?” – så er bogen her lige noget for dig. Det er ikke en teoretisk fotobog, fyldt med forvirrende fagudtryk og detaljer. I stedet fortæller den, hvilken knap du skal trykke på, hvilken indstilling du skal bruge – og hvornår. Med bogens 200 nye prof-hemmeligheder bliver du i stand til at tage markant bedre, skarpere, mere farvestrålende og professionelle billeder – hver gang.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778532039
  • Udgivet:
  • 16. September 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bogen om Digital Fotografering, bind 4

Scott Kelby, forfatter af Bogen om Digital Fotografering, er tilbage med endnu en opfølger til de tidligere storsælgende bind i serien. Denne splinternye bog tager tråden op fra bind 3 og giver dig endnu flere ”Nå, det er sådan, de gør det”-ahaoplevelser. Fif, der ligger lige til højrebenet, er blottede for langhårede, tekniske udredninger, og som du kan få gavn af nu og her – af samme velkendte kaliber, som for længst har gjort denne serie til bestsellers blandt bøger om at fotografere digitalt.

Denne bog bygger på et genialt koncept, som Scott selv beskriver sådan her: ”Hvis du og jeg er ude at fotografere sammen, og du siger til mig: ’Jeg kunne godt tænke mig et rigtigt blødt og flatterende lys på det her portræt. Hvor langt væk skal min softboks stå?’ Så vil jeg ikke holde en lang forelæsning om lysforhold eller blitztilbehør. I det virkelige liv vil jeg blot vende mig mod dig og sige: ’Sæt softboksen så tæt på motivet, du overhovedet kan, uden at den kommer med på billedet.’ Og det er netop ideen med denne bog: Vi to er sammen ude at fotografere, og jeg besvarer dine spørgsmål, giver dig gode råd og indvier dig i de hemmeligheder, jeg selv betjener mig af; helt som jeg ville gøre det over for en god ven – og uden tekniske forklaringer og indforstået fotonørdsprog.”

Hver side indeholder tips til et bestemt aspekt ved kunsten at tage bedre billeder. Hver gang du vender en side, bliver du klogere på en ny prof-indstilling, et værktøj eller et trick til at hæve kvaliteten af dine billeder fra amatør- til galleriniveau. Hvis det piner dig kun at tage billeder, der er på det jævne og samtidig se billeder i fotoblade, som får dig til at tænke: ”Hvorfor ser mine ikke sådan ud?” – så er bogen her lige noget for dig. Det er ikke en teoretisk fotobog, fyldt med forvirrende fagudtryk og detaljer. I stedet fortæller den, hvilken knap du skal trykke på, hvilken indstilling du skal bruge – og hvornår. Med bogens 200 nye prof-hemmeligheder bliver du i stand til at tage markant bedre, skarpere, mere farvestrålende og professionelle billeder – hver gang.

Brugerbedømmelser af Bogen om Digital Fotografering, bind 4Find lignende bøger
Bogen Bogen om Digital Fotografering, bind 4 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.