Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bridgerton. En fortryllende hemmelighed (beriget med musik og lydeffekter) - Julia Quinn - Lydbog

Bag om Bridgerton. En fortryllende hemmelighed (beriget med musik og lydeffekter)

Denne version er beriget med musik og lydeffekter. En version uden denne berigelse findes også. LONDON, 1815. Selvom Sophie Beckett er datter af en jarl, er hun blevet degraderet til tjenestepige af sin stedmor. Derfor er hendes chancer for at snige sig ind til Lady Bridgertons maskebal minimale. Men gemt bag en maske kan ingen genkende hende, og da det lykkes, og hun møder den unge, flotte Benedict Bridgerton, føler hun sig som prinsesse for en aften. Desværre ved hun, at enhver fortryllelse ophører ved midnat. Benedict derimod kan ikke slippe tanken om den smukke, mystiske kvinde i den sølvfarvede kjole. Hvem var hun, og hvordan finder han hende igen? En fortryllende hemmelighed er tredje bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden. Lydbogen her er beriget med underlæggende musik og lydeffekter, som understøtter bogens historie. Lydbogen findes også i en version uden denne berigelse. Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772380254
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 28. August 2020
 • Oplæser:
 • Tammi Øst, Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Bridgerton. En fortryllende hemmelighed (beriget med musik og lydeffekter)

Denne version er beriget med musik og lydeffekter. En version uden denne berigelse findes også.

LONDON, 1815. Selvom Sophie Beckett er datter af en jarl, er hun blevet degraderet til tjenestepige af sin stedmor. Derfor er hendes chancer for at snige sig ind til Lady Bridgertons maskebal minimale. Men gemt bag en maske kan ingen genkende hende, og da det lykkes, og hun møder den unge, flotte Benedict Bridgerton, føler hun sig som prinsesse for en aften. Desværre ved hun, at enhver fortryllelse ophører ved midnat.

Benedict derimod kan ikke slippe tanken om den smukke, mystiske kvinde i den sølvfarvede kjole. Hvem var hun, og hvordan finder han hende igen?

En fortryllende hemmelighed er tredje bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Lydbogen her er beriget med underlæggende musik og lydeffekter, som understøtter bogens historie. Lydbogen findes også i en version uden denne berigelse.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.

Brugerbedømmelser af Bridgerton. En fortryllende hemmelighed (beriget med musik og lydeffekter)Find lignende bøger
Bogen Bridgerton. En fortryllende hemmelighed (beriget med musik og lydeffekter) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.