Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bogen til Far - Nick Allentoft - E-bog

- Bliv tryg og sikker i rollen som far

Bag om Bogen til Far

“Bogen til far” er ganske enkelt fremragende.” Tom Ekeroth, tidl. chefredaktør og far (På Saxo.com) “Gør dit liv som far lettere - og minder dig om den respekt, mor fortjener.” Mikael R. Lindholm, forfatter og far (På Saxo.com) "Jeg kan rigtig godt lide det" Per Schultz Jørgensen, forsker "Det er en pageturner" Anette Tvede, lærer "Spændende, velskrevet og personlig" Niels Egelund, ekspert Dette er BOGEN enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie. Bogen til Far er oplagt som gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv. Bogen til Far gør dig tryg og sikker i rollen som far. Den inspirerer til at være en nærværende og engageret far og guider til at være det. Der er brug for far på rigtig mange måder. Børn har brug for far, fordi børn elsker deres forældre ubetinget. Partneren har brug for far, fordi en familie består af to forældre og børn. Samfundet har brug for far, fordi vi stadig er ved at lære, hvordan man indretter et samfund, hvor både mor og far har beskæftigelse. Ingen siger det er nemt at være far, men her får du et godt afsæt til at være far på egne præmisser. Læs om tillidssnoren, otte ledetråde og den faglighed, der åbenbarer sig i velfærdssystemet. Bogen giver gode råd til søvn, opdragelse, relationer og en verden, der fundamentalt ændrer enhver mands liv for altid, når en lille ny melder sig. Bogen til Far tilbyder personlige historier fra fire forskellige fædre udover hovedforfatteren. Hertil får du værdifulde bidrag fra Center for Børneliv og Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797145920
  • Udgivet:
  • 20. Maj 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bogen til Far

“Bogen til far” er ganske enkelt fremragende.”
Tom Ekeroth, tidl. chefredaktør og far (På Saxo.com)

“Gør dit liv som far lettere - og minder dig om den respekt, mor fortjener.”
Mikael R. Lindholm, forfatter og far (På Saxo.com)

"Jeg kan rigtig godt lide det"
Per Schultz Jørgensen, forsker

"Det er en pageturner"
Anette Tvede, lærer

"Spændende, velskrevet og personlig"
Niels Egelund, ekspert

Dette er BOGEN enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie. Bogen til Far er oplagt som gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv.

Bogen til Far gør dig tryg og sikker i rollen som far. Den inspirerer til at være en nærværende og engageret far og guider til at være det. Der er brug for far på rigtig mange måder. Børn har brug for far, fordi børn elsker deres forældre ubetinget. Partneren har brug for far, fordi en familie består af to forældre og børn. Samfundet har brug for far, fordi vi stadig er ved at lære, hvordan man indretter et samfund, hvor både mor og far har beskæftigelse.

Ingen siger det er nemt at være far, men her får du et godt afsæt til at være far på egne præmisser. Læs om tillidssnoren, otte ledetråde og den faglighed, der åbenbarer sig i velfærdssystemet. Bogen giver gode råd til søvn, opdragelse, relationer og en verden, der fundamentalt ændrer enhver mands liv for altid, når en lille ny melder sig.

Bogen til Far tilbyder personlige historier fra fire forskellige fædre udover hovedforfatteren. Hertil får du værdifulde bidrag fra Center for Børneliv og Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker.

Brugerbedømmelser af Bogen til FarFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.