Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Bogen om smørrebrød - Ole Troelsø - Bog

- Historien om smørrebrødet, dets udvikling og råvarer samt en guide til de 50 bedste restauranter på området.

Bag om Bogen om smørrebrød

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps. Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele - her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser. Lektørudtalelse, DBC: Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799551675
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 255
  • Udgivet:
  • 12. november 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 176x248x26 mm.
  • Vægt:
  • 1068 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 21. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bogen om smørrebrød

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.
Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele - her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød.
Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.
Lektørudtalelse, DBC:
Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle.

Brugerbedømmelser af Bogen om smørrebrød



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.