Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cherub 1 - Ilddåb - Robert Muchamore - E-bog

bind 1 i Cherub serien

Bag om Cherub 1 - Ilddåb

Velkommen til CHERUB! Verden hårdeste træningslejr for spioner under 18 år. Et for omverdenen ukendt sted, der udnytter det faktum, at man aldrig forventer, at de børn, man omgås, i virkeligheden spionerer for staten. Hovedpersonen er 12-årige James, der efter sin mors død kommer på børnehjem. Han ender hurtigt i en masse problemer med slåskampe, hærværk og rapseri. Men da CHERUB får øje på James’ skjulte talenter, begynder et nyt liv som spion. I den første bog i serien, Ilddåb, følger vi James’ rekruttering til CHERUB, de 100 dages smertefuld grundtræning og den første mission: James skal infiltrere en gruppe øko-fanatikere, der har planer om biologisk terror. Undervejs indser han, at virkeligheden aldrig er sort/hvid, for hvem er de virkelige ofre? Og hvor store chancer tør han tage for klare sagen? I sidste ende kan det blive med livet som indsats.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771086416
  • Udgivet:
  • 5. September 2011
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Cherub 1 - Ilddåb

Velkommen til CHERUB! Verden hårdeste træningslejr for spioner under 18 år. Et for omverdenen ukendt sted, der udnytter det faktum, at man aldrig forventer, at de børn, man omgås, i virkeligheden spionerer for staten.

Hovedpersonen er 12-årige James, der efter sin mors død kommer på børnehjem. Han ender hurtigt i en masse problemer med slåskampe, hærværk og rapseri. Men da CHERUB får øje på James’ skjulte talenter, begynder et nyt liv som spion.

I den første bog i serien, Ilddåb, følger vi James’ rekruttering til CHERUB, de 100 dages smertefuld grundtræning og den første mission: James skal infiltrere en gruppe øko-fanatikere, der har planer om biologisk terror. Undervejs indser han, at virkeligheden aldrig er sort/hvid, for hvem er de virkelige ofre? Og hvor store chancer tør han tage for klare sagen? I sidste ende kan det blive med livet som indsats.

Brugerbedømmelser af Cherub 1 - IlddåbFind lignende bøger
Bogen Cherub 1 - Ilddåb findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.