Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brændende piger - C.J. Tudor - Lydbog

Bag om Brændende piger

"Der er intet hemmeligt, som ikke skal åbenbares, og intet skjult, som ikke skal blive kendt." – Lukasevangeliet kap. 12 vers 2-3. Velkommen til Chapel Croft. Her blev otte protestantiske martyrer brændt på bålet for 500 år siden. For 30 år siden forsvandt to teenagepiger ud i den blå luft. Og for blot to måneder siden begik den lokale præst selvmord. Byens nye præst, Jack Brooks, ankommer til Chapel Croft med håbet om en ny begyndelse og en fredelig tilværelse sammen med sin femtenårige datter. Men da Jack og hendes datter begynder at se ildevarslende syner, og rituelle pindedukker dukker op på deres dørtrin, står det klart, at byens blodige fortid stadig spøger. Jack kan ikke undgå at blive viklet ind i et spind af hemmeligheder, og snart må hun kæmpe for sin og sin datters overlevelse. Det er nemlig ikke ufarligt at søge sandheden i Chapel Croft, hvor alle har noget at skjule. "Brændende piger" er en intens og urovækkende spændingsroman om fatale fortielser, og hvad der sker, når sandheden om ældgamle hemmeligheder kommer frem. C.J. Tudor fik sit store internationale gennembrud som krimiforfatter i 2018 med sin debut, "Kridtmanden", der allerede inden udgivelse var solgt til 38 lande. Hun bor i Nottingham, England, og har tidligere arbejdet som tekstforfatter, tv-vært, indtaler og hundelufter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728539040
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. December 2022
 • Oplæser:
 • Maria Garde
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Brændende piger

"Der er intet hemmeligt, som ikke skal åbenbares, og intet skjult, som ikke skal blive kendt." – Lukasevangeliet kap. 12 vers 2-3.
Velkommen til Chapel Croft. Her blev otte protestantiske martyrer brændt på bålet for 500 år siden. For 30 år siden forsvandt to teenagepiger ud i den blå luft. Og for blot to måneder siden begik den lokale præst selvmord.
Byens nye præst, Jack Brooks, ankommer til Chapel Croft med håbet om en ny begyndelse og en fredelig tilværelse sammen med sin femtenårige datter. Men da Jack og hendes datter begynder at se ildevarslende syner, og rituelle pindedukker dukker op på deres dørtrin, står det klart, at byens blodige fortid stadig spøger. Jack kan ikke undgå at blive viklet ind i et spind af hemmeligheder, og snart må hun kæmpe for sin og sin datters overlevelse. Det er nemlig ikke ufarligt at søge sandheden i Chapel Croft, hvor alle har noget at skjule.
"Brændende piger" er en intens og urovækkende spændingsroman om fatale fortielser, og hvad der sker, når sandheden om ældgamle hemmeligheder kommer frem.

C.J. Tudor fik sit store internationale gennembrud som krimiforfatter i 2018 med sin debut, "Kridtmanden", der allerede inden udgivelse var solgt til 38 lande. Hun bor i Nottingham, England, og har tidligere arbejdet som tekstforfatter, tv-vært, indtaler og hundelufter.

Brugerbedømmelser af Brændende pigerFind lignende bøger
Bogen Brændende piger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.